Meghívó az Inlernet Napra 2015.03.21.

Inlernet
2015.03.13.

Kedves Törzsvásárlóink és Termékpartnereink! Kattintsanak IDE és tekintsék meg a következő Inlernet® Nap meghívóját! Új fejlesztések, izgalmas témák és inspiráló előadások! Várjuk szeretettel Önöket!

A sikeres üzlet új valutája

Inlernet
2015.03.09.

9.                   RUGALMAS

„A rugalmasság nem szívesség, hanem a munkahelyek új valutája.”, mondta Ted Childs, aki 39 éven keresztül dolgozott az IBM HR csapatában.

Ted tökéletesen ragadta meg a lényeget, hiszen a gazdasági válság következményeként hirtelen egy olyan felgyorsult világban találtuk magunkat, amelyben csak a gyors alkalmazkodóképességgel és tudásunk, képességeink folyamatos fejlesztésével leszünk képesek talpon maradni. Ez korunk egyik legértékesebb valutája és az Inlernet® bőségesen rendelkezik ezzel.

Tudjuk, mennyire rugalmasan építettük fel vállalkozásunk rendszerét és nem hisszük hogy találsz még egy, akár csak megközelítően is hasonlót! Mert az a rugalmasság, amelyik az Inlernet-Rendszer© egyik legnagyobb értéke, nem annyit jelent csupán, mint a hagyományos munkahelyek esetében előforduló rugalmas munkakezdés! Messze túlmutat ezen. Nézzük sorban!

Feltételrendszeri rugalmasság:

Az Inlernet-Rendszerhez© való csatlakozás ingyenes és kötelezettségek nélküli, azonban lehetőségek sokaságát kínálja partnereinek, amennyiben kihasználják ezeket és vásárlásaikat az Inlernet® Termékpartnereinél végzik.

Törzsvásárlói-, és termékpartneri viszony rugalmassága:

Minden egyes Törzsvásárlónk és Termékpartnerünk, minden kötelezettség és következmény nélkül saját maga dönt, hogy kizárólag az Inlernet törzsvásárlói előnyeit, a termékpartneri előnyeit, ezeket együtt, vagy ezek mellett a saját üzletük felépítésének lehetőségeit választja. Az Inlernet® ugyanolyan figyelemmel képviseli Közösségének minden egyes tagját, segíti és biztosítja számukra a Rendszer© nyújtotta előnyöket.

Választás rugalmassága:

Termékpartnereink ezreinek köszönhetően, vásárlási szándék esetén rugalmasan választható az igényeinknek legjobban megfelelő Termékpartner. Ebben óriási segítségünkre van a honlap „Termékpartnerek” menüpontjának intelligens keresője, ahol település, piaci szegmens, vagy akár terméktípus szerint is keresgélhetünk a kereskedők kínálatai között.

Működési rugalmasság:

Az Általános Szerződési Feltételek egyértelműen rögzítik a szabályokat, ugyanakkor az Inlernet® az adott élethelyzetnek megfelelően igyekszik a realitások alapján dönteni és hajlandó a logikára alapozva meghozni ezeket a döntéseit. Ez a momentum nagyban járul hozzá az Inlernet® sikeres működéséhez. Nagyon sok más céggel szemben, mi képesek vagyunk erre!

Lehetőségek rugalmassága:

Az Inlernet® jutalékrendszere 20 féle jutaléktípust különböztet meg, így már az induláskor eldöntheted, hogy céljaid mielőbbi megvalósulása érdekében mennyi idő alatt szeretnéd elérni az egyes kifizetési szinteket és ahhoz tudod megválasztani a stratégiádat. Nincsenek kötelező elemek, így a folyamatosan építkező partnerek lépésről-lépésre képesek elérni ezeket a szinteket és részesülni az egyre magasabb kifizetési összegekből.

Jogelhelyezés rugalmassága:

Az Inlernet-Rendszer© az egyetlen, amelyik ekkora rugalmasságot és szabadságot biztosít számodra a Jogok elhelyezése kapcsán! Lehetőséged van bármikor, bármilyen üres helyre elhelyezni jövőbeli vásárlásaid foglalóiból szerzett Jogaidat, vagy a Személyes Bónusz Jogaidat. Ez az egyik legfantasztikusabb eleme az Inlernet-Rendszernek©.

Időbeli rugalmasság:

Az Inlernet® Törzsvásárlói saját maguk által meghatározott időpontban vásárolhatnak és az online üzleteknek köszönhetően mindezt az év 365 napjának, bármelyik órájában megtehetik. Azok a partnereink, akik pedig úgy döntenek, hogy az Inlernet-Rendszeren© belül felépítik saját vállalkozásukat, rugalmasan, maguk határozhatják meg azt az időmennyiséget, amelyet napi-, vagy heti szinten fordítanak erre.

Lokális rugalmasság:

Törzsvásárlóink maguk döntik el, hol dolgoznak: otthon, saját irodájukban, hotelben, kávéházban, konferenciateremben, vagy egyéb alternatív munkahelyen. Ez az a tökéletes munka, amely nincs helyhez kötve! Akár a számítógép, vagy ma már egy okostelefon mellől is végezhetjük csapatunk építését a Skype, vagy egyéb más alkalmazás segítségével. A Rendszer© minden egyes elemét úgy építette fel az Inlernet, hogy a lehető legnagyobb rugalmassággal tudja kezelni a többszázezer Törzsvásárló igényeit.

Munkamódszer rugalmassága:

Többféle stratégia létezik a sikeres üzletépítésre és az Inlernet® a képzései által is segít megtalálni azt a módszert, amelyik a legmegfelelőbb számodra és a legrövidebb idő alatt tudja a legnagyobb sikert elérni. Kizárólag Te vagy saját sikered kovácsa, mi pedig biztosítunk hozzá minden feltételt, hogy Neked, kizárólag csak a céljaidra kelljen koncentrálni.

Funkcionális rugalmasság:

A csapatok, személyes kompetenciáik erőssége alapján vezetőjük segítségével, maguk határozzák meg az esetleges munkamegosztást. Működhet a feladatköri rotáció és a feladatok közti átjárás megteremtése egyaránt. Cél mindig az eredményesség, a kölcsönös előnyök és ehhez a maximális rugalmasság biztosítása.

Kommunikáció rugalmassága:

Az Inlernet®, az Ügyfélszolgálatán keresztül minden Törzsvásárlója számára biztosítja a folyamatos kommunikáció lehetőségét. Bármilyen kérdésről is legyen szó, Partnereink a Honlapon és a Blogon is minden hasznos információt megtalálnak és ezek letölthető formában is rendelkezésükre állnak. Emellett folyamatosan tartunk vezetői megbeszéléseket is, ahol a csapatok vezetői meg tudják osztani ötleteiket, véleményeiket, javaslataikat az Inlernet® Menedzsmentjével annak érdekében, hogy az az ügyfélközpontú, folyamatos innováció és fejlődés, ami jellemez bennünket, továbbra is az Inlernet® védjegye maradhasson.

A rugalmasság, mint látható, az Inlernet szótárában nem csak annyit jelent, hogy partnerünk egymaga képes döntést hozni a munka feladatainak helyéről, idejéről és hosszáról, hanem ezek többszörösét. Nálunk a rugalmasság a szabadság, az önmegvalósítás szinonimáját is magában hordozza.

A rugalmasság fontossága és a rugalmas munka ugyan divatos jelenség, de az Inlernet® kontextusában páratlan.

Számunkra a legfontosabb előnye, hogy Törzsvásárlóink részéről egyszerűbbé válik a munka és a magánélet összehangolása, javul jóllétük és elégedettségük, a motivációjuk és a felelősségvállalásuk - ami szintén mindenki számára kedvező. Mindemellett csökken a munkahelyi stressz, a hajlam burn out-ra (kiégésre), kevesebb lesz a hiányzás, a betegség és a szabadság, javul az eredményesség és a vállalat, illetve saját vállalkozásaink megítélése.

A legjobb rúdugrók is az összetett rugalmasságot hasznosítják. Nem elég a legmodernebb technológiájú, legrugalmasabb és emellett a legerősebb, legnagyobb teherbírást is elviselő rúd, hanem elengedhetetlen a sportoló fizikai erejének felhasználása is a rugalmasságán keresztül. A két rugalmasság, a két erő és a legkorszerűbb technológia összekapcsolódásának eredménye a világcsúcs. Mi pedig sosem adjuk ennél lejjebb!

Tudjuk, hogy már bizonyítottuk: Az Inlernet-Rendszer© rugalmasságán, mindenki csak NYER!

Felelősséggel egy emberibb jövő érdekében

Inlernet
2015.03.02.

8. EMBERBARÁTI

Az Inlernet®, Törzsvásárlók és Termékpartnerek alkotta családja, egy igazán szoros, a kölcsönös előnyökön alapuló kötelék, amely a családokra jellemző felelősségvállalás eszméjét is alapértékei közé sorolja. Ugyanis a siker, az anyagi biztonság mit sem ér, ha nem figyelünk egymásra, ha nem segítünk egymásnak, és ha nem tartozunk egymásért, saját magunkért-, tetteinkért is felelősséggel. Folyamatosan vissza kell adnunk sikereinkből, mert abból sarjad az új „élet”, az új siker, amely újabb embereknek, családoknak, közösségeknek, nemzeteknek teremti meg a lehetőséget a felemelkedésre, a kitörésre, az önmegvalósításra, vagy tehetségük kibontakoztatására, álmaik valóra váltására. Ennél szebb küldetést, pedig nehéz elképzelni.

Sokan mégis úgy gondolják, hogy az üzlet és az emberbaráti szemlélet nem összeegyeztethető. Azonban az Inlernet®, ebben is másképp gondolkodik és cselekszik. Számunkra alapvető, hogy amit filozófiánknak vallunk, arról ne csak beszéljünk, hanem annak megfelelően is cselekedjünk és járjunk elöl példával.

Mert kifizetődő üzlet is lehet az, ami elemi-, emberbaráti kötelességünk. A segítségnyújtás.

Él olyan személy a környezetedben, aki bármilyen módon is segítségre szorul? Segítettél már neki? Reméljük igen! De tapasztalnod kellett azt is, hogy egy egyén segítségnyújtása néha csak csepp a tengerben, bár ezek a cseppek a legfontosabbak, hiszen ezekből születnek az igazi, hatalmas óceánok. Mi pedig egy ilyen óceán vagyunk. Az Inlernet® családjának kék óceánja, amely mint a magzatvíz borítja be lágyan az óvandókat, a segítségre szorulókat.

Emberbarát az a személy, aki az egyetemes emberszeretet eszméjét vallja és követi. Mi, az Inlernet® vezetősége ezt valljuk magunkénak és ezt a szemléletet kívánjuk továbbadni partnereinknek, hogy elterjesszük az egész világon.

Fontos számunkra, hiszen nincs annál nagyobb öröm, mint amikor láthatjuk más örömét, amikor letörölhetjük a könnycseppeket orcájukról, láthatjuk a gyermekek mosolyát, a szüleik megnyugvását, vagy átélhetjük mellettük azokat a pillanatokat, amikor valóra válnak olyan álmaik, amelyekre korábban gondolni sem mertek.

Az életben sok minden nem pénz kérdése, de a feltételek megteremtéséhez sokszor igenis szükség van arra, és az Inlernet® ezért is keltette életre alapítványát, amely globális szinten von védőhálót a rászorultak, a hátrányos helyzetűek, a betegek, az elmaradott településeken élők, és a rejtett tehetségek fölé.

Mert valljuk, minden ember óriási érték, minden gyermek pedig egy hatalmas kincs, hiszen bennük rejlik jövőnk záloga és kinyitni a bennük rejlő „ablakokat”, - amelyen kirepülve szárnyalhat tehetségük - teremti meg mindannyiunk számára az egyre szebb és élhetőbb világot.

Milyennek képzeld el az Inlernet® védőburkát? Egyszerűnek, azaz egyszerűen zseniálisnak.

Hiszen az Inlernet® családjának növekedésével hosszútávon képes megteremteni azt a globális szervezetet, amely minden nézettől és minden személytől függetlenül képes felelősen támogatni embereket. Mindezt pedig nem másból teszi, mint az Inlernet® Közösség mindennapi vásárlásaiból. Ugyanis az Inlernet® az összes bevételéből származó nyereségének a 33%-át utalja az Inlernet® Alapítvány számlájára, amely összegek kizárólag a célokban megfogalmazott projektek megvalósítására fordítódnak.

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen érzés az, amikor elmész vásárolni, leemelsz egy terméket a polcról, beteszed a kosárba, majd amikor a pénztárnál kiegyenlíted az ellenértékét, akkor ezzel segítesz egy olyan embernek a világ valamelyik pontján, akit valószínűleg nem is ismersz, nem is hallottál róla és Ő sem tud rólad semmit, de mégis összekapcsol már benneteket valami örökre, az emberbaráti szeretet és felelősségvállalás ereje.

Az Inlernet® Alapítvány nem elégszik meg a segítségnyújtással. Célja a mikroközösségek életminőségének jobbá tétele, illetve ezeknek a személyeknek a megfelelő értékrend felé való elmozdítása, tanítása. Ma már szerencsére nem ismeretlen kifejezés a „long life learning”, azaz az „életen át tartó tanulás” folyamata. Ugyanis ez az egyik legfontosabb eleme küldetésünknek. Tanulás és a tanítás által felemelni a rászorulókat, megmutatni nekik egy új, egy jobb utat és megtanítani őket „járni” is ezen az úton. Hisszük, hogy ez a fajta segítségnyújtás, a megfelelő tájékoztatás, a tudáskincs átadása, elsajátítása vezet a jövőben egy olyan élethez, amelyben minőségi változás következik be.

Számunkra azonban az is fontos, hogy a rászorulók, ne azt érezzék, hogy a segítséget mástól kapták, hanem mi csak a lehetőséget biztosítjuk, megmutatjuk a célhoz vezető utat, segítünk elindulni rajta és támogatjuk is őket útközben, de maguknak kell végigmenniük rajta. Hiszen így lesz az Ő sikerük, és így tudjuk továbbadni azt az emberbaráti szeretetet, figyelmet és törődést, amelyet Közösségünk tagjai már maguknak vallanak.

Az élet rengeteg kihívással, megoldandó feladattal szembesít bennünket a jelen és a jövő környezetével és az emberek életének jobbá tételével kapcsolatosan. Szülőként, felelősséggel tartozol utódaidért is. Azonban a tudatos és felelős vásárlással jelentősen hozzájárulsz egy szebb és jobb világ megalkotásához, ez pedig egy olyan cél, amelyért érdemes küzdeni. Az Inlernet® Worldwide AG. a világon egyedülálló módon, az összes bevételéből származó nyereségének a 33%-át az Inlernet® Alapítványon keresztül a következő nyolc célra ajánlja fel:

  1. egészséges test, szellem és lélek megőrzésének támogatása
  2. szociális ellátottság emelése
  3. kultúra és oktatás az eredendő értékek szerint
  4. a kiaknázatlan emberi erőforrások a mikro- és a makro közösség érdekében való újra-, és tartós mozgósítása
  5. környezet és természet megóvása, a káros folyamatok visszaszorítása
  6. biogazdálkodás ösztönzése és piacának megteremtése
  7. emberiség jövőjét jelentő kutatások, fejlesztések finanszírozása
  8. egy ez idáig kiaknázatlan, de az emberiségre veszélytelen energiaforrás hasznosítására irányuló kutatások támogatása

Az Inlernet®, minden gondolatával, tevékenységével, tanításával és inspirációjával arra törekszik, hogy az emberiség és a világ érdekében értékeket teremtsen. Ennek az értékteremtési törekvésnek és folyamatnak megvalósuló állomásairól pedig rendszeresen fogunk tájékoztatni!

Teremts Te is igazi értéket vásárlásaiddal az Inlernet-Rendszer© segítségével!

Mindig tartsd szem előtt, hogy, az Inlernet-Rendszerében© végzett vásárlásaid által, minden egyes elköltött összeggel ahhoz nyújtasz segítséget és ahhoz járulsz hozzá, hogy világunk napról-napra egy kicsit mindig jobb legyen!

Köszönjük neked és annak érdekében, hogy erre mindig emlékezhess választottuk az Inlernet® szlogenjének:

„Teremtsen értéket vásárlásaival!”

Az Innováció zászlóshajója

Inlernet
2015.02.23.

7. FEJLŐDŐ, MEGÚJULÓ

A siker kulcsa a folyamatos fejlődés és megújulás. Neves szakemberek, éppen emiatt fogalmaznak úgy: „Aki lemarad, az kimarad”. Alapigazság, amit az Inlernet® folyamatosan a szeme előtt is tart és ennek köszönheti, hogy a piac leginnovatívabb szereplője, amely a jövő technológiáját integrálja a ma emberének mindennapjaiba.

Felgyorsult világban élünk, ahol a piaci tényezők gyorsan változnak, szereplői jönnek-mennek, technológiák hipersebességgel születnek, fejlődnek és ahol éppen ezért fontos az állandóság és a stabilitás. Az Inlernet® pedig mindezt úgy tudja képviselni, hogy közben ennek a mai, egyre csak gyorsuló világunknak minden kihívásával bátran néz szembe.

Elképesztő háttérmunka az, ami mindezt biztosítani képes, hiszen az informatika, a marketing, a személyes kapcsolatok, a folyamatos innováció, az egyedi ötletek és megvalósítások mind-mind óriási energiákat és az év mind a 365 napján maximális koncentrációt kívánnak. Elemeznünk kell környezetünket, piacunkat, meghallgatni a visszajelzéseket, új fejlesztéseket keresni, megvizsgálni és kipróbálni, majd az egészet az Inlernet® olvasztótégelyében egy olyan tökéletes eleggyé formálni, amely továbbra is biztosítani képes azt a lépéselőnyt, amellyel az Inlernet-Rendszer© rendelkezik.

Ez az igazi kihívás és pontosan ez az, amit szeretünk: mindig valami újat… a létező legjobbat… s legelsőként alkalmazva! Számunkra a legnagyobb öröm és elismerés, amikor Közösségünk tagjainak pozitív visszajelzéseit fogadhatjuk, és együtt örülhetünk személyes-, és közös sikereinknek. Ezekért a pillanatokért pedig megéri minden erőfeszítést megtenni.

Életünk akkor fenntartható, ha anyagforgalma körkörös, azaz illeszkedik a természet rendjébe. A fenntarthatósága pedig elsősorban az erőforrásainktól függ. A fizika egy alapvető állítása szerint: „ A folyamatok körfolyamatokká alakíthatóak, ha kívülről elég energiát viszünk a rendszerbe.” Körfolyamattá alakítás során ugyanis a befektetett energia hővé alakul. Ezért bármi körfolyamattá alakítható, amennyiben van elég energiánk hozzá. Bőséges erőforrások birtokában pedig életünk könnyen fenntarthatóvá tehető, gyakorlatilag függetlenül attól, mekkora bolygónk népessége.

Az Inlernet-Rendszer© pontosan ettől működőképes, fenntartható és körfolyamattá alakított, hiszen mindenki vásárol, tehát megvan az elegendő-, és folyamatos energia. Az Inlernet-Rendszer© szabályai pedig biztosítják is, hogy a körfolyamathoz szükséges „hő” állandóan újratermelődjön, azaz a Törzsvásárlóink újra és újra a Termékpartnereknél vásároljanak, hiszen a visszatérítéseik és ilyen mértékű megtakarításaik, kizárólag általuk és az Inlernet® által biztosítottak.

Az idő, energia, és ismeret, a fizika törvényei szerint, szorosan összefüggnek. Minél kevesebb energiánk van a körfolyamattá alakításhoz, annál lassúbb lesz a körfolyamat. Sok energia és ismeret birtokában azonban gyorsan el lehet végezni bármit. Ezért tartjuk fontosnak képzéseinket, támogatjuk mindenben Közösségünk tagjait, hogy minél gyorsabban valósíthassák meg saját elképzeléseiket az Inlernet-Rendszer© használata által. Terv, tudás, sebesség és a folyamatosan fejlődő, az előnyére megújuló hátteret pedig mi biztosítjuk. Így válik a Közösség a legjobb csapattá, amelyben mindenki az előnyöket élvezheti, miközben egymást támogatja.

A fizika törvényei szerint léteznek önfenntartó rendszerek is. Kialakulásuknak és fennmaradásuknak két feltétele van. Az egyik, hogy a rendszer elemei kölcsönhatásban legyenek egymással és a kölcsönhatás jellegében hosszú távon az összetartás kell, hogy domináljon. A másik feltétel az, hogy a rendszer legyen nyitott, azaz álljon kölcsönhatásban a környezettel. Az Inlernet-Rendszer© a megfogalmazott szabályrendszer mintapéldája, ahol a vásárló és az eladó összetartozó kölcsönhatásban áll egymással. Mozgatórugója a kedvezmény és az ennek ellenértéke, a vásárlási forgalom. Látható, hogy ez az Inlernetnél® tökéletesen működik, hiszen Közösségünk tagjai, valódi Törzsvásárlók és a Termékpartnerek által biztosított állandó kedvezmények érdekében hűségesek is az adott kereskedőkhöz.

Ezekből is egyértelműen látható, és folyamatosan tapasztalható, hogy az Inlernet® nem csak arra figyel, hogy kövesse az aktuális trendeket. Mert nem a trendeknek, hanem a partnereinknek való megfelelés a célunk. Igyekszünk olyan fejlesztéseket megvalósítani, amelyeket más vállalkozások, nem hogy idáig még nem integráltak rendszerükbe, de még meg sem álmodtak! Az Inlernet® a legtöbb esetben, a jövő technológiáját valósítja meg a jelenben!

Az Inlernet® figyel arra is, hogy ha valamilyen fejlesztés, újdonság kerül bevezetésre, akkor az attól a pillanattól fogva már tökéletesen működjön. Ez biztosítja azt, hogy folyamatosan, lendületesen és egyre nagyobb törzsvásárlói és termékpartneri körrel rendelkezve haladhassunk célunk, a világ legnagyobb Törzsvásárlói közösségének felépítése felé. Emiatt fejlesztjük és újítjuk folyamatosan a Rendszert© a piac, és Közösségünk igényei alapján.

Kizárólag a legjobbat kínálni a piacon az egyedül elfogadható mérce számunkra, hogy a legmegbízhatóbb, a legprecízebb, a leginnovatívabb, a mindig meglepő újdonságokkal előrukkolni képes lehetőségek széles tárházát kínáljuk az Inlernet® Család minden tagjának.

Inlernet® Nap összefoglalás 2015.02.21.

Inlernet
2015.02.21.

Kedves Törzsvásárlónk!

Február 21. szombaton a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban tartottuk meg a 2015. év második Inlernet® Napját.

Csodálatos napsütésre ébredhettünk és örömünket csak fokozta, hogy a Lurdy-Ház parkolójában egyre több Inlernet® matricával díszített autón csillanhattak meg a napsugarak.

Hostess lányaink rutinosan fogadták és igazították el Törzsvásárlóinkat, amelyre szükség is volt, mert az első, az Inlernet-Rendszert© bemutató óra kezdetekor volt, akiknek már csak állóhely jutott, így a terem összes projektorát igénybe kellett vennünk, hogy minden érdeklődő jól láthassa a pontos információkat.

Gonda-Nagy Irma Henriette, azaz mindenki Henije, 4. karrierszintű vezetőnk volt ezen a hétvégén is a háziasszonyunk és egy pillanatig sem hagyott kétséget afelől, hogy energiája kifogyhatatlan.

A zsúfolásig megtelt előadóteremben Csórics Balázs színész, a Madách Színház nagysikerű Contact, Jézus Krisztus Szupersztár és József és a színes, szélesvásznú álomkabát előadásainak művésze tartotta az első órát. Korához illő, fiatalos és lendületes előadásával pontosan mutatta be az Inlernet-Rendszer© működését és az abban rejlő, komoly lehetőségeket. Ahogy fogalmazott: „Az Inlernet-Rendszer© nem egy ördöglakat és mégis kellemes jövedelmet lehet szerezni általa.” Balázsnak teljesen igaza van és előadásának értékét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a Rendszer© bemutatására érkezett vendégeink, komoly létszámban csatlakoztak Közösségünkhöz az előadást követő szünetben. Kívánjuk nekik, hogy találják meg számításaikat az Inlernet® család tagjaiként és tudják valóra váltani legféltettebb álmaikat is a nem is oly távoli jövőben!

Ezért is érdemes az új érdeklődőiket meghívni az Inlernet® Napra, mert előadóink segítségével minden fontos információt megkapnak és munkájuk, csapatuk előrelépését is hatékonyan tudják ezzel támogatni.

Programunk Bodnár Péter 2-es karrierszintű vezetőnk előadásával folytatódott. Péter az egyik legsikeresebb csapat vezetője, aki fiatal kora ellenére már komoly rutinnal rendelkezik és hatékony csapatmunkájának, vezetéstechnikájának eredményei magukért beszélnek. Előadását olyan videó bejátszásokkal színesítette, amelyek számára is meghatározó mondanivalókat tartalmaznak, és neki is nagyon sokat segítettek megtalálni és megtanulni melyik a legjobb és legrövidebb út céljaink eléréséhez. Mire jó a félelem, a rettegés az újtól, a bizonytalantól? Miképpen lehet ezeket leküzdeni és előnyöket kovácsolni belőlük? Péter már nem először tartott előadást az Inlernet® Napon és tanácsai ragyogóan használhatók a gyakorlatban, az üzletünk és csapatunk építése során.

Háziasszonyunk az ebédszünetet követően színpadra szólította az elmúlt időszak legsikeresebb Törzsvásárlóját, Kékesi Egon 4-es karrierszintű vezetőnket, aki jó szokásához híven, azonnal feltekerte a hangulat „szabályzógombját” és az Inlernet® karrierrendszeréről tartott egy apró részletekre lebontott előadást. Egon professzionálisan ismeri a Rendszer© „finomságait”, az abban rejlő lehetőségeket és azt is, hogy milyen stratégiákat követve lehet ezeket a legjobban és a lehető legrövidebb időn belül kiaknázni. Miképpen tudjuk csapatunk tagjait segíteni, őket is minél magasabb karrierszintre emelni.

A nap utolsó előadója következett, de még mielőtt színpadra lépett volna, megtekintettük az új utazási verseny célállomásáról készült lenyűgöző videó felvételt. A 2015-ös év első félévére szóló jutalomutazás a varázslatos Dél-Afrikai Köztársaság, Lost City Palace nevezetű luxus szállodakomplexumba repíti el a verseny győzteseit. A felvétel megtekintését követően, nem igen hisszük, hogy maradt olyan ember a teremben, aki ne gondolta volna azt, hogy ide én is szeretnék eljutni és ne látta volna már magát a mesés Lost City Palace különböző helyszínein. Az utazás minden Törzsvásárlónk számára egyformán elérhető, amennyiben teljesítik a kiírás feltételeit. Ezért a feledhetetlen nyaralásért pedig érdemes mindent megtenni.

Kattintson a képre és nézze meg Ön is ezt a varázslatos afrikai hotelkomplexumot! Kívánjuk, hogy velünk együtt lehessen majd részese ennek a varázslatos utazásnak!

Ezt követően Bognár Pétert az Inlernet® Worldwide AG vezérigazgatóját köszöntötte hatalmas taps.

„A jövő megérkezett” című előadásában kiemelte az Inlernet® vállalat érdemeit, bemutatta egyedülálló motivációs elemeit, az anyagi biztonságunk megteremtésének útját és a cég sikerének okait, jövőbeli céljait egyaránt. Vezérigazgatónk nyugodt jelleme, már magában is biztonságot és bizalmat sugároz és előadásai mindig pontos információkkal szolgálnak mindannyiunknak.

Előadásának végén, Heni segítségével kisorsolta nyereményjátékunk győztesét, aki nem más lett, mint Lukács Zsolt 7. karrierszintű vezetőnk, az Inlernet Törzsvásárlói Közösség legsikeresebb tagja. Zsolt szerencsésen lett a Samsung Galaxy S Duos 2 okostelefon tulajdonosa, habár Gonda-Nagy Irma Henriette értékesítette a legtöbb Inlernet Prepaid MasterCard® rendelési jogot. Zsoltnak gratulálunk és bízunk benne, hogy munkája során egy olyan „segítőt” kapott, amelyik a felsorolhatatlan mennyiségű funkcióival komoly segítséget fog biztosítani tulajdonosának.

Nem maradt más hátra, mint házigazdánk, Heni búcsúszavai, majd motivációval és új információkkal gazdagabban indultunk haza, hogy hétfőn nekikezdjünk üzletünk további, még sikeresebb építésének.

Az Inlernet® Napon készült fényképeket az Inlernet® Flickr oldalán tudod megtekinteni és letölteni, erre a linkre kattintva:

https://www.flickr.com/photos/130470852@N03/sets/72157651003746251/

A rendezvényt követően, a Termékpartneri Referensek képzése, majd vizsgája kezdődött, amelyet Balogh Ders az Inlernet® Hungary Partners Zrt. vezérigazgatója, Csutka István az Inlernet® Worldwide AG kommunikációs- és marketingvezetője, Szemán László 6. karrierszintű vezetőnk és Rádin Milutin 5. karrierszintű vezetőnk tartotta.

Ez a képzés – a honlapon is található feltételek mellett – bármelyik Törzsvásárlónknak elérhető és javasoljuk is ennek elvégzését, hiszen új Termékpartnerek szerződéskötése esetén a Referenseink a jövőbeli forgalomból jutalékot kapnak, amelyik valóban passzív jövedelmet jelent számukra. A képzés és a vizsga feltételein a még sikeresebb üzletkötések érdekében a jövőben változtatunk és erről a következő – áprilisban megrendezendő – képzésünk előtt mindenkit időben tájékoztatni fogunk.

Az Termékpartneri Referens Képzésen készült fényképeket az Inlernet® Flickr oldalán tudod megtekinteni és letölteni, erre a linkre kattintva: https://www.flickr.com/photos/130470852@N03/sets/72157650602754868/

Találkozzunk a legközelebbi Inlernet® Napon, ugyanitt a Lurdy Rendezvény- és Konferenciaközpontban 2015. március 21-én 9:45-kor! Hozza el ön is csapattagjait, új meghívottjait, hogy személyesen érezhessék milyen egy igazi közösség motivációs ereje és első kézből értesülhessenek a legfontosabb hírekről, újdonságokról.

További sikeres munkát és ehhez jó vásárlást kíván az Inlernet® Worldwide AG!

Stabilitás, a tervezhető jövő záloga!

Inlernet
2015.02.16.

6.                   STABILITÁS

Valentin-nap, a szerelmesek napja. Ezt követően milyen más alapértékünkről is beszélhetnénk, mint a stabilitásról, hisz mind a párkapcsolatok, mind az üzleti élet területén egyaránt a legfontosabb érték: a hosszú távú stabilitás.

Életünk bármely területén kívánunk eredményeket elérni, ez az a közös, megkerülhetetlen pont, amelyik meghatározza jövőbeli sikereinket. Stabil alapokra kell építkeznünk. Nem véletlen, hogy nyelvünk is színes kifejezéseket alkalmaz ezzel kapcsolatosan: alapozás, alapvető értékek, alapigazság, alaptörvény, alapvető jogok, alapképzés, alapozó, befektetési alap, alapkezelő, alaplap, alapjárat, alapfokozat, alapszintű, stb. Mind-mind kifejezi azt, hogy a stabil út tudatos kiépítése a kiindulási pont, utána már könnyebben haladhatunk.

Az Inlernet® minden egyes lépéséből egyértelműen látszik, hogy hosszú távon tervez, és nem csak a mi életünkben szeretne a kölcsönös előnyök figyelembe vételével működni, hanem gondol a jövő generációira, a gyermekeinkre, unokáinkra is. Ezeknek köszönhetően, közösségünk tagjai is hosszú távon tervezhetnek, munkájuk eredményét továbbadhatják gyermekeiknek, ezáltal generációkra határozzuk meg jövőjüket. Ez pedig biztonságot is jelent! Mindig, minden körülmény között tudjuk, mire számíthatunk, megkapjuk a kellő mennyiségű-, és minőségű információt és munkánk gyümölcse, évről évre folyamatosan terem.

A stabilitás fizikai fogalma szerint: „Egy rendszer akkor stabilis, ha egyensúlyi állapotából kimozdítva (meglökve), majd magára hagyva idővel visszatér eredeti egyensúlyi állapotába.”

Éppen ezért a mai, felgyorsult világunkban olyan vállalatra van szükség, amely igazán stabil alapokra építkezett és ennek köszönhetően

-       gyorsan képes reagálni a piac változásaira,

-       napról-napra nyomon követi a fogyasztók igényeit,

-       állandóan partnerei előnyeit tarja szeme előtt,

-       folyamatosan fejleszti rendszerét, hogy meg tudja tartani a piacon betöltött lépéselőnyét, azaz bármilyen piaci tényező változása esetén is sziklaszilárdan áll és képviseli partnereit, óvja üzleti érdekeiket.

Az Inlernet® és ezen belül az Inlernet-Rendszer© pontosan így működik. Olyan piacon építette fel vállalkozásunk alapját, amely megkérdőjelezhetetlenül hosszú távon működő és folyamatos lehetőségeket kínáló piac, azaz a VÁSÁRLÁS. Tudjuk miért, hiszen gyermekkorunktól fogva vásárolunk és kedvezményekben mindenki szeretne részesedni. Az Inlernet-Rendszernek© köszönhetően, pedig hagyományos kedvezmények, akciók, árengedmények, kuponok és pontok helyett, olyan egyedi alternatívát kínál, amely a vásárlások során keletkezett visszatérítéseken keresztül, komoly anyagi bázis megteremtését teszi lehetővé a Törzsvásárlóinknak. Valódi Törzsvásárlókat és magasabb forgalmat generál a Termékpartnereinknek.

A döntés Törzsvásárlóink kezében van. Hiszen Ők már ismerik a „titkot” és a kérdés csak az, hogy mennyi embertársunknak adják tovább ezt a tudást és segítik őket hozzá, hogy megteremthessék a mindenki által óhajtott anyagi stabilitást. S megint itt tartunk, a stabilitásnál, mert nincs új, a Nap alatt. A precízség és pontosság, a lendületesség, a megbízhatóság, a korrektség és a zseniális alapötlet, mind benne kell, hogy foglaltassanak egy stabilan építkező cég fundamentumába. Az Inlernet-Rendszer© pedig előrelátóan, majd következetesen végezte az alapozás és az építkezés minden egyes fázisát.

Mi, az Inlernet® Közösség tagjai pontosan tudjuk, hogy milyen szempontok alapján hoztuk meg a legjobb döntésünket.

-       16 jutalékfajta,

-       55 000-nél több kedvezmény elfogadóhely,

-       minden piaci szegmenst átfogó termékpartneri kör,

-       korlátlan szabadság,

-       térítésmentes regisztráció,

-       kizárólag forgalom utáni teljesítés a Termékpartnereinknek,

-       motivációs luxusutazások,

-       képzések,

-       remek közösség,

-       saját dombornyomott Inlernet Prepaid MasterCard®.

Állandó kedvezményekben részesülsz egy folyamatosan bővülő piacról.

-       Okafogyottá vált az akciókra, kedvezményekre történő vadászat, mert az Inlernetnél minden nap minden percében – az online webshopoknak köszönhetően még éjszaka is tudunk vásárolni.

-     Az Inlernet® egy igazi Win-Win (győztes-győztes) stratégiára épülő üzleti lehetőség, ahol nem kell terméket értékesíteni, csupán a napi rutinként végzett szokásos bevásárlásainkat végezni és ezt a kitűnő lehetőséget megosztani másokkal.

Amennyiben változtatni szeretnél sorsod hajójának irányán, jól markold meg a kormánykereket, vegyél új útirányt és hajózz az Inlernet® „flottájával”! A jó szélről, a reményteli kilátásról és a csendes, nyugodt „kikötőkről” mi gondoskodunk. A Te feladatod, hogy a saját tempódban, a saját céljaidnak megfelelően navigálj előre a tervezett útvonalon. Állítsd össze az ütőképes „legénységedet”, építs saját „flottát”, válj igazi kapitánnyá és az Inlernet-Rendszer© biztosítja számodra a céljaidhoz vezető úton a hosszú távú stabilitást.

Jó szelet és jó vásárlást kívánunk!

Nyerj Samsung Galaxy S Duos 2 okostelefont!

Inlernet
2015.02.13.

Nyerd meg Te a Samsung Galaxy S Duos 2 okostelefont! Február 21. szombatig rendeld meg három közvetlen Törzsvásárlóddal együtt az Inlernet Prepaid MasterCard®-ot és lehet Te viheted haza az okostelefont! 

A korrektség, mint értékmérőnk

Inlernet
2015.02.09.

5. KORREKT

„A korrektség ma már nem divat, de még mindig népszerű.”, - tartja egy magyar közmondás. Maximálisan egyetértünk ezzel a gondolattal, hiszen életünk során - sajnos - sokszor szembesülünk ennek ellenkezőjével.

Valójában, milyen keveset halljuk manapság ezt a kifejezést. Pedig a középkorban a lovagok becsületéről, szavatartásáról legendák keringtek, vagy, hogy ne menjünk olyan messzire, nagyapáink korában a korrekt magatartás az úriemberek ismérve volt, azonban mindezek ellenére lassan mégis a múlt ködébe vész. A korrektség anno természetes érték volt, ma már ritka kincs. Éppen ezért fontos, hogy ezt az értéket őrizzük, hiszen hitelességünk alapját képezi. Az Inlernet® esetében üzletről beszélünk és abban a korban, amikor a körbetartozások jobban jellemzők, mint a korrekt partneri viszonyok, pláne óvnunk kell ezt az értékünket. Saját üzletünket, vállalkozásunkat építjük, azaz a jövőnket, és ezt egyféleképpen tudhatjuk biztonságban, ha az üzleti kapcsolataink megóvására mindig óriási hangsúlyt helyezünk. A magyar gazdaságban eluralkodott állapotokat közgazdászaink nemrég, egy gazdasági fórumon úgy jellemezték: „A hazai „business ethics” szóösszetétel elég árnyalt, azaz – az üzleti életben, ami gazdaságos-, és jövedelmező, az nem mindig etikus, illetve ami etikusnak látszik, az nem mindig gazdaságos és jövedelmező.”. Mi az Inlernetnél® úgy véljük, ennek az ellentmondásnak a megoldása olyan egyszerű, mint a Nap. Az üzleti etikának, az üzleti korrektségnek ugyanis egyetlen követelménye van: ez pedig a következetesség! „Számunkra a korrektség azt is jelenti, hogy akkor is a jót cselekedjük és a helyes utat járjuk, amikor senki sem figyel bennünket és erről az útról sosem térünk le.”

Éppen ezért az Inlernet® egyik alapelve az üzleti korrektség, az adott szó minden körülmény közötti megtartása és a pontos elszámolás. Nincs annál jobb referencia, sikeresebb marketing, mint Törzsvásárlóink-, és a Termékpartnereink elégedettsége és lojalitása. A hosszú távú, gyümölcsöző üzleti kapcsolatnak pedig emellett szerves és fontos része a folyamatos, teljes körű tájékoztatás is. Kérlek, látogasd meg az Inlernet® honlapjának „Letöltések” menüpontját és ajánld ezt partnereidnek is, hiszen akár Törzsvásárló, akár Termékpartner vagy, itt minden információt megtalálsz az Inlernet-Rendszer© működéséről! Büszkék vagyunk arra, hogy az Inlernet® indulása óta eltelt másfél évben, amit ígértünk, azt mindig be is tartottuk, és partnereink 100%-ig biztosak lehetnek abban, hogy ez a jövőben is így lesz. Az Inlernet® célja ugyanis, hogy a „Világ legmegbízhatóbb cége” kitüntető cím birtokosa legyen!

Az üzleti életben a legfontosabb dolog a korrektség és a kölcsönös bizalom, amennyiben ezt egyszer is figyelmen kívül hagyja valaki, azonnal tapasztalni fogja, hogy a híre olyan sebesen kap szárnyra, mint a futótűz. Onnantól kezdve már mindegy, hogy mennyire jó üzletet kínál, mert az emberek eleve szkeptikusak-, és bizalmatlanok lesznek Vele szemben. Pontosan ezek miatt a legnagyobb érték: az emberek közti hosszú távú bizalom, s csupán másodlagos dolog: a tényleges üzleti ajánlat.

Az Inlernet® azonban nem csak

-       a precíz és pontos elszámolás,

-       az ígéretei betartása,

-       a következetes magatartás,

-       az átlátható-, és folyamatos kommunikáció

miatt folytat korrekt üzleti magatartást, hanem, amiatt is, mert minden érdeket, nézőpontot figyelembe vesz, megvizsgál és kizárólag ezeket követően hozza meg döntéseit, fejleszti Rendszerét©. Tekintettel arra, hogy valójában nem létezik gép az ember nélkül, úgy végképp nem létezhet közösség a tagjai nélkül, márpedig mi egy közösséget, egy Törzsvásárlói Közösséget építünk, ahol az emberek, Törzsvásárlóink mindegyike fontos szerepet tölt be.

Emlékeim között őrzöm az előző rendszerből annak a csepeli vendéglátóhely pincérének cselekedetét, aki a számla kiegyenlítésekor – mikor kértem, hogy kerekítsen – 22 forintnál is rendre 100 forintból próbált visszaadni. Nemrég egy cukrászdában, pedig visszaadták a borravalót, hogy köszönik, de nem fogadják el és mindezt ezekkel a szavakkal: „Számunkra az igazi borravaló az, ha elégedetten távozik és legközelebb is hozzánk tér be.” Ugye, Te is érzed a különbséget? Számodra melyik a szimpatikusabb, a korrektebb üzleti magatartás? Melyik vendéglátóhelyre látogatsz legközelebb is szívesen és főleg… melyiket fogod másoknak is ajánlani? Az erkölcsi tartás, a tisztességes üzleti magatartás mellett ezek is legalább olyan fontos momentumok.

Hasonló „apróságok” miatt sem elhanyagolható feladatunk, hogy a jövő generációinak továbbadhassuk azt a szakmai, erkölcsös indíttatást, amit az Inlernet® képvisel. El kívánjuk sajátíttatni a közösséggel azokat az etikai magatartás-formákat, amelyek továbbra is átláthatóvá, ellenőrizhetővé teszik Rendszerünket, ezzel pedig érdemleges garanciát nyújtunk arra, hogy az Inlernettel® mindig az üzleti korrektség és a megbízhatóság szélesebb útján közlekedhetnek.

Meghívó az Inlernet Napra és Referens képzésre

Inlernet
2015.02.07.

Már csak két hét!

2015. február 21. szombat különleges nap lesz, hiszen ekkor rendezzük meg a méltán népszerű Inlernet® Napot, amelyre ezúton sok szeretettel meghívjuk!

Megtisztel bennünket, ha Csapatával együtt velünk ünnepli ezt a napot, hiszen több oka is lesz az ünneplésnek! Ünneplünk, hiszen találkozhatunk Önökkel személyesen is, ünnepeljük a képzett referensi csapatunk újabb bővülését, ünneplünk, hiszen számos sikeres Törzsvásárlónk eredményeit fogjuk gyönyörű ajándékokkal elismerni és ünneplünk, mert olyan újdonságok hangzanak el ezen a napon, melyek történelmet írnak mindannyiunk életébe. Az egész nap során tapasztalni fogja, hogy az Inlernet® komolyan veszi a céljait, melyek közül az első helyen áll az Ön sikere!

Tapasztalja meg testközelből az Inlernet® Nap különleges élményeit, motiváló hangulatát és engedje meg a számunkra, hogy a biztos anyagi jövőjét ötletekkel, segédanyagokkal és meglepő újdonságokkal megtámogassuk! A hatalmas tapasztalattal, színészi tudással és példamutató eredményekkel rendelkező előadóink, lelkesen készülnek, hogy Önt és Csapatát közvetlenül sikeressé tegyék.

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kap:

Hogyan lesz hatékonyabban? Melyik a legsikeresebb módszer? Miért a legmotiválóbb Karrier Rendszer? Milyen anyagi jövőt szán Önnek az Inlernet®? Miért érdemes termékpartneri Referensnek lenni?

Az Inlernet® Info programja:

9:45 - 11:00 Az Inlernet-Rendszer©bemutatása a gyakorlatban

A nap indításaként – most már hagyományosan – egy, bárki számára ingyenesen megtekinthető előadást tartunk az Inlernet-Rendszerről!

Hozza el ismerőseit, leendő üzlettársait, vásárlóit és Termékpartner jelöltjeit, hogy ők is megismerhessék az Inlernetről szóló információkat és miután elnyeri tetszésüket, a nap további részében is örülnénk, ha köztünk maradnának (a további programon való részvételhez a belépőjegy megváltása szükséges).

Ne feledje, belépődíjunk levásárolható és az új Törzsvásárlói ezzel és a regisztrációkor kapott ajándék összeggel együtt, máris 15.000 forinttal indulhatnak életük első Inlernetes vásárlókörútjára! Akár, már az ebédet is egy Termékpartnerünknél fogyaszthatják el és máris megismertetheti velük a gyakorlatban is az Inlernetes vásárlás működését.

Fontos, hogy Termékpartnereink is megértsék, miért jár plusz előnyökkel számukra, ha az Inlernet-Rendszerben Törzsvásárlóként is ugyanúgy részt vesznek. A Rendszer egyik fő célja ugyanis, hogy elősegítse a hazai kis-, és középvállalkozások piaci előnyökhöz való jutását, fellendítse forgalmukat és erősítse piaci pozíciójukat, emellett pedig egy olyan szegmensből is bevételhez juthassanak, amelyikből különben esélyük sem lenne.

Amennyiben magával hoz NÉGY olyan Törzsvásárlót, akik még nem vettek rész rendezvényünkön, a belépőjegye árát mi álljuk és erre a napra a vendégünk.

Jelentkezzen MOST online-utalvánnyal, mert így bebiztosíthatja helyét a korlátozott létszámú rendezvényen és a belépődíj összegét szokásunk szerint azonnal jóváírjuk a foglaló egyenlegén, amelyet ezt követően Termékpartnereinknél levásárolhatja!

Az Inlernet-Napra, a Webirodájában, a "Műveletek- Rendezvényre jelentkezés" menüpont alatt tudja megtenni a jelentkezését!

Megjelenésére feltétlenül számítunk, és sok szeretettel várjuk!

Időpont és helyszín: 2015. február 21.   szombat 9:45 - 19:00 Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., I. emelet Jelentkezési határidő: 2015. február 18. szerda 23:59 Részvételi díj:

3000 Ft/ fő, amely a helyszínen, vagy online utalvánnyal előre fizetendő.

*Amennyiben vezetői pozíciót tölt be, akkor vezetői aktivitásának megtartása és az Utazási Versenyen való részvételének biztosítása érdekében, mindenképpen javasoljuk, hogy vegyen részt a rendezvényen!

Megjelenés:

Üzleti öltözet

Az Inlernet® Nap programja:

  9:45 - 11:00 Az Inlernet-Rendszer© bemutatása a leghatékonyabban (Csórics Balázs) 11:15 - 12:15  Egy különleges lendület titkai (Bodnár Péter) 12:15 - 13:00  Ebéd (önköltséges) 13:00 - 14:00  Az Inlernet®, mint a legattraktívabb Karrier Rendszer (Kékesi Egon) 14:15 - 15:15  A jövő ma elérkezett! (Bognár Péter vezérigazgató) 15:30 - 19:00  Termékpartneri Referens képzés és vizsga

Pontos és precíz

Inlernet
2015.02.02.

4. PONTOS, PRECÍZ

Ami először eszükbe jut erről a két szóról - az egy svájci óra, vagy a patikamérleg. Ezt hívjuk „prototípusnak” - azaz, van bennünk egy olyan, már teljesen kialakult kép, amit azonnal azonosítunk az adott kifejezéssel és abban a pillanatban látjuk is magunk előtt a róla alkotott képet. Ilyen többek között a kulcs, a felhő, a szék, az asztal, az autó, a madár, vagy maga a Nap is. Ez az úgynevezett prototípus kép, amely annak ellenére is belénk „égett”, hogy ma már nem is igazán lehet találni olyan kulcsot, amelyet bármelyikünk lerajzolna. Ugyanis mindenki a régi típusú kulcsokat rajzolja, pedig manapság a biztonsági zárak kulcsai igencsak másképpen festenek…és akkor a kártyás „kulcsokról” még nem is tettem említést. Ugyanilyen érdekes a Nap esetében is. Amikor papírra vetjük, akkor általában mosolygós napocskát rajzolunk az égre. Sok vállalat éppen erre építi stratégiáját, azaz például olyan bútort gyárt, amelynek képe bennünk él, tehát azonnal tudunk vele azonosulni. Azonban vannak vállalatok, amelyek célja pont ellentétes, ettől a kialakult képtől merőben mást tervezni és gyártani, hiszen pontosan ez zökkenti ki a vásárlókat és tud egy másfajta érdeklődést, vágyat, majd kötődést kiváltani.

Az Inlernetnél® minden egyes nap, minden egyes órájában azon dolgozunk, hogy ezt a prototípus képet átrajzoljuk Benned, s ezáltal elérjük azt, hogy a pontos, precíz kifejezés prototípusa – amelyre különben mindannyian annyira vágyunk, hiszen a biztonságot és a bizalmat is kifejezi valaki, vagy valami iránt – minden Törzsvásárlónk és Termékpartnerünk esetében az Inlernet-Rendszer© legyen. Amikor megkérdezzük, hogy ennek a két szónak említésekor milyen kép ugrik be először, akkor az Inlernet® logójával és nevével azonosíthasd, azaz célunk egy olyan vállalat felépítése, amely maga képes a precízség és pontosság mértékegységévé válni.

Miért fontos ez számunkra? Az egyediség mellett természetesen pontosan azért, amelyet fentebb és előző írásainkban is említettünk: azaz a bizalom és a biztonság érzetének kialakításáért. Számunkra ez alapvetően fontos és ezt nem győzzük eleget hangsúlyozni. Hiszen akkor tudunk könnyedén dolgozni és gyorsabban haladni, ha ezer százalékig biztosak lehetünk abban, hogy a hátországban minden rendben van. Ha nem arra kell energiáink nagy részét fordítani, hogy még az alapokat építgessük, toldozgassuk, hanem a minél gyorsabb előrehaladásra, a stabil jövőnk felépítésére koncentráljunk.

Sok jel mutat arra, hogy az emberi gondolkodásunk alapvetően nem racionális, még olyan problémák megoldásában sem, amelyeknél a színtiszta logika eszközei kiválóan alkalmazhatók lennének. Életünk különböző területein szüntelenül igyekszünk olyan döntéseket hozni, amelyekkel a legoptimálisabb eredményeket érhetjük el. Éppen ezért, legtöbbször türelmetlenek vagyunk, ha valamilyen termék, vagy szolgáltatás bevezetése lassabban megy és nem értjük miért indítja útjára a cég, amennyiben még nem működik tökéletesen. Pedig logikusan gondolkodva tudhatjuk előre is, hogy egy új dolog, általában még nem kiforrott és legtöbbször „szoftverfrissítésre” szorul. Pontosan ezek azok a részletek, illetve a saját magunkkal szemben támasztott elvárásaink, amik miatt az Inlernet® figyel arra, hogy ha valamilyen fejlesztés, újdonság bevezetésre kerül, akkor az attól a pillanattól fogva már tökéletesen működjön. Inkább járunk kicsit lassabban, de a lépéseink határozottak és biztosak. Ami még fontos, hogy emiatt ne kelljen megállnunk és pláne egyet, vagy kettőt visszalépnünk. Ezek azok az apró momentumok, amelyek hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy folyamatosan, lendületesen és egyre nagyobb törzsvásárlói és termékpartneri körrel rendelkezve haladhassunk egyik fő célunk, a világ legnagyobb törzsvásárlói közösségének felépítése felé.

Akik használják az Inlernet-Rendszert©, tapasztalják az elszámolások gyors és pontos megjelenését és nap, mint nap tapasztalják azt a profizmust, amely biztosítékot ad mindannyiunk számára, hogy az Inlernetnél® valóban a törzsvásárlói- és termékpartneri érdekek vannak előtérbe helyezve.

Az Inlernet-Rendszer© a fogyasztói társadalom tagjainak született, de nem azzal a mai gyártói oldalról kialakított „tervezett elavulásnak” nevezett céllal, hogy veszít az értékéből, elkopik, elromlik és vásároljunk egy újat, hiszen megjavítani már nem lehet. Mi azt szeretnénk, hogy a saját fogyasztói társadalmunk hosszú évtizedeken át egy pontos, precíz és tökéletesen működő rendszer előnyeit élvezze!

Az Inlernet-Rendszer© a kölcsönös előnyökre épült és minden egyes elemét úgy terveztük, úgy alakítottuk ki és úgy fejlesztettük, hogy a Törzsvásárlóink és Termékpartnereink érdekeit szolgálja, és hibátlanul működjön az év 365 napjának minden egyes órájában és percében. Éppen ezért született a személyes Webiroda is, hogy minden partnerünk azonnal és pontosan láthassa minden egyes, az Inlernet-Rendszerben© elköltött forintját és a visszatérítéseit, egyéb jutalékait, kifizetéseit. Mindezt pedig kötöttségek nélkül, határtalan szabadság biztosítása mellett.

A kérdés, hogy mindezek ellenére szükséges-e ennél többre és jobbra törekedni?

Véleményünk szerint igen. Emiatt fejlesztjük tovább a Rendszert©, folyamatos innovációkat beépítve a napi tapasztalatok és a piaci igények alapján. A legjobbat kínáljuk és ez a célunk a jövőben is, továbbra is a dobogó legfelső fokán állni, hogy mindig a legpontosabb, a legprecízebb, a legbiztonságosabb és a legjobb lehetőségekkel tudjunk szolgálni az Inlernet® Közösségének, amely az Inlernet-Rendszerrel© együtt alkot egy nagy családot.

Ezeket a cikkeket olvastad már?