Előnyök Háza utalványokkal kapcsolatos tájékoztatás

Inlernet
2014.09.13.
Tájékoztatjuk tisztelt Törzsvásárlóinkat, hogy a Termékpartnerünknél tapasztalható technikai problémák miatt 2014. szeptember 13-tól a Puebla Előnyök Háza utalványok megrendelését bizonytalan ideig felfüggesztjük. Ajánljuk figyelmükbe az Online-Utalványunkat, melyek megrendelése ugyanolyan egyszerű és kiszállítási idő nélkül, azonnal felhasználható több ezer Termékpartnerünknél. Köszönjük kedves megértésüket!

Inlernet-Nap órarend

Inlernet
2014.09.13.
Szeretettel meghívjuk a soron következő motiváló Inlernet® - Napra! Az Inlernet® - Nap a kiemelkedően eredményes és magas jövedelmet megszerzett Törzsvásárlóink visszajelzései alapján döntő szerepet játszik a siker elérésében. Ha vannak céljai és azokat szeretné a lehető legrövidebb idő alatt elérni, akkor javasoljuk, hogy látogassa meg a rendezvényünket, melyen Önnek is tartogatunk kulcsfontosságú információkat! Az első órában egy díjmentes, bárki számára megtekinthető gyakorlati útmutatót tartunk az Inlernet® használatához! Hozzon magával NÉGY olyan Törzsvásárlót akik még nem voltak a rendezvényünkön és díjmentesen részt vehet az egész Inlernet® - Napon! Jelentkezzen AZONNAL online-utalvánnyal, mert így biztosíthatja a helyét a korlátozott számú résztvevők között és a belépődíj összegét jóváírjuk a foglaló egyenlegén, melyet levásárolhat a Termékpartnereinknél! Jelentkezni a Webirodájában tud, a "Műveletek - Rendezvényre jelentkezés" menüpont alatt! Helyszín és időpont: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., I. emelet 2014. 09. 27.   9:45h. - 17:00h. Jelentkezési határidő: 2014.09.24. 23:59

Az egyszerűsített team módosítás

Inlernet
2014.09.01.
Kedves aktív Törzsvásárlók! A mai naptól (2014.09.01.) kérhető az egyszerűsített team módosítás, éljen ezzel a lehetőséggel, amennyiben az ajánlói vonalának feltételei azt lehetővé teszik. Az egyszerűsített team módosításhoz a Team módosítás nyomtatványt kell kitöltenie a személyes adataival, az indokolással és az Ön legjobb tudomása szerinti, az ajánlói vonalán soron következő első aktív Vezetőjének megnevezésével. Az Inlernet az első aktív Vezető személyét módosíthatja, amennyiben az nem egyezik meg az Ön által megadottal. Idézet az ÁSZF 4.3.-ból: "Törzsvásárló kérheti az úgynevezett egyszerűsített, a Vezető beleegyezése nélküli team-módosítását, amennyiben a felette elhelyezkedő közvetlen Vezetője a 4.12. pontban szereplő inaktív státuszúnak minősül. Törzsvásárló ebben az esetben kizárólag az ajánlói vonalán soron következő első aktív Vezetőjéhez kérheti a team módosítását. Az egyszerűsített team-módosítás kizárólag a közvetlen aktív Vezetővel nem rendelkező Törzsvásárló kérésére történhet. Fenti okok miatt történő egyszerűsített team-módosítás lehetőséget legkorábban 2014. szeptember 1-je után lehet igényelni. Amennyiben a Vezető későbbiekben ismét aktív státuszú lesz, a korábban elveszített csoportjai már nem kerülhetnek vissza hozzá." Az Inlernet Ügyfélszolgálata gyors ügyintézéssel várja az egyszerűsített team módosításokat.

A tények amitől az Inlernet többet nyújt

Inlernet
2014.08.31.
 1. A legmagasabb hálózatos jövedelem lehetőségét kínálja az Inlernet!
 2. A leggyorsabb jövedelem emelkedést itt lehet elérni!
 3. Az ezelőtt bármikor befizetett vásárlási utalvány foglalóiból az ÁSZF szerint részben kifizetheti a mostani vásárlásait.
 4. Termékpartnereinknél történő készpénzes fizetés esetén is visszakaphatja az ÁSZF szerint az utalvány foglalóra befizetett összegeket.
 5. Az Inlernet 100% garanciát és biztosítékot nyújt a befizetett vásárlási-utalvány foglalók felhasználhatóságára! Ezt azt jelenti, hogy időben bármikor, bármilyen körülmények között, az ÁSZF szabályozásával felhasználhatja a vásárlásai során azokat!
Ez az Ön “Inlernet-Biztonság”-a!
 6. A foglalókat szinte úton-útfélen fel lehet használni már a kb. 22.000 szerződött üzletben!
 7. Az okostelefon applikációnak köszönhetően bankkártya és készpénz nélkül is vásárolhat a szerződött Termékpartnereinknél, ráadásul ugyanolyan kedvezmények mellett, azonnali jóváírásokkal.
 8. Az Inlernet telefon flottának köszönhetően ingyenesen beszélgethet hálózaton belül!
Ráadásul hálózaton kívülre is korlátlan csomagok közül válogathat, amelyek olcsóbbak, mint amiket közvetlenül a szolgáltatóknál elérhet.
 9. Minden Ön által beajánlott Törzsvásárló árengedményének az 5%-át megkapja élete végéig és még az Örökösei is. A beajánlott Vásárlói ajánlásai után is jár az 5% Ajánlói visszatérítés! Összesen 4 szintig feltétel nélkül.
 10. Az Inlernetben 20 különféle jutalékból származhat jövedelme és egyikért sem szükséges egy életen keresztül napi 8 órát dolgoznia.
 11. A törzsvásárlói Rendszerünkben a Magyarországon létező legtöbb termék és szolgáltatás értékesítéséből jövedelme származhat.
 12. Ha Ön termékpartneri Referensünk lesz, vagy esetleg már az, akkor az összes olyan Törzsvásárlónk árengedményének az 1%-át megkapja élete végéig, aki abban az üzletben vásárol, amelyet Ön ajánlott a Rendszerbe.
 13. Bárki, nemcsak Referens megújíthatja a szerződéseket a régi Termékpartnerekkel, ezáltal élete végéig megszerezheti a kereskedő árengedményének az 1%-át.
 14. Ha utalvánnyal fizeti ki az Inlernet-Nap jelképes 3.000 Ft-os belépődíját, akkor jóváírjuk a Foglaló egyenlegén az összeget, amit levásárolhat bármelyik Termékpartnerünknél, így valójában ingyenes a nagyon sok pénzt is megérő rendezvényünk.
 15. Ha regisztrálja ismerőseit díjmentesen, akkor az Ő Foglaló egyenlegeiken 12.000 Ft-ot ajándékként azonnal jóváírunk.
 16. A Rendszerünkben mindenki, mindenki vásárlásából részesedhet a Jog-fának köszönhetően!
Az Új Rendszerben az összes Inlernet-Ország, összes Jogát megtekintheti és bármely szabad Jog-helyre elhelyezheti a Jogát.
 17. Az Inlernet-Rendszerben Bónusz-Jogokat is kaphat, melyeket Ön helyezhet el szabadon bárhová. Ráadásul több mint dupla annyi Bónuszt kaphat, mint “régebben”!
Minden Bónusz-Jog megnöveli az előtte álló Jogok darabszámát és pontosan ugyanannyi jutalék jár utánuk, mint a Normál-Jogok után.
 18. A Bónusz-Jogok értékét akár jóvá is írathatja az Utalványszámláján, vagy akár a Jutalékszámláján is és így készpénzre válthatja szinte azonnal.
 19. Az Inlernet egy nemzetközileg terjeszkedő törzsvásárlói hálózat, mely a terveink szerint 3 havonta nyit egy új országot. Az új országban vásárlók kiadásaiból is részesedhet bárki, aki aktív Törzsvásárlónk. Képzelje el, hogy a Kínában élő 1.364.000.000 Vásárló kiadásából részesedik!
 20. Az utazási versenyben a régi utazási pontokat is megőrizheti, így nem szükséges a nulláról elindulnia a versenyben.
 21. Az Inlernetben a régi pozícióját és az összes régi törzsvásárlói csoportját megkapta a Jogaival együtt.
 22. Az Inlernet Alapítványon keresztül filantrópikus, azaz emberbaráti, támogató, segítő tevékenységet végzünk a világ és az egyes országokban élő emberek előnyére. Mindezek hatékony megvalósítására az Inlernet Worldwide AG. az összes bevételéből származó nyereségének a 33%-át az Inlernet Alapítványnak ajánlja fel.
 23. Az Inlernet számos innovatív fejlesztéssel a földön a legnagyobb forgalommal rendelkező és legismertebb törzsvásárlói Rendszert fogja működtetni.
 24. Az Inlernet több szabadalommal rendelkezik, melyek egyedülálló módon megkülönböztetik más rendszerektől, ezáltal védelmet biztosít a másolatokkal és versenytársakkal szemben.
 25. A pénzügyekben, a vásárlás során tudatosságra nevel, az üzleti életben növekvő jövedelem megszerzésére tanít és a magánéletben a valódi értékekre hívja fel a figyelmet.
 26. Az Inlernetnél számos új prezentáció, levezetés, számítási példa segíti a hatékony értékesítést.
 27. Az Inlernetnél van egy weboldal, amely megmutatja mennyit fog keresni, ha követi a tanácsainkat, ez a “Két év költése” Weboldalunk.
 28. Az Inlernetnél már 1/1 Jog-állásnál jutalékot kap, ezzel különleges mértékben tudja gyarapítani bevételét.
 29. Az Inlernetnél akár 31,67% nyereségre tehet szert 2 év alatt. Aktív munkával ez elérheti az 1551%-ot is!
 30. Az Inlernetnél nincsenek negatív motivációk és kötelezettségek, de a vezetői aktivitás mérése miatt minden aktív Törzsvásárló maximális segítségre számíthat az Ajánlók részéről. Létezik az egyszerűsített team-módosítás.
 31. Az Inlernetnél előre elkészített nyomtatványok állnak a rendelkezésére, hogy az Ajánlói beszélgetést profi módon lebonyolítsa.
 32. Az Inlernetnél a készpénzes vásárlásai visszatérítései is azonnal jóváíródhatnak.
 33. Az Inlernetnél a saját cégéhez is rendelhet online-utalványt.
 34. Az Inlernetnél egy cég törzsvásárlói regisztrációja során, megadhatja saját magát kapcsolattartónak akkor is, ha már regisztrált Törzsvásárló magánemberként.
 35. Az Inlernetnél minden 2. hónapban van Referens képzés, ami után vizsga biztosítja a Referensek felkészültségét és a letölthető Referensi Kézikönyv a folyamatos fejlődés záloga.
 36. Az Inlernetnél profi Ügyfélszolgálat biztosítja a 100%-os online ügyintézést. A válaszok rekord gyorsasággal visszaküldésre kerülnek.
 37. Az Inlernetnél ingyenesen hívható telefon biztosítja a még gyorsabb ügyintézést.
 38. Az Inlernetnél közösségi oldalak és rendszeres hírlevelek biztosítják a gyors információ áramlást.
 39. Az Inlernetnél minden hanggal ellátott prezentáció díjmenetesen letölthető.
 40. Az Inlernetnél a bankszámlára befizetett, vagy átutalt összegek rendszerint még aznap jóváíródnak a Törzsvásárlók Inlernet számláján.
 41. Az Inlernet Webirodái azonnali jóváírásokat biztosítanak és rekord gyorsaságú lekérdezési lehetőségeket századmásodperc pontosan.
 42. Az Inlernet Webirodáiban számos szöveges segítséget megtalálnak a Törzsvásárlók, így nem szükséges az Ajánlókhoz fordulni segítségért a használat elsajátításához.
 43. Az Inlernet-Rendszerben informatikai oldalon lehetőség nyílik arra, hogy akár havonta elindulhasson egy új ország.
 44. Az Inlernet elkötelezett a vásárlások mellett, ezért többféle vásárlás ösztönző Rendszert vezettünk be (30.000 Ft, 40.000 Ft, 90.000 Ft).
 45. Az Inlernet lefejlesztette azt a vásárlói kártyát, mely lehetőséget biztosít arra, hogy idegen kéz érintése nélkül, azonnal beazonosítható legyen a Törzsvásárló. A kártya akár névjegykártyaként is használható.
 46. Az Inlernet lehetőséget biztosít a különleges kedvezményeket felkínáló Termékpartnereknek arra, hogy 270.000 e-mail címre kiküldi a reklámjukat és bemutatkozhatnak az Inlernet-Napon.
 47. Az Inlernetnél az online-utalvány mobil alkalmazáson keresztüli megrendelésével ugyanolyan gyorsan és egyszerűen lehet fizetni, mint a bankkártyával, de számos előnyt élvez ahhoz képest mindegyik fél.
 48. Az Inlernet európai, ismert jogi és adójogi környezetben, Svájcban bejegyzett részvénytársaság. Magyarországon részvénytársasági formába bejegyzett leányvállalata számláz a Termékpartnereknek.
 49. Az Inlernet szerverei és informatikai eszközei fizikailag a lehető legnagyobb biztonságban vannak.
 50. Az Inlernetnél minden Törzsvásárló és Termékpartner díjmentesen regisztrálhat.

Inlernet-Nap és motiváció

Inlernet
2014.08.31.
Helyszín és időpont:

 Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont
 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., I. emelet
 2014. 09. 27.   9:45 - 17:00 Jelentkezési határidő: 2014.09.24. 23:59 Hozzon magával az első díjmentes előadásra minimum 4 olyan embert, aki még nem volt a rendezvényünkön és Ön díjmentesen részt vehet az Inlernet-Nap további prezentációin!

Meghívó

Inlernet
2014.08.15.
Szeretettel meghívjuk az Inlernet-Napra!

Puebla tájékoztatások

Inlernet
2014.08.11.
Kedves Törzsvásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy Termékpartnerünk a weboldalán az alábbi közleményeket tette közzé:

Online-utalvány és papíralapú utalvány összehasonlítás

Inlernet
2014.08.08.
Kedves termékpartneri Referensek! Az alábbiakban egy érdekes összehasonlítást és érvelést kívánunk bemutatni, mellyel hatékonyabban meggyőzheti a leendő Termékpartnereket és országos üzlethálózatokat. Az üzletek többsége elfogad valamilyen papíralapú utalványt (Erzsébet, Sodexo, stb). Ezektől forgalomnövekedést remélnek, ugyanakkor jelentős költségeket és kockázatokat vállalnak magukra. - Ezeket a papíralapú utalványokat a vásárlók előre fizetéssel, futár útján kaphatják meg, több napos várakozási idő után, esetleg a futárköltség megfizetésével. Csak ezután mehetnek vele vásárolni. - Az Online-utalványoknál nincs futárköltség, azt azonnal megkapja a Törzsvásárló és a Termékpartner is a Webirodájába! Az Online-utalványokkal azonnal lehet vásárolni, sőt a legújabb mobilalkalmazásunk segítségével rövidesen már a kereskedőnél lévő okostelefonon is meg lehet rendelni és lehetőség lesz vele fizetni olyan egyszerűen, mint a bankkártyával (nem szükséges kinyomtatni, a termékek kiválasztása után meg lehet adni pontosan az értékét). Banki költségek nélkül! Hiszen a bankkártyás fizetés esetén a bankkártya terminált biztosító bank, jelentős százalékot kér a tranzakciókért. Az Inlernet nem számít fel ebben az esetben tranzakciós díjat! - A vásárlóknak és a beváltóhelyeknek is ugyanúgy, vagy még körültekintőbb módon kell kezelniük a papíralapú utalványokat, mint a készpénzt. Az utalványokat el lehet veszíteni, vagy el lehet lopni. Az utalványokon kevesebb biztonsági elem található, mint a készpénzen, így a visszaélési lehetőségek nehezítik a beváltóhelyek dolgát, azaz a kockázatuk magasabb. - Az Online-utalványokkal nincs visszaélési lehetőség, hiszen az azokon lévő kódok igazolják a hitelességet és minden a Webirodákban történik elektronikus úton. Szerepel rajtuk a megrendelő Törzsvásárló személyi igazolvány száma, ezért a beváltó személye ellenőrizhető. Az új mobilalkalmazásnak köszönhetően nincs lehetőség azt elveszíteni, hiszen ki sem kell majd nyomtatni. A beváltóhely, ha a Webirodájában megkapta a visszaigazolást, akkor nyugodtan beválthatja az utalványt, azokat így nem lehet hamisítani, teljesen megszűnik a kockázat. A mobilalkalmazás használatával a kereskedő a fizetésről azonnal visszaigazolást kap és a beváltás is azonnal megtörténik, így a kereskedőnek és a Vásárlónak sem lesz több feladata az utalványokkal. - A papíralapú utalványok csak bizonyos névértékeken rendelhetőek, nem fizethetőek ki velük a pontos vásárlás összege. - Az Online-utalványok tetszőleges összegben rendelhetőek és több tetszőleges részletben beválthatóak, hozzáigazítva a pontos bekerülési értékhez, így a teljes érték után jár a kedvezmény a Törzsvásárlóknak. - A beváltóhelynek vissza kell juttatniuk a papíralapú utalvány kibocsájtójához a beváltott utalványokat, mely során sok esetben az érték miatt értékszállító céget kell megbízniuk magas járulékos költségek mellett. - Az Online-utalványokat nem kell visszaküldeni az Inlernethez, így a szállítással kapcsolatos költségek megtakaríthatók. - A papíralapú utalvány kibocsájtója az általa tetszőlegesen meghatározott kezelési költséget számít fel, tehát a beváltóhely a névértéknél alacsonyabb összeget kap vissza, melyből a Vásárlóknak nincs semmilyen visszatérítésük. - Az Online-utalványokra a Termékpartner saját maga, önként ajánl fel, egy általa meghatározott árengedményt, melynek a 90%-a visszakerül jutalékok és visszatérítések formájában a Törzsvásárlókhoz, ezáltal is növelve a forgalmat és a hűséges vásárlóerőt. - A beváltóhely gyakran csak havonta egyszer juttatja vissza a papíralapú utalványokat a kibocsájtóhoz, aki csak ezt követően utalja vissza az utalványok ellenértékét a kezelési költséggel csökkentetten, legtöbb esetben 30 nap fizetési határidővel. Ilyen esetben a kereskedőnek, vagy szolgáltatónak 60 napja is benne állhat a pénze az utalványban, ezzel a forgóeszközeinek egy jókora része le van kötve. - Az Online-utalványok ellenértékét az Inlernet a megrendelést követő első banki napon átutalja a beváltóhelynek, vagy azonnal a megrendelés pillanatában jóváírja a Termékpartner Webirodájában, melyből a jövőbeli jutalékok kifizethetőek. Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy a legtöbbször a kereskedő előbb megkapja a pénzét, mint ahogy a Vásárló beváltaná azt termékre, vagy szolgáltatásra. Ezzel a Termékpartnerek forgóeszköz állomány növekszik és nem az utalvány kibocsájtója tartozik a kereskedőnek, hanem a kereskedő tartozik a Vásárlónak. - A papíralapú utalványok átvétele a pénztáraknál fokozott figyelmet igényel, mert nem kezelhetőek olyan egyszerűen, mint a készpénz, illetve külön betanításra van szükség. - Az Online-utalványok esetén az új mobilalkalmazás segítségével ugyanolyan egyszerűen lehet fizetni, mint a bankkártyával. A kereskedő beüti a pénztárgépbe az összeget, majd az Inlernetes alkalmazásba is, ezután érintés nélkül leolvassa a Törzsvásárló törzsvásárlói kártyáját. A Vásárló megadja a PIN kódját, a tranzakció elindul és 1-2 másodperc múlva az Online-utalvány megrendelése és ezzel a fizetés megtörtént. Az egész folyamat a legtöbb esetben rövidebb ideig tart, mintha bankkártyával fizetne a Vásárló. Akár úgy, hogy a kereskedő semmilyen járulékos költséget nem fizetett semmilyen szolgáltatónak, kizárólag a jutalékot az Inlernet felé, melynek legnagyobb részét a Vásárlók élvezhetik. - A papíralapú utalványok esetén könnyen előfordulhat emberi hiba vagy mulasztás, mely során nem megfelelő összeget vesz át a pénztáros. Ezek a hibák utólag nem rekonstruálhatóak, pénztárhiány keletkezhet, kár érheti a kereskedőt. - Az Online-utalványok esetén, nem lehet tévesen számolni, illetve minden tranzakció rögzítésre kerül, ezért utólag is beazonosíthatóak azok. - A papíralapú utalványokat általában egy éven belül lehet felhasználni, vagy adott év december 31-ig, mely csökkenti a felhasználás rugalmasságát. - Az Online-utalványok esetén a megrendeléstől számítva kettő év a felhasználhatóság. Az Inlernet által létrehozott Online-utalványok a legmodernebb technológiára épülnek, forradalmasítják a fizetést, megszüntetik a készpénzmozgást, 100% környezetbarát és jelentős mértékben költséghatékony. Ajánlja ezt a tökéletesen kiforrott fizetési módszert a Termékpartnereknek, valamint a leendő országos üzlethálózatoknak és tegyen szert kimagasló referensi jutalékra havonta!

Tájékoztatás a svájci országnyitásról

Inlernet
2014.08.07.
A nagy érdeklődésre és az előrehaladott előkészületekre való tekintettel, örömmel tájékoztatjuk Önt a svájci országnyitással kapcsolatban. Bizonyára hallott már róla, vagy ki is használta, hogy elindítottuk a svájci Jog-fát, a svájci törzsvásárlói regisztrációk előtt. Ezzel különleges, fél év előnyt biztosítottunk a magyar Törzsvásárlóknak, jutalmazva őket az elmúlt évek kitartásáért. Többen érdeklődéssel és sürgetéssel fordultak hozzánk, hogy miért nem indult még el a regisztrációs lehetőség Svájcban. A Jog-fa korábbi elindítása tudatos és megfontolt üzleti lépés volt, mellyel azt az előnyt kínáljuk, hogy a svájci vásárlók Jogai elé kerülhetnek a magyar Jogok, így azok várhatóan előbb fogják elérni a kifutott státuszt. Ehhez szükség volt arra, hogy elegendő időt adjunk a svájci Jog-fában a Jog szerzésre. Sokan vannak, akik még csak most szerzik meg az első Jogaikat ebben a Jog-fában. A legtöbben a svájci Jog-fát úgy használják, mintha egy olyan magyar Jog-fa lenne, ahol minden Jog jutalékot termel, ezért már rengeteg Jog jutalék formájában visszatermelte és még meg is haladta a foglalózáskor elhelyezett összegeket. Ha a regisztráció már elindult volna, akkor ezeket az előnyöket kevesebb magyar Törzsvásárló tudná kihasználni. A svájci Jog-fa korábbi indítása az elvárt sikereket eredményezte, ezért ezt a típusú országindítási gyakorlatot fogja az Inlernet a jövőben is követni. Mindeközben természetesen megfeszített tempóban folynak az előkészületek, a fordítói, jogi, adójogi, ügyfélszolgálati, szoftver fejlesztői és humán management területeken annak érdekében, hogy az indulás akadálymentes lehessen és minden a megszokott minőségben azonnal a svájci vásárlók rendelkezésére állhasson. Mindezek az előkészületek hosszabb időt vesznek igénybe, mert lehetővé fogják tenni, hogy az első új ország megnyitását követően, akár havonta egy következő ország megnyitásra kerülhessen. Örömmel tájékoztatjuk továbbá, hogy a több, mint 1 millió karaktert tartalmazó Weboldal, a Webirodák és a "Letöltések"-ben szereplő dokumentumok lefordításra kerültek német, angol és francia nyelvekre. Ezeken a nyelveken rövidesen elérhető lesz a Weboldalunk. Neves jogi és adójogi szakemberek rövidesen elkészülnek a svájci jogrendszernek is megfelelő Általános Szerződési Feltételek kidolgozásával, ezzel is biztosítva minden vásárló számára a már megszokott biztonságos, nyugodt és kedvezményes vásárlás lehetőségét. Informatikai szakembereink előrehaladott stádiumban fejlesztik az egyedülálló, az árfolyam különbözetekre azonnal reagáló elszámolási Rendszerünket. Mindezek az eredmények rövidesen lehetővé teszik, hogy a svájci Törzsvásárlók és Termékpartnerek regisztrációja is megindulhasson és ezáltal a svájci Jog-fa külföldi vásárlók Jogaival is növekedhessen. Addig is azt javasoljuk, hogy szerezzen Ön is Jogot, vagy további Jogokat a svájci Jog-fában! Továbbra is várjuk azon érdeklődők jelentkezését, vagy ajánlásokat, akik egy-egy új ország nyitásakor az ország-vezetői pozíciót szívesen betöltenék. Bízunk benne, hogy levelünkkel sikerült az érdeklődésekre kellően alapos tájékoztatást adnunk, ugyanakkor az újabb országok iránti érdeklődést fokoznunk. Amint pontos időpontot tudunk közölni az ország indításával kapcsolatban, azonnal egy újabb hírlevélben fogjuk a kedves Törzsvásárlóinkat tájékoztatni.

AKCIÓ! Ingyenesen több százezer Törzsvásárlót értesítünk az ajánlatáról!

Inlernet
2014.08.06.
Tisztelt Termékpartnerünk! Ha az Ön által kínált kedvezményen felül további akciót, ajándékot vagy egyéb felajánlást biztosít a Törzsvásárlóinknak, akkor INGYENESEN több mint 250.000 Törzsvásárlónkat e-mailben és a közösségi csatornáinkon értesítjük az ajánlatáról! Ráadásul a soron következő, augusztus 30-án tartandó országos rendezvényünkön díjmentes bemutatkozási lehetőséget biztosítunk az Ön számára! Itt díjmentesen kiállíthatják saját kiállítási eszközeiket (roll-up, molinó), ezzel is népszerűsítve vállalkozásukat, termékeiket, szolgáltatásaikat! Ezt Önnek DÍJMENTESEN kínáljuk, máshol akár 100.000 Ft-ot fizetnie kellene érte! Nincsenek rejtett költségek, nincs váratlan meglepetés! Ha cégét, üzletét szeretné népszerűsíteni, szeretne még nagyobb, stabil vásárlói kört kialakítani, célja a forgalomnövekedés, akkor éljen ezzel a nagyszerű lehetőséggel és reklámozza cégét díjmentesen az Inlernet-Rendszeren keresztül! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, küldje el ajánlatát az info@inlernet.com címünkre! Amennyiben még nem újította meg a szerződését az Inlernettel, abban az esetben kérjük kövesse az előző levelünkben leírt útmutatásainkat! Ajánlatunk kizárólag a már megújított szerződéssel rendelkező Termékpartnereinknek szól!

Ezeket a cikkeket olvastad már?