Jelentkezzen MOST!

Inlernet
2014.05.11.
Ez a Nap felejthetetlen lesz mindenki számára aki ott lesz! Még van néhány szabad hely, de ha mostanában nem jelentkezik, lemaradhat! Jelentkezzen Webirodájában MOST!

Személyes ügyfélfogadás változás

Inlernet
2014.05.09.
Kedves Törzsvásárlók! A jövőben az Ügyfélszolgálat munkájának hatékonyabbá tétele érdekében, a személyes ügyintézésre kizárólag előzetesen leegyeztetett időpontokban van lehetőség. A tapasztalatok szerint a mai fejlett, felgyorsult világban minden Törzsvásárlónk előnybe részesíti az elektronikus ügyintézést, mely az Inlernetnél az elvárhatónál is hatékonyabban és gyorsabban működik. Valójában nincs olyan ügy, amely személyes jelenlétet igényelne és minden nyomtatvány postai úton is elküldhető alacsonyabb költséggel, mint személyesen elfáradni az irodába. A nagy, ismert, nemzetközi elektronikus csatornák már évek óta nem üzemeltetnek személyes ügyfélszolgálatot, ami mára valóban idejét múlt, időrabló szolgáltatás. Ez természetesen költségoptimalizálást is magával hoz az Inlernet számára, amelyet a Törzsvásárlók és Termékpartnerek előnyére, az innovatív fejlesztésekre tud majd fordítani. Az így felszabaduló időt szakembereink és a Vezetőség - többek között - az újabb jelentős Termékpartnerekkel való szerződéskötésekre is tudja fordítani. A hamarosan bevezetésre kerülő egyedülálló fizetési Rendszerünknek köszönhetően, várhatóan tömeges megkeresések fognak érkezni a legnagyobb kereskedői hálózatoktól is, melyekkel való szerződéskötés elsődleges prioritású. Természetesen mindettől függetlenül a személyes ügyintézésre a továbbiakban is van lehetőség egy előre egyeztetett időpontban, amikor is várakozási idő nélkül, azonnal sorra kerül a Törzsvásárlónk vagy a Termékpartnerünk, és kizárólag rá tud koncentrálni Ügyintézőnk. Ez a változás a személyes ügyintézést is gyorsabbá és eredményesebbé teheti. Konkrét időpontot az info@inlernet.com e-mail címre megküldött (az ügyintézés részleteit tartalmazó) levelére válaszolva fog kapni minden kedves Ügyfelünk. Köszönjük megértésüket és a változás pozitív következményeihez való nyitott hozzáállást!

Referens nélküli Termékpartnerek

Inlernet
2014.05.02.
Kedves termékpartneri Referensek és leendő Referensek! Ha ezzel a jellel találkozik Termékpartnerünknél, akkor ez azt jelenti Önnek, hogy a Termékpartnernél bonyolított Inlernetes vásárlások árengedményéből jelentős jövedelemre tehetne szert! Ennek a Termékpartnernek nincs aktív Referense! Legyen Ön a Referense és keressen pénzt egyszeri munkával egy életen keresztül! Újítsa meg a Termékpartner szerződését az Inlernettel!

Használja fel a foglalóit!

Inlernet
2014.05.02.
Ne hagyja unatkozni a foglalóit! Az Inlernet minden termékpartneri fizetésnél felkínálja, hogy a foglalóiból is felhasználjon! Miért hagyná ki ezt a nagyszerű lehetőséget? Miért fizetne többet? Használja fel a foglalóit!

Fejlesztés

Inlernet
2014.05.01.
Kedves Törzsvásárlók! A hosszú hétvége alatt a törzsvásárlói regisztrációk egy fejlesztés miatt átmenetileg szünetelnek. Az Inlernet minden innovációt a még sikeresebb törzsvásárlói tevékenység érdekében folytat. Amennyiben szakembereink előbb végeznek, természetesen közölni fogjuk. Köszönjük türelmüket és megértésüket!

"Inlernet-Biztonság"

Inlernet
2014.04.30.
Tudta Ön azt, hogy az Inlernet 100% garanciát és biztosítékot nyújt a befizetett vásárlási-utalvány foglalók felhasználhatóságára? Ezt azt jelenti, hogy időben bármikor, bármilyen körülmények között, az ÁSZF szabályozásával felhasználhatja a vásárlásai során azokat! Ez az Ön "Inlernet-Biztonság"-a!

Megújult termékpartneri lista

Inlernet
2014.04.30.
Kedves Törzsvásárlóink és Termékpartnereink! A Weboldalunkon, a termékpartneri listában, az üzlet nevek mellett már látszik egy zöld pipával, hogy melyik Termékpartner újította meg a szerződését! Ahol nincs ez a jelzés ott is érdemes érdeklődni a kedvezményes vásárlásról, mert élő szerződése van a Termékpartnernek az Inlernettel. Ha megújítja a szerződését, akkor azonnal megjelenik a megkülönböztető jelzés. Újíttassa meg a termékpartneri szerződéseket! Újítsa meg a termékpartneri szerződését!

Ön aktív Inlernet Törzsvásárló már?

Inlernet
2014.04.27.
Számos érvünk van, hogy aktív Törzsvásárlónk legyen: 1. Több mint 22.000 üzletben vásárolhat kedvezményesen 2. A legismertebb üzletekben is olcsóbban vásárolhat (Tesco, Auchan, Budmil, Saxoo London, Playersroom, DM, Spar, Interspar, Coop, Danubius Hotels, Il Treno, CBA, Hervis, Media Markt, Anima Könyvesbolt, Libri, Alexandra 3. Pénzt kereshet ismeretlenek vásárlásából 4. Az ismerősei által elköltött pénz kb. 2%-át megkaphatja 5. Az elköltött pénzének akár a 66%-át is visszakaphatja 6. Két év alatt akár több százmillió forint jutaléka lehet (Részletek itt) 7. Minden újonnan regisztrált ismerőse 12.000 forint levásárolható ajándékot kap 8. Az egyik legkedvezőbb mobiltelefon flottába kerülhet 9. Akár ingyen is beszélhet mobiltelefonon az ismerőseivel 10. Ingyenes Webirodája van 11. Jutalékot kaphat a külföldi vásárlók pénzköltése után 12. Elutazhat Las Vegasba 12+1. Minden vásárlásával értéket teremthet (Részletek itt) További előnyök itt Meggyőztük? Hiszen nem veszíthet, csak nyerhet! Nézze meg a prezentációt és vegye fel a kapcsolatot Ajánlójával! Lépjen be az ingyenes Webirodájába és kezdje el a vásárlást még ma! Önre is számítunk, mert összefogással mindenki elérheti a célját! Erősítse Ön is aktív tagságával az egyre növekvő törzsvásárlói közösségünket! Minél nagyobbak vagyunk, annál több kedvezménnyel jutalmaznak meg a kereskedők!

Inlernet-Nap telis-tele motivációval

Inlernet
2014.04.27.
A soron következő Inlernet-Napra már jelentkezhet a Webirodájában! Dátum: 2014. 05. 24. Időpont: 9:45 - 17:00 Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.; I. emelet Jelentkezési határidő 2014.05.21. 23:59:00

Inlernetben gazdag Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

Inlernet
2014.04.19.

Ezeket a cikkeket olvastad már?