Jelentkezési határidő!

Inlernet
2013.07.22.
Kedves Törzsvásárlóink! Az Inlernet-Napra még két napig jelentkezhet a Webirodájában! Jelentkezési határidő: 2013.07.25. 00:00:00 Jelentkezzen erre a különleges Napra amíg még vannak szabad helyek!

Az Inlernet-Alapítványról

Inlernet
2013.07.19.
Az Inlernet Worldwide AG. az összes bevételéből származó nyereségének a 33%-át az Inlernet Alapítványon keresztül a következő 8 célra ajánlja fel:
  • Egészséges test, szellem és lélek megőrzésének támogatása,
  • Szociális ellátottság emelése,
  • Kultúra és oktatás az eredendő értékek szerint,
  • A kiaknázatlan emberi erőforrások a mikro- és a makroközösség érdekében való újra-, és tartós mozgósítása,
  • Környezet és természet megóvása, a káros folyamatok visszaszorítása,
  • Biogazdálkodás ösztönzése és piacának megteremtése,
  • Emberiség jövőjét jelentő kutatások, fejlesztések finanszírozása,
  • Egy ezidáig kiaknázatlan, de az emberiségre veszélytelen energiaforrás hasznosítására irányuló kutatások támogatása.

Termékpartnerek megkeresése

Inlernet
2013.07.17.
Tisztelt Törzsvásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Rendszerben lévő összes Termékpartner megkeresésre került többször is e-mailen és folyamatosan telefonos megkeresést is végzünk. A telefonos megkeresés, - tekintettel a több mint 17.000 üzletre - eltart egy kis ideig. A megváltozott termékpartneri elérhetőségek miatt előfordulhat, hogy a Termékpartnerek még mindig nem tudnak az újraindulásról. Ezért kérjük Önöket, hogy segítsék munkánkat és a saját maguk érdekében is, tájékoztassák a Termékpartnereket személyesen is a tényekről! Ez a leghatékonyabb és leggyorsabb módja annak, hogy a Termékpartnerek ismét naprakészek lehessenek az Inlernet-Rendszerrel kapcsolatban. Ha megváltoztak a Termékpartner adatai, akkor a Webirodájában, vagy elérhetőség hiányában az info@inlernet.com címre küldött levélben tudja módosítani azokat. Köszönjük aktív és segítőkész közreműködésüket! " Teremtsen értéket vásárlásaival! "

Inlernet - Nap órarend

Inlernet
2013.07.14.

17.263 termékpartneri üzlet!

Inlernet
2013.07.13.
Vásároljon a 17.263 termékpartneri üzletünk egyikében és azonnali visszatérítésekben részesül! Miért vásárolna drágábban? Csak fordítson egy kis figyelmet arra, hogy hol érdemes vásárolnia, ne a megszokott helyen költse nehezen megkeresett pénzét! Böngésszen a Termékpartnereink között! Meglátja, mindent megtalál!  

Utazási Verseny

Inlernet
2013.07.10.
Az Inlernet-Rendszerben a Törzsvásárlóknak további ösztönzésként és elismerésként, az Inlernet finanszírozásával különféle motiváló helyszínekre történő utazások kerülnek félévente megrendezésre.

Foglalózzon vásárlási utalványt az elkövetkezendő két évre!

Példa a foglaló készpénzre váltására...

Inlernet
2013.07.07.
Vásároljon készpénzzel egy 10% árengedményt adó Termékpartnerünknél! Állítsa át a vásárlás előtt a Webirodáját a Beállításoknál: Az utalvány foglalók felhasználásának módja - Készpénzre visszaváltás Ha 10.000 Ft-ot költ el a fenti módon, akkor 100 Ft (árengedmény 10%-a) azonnali visszatérítést kap a Jutalék számlájára és további 600 Ft-ot (árengedmény 60%-a) szintén a Jutalékszámlájára, mely a foglaló készpénzre váltása. A készpénzre váltás során a foglaló egyenlege 600 Ft-al csökkeni fog, hiszen azt visszakapta készpénzben. Összesen 700 Ft-ot kap a Jutalékszámlájára, melyet 2 hetente kérhet átutaltatni a bankszámlájára, ahonnan készpénzt vehet fel. Ha 4 szinten felfelé az Ajánlói az Ön közvetlen családi körébe tartoznak, akkor Ők további 200 Ft (az árengedmény 5-5-5-5%-a) Ajánlói visszatérítést kapnak. Így a 10.000 Ft-os áru valójában csak 9.100 Ft-ba került.

A foglalók készpénzre váltása...

Inlernet
2013.07.05.
Váltsa készpénzre a vásárlási utalványra befizetett foglalóit! Hogyan? Tanulmányozza az ÁSZF 1. számú mellékletében "Az utalvány foglaló készpénzre való visszaváltása" részt és vásároljon a hétvégén is a Termékpartnereinknél! http://www.inlernet.com/hu/content/aszf-melleklet-1

Vásároljon minimum 30.000 Ft-ért!

Inlernet
2013.07.04.
Ha ebben a hónapban 30.000 Ft-ért, vagy a felett vásárol a Termékpartnereknél, akkor a következő hónapban szabadon dönthet arról, hogy a Személyes Inlernet Bónusz-Jogot elhelyezi a Jog-fájában, vagy e helyett a Bónusz-Jog értékének megfelelõ összeget is választhatja, amely az Utalványszámláján kerül jóváírásra.

Ezeket a cikkeket olvastad már?