A megbízható Vállalat!

Inlernet
2015.01.19.

Tudod mit jelent ez a képlet? Segítek. Ez a megbízhatóság kiszámításának képlete. Ma ugyanis üzleti filozófiánk második alappilléréről olvashatsz, de ne aggódj, nem kell hasonló számításokat végezned, az Inlernet® képlete, ugyanis sokkal egyszerűbb.

2.                  MEGBÍZHATÓ

„A legmegbízhatóbb út, hogy megjósold a jövőt, ha te magad alakítod.” mondta Abraham Lincoln és az Inlernet® maximálisan képes azonosulni az Amerikai Egyesült Államok tizenhatodik elnökének bölcsességével.

Nem is bízzuk a véletlenre és többek között emiatt is alkotja filozófiánk egyik alapkövét a megbízhatóság.

Hiszen üzletről beszélünk, pénzről, ahol – ahogy mondani szokták – nincs barátság. Mi azonban a jó kapcsolatot, a „barátságot” legalább ilyen fontos értéknek tartjuk és pontosan tudjuk a megőrzésének egyik záloga, szintén a megbízhatóság.

Sokszor, sokan, sok helyen és kontextusban beszélnek a megbízhatóságról, azonban legalább ilyen sokszor hallhatjuk azt is, hogy megbízhatatlan, mást tett, mint amit ígért, mint amit állított.

Bármilyen témakörben vizsgáljuk a fogalmát, a megbízhatóság az előírt követelmények kielégítését jelenti: legyen az műszaki eszköz, statisztikai fogalom, jogi-, vagy élő személy. Ebből kifolyólag, az esetek legnagyobb részében egy igencsak kívánatos tulajdonság. Mitől mégis olyan bizonytalan ez a tulajdonság, mik az ismérvei egy valóban megbízható cégnek, vagy személynek? Mindannyian csalódtunk már és mégis, a felismerése nem egyszerű feladat és sokszor pont az akadályoz meg bennünket ebben, hogy már túlzottan bizalmatlanok vagyunk.

A tanulság tehát az, hogy amíg nem pontosítjuk, hogy mit is értünk egy megbízható vállalat alatt, addig nem leszünk képesek kiszűrni a megbízhatatlanokat. Hadd segítsünk ebben:

Számunkra, a legfontosabb érték, hogy Törzsvásárlóink és Termékpartnereink egyaránt azt érezhessék, hogy stabil alapokra építkezhetnek és támaszkodhatnak, hiszen az Inlernet® folyamatos biztonságot szolgáltat nekik. A kölcsönös előnyök folyamatosan biztosítottak mindkét fél számára. Visszatérítéseiket és jutalékaikat haladéktalanul és pontosan megkapják. Minden fejlesztés és változtatás, kizárólag pozitív irányban történhet, és Partnereink érdekeit szolgálja. Éppen ezért átlátható a kommunikációnk, ennek érdekében teszünk elérhetővé minden segédanyagot és fejlesztjük folyamatosan és magas szinten vállalatunkat.

Korábbi bejegyzésünkben már megírtuk. „Célunk, hogy a Világ legnagyobb Törzsvásárlói közösségévé váljunk, ahol a Termékpartnerek és a Törzsvásárlók egyaránt megtalálják boldogulásukat.”

Tisztában vagyunk vele, hogy ezen az úton nem hibázhatunk, hiszen a bizalomvesztésnek komoly ára van az üzleti piacon és a személyes kapcsolatokban egyaránt.

Az Inlernet® alapítói azonban egy zseniális ötlet alapján egy olyan vállalatot építettek fel, ahol működésükkel az emberek életének jobbá tételét célozták meg. Ez tényleg szépen hangzik, de lássuk hogyan is valósítjuk meg ezt a gyakorlatban:

 • Akár Törzsvásárló, akár Termékpartner csatlakozik családunkhoz, semmilyen regisztrációs és további költség nem terheli.
 • Nincsenek kötelezettségek, havi kötelező vásárlás, továbbajánlás, kötelező rendezvénylátogatás, stb. Minden partnerünk maga dönti el, milyen részeit használja ki a Rendszer© biztosította előnyöknek.
 • Az Inlernet-Rendszer© minden eszközt térítésmentesen biztosít a Partnereinek. Mindezt annak érdekében is teszi, hogy kor, nem és anyagi helyzettől függetlenül bárki képes lehessen élvezni a Rendszer© nyújtotta előnyöket és általa egy stabil, sikeres jövőképet felépíteni magának és szeretteinek. Úgy gondoljuk, az egyik legnagyobb értékünk pont ez. Hogy valóban stabil jövőképet tudnak partnereink felépíteni, amennyiben üzletszerűen is foglalkoznak az Inlernettel®.
 • Hányszor hallottuk már, hogy „Ez idáig nagyon szép…na de hol van a bibi?” Be kell valljuk, van. Tényleg van, még pedig egyetlen egy. Az, hogy a mindenkori vásárlásaidat az Inlernet® kedvezményt, ma már több mint 56 000 helyen elfogadó üzletek egyikében végezd el. Nagy kérés ez? Nem hinnénk. Hiszen az elfogadóhelyek a kereskedelem minden szegmensében megtalálhatók és sok esetben a piacvezetők is. Csak üsd be a honlapon a „Termékpartnerek” menüpont keresőjébe a kívánt terméket, vagy szolgáltatást, add meg az irányítószámodat és már válogathatsz is kedvedre.
 • Ahogy a mondás tartja, „Jó barátság alapja a pontos elszámolás.” Ehhez tartjuk magunkat. Pontosan és késedelem nélküli kifizetések kéthetente. Azonban az Inlernet® online utalvánnyal ráadásul azonnal tudsz vásárolni, ugyanis az Inlernet-Rendszer© másodperc alapú elszámolással működik, hogy Törzsvásárlói azonnal láthassák, kedvezményeiket valóban haladéktalanul megkapják. Tudsz olyan rendszert, ahol a kereskedő azt tapasztalja, hogy az áru ellenértéke hamarabb megérkezett a számlájára, mint ahogy a vásárló az üzletbe? Nem ugye? De nálunk ez sem lehetetlen, hiszen célunk, hogy minden fél a lehető legjobb szolgáltatást kapja, a lehető leggyorsabban.
 • Folyamatos és nyílt kommunikáció. Nem nagyon találsz felületet, ahol ne érnéd el az Inlernet® legfrissebb híreit, ne tudnál információhoz jutni a legújabb Termékpartnereinkről és az általuk kínált kedvezményről, vagy akár ne tudnád megkeresni magad a legutolsó rendezvényünkön készült fényképek között. Honlap, Blog, Hírlevél, Facebook, Twitter, Google+, Youtube és hamarosan még több közösségi média felület áll a rendelkezésedre, hogy a kedved szerintiről szerezhesd be az új információkat. Hiszen, az információ hatalom és szeretnénk, ha a leggyorsabban jutnának el hozzád és csapatod tagjaihoz híreink, fejlesztéseink.
 • Azzal, hogy az Inlernet® minden Törzsvásárlónak lehetőséget biztosított, hogy mindent, amit régen megszerzett, ugyanazokkal a feltételekkel fordíthassa vásárlásra, már az indulásnál is maximálisan bizonyította a bizalom fontosságát! Az elmúlt másfél év alatt ezt a bizalmat pedig kizárólag csak növelte Törzsvásárlóiban, akik ma már nem csak tudják, hanem érezhetik is, hogy mindig, minden körülmények között számíthatnak a vállalat támogatására! Komoly tanulópénzt fizettünk mindannyian, így a biztonságos üzletépítést, a maximális megbízhatóságot, az átlátható és tiszta jogi környezetet, ahogy a múltban, most is alapvetőnek tartjuk.
 • Egyedülálló karrier Rendszer© és kompenzációs terv. Megbízható céget keresel, ahol biztonságosan építheted vállalkozásodat? Mindezt pedig úgy, hogy azzal teremted meg az anyagi függetlenségedet, hogy ugyanazt a tevékenységet folytatod minden nap, amit eddig is rendszeresen tettél, azaz vásárolsz, és ezt a lehetőséget megosztod másokkal? Ne keress tovább, mert rátaláltál! Az Inlernet-Rendszer© biztosítja számodra, hogy függetlenül, saját tempódban, a saját időbeosztásod és célkitűzéseid szerint építhesd vállalkozásodat és mi minden esetben támogatunk, hogy a lehető legsikeresebb lehessél és ehhez ráadásul különleges motivációs utazási kiírásokkal is hozzájárulunk. Hiszen, valahol ki kell pihend munkád fáradalmait és élvezned a megérdemelt sikert.
 • Ha semmi sem megbízható, akkor bármi megtörténhet.” mondta Margaret Drabble, író. Nagy igazság és ezért is fontos, hogy az Inlernet-Rendszernek© egyetlen olyan pontja se legyen, amely nem érthető, nem átlátható, vagy nem a nemzetközi és a hazai jogszabályoknak megfelelő.

Mi pedig minden erőnkkel azon vagyunk, hogy olyan precízek, pontosak és megbízhatóak legyünk, mint a vállalat anyaországában készült órák.

Ui:

Ugye nem felejtetted el, hogy most szombaton remek előadókkal, izgalmas témákkal és új információkkal várunk az Inlernet® Napon a Lurdy Házban!? Várunk szeretettel!

Egy különleges lendület!

Inlernet
2015.01.12.

Bízunk benne, sikeresen indult az új esztendő és már az első Inlernetes vásárlásaidon is túl vagy, ami természetesen azt is jelenti, hogy már komoly kedvezményekkel indult ez az év is. Soha rosszabb kezdet!

Az évindító blogbejegyzésben már említettük, hogy folyamatosan fogjuk bemutatni számodra azokat az alapértékeket, amelyekkel az Inlernet® rendelkezik, amelyeket filozófiájának tekint, és amelyek nap, mint nap a partnereink érdekeit szolgálják és boldogulásukat segítik elő.

Ezen a héten az első alapértékünkről szeretnénk kicsit részletesebben beszélni neked!

1. KÜLÖNLEGESEN LENDÜLETES

Mit takar ez a két szó?

Azt, hogy az Inlernet® komoly tempót diktál magának és nem elégszik meg az iparágban szokásos lassabb fejlődéssel. Hiszen amellett, hogy több mint ötven pontban fejlesztette azt a Rendszert, amelynek két évvel ezelőtt a teljes know-howját megvásárolta, ugyancsak az elmúlt két évben, szinte minden egyes hónapban volt valami olyan meghatározó bejelentése, amelyek jelentősen elősegítették Törzsvásárlóink és Termékpartnereink munkáját, sikereit és sokkal több és szélesebb körű lehetőséget biztosítottak számukra, mint bárki más a piaci szereplők közül.

Nem fogadhatunk el kevesebbet, mint, hogy a legjobbak és a legnagyobbak legyünk és, hogy az Inlernet® Törzsvásárlói és Termékpartnerei, egymást segítve tudjanak egy sokkal sikeresebb, biztonságosabb és egy anyagilag is független jövőképet nem csak felvázolni maguk elé, hanem mindezt meg is valósítani.

Természetesen ez nem egyszerű feladat, de minden egyes nap azon fáradozunk, hogy a szavainkat tettekké formáljuk és mielőbb pozitívan érzékelhető változás jelentkezzen az Inlernet® Családjának körében.

Vállalatunknál az elmúlt évben, több mint háromszáz olyan fejlesztés indult el – és még több fog elindulni a jövőben –, amelyek folyamatosan segítik hozzá Partnereinket, hogy a lehető legtöbbet profitálhassanak ebből a zseniálisan egyszerű Rendszerből.

Igen, zseniális és igen, egyszerű is!

Hiszen ki hallott már olyat, hogy egy olyan saját vállalkozást tud elindítani, amelyben nincs eladandó termék és mégis folyamatosan vásárolnak az emberek és nem mellesleg ebből komoly bevétele is származik a vállalkozásának?

Nem igazán hallottál ilyenről, ugye? Pedig az Inlernet-Rendszer©, pont ettől zseniális, hogy nem kell mást tennie a Törzsvásárlóinknak, mint a szokásos napi vásárlásaikat az Inlernet® Termékpartnereinél elvégezni. Ez a zsenialitás kulcsa. Egy jól működő zárat, azonban olajozni is szükséges és ezt az „olajat”, a Rendszerünkben a Termékpartnereink állandó kedvezményei biztosítják.

Nem kell keresgélned, hogy hol, mikor, melyik cégnél van éppen akció, hanem csak megnézed az Inlernet® honlapján a "Termékpartnerek" menüpont alatt, hogy a keresett terméket melyik Termékpartnerünk kínálja a legnagyobb engedménnyel, vagy az irányítószámod alapján kikeresed, hogy melyik van hozzád a legközelebb. Online utalvánnyal történő vásárlásod esetén, pár kattintással már az ÁSZF szerinti kedvezmény összege is a Jutalékszámládra került.

Mindegy, hogy élelmiszer, drogéria, üzemanyag, műszaki cikkek, számítástechnika, lábbelik, ruházat, könyv, utazás, fodrász-kozmetikus, vagy szórakozás, amire költeni szeretnél, az Inlernet® több mint 56 000 elfogadóhelyén biztos, hogy megtalálod a keresett termékeket.

Mit mondasz? Hogy, ma már vasárnap nem tudsz vásárolni? Ki mondta ezt? Hiszen online Termékpartnereinknél az év 365 napjának minden egyes percében elérhetőek a termékek és ezzel együtt természetesen a kedvezmények is. Nálunk nincs szünnap!

Ugye milyen egyszerű és zseniális? Megmondtuk előre.

Ingyenesen regisztrálhatsz a Rendszerbe és azonnal rendelkezésedre áll a törzsvásárlói kártyád, a saját Webirodád, minden kiegészítő funkcióval és információval együtt. Itt találsz meg minden anyagot, amelyeket természetesen le is tudsz tölteni, hogy hozzásegíthessünk, hogy minél előbb megismerhesd az Inlernet® által kínált többi, egyedülálló lehetőséget is. Hiszen amit most bemutattunk neked, csak a kezdet!

Gyere el egy Inlernet® Napra - következő időpont: 2015. január 24. szombat, Lurdy Ház Konferenciaközpont-, találkozz velünk személyesen is és ismerd meg a Rendszer teljes spektruma által kínált lehetőségeinket, hogy egy új és minden szempontból sikeresebb életet építhess fel a 2015-ös esztendőben.

Várunk szeretettel és addig is jó vásárlást kínálunk!

Ui: Nézd meg, hát majdnem elfelejtettük elmondani neked, hogy az Inlernet® Törzsvásárlói, rövidesen saját dombornyomott Prepaid MasterCard®-al is tudnak vásárolni. De itt sem elégedtünk meg egy hagyományos bankkártya funkcióival, hanem a legjobb és legbiztonságosabb konstrukciót szerettük volna kínálni Partnereinknek.

Régebbi blogbejegyzéseinkben teljes részletességgel ismerheted meg az Inlernet® VIP és Standard Prepaid MasterCard®-jait.

Klikk ide az információkért:

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard®

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard® kiegészítő információk

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard® költség összehasonlítása

Inlernet® Standard Prepaid MasterCard®

Inlernet® Standard Prepaid MasterCard® költség összehasonlítás

Inlernet® VIP és Standard Prepaid MasterCard®-ok összehasonlítása

Mondjuk, hogy zseniális!

Rendeld meg Te is a saját fotóddal ellátott Inlernetes kártyádat és profitálj még több előnyből és kapj még több vásárlásod után visszatérítést!

Új év, régi élet!

Inlernet
2015.01.04.

Ahogy mondani szokták, „Új év, új élet!”, azonban ez ránk, az Inlernet Család tagjaira nem vonatkozik.

Igaz elkezdődött egy új év, de számunkra ez is csak olyan, mint az előző volt. Hiszen a kiszámíthatóság, a biztonság, a folyamatos fejlődés, az értékteremtés – és ki ne maradjon a lényeg –, a vásárlás eddig is meghatározták az év 365 napját és ez így lesz az új esztendőben is.

Miért is kezdenénk új életet, hiszen az út, amelyen járunk jó, egyre sikeresebb és családunk tagjainak száma is napról-napra növekszik. Ez természetesen azt is jelenti, hogy törzsvásárlói közösségünk egyre nagyobb volumenű vásárlóerőt jelent a mindennapokban és ezzel tudjuk megteremteni közösségünk másik főszereplőinek, a Termékpartnereinknek kiemelkedő sikerét is.

Ritka az az összhang, amely az Inlernet Termékpartnerei és Törzsvásárlói között megvalósult. A kereskedők által felajánlott kedvezmények mára már mindkét fél számára nyilvánvalóan ugyanazt jelentik. A kölcsönös sikert. Hiszen Törzsvásárlóink meghálálják ezeket a kedvezményeket és tudatosan, Termékpartnereinknél hagyják ott vásárlásaik során azokat az összegeket, amelyeket idáig az Inlernet rendszerén kívül költöttek el.

Régen megállapították már, hogy a perpetuum mobile nem megvalósítható. Mi azonban bebizonyítottuk, hogy ha nem is abban az értelemben, de mégis létrejöhet egy olyan körforgás, amely sosem áll meg, az online üzleteknek köszönhetően az év 365 napján és a nap 24 órában működik és minden szereplő teljes megelégedésére folyamatosan növekszik.

Tudsz még ilyen vállalatot? Hallottál már ilyen ötletről? Biztos? Meg is valósították azt, amit ígértek? Mert mi igen.

 • Több mint 55 000 helyen érhetők el az Inlernetes kedvezmények. Tankolnál a gépkocsidba, bevásárolnál a hétvégére, vennél pár új ruhát, no és cipőt, talán utazni vágysz, vagy inkább sportolnál, esetleg egy meghitt kávéházban egy finom forrócsokoládé mellett olvasgatnád a most vásárolt könyvedet? Az Inlernet Termékpartnereinél mindent megtalálsz.
 • Nem kell vadásznod az akciókra. Nálunk egész évben akció van, minden egyes Termékpartnerünknél.
 • Van, nem is egy, hanem mindjárt két saját Prepaid MasterCard® (Standard és VIP) kártyánk. Dombornyomott és PayPass funkciókkal is ellátott, törzsvásárlói QR kóddal és fényképes azonosítással is rendelkezik. Költségei, ezen a piacon verhetetlenek és az Inlernetes VIP kártya tulajdonosai, az olyan vásárlásaik után is kedvezményekben részesülnek, amelyeket nem az Inlernet Termékpartnereinél visznek véghez.
 • Átlátható működés
 • Folyamatos kommunikáció
 • Egyedülálló kompenzációs terv
 • Tervezhető jövő, az Inlernet Karrierrendszerének köszönhetően
 • …és még hosszasan sorolhatnám…

…és meg is teszem.

Folyamatosan fogom bemutatni számodra azokat az alapértékeket, amelyekkel az Inlernet rendelkezik, amelyeket filozófiájának tekint, és amelyek nap, mint nap a Partnereink érdekeit szolgálják és boldogulásukat segítik elő.

Nekünk csak egy feladatunk van, hogy hozzásegítsük az embereket ahhoz, hogy észrevegyék az Inlernet által nyújtott egyedülálló lehetőségeket és megtapasztalhassák, hogy ez az a cég, ahol a bizalom és biztonság kézen fogva jár a legújabb technológiákkal és az ügyfélbarát környezettel. Vásárlásainkból megteremteni az anyagi biztonságunkat és emellett értéket is teremteni, hiszen az alapítványi projektek pár év múlva, már az egész világon fogják elősegíteni az emberek fejlődését és könnyebb boldogulását.

Mert számunkra csak egy dolog az elfogadható. A legjobbnak lenni.

Ezen és ezért dolgozunk minden nap, hogy a jövő év eljövetelét, már egy több országot átfogó Törzsvásárlói Rendszer családtagjaival együtt ünnepelhessük, és újra azt mondhassuk mindannyiunknak, hogy Boldog, békés, sikerekben és egészségben gazdag új esztendőt kívánunk, de a számunkra fontos régi és örök értékek megőrzése mellet!

Ezeket a cikkeket olvastad már?