Inlernet® Nap összefoglalás 2015.02.21.

Inlernet
2015.02.21.

Kedves Törzsvásárlónk!

Február 21. szombaton a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban tartottuk meg a 2015. év második Inlernet® Napját.

Csodálatos napsütésre ébredhettünk és örömünket csak fokozta, hogy a Lurdy-Ház parkolójában egyre több Inlernet® matricával díszített autón csillanhattak meg a napsugarak.

Hostess lányaink rutinosan fogadták és igazították el Törzsvásárlóinkat, amelyre szükség is volt, mert az első, az Inlernet-Rendszert© bemutató óra kezdetekor volt, akiknek már csak állóhely jutott, így a terem összes projektorát igénybe kellett vennünk, hogy minden érdeklődő jól láthassa a pontos információkat.

Gonda-Nagy Irma Henriette, azaz mindenki Henije, 4. karrierszintű vezetőnk volt ezen a hétvégén is a háziasszonyunk és egy pillanatig sem hagyott kétséget afelől, hogy energiája kifogyhatatlan.

A zsúfolásig megtelt előadóteremben Csórics Balázs színész, a Madách Színház nagysikerű Contact, Jézus Krisztus Szupersztár és József és a színes, szélesvásznú álomkabát előadásainak művésze tartotta az első órát. Korához illő, fiatalos és lendületes előadásával pontosan mutatta be az Inlernet-Rendszer© működését és az abban rejlő, komoly lehetőségeket. Ahogy fogalmazott: „Az Inlernet-Rendszer© nem egy ördöglakat és mégis kellemes jövedelmet lehet szerezni általa.” Balázsnak teljesen igaza van és előadásának értékét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a Rendszer© bemutatására érkezett vendégeink, komoly létszámban csatlakoztak Közösségünkhöz az előadást követő szünetben. Kívánjuk nekik, hogy találják meg számításaikat az Inlernet® család tagjaiként és tudják valóra váltani legféltettebb álmaikat is a nem is oly távoli jövőben!

Ezért is érdemes az új érdeklődőiket meghívni az Inlernet® Napra, mert előadóink segítségével minden fontos információt megkapnak és munkájuk, csapatuk előrelépését is hatékonyan tudják ezzel támogatni.

Programunk Bodnár Péter 2-es karrierszintű vezetőnk előadásával folytatódott. Péter az egyik legsikeresebb csapat vezetője, aki fiatal kora ellenére már komoly rutinnal rendelkezik és hatékony csapatmunkájának, vezetéstechnikájának eredményei magukért beszélnek. Előadását olyan videó bejátszásokkal színesítette, amelyek számára is meghatározó mondanivalókat tartalmaznak, és neki is nagyon sokat segítettek megtalálni és megtanulni melyik a legjobb és legrövidebb út céljaink eléréséhez. Mire jó a félelem, a rettegés az újtól, a bizonytalantól? Miképpen lehet ezeket leküzdeni és előnyöket kovácsolni belőlük? Péter már nem először tartott előadást az Inlernet® Napon és tanácsai ragyogóan használhatók a gyakorlatban, az üzletünk és csapatunk építése során.

Háziasszonyunk az ebédszünetet követően színpadra szólította az elmúlt időszak legsikeresebb Törzsvásárlóját, Kékesi Egon 4-es karrierszintű vezetőnket, aki jó szokásához híven, azonnal feltekerte a hangulat „szabályzógombját” és az Inlernet® karrierrendszeréről tartott egy apró részletekre lebontott előadást. Egon professzionálisan ismeri a Rendszer© „finomságait”, az abban rejlő lehetőségeket és azt is, hogy milyen stratégiákat követve lehet ezeket a legjobban és a lehető legrövidebb időn belül kiaknázni. Miképpen tudjuk csapatunk tagjait segíteni, őket is minél magasabb karrierszintre emelni.

A nap utolsó előadója következett, de még mielőtt színpadra lépett volna, megtekintettük az új utazási verseny célállomásáról készült lenyűgöző videó felvételt. A 2015-ös év első félévére szóló jutalomutazás a varázslatos Dél-Afrikai Köztársaság, Lost City Palace nevezetű luxus szállodakomplexumba repíti el a verseny győzteseit. A felvétel megtekintését követően, nem igen hisszük, hogy maradt olyan ember a teremben, aki ne gondolta volna azt, hogy ide én is szeretnék eljutni és ne látta volna már magát a mesés Lost City Palace különböző helyszínein. Az utazás minden Törzsvásárlónk számára egyformán elérhető, amennyiben teljesítik a kiírás feltételeit. Ezért a feledhetetlen nyaralásért pedig érdemes mindent megtenni.

Kattintson a képre és nézze meg Ön is ezt a varázslatos afrikai hotelkomplexumot! Kívánjuk, hogy velünk együtt lehessen majd részese ennek a varázslatos utazásnak!

Ezt követően Bognár Pétert az Inlernet® Worldwide AG vezérigazgatóját köszöntötte hatalmas taps.

„A jövő megérkezett” című előadásában kiemelte az Inlernet® vállalat érdemeit, bemutatta egyedülálló motivációs elemeit, az anyagi biztonságunk megteremtésének útját és a cég sikerének okait, jövőbeli céljait egyaránt. Vezérigazgatónk nyugodt jelleme, már magában is biztonságot és bizalmat sugároz és előadásai mindig pontos információkkal szolgálnak mindannyiunknak.

Előadásának végén, Heni segítségével kisorsolta nyereményjátékunk győztesét, aki nem más lett, mint Lukács Zsolt 7. karrierszintű vezetőnk, az Inlernet Törzsvásárlói Közösség legsikeresebb tagja. Zsolt szerencsésen lett a Samsung Galaxy S Duos 2 okostelefon tulajdonosa, habár Gonda-Nagy Irma Henriette értékesítette a legtöbb Inlernet Prepaid MasterCard® rendelési jogot. Zsoltnak gratulálunk és bízunk benne, hogy munkája során egy olyan „segítőt” kapott, amelyik a felsorolhatatlan mennyiségű funkcióival komoly segítséget fog biztosítani tulajdonosának.

Nem maradt más hátra, mint házigazdánk, Heni búcsúszavai, majd motivációval és új információkkal gazdagabban indultunk haza, hogy hétfőn nekikezdjünk üzletünk további, még sikeresebb építésének.

Az Inlernet® Napon készült fényképeket az Inlernet® Flickr oldalán tudod megtekinteni és letölteni, erre a linkre kattintva:

https://www.flickr.com/photos/130470852@N03/sets/72157651003746251/

A rendezvényt követően, a Termékpartneri Referensek képzése, majd vizsgája kezdődött, amelyet Balogh Ders az Inlernet® Hungary Partners Zrt. vezérigazgatója, Csutka István az Inlernet® Worldwide AG kommunikációs- és marketingvezetője, Szemán László 6. karrierszintű vezetőnk és Rádin Milutin 5. karrierszintű vezetőnk tartotta.

Ez a képzés – a honlapon is található feltételek mellett – bármelyik Törzsvásárlónknak elérhető és javasoljuk is ennek elvégzését, hiszen új Termékpartnerek szerződéskötése esetén a Referenseink a jövőbeli forgalomból jutalékot kapnak, amelyik valóban passzív jövedelmet jelent számukra. A képzés és a vizsga feltételein a még sikeresebb üzletkötések érdekében a jövőben változtatunk és erről a következő – áprilisban megrendezendő – képzésünk előtt mindenkit időben tájékoztatni fogunk.

Az Termékpartneri Referens Képzésen készült fényképeket az Inlernet® Flickr oldalán tudod megtekinteni és letölteni, erre a linkre kattintva: https://www.flickr.com/photos/130470852@N03/sets/72157650602754868/

Találkozzunk a legközelebbi Inlernet® Napon, ugyanitt a Lurdy Rendezvény- és Konferenciaközpontban 2015. március 21-én 9:45-kor! Hozza el ön is csapattagjait, új meghívottjait, hogy személyesen érezhessék milyen egy igazi közösség motivációs ereje és első kézből értesülhessenek a legfontosabb hírekről, újdonságokról.

További sikeres munkát és ehhez jó vásárlást kíván az Inlernet® Worldwide AG!

Stabilitás, a tervezhető jövő záloga!

Inlernet
2015.02.16.

6.                   STABILITÁS

Valentin-nap, a szerelmesek napja. Ezt követően milyen más alapértékünkről is beszélhetnénk, mint a stabilitásról, hisz mind a párkapcsolatok, mind az üzleti élet területén egyaránt a legfontosabb érték: a hosszú távú stabilitás.

Életünk bármely területén kívánunk eredményeket elérni, ez az a közös, megkerülhetetlen pont, amelyik meghatározza jövőbeli sikereinket. Stabil alapokra kell építkeznünk. Nem véletlen, hogy nyelvünk is színes kifejezéseket alkalmaz ezzel kapcsolatosan: alapozás, alapvető értékek, alapigazság, alaptörvény, alapvető jogok, alapképzés, alapozó, befektetési alap, alapkezelő, alaplap, alapjárat, alapfokozat, alapszintű, stb. Mind-mind kifejezi azt, hogy a stabil út tudatos kiépítése a kiindulási pont, utána már könnyebben haladhatunk.

Az Inlernet® minden egyes lépéséből egyértelműen látszik, hogy hosszú távon tervez, és nem csak a mi életünkben szeretne a kölcsönös előnyök figyelembe vételével működni, hanem gondol a jövő generációira, a gyermekeinkre, unokáinkra is. Ezeknek köszönhetően, közösségünk tagjai is hosszú távon tervezhetnek, munkájuk eredményét továbbadhatják gyermekeiknek, ezáltal generációkra határozzuk meg jövőjüket. Ez pedig biztonságot is jelent! Mindig, minden körülmény között tudjuk, mire számíthatunk, megkapjuk a kellő mennyiségű-, és minőségű információt és munkánk gyümölcse, évről évre folyamatosan terem.

A stabilitás fizikai fogalma szerint: „Egy rendszer akkor stabilis, ha egyensúlyi állapotából kimozdítva (meglökve), majd magára hagyva idővel visszatér eredeti egyensúlyi állapotába.”

Éppen ezért a mai, felgyorsult világunkban olyan vállalatra van szükség, amely igazán stabil alapokra építkezett és ennek köszönhetően

-       gyorsan képes reagálni a piac változásaira,

-       napról-napra nyomon követi a fogyasztók igényeit,

-       állandóan partnerei előnyeit tarja szeme előtt,

-       folyamatosan fejleszti rendszerét, hogy meg tudja tartani a piacon betöltött lépéselőnyét, azaz bármilyen piaci tényező változása esetén is sziklaszilárdan áll és képviseli partnereit, óvja üzleti érdekeiket.

Az Inlernet® és ezen belül az Inlernet-Rendszer© pontosan így működik. Olyan piacon építette fel vállalkozásunk alapját, amely megkérdőjelezhetetlenül hosszú távon működő és folyamatos lehetőségeket kínáló piac, azaz a VÁSÁRLÁS. Tudjuk miért, hiszen gyermekkorunktól fogva vásárolunk és kedvezményekben mindenki szeretne részesedni. Az Inlernet-Rendszernek© köszönhetően, pedig hagyományos kedvezmények, akciók, árengedmények, kuponok és pontok helyett, olyan egyedi alternatívát kínál, amely a vásárlások során keletkezett visszatérítéseken keresztül, komoly anyagi bázis megteremtését teszi lehetővé a Törzsvásárlóinknak. Valódi Törzsvásárlókat és magasabb forgalmat generál a Termékpartnereinknek.

A döntés Törzsvásárlóink kezében van. Hiszen Ők már ismerik a „titkot” és a kérdés csak az, hogy mennyi embertársunknak adják tovább ezt a tudást és segítik őket hozzá, hogy megteremthessék a mindenki által óhajtott anyagi stabilitást. S megint itt tartunk, a stabilitásnál, mert nincs új, a Nap alatt. A precízség és pontosság, a lendületesség, a megbízhatóság, a korrektség és a zseniális alapötlet, mind benne kell, hogy foglaltassanak egy stabilan építkező cég fundamentumába. Az Inlernet-Rendszer© pedig előrelátóan, majd következetesen végezte az alapozás és az építkezés minden egyes fázisát.

Mi, az Inlernet® Közösség tagjai pontosan tudjuk, hogy milyen szempontok alapján hoztuk meg a legjobb döntésünket.

-       16 jutalékfajta,

-       55 000-nél több kedvezmény elfogadóhely,

-       minden piaci szegmenst átfogó termékpartneri kör,

-       korlátlan szabadság,

-       térítésmentes regisztráció,

-       kizárólag forgalom utáni teljesítés a Termékpartnereinknek,

-       motivációs luxusutazások,

-       képzések,

-       remek közösség,

-       saját dombornyomott Inlernet Prepaid MasterCard®.

Állandó kedvezményekben részesülsz egy folyamatosan bővülő piacról.

-       Okafogyottá vált az akciókra, kedvezményekre történő vadászat, mert az Inlernetnél minden nap minden percében – az online webshopoknak köszönhetően még éjszaka is tudunk vásárolni.

-     Az Inlernet® egy igazi Win-Win (győztes-győztes) stratégiára épülő üzleti lehetőség, ahol nem kell terméket értékesíteni, csupán a napi rutinként végzett szokásos bevásárlásainkat végezni és ezt a kitűnő lehetőséget megosztani másokkal.

Amennyiben változtatni szeretnél sorsod hajójának irányán, jól markold meg a kormánykereket, vegyél új útirányt és hajózz az Inlernet® „flottájával”! A jó szélről, a reményteli kilátásról és a csendes, nyugodt „kikötőkről” mi gondoskodunk. A Te feladatod, hogy a saját tempódban, a saját céljaidnak megfelelően navigálj előre a tervezett útvonalon. Állítsd össze az ütőképes „legénységedet”, építs saját „flottát”, válj igazi kapitánnyá és az Inlernet-Rendszer© biztosítja számodra a céljaidhoz vezető úton a hosszú távú stabilitást.

Jó szelet és jó vásárlást kívánunk!

Nyerj Samsung Galaxy S Duos 2 okostelefont!

Inlernet
2015.02.13.

Nyerd meg Te a Samsung Galaxy S Duos 2 okostelefont! Február 21. szombatig rendeld meg három közvetlen Törzsvásárlóddal együtt az Inlernet Prepaid MasterCard®-ot és lehet Te viheted haza az okostelefont! 

A korrektség, mint értékmérőnk

Inlernet
2015.02.09.

5. KORREKT

„A korrektség ma már nem divat, de még mindig népszerű.”, - tartja egy magyar közmondás. Maximálisan egyetértünk ezzel a gondolattal, hiszen életünk során - sajnos - sokszor szembesülünk ennek ellenkezőjével.

Valójában, milyen keveset halljuk manapság ezt a kifejezést. Pedig a középkorban a lovagok becsületéről, szavatartásáról legendák keringtek, vagy, hogy ne menjünk olyan messzire, nagyapáink korában a korrekt magatartás az úriemberek ismérve volt, azonban mindezek ellenére lassan mégis a múlt ködébe vész. A korrektség anno természetes érték volt, ma már ritka kincs. Éppen ezért fontos, hogy ezt az értéket őrizzük, hiszen hitelességünk alapját képezi. Az Inlernet® esetében üzletről beszélünk és abban a korban, amikor a körbetartozások jobban jellemzők, mint a korrekt partneri viszonyok, pláne óvnunk kell ezt az értékünket. Saját üzletünket, vállalkozásunkat építjük, azaz a jövőnket, és ezt egyféleképpen tudhatjuk biztonságban, ha az üzleti kapcsolataink megóvására mindig óriási hangsúlyt helyezünk. A magyar gazdaságban eluralkodott állapotokat közgazdászaink nemrég, egy gazdasági fórumon úgy jellemezték: „A hazai „business ethics” szóösszetétel elég árnyalt, azaz – az üzleti életben, ami gazdaságos-, és jövedelmező, az nem mindig etikus, illetve ami etikusnak látszik, az nem mindig gazdaságos és jövedelmező.”. Mi az Inlernetnél® úgy véljük, ennek az ellentmondásnak a megoldása olyan egyszerű, mint a Nap. Az üzleti etikának, az üzleti korrektségnek ugyanis egyetlen követelménye van: ez pedig a következetesség! „Számunkra a korrektség azt is jelenti, hogy akkor is a jót cselekedjük és a helyes utat járjuk, amikor senki sem figyel bennünket és erről az útról sosem térünk le.”

Éppen ezért az Inlernet® egyik alapelve az üzleti korrektség, az adott szó minden körülmény közötti megtartása és a pontos elszámolás. Nincs annál jobb referencia, sikeresebb marketing, mint Törzsvásárlóink-, és a Termékpartnereink elégedettsége és lojalitása. A hosszú távú, gyümölcsöző üzleti kapcsolatnak pedig emellett szerves és fontos része a folyamatos, teljes körű tájékoztatás is. Kérlek, látogasd meg az Inlernet® honlapjának „Letöltések” menüpontját és ajánld ezt partnereidnek is, hiszen akár Törzsvásárló, akár Termékpartner vagy, itt minden információt megtalálsz az Inlernet-Rendszer© működéséről! Büszkék vagyunk arra, hogy az Inlernet® indulása óta eltelt másfél évben, amit ígértünk, azt mindig be is tartottuk, és partnereink 100%-ig biztosak lehetnek abban, hogy ez a jövőben is így lesz. Az Inlernet® célja ugyanis, hogy a „Világ legmegbízhatóbb cége” kitüntető cím birtokosa legyen!

Az üzleti életben a legfontosabb dolog a korrektség és a kölcsönös bizalom, amennyiben ezt egyszer is figyelmen kívül hagyja valaki, azonnal tapasztalni fogja, hogy a híre olyan sebesen kap szárnyra, mint a futótűz. Onnantól kezdve már mindegy, hogy mennyire jó üzletet kínál, mert az emberek eleve szkeptikusak-, és bizalmatlanok lesznek Vele szemben. Pontosan ezek miatt a legnagyobb érték: az emberek közti hosszú távú bizalom, s csupán másodlagos dolog: a tényleges üzleti ajánlat.

Az Inlernet® azonban nem csak

-       a precíz és pontos elszámolás,

-       az ígéretei betartása,

-       a következetes magatartás,

-       az átlátható-, és folyamatos kommunikáció

miatt folytat korrekt üzleti magatartást, hanem, amiatt is, mert minden érdeket, nézőpontot figyelembe vesz, megvizsgál és kizárólag ezeket követően hozza meg döntéseit, fejleszti Rendszerét©. Tekintettel arra, hogy valójában nem létezik gép az ember nélkül, úgy végképp nem létezhet közösség a tagjai nélkül, márpedig mi egy közösséget, egy Törzsvásárlói Közösséget építünk, ahol az emberek, Törzsvásárlóink mindegyike fontos szerepet tölt be.

Emlékeim között őrzöm az előző rendszerből annak a csepeli vendéglátóhely pincérének cselekedetét, aki a számla kiegyenlítésekor – mikor kértem, hogy kerekítsen – 22 forintnál is rendre 100 forintból próbált visszaadni. Nemrég egy cukrászdában, pedig visszaadták a borravalót, hogy köszönik, de nem fogadják el és mindezt ezekkel a szavakkal: „Számunkra az igazi borravaló az, ha elégedetten távozik és legközelebb is hozzánk tér be.” Ugye, Te is érzed a különbséget? Számodra melyik a szimpatikusabb, a korrektebb üzleti magatartás? Melyik vendéglátóhelyre látogatsz legközelebb is szívesen és főleg… melyiket fogod másoknak is ajánlani? Az erkölcsi tartás, a tisztességes üzleti magatartás mellett ezek is legalább olyan fontos momentumok.

Hasonló „apróságok” miatt sem elhanyagolható feladatunk, hogy a jövő generációinak továbbadhassuk azt a szakmai, erkölcsös indíttatást, amit az Inlernet® képvisel. El kívánjuk sajátíttatni a közösséggel azokat az etikai magatartás-formákat, amelyek továbbra is átláthatóvá, ellenőrizhetővé teszik Rendszerünket, ezzel pedig érdemleges garanciát nyújtunk arra, hogy az Inlernettel® mindig az üzleti korrektség és a megbízhatóság szélesebb útján közlekedhetnek.

Meghívó az Inlernet Napra és Referens képzésre

Inlernet
2015.02.07.

Már csak két hét!

2015. február 21. szombat különleges nap lesz, hiszen ekkor rendezzük meg a méltán népszerű Inlernet® Napot, amelyre ezúton sok szeretettel meghívjuk!

Megtisztel bennünket, ha Csapatával együtt velünk ünnepli ezt a napot, hiszen több oka is lesz az ünneplésnek! Ünneplünk, hiszen találkozhatunk Önökkel személyesen is, ünnepeljük a képzett referensi csapatunk újabb bővülését, ünneplünk, hiszen számos sikeres Törzsvásárlónk eredményeit fogjuk gyönyörű ajándékokkal elismerni és ünneplünk, mert olyan újdonságok hangzanak el ezen a napon, melyek történelmet írnak mindannyiunk életébe. Az egész nap során tapasztalni fogja, hogy az Inlernet® komolyan veszi a céljait, melyek közül az első helyen áll az Ön sikere!

Tapasztalja meg testközelből az Inlernet® Nap különleges élményeit, motiváló hangulatát és engedje meg a számunkra, hogy a biztos anyagi jövőjét ötletekkel, segédanyagokkal és meglepő újdonságokkal megtámogassuk! A hatalmas tapasztalattal, színészi tudással és példamutató eredményekkel rendelkező előadóink, lelkesen készülnek, hogy Önt és Csapatát közvetlenül sikeressé tegyék.

Többek között ezekre a kérdésekre is választ kap:

Hogyan lesz hatékonyabban? Melyik a legsikeresebb módszer? Miért a legmotiválóbb Karrier Rendszer? Milyen anyagi jövőt szán Önnek az Inlernet®? Miért érdemes termékpartneri Referensnek lenni?

Az Inlernet® Info programja:

9:45 - 11:00 Az Inlernet-Rendszer©bemutatása a gyakorlatban

A nap indításaként – most már hagyományosan – egy, bárki számára ingyenesen megtekinthető előadást tartunk az Inlernet-Rendszerről!

Hozza el ismerőseit, leendő üzlettársait, vásárlóit és Termékpartner jelöltjeit, hogy ők is megismerhessék az Inlernetről szóló információkat és miután elnyeri tetszésüket, a nap további részében is örülnénk, ha köztünk maradnának (a további programon való részvételhez a belépőjegy megváltása szükséges).

Ne feledje, belépődíjunk levásárolható és az új Törzsvásárlói ezzel és a regisztrációkor kapott ajándék összeggel együtt, máris 15.000 forinttal indulhatnak életük első Inlernetes vásárlókörútjára! Akár, már az ebédet is egy Termékpartnerünknél fogyaszthatják el és máris megismertetheti velük a gyakorlatban is az Inlernetes vásárlás működését.

Fontos, hogy Termékpartnereink is megértsék, miért jár plusz előnyökkel számukra, ha az Inlernet-Rendszerben Törzsvásárlóként is ugyanúgy részt vesznek. A Rendszer egyik fő célja ugyanis, hogy elősegítse a hazai kis-, és középvállalkozások piaci előnyökhöz való jutását, fellendítse forgalmukat és erősítse piaci pozíciójukat, emellett pedig egy olyan szegmensből is bevételhez juthassanak, amelyikből különben esélyük sem lenne.

Amennyiben magával hoz NÉGY olyan Törzsvásárlót, akik még nem vettek rész rendezvényünkön, a belépőjegye árát mi álljuk és erre a napra a vendégünk.

Jelentkezzen MOST online-utalvánnyal, mert így bebiztosíthatja helyét a korlátozott létszámú rendezvényen és a belépődíj összegét szokásunk szerint azonnal jóváírjuk a foglaló egyenlegén, amelyet ezt követően Termékpartnereinknél levásárolhatja!

Az Inlernet-Napra, a Webirodájában, a "Műveletek- Rendezvényre jelentkezés" menüpont alatt tudja megtenni a jelentkezését!

Megjelenésére feltétlenül számítunk, és sok szeretettel várjuk!

Időpont és helyszín: 2015. február 21.   szombat 9:45 - 19:00 Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., I. emelet Jelentkezési határidő: 2015. február 18. szerda 23:59 Részvételi díj:

3000 Ft/ fő, amely a helyszínen, vagy online utalvánnyal előre fizetendő.

*Amennyiben vezetői pozíciót tölt be, akkor vezetői aktivitásának megtartása és az Utazási Versenyen való részvételének biztosítása érdekében, mindenképpen javasoljuk, hogy vegyen részt a rendezvényen!

Megjelenés:

Üzleti öltözet

Az Inlernet® Nap programja:

  9:45 - 11:00 Az Inlernet-Rendszer© bemutatása a leghatékonyabban (Csórics Balázs) 11:15 - 12:15  Egy különleges lendület titkai (Bodnár Péter) 12:15 - 13:00  Ebéd (önköltséges) 13:00 - 14:00  Az Inlernet®, mint a legattraktívabb Karrier Rendszer (Kékesi Egon) 14:15 - 15:15  A jövő ma elérkezett! (Bognár Péter vezérigazgató) 15:30 - 19:00  Termékpartneri Referens képzés és vizsga

Pontos és precíz

Inlernet
2015.02.02.

4. PONTOS, PRECÍZ

Ami először eszükbe jut erről a két szóról - az egy svájci óra, vagy a patikamérleg. Ezt hívjuk „prototípusnak” - azaz, van bennünk egy olyan, már teljesen kialakult kép, amit azonnal azonosítunk az adott kifejezéssel és abban a pillanatban látjuk is magunk előtt a róla alkotott képet. Ilyen többek között a kulcs, a felhő, a szék, az asztal, az autó, a madár, vagy maga a Nap is. Ez az úgynevezett prototípus kép, amely annak ellenére is belénk „égett”, hogy ma már nem is igazán lehet találni olyan kulcsot, amelyet bármelyikünk lerajzolna. Ugyanis mindenki a régi típusú kulcsokat rajzolja, pedig manapság a biztonsági zárak kulcsai igencsak másképpen festenek…és akkor a kártyás „kulcsokról” még nem is tettem említést. Ugyanilyen érdekes a Nap esetében is. Amikor papírra vetjük, akkor általában mosolygós napocskát rajzolunk az égre. Sok vállalat éppen erre építi stratégiáját, azaz például olyan bútort gyárt, amelynek képe bennünk él, tehát azonnal tudunk vele azonosulni. Azonban vannak vállalatok, amelyek célja pont ellentétes, ettől a kialakult képtől merőben mást tervezni és gyártani, hiszen pontosan ez zökkenti ki a vásárlókat és tud egy másfajta érdeklődést, vágyat, majd kötődést kiváltani.

Az Inlernetnél® minden egyes nap, minden egyes órájában azon dolgozunk, hogy ezt a prototípus képet átrajzoljuk Benned, s ezáltal elérjük azt, hogy a pontos, precíz kifejezés prototípusa – amelyre különben mindannyian annyira vágyunk, hiszen a biztonságot és a bizalmat is kifejezi valaki, vagy valami iránt – minden Törzsvásárlónk és Termékpartnerünk esetében az Inlernet-Rendszer© legyen. Amikor megkérdezzük, hogy ennek a két szónak említésekor milyen kép ugrik be először, akkor az Inlernet® logójával és nevével azonosíthasd, azaz célunk egy olyan vállalat felépítése, amely maga képes a precízség és pontosság mértékegységévé válni.

Miért fontos ez számunkra? Az egyediség mellett természetesen pontosan azért, amelyet fentebb és előző írásainkban is említettünk: azaz a bizalom és a biztonság érzetének kialakításáért. Számunkra ez alapvetően fontos és ezt nem győzzük eleget hangsúlyozni. Hiszen akkor tudunk könnyedén dolgozni és gyorsabban haladni, ha ezer százalékig biztosak lehetünk abban, hogy a hátországban minden rendben van. Ha nem arra kell energiáink nagy részét fordítani, hogy még az alapokat építgessük, toldozgassuk, hanem a minél gyorsabb előrehaladásra, a stabil jövőnk felépítésére koncentráljunk.

Sok jel mutat arra, hogy az emberi gondolkodásunk alapvetően nem racionális, még olyan problémák megoldásában sem, amelyeknél a színtiszta logika eszközei kiválóan alkalmazhatók lennének. Életünk különböző területein szüntelenül igyekszünk olyan döntéseket hozni, amelyekkel a legoptimálisabb eredményeket érhetjük el. Éppen ezért, legtöbbször türelmetlenek vagyunk, ha valamilyen termék, vagy szolgáltatás bevezetése lassabban megy és nem értjük miért indítja útjára a cég, amennyiben még nem működik tökéletesen. Pedig logikusan gondolkodva tudhatjuk előre is, hogy egy új dolog, általában még nem kiforrott és legtöbbször „szoftverfrissítésre” szorul. Pontosan ezek azok a részletek, illetve a saját magunkkal szemben támasztott elvárásaink, amik miatt az Inlernet® figyel arra, hogy ha valamilyen fejlesztés, újdonság bevezetésre kerül, akkor az attól a pillanattól fogva már tökéletesen működjön. Inkább járunk kicsit lassabban, de a lépéseink határozottak és biztosak. Ami még fontos, hogy emiatt ne kelljen megállnunk és pláne egyet, vagy kettőt visszalépnünk. Ezek azok az apró momentumok, amelyek hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy folyamatosan, lendületesen és egyre nagyobb törzsvásárlói és termékpartneri körrel rendelkezve haladhassunk egyik fő célunk, a világ legnagyobb törzsvásárlói közösségének felépítése felé.

Akik használják az Inlernet-Rendszert©, tapasztalják az elszámolások gyors és pontos megjelenését és nap, mint nap tapasztalják azt a profizmust, amely biztosítékot ad mindannyiunk számára, hogy az Inlernetnél® valóban a törzsvásárlói- és termékpartneri érdekek vannak előtérbe helyezve.

Az Inlernet-Rendszer© a fogyasztói társadalom tagjainak született, de nem azzal a mai gyártói oldalról kialakított „tervezett elavulásnak” nevezett céllal, hogy veszít az értékéből, elkopik, elromlik és vásároljunk egy újat, hiszen megjavítani már nem lehet. Mi azt szeretnénk, hogy a saját fogyasztói társadalmunk hosszú évtizedeken át egy pontos, precíz és tökéletesen működő rendszer előnyeit élvezze!

Az Inlernet-Rendszer© a kölcsönös előnyökre épült és minden egyes elemét úgy terveztük, úgy alakítottuk ki és úgy fejlesztettük, hogy a Törzsvásárlóink és Termékpartnereink érdekeit szolgálja, és hibátlanul működjön az év 365 napjának minden egyes órájában és percében. Éppen ezért született a személyes Webiroda is, hogy minden partnerünk azonnal és pontosan láthassa minden egyes, az Inlernet-Rendszerben© elköltött forintját és a visszatérítéseit, egyéb jutalékait, kifizetéseit. Mindezt pedig kötöttségek nélkül, határtalan szabadság biztosítása mellett.

A kérdés, hogy mindezek ellenére szükséges-e ennél többre és jobbra törekedni?

Véleményünk szerint igen. Emiatt fejlesztjük tovább a Rendszert©, folyamatos innovációkat beépítve a napi tapasztalatok és a piaci igények alapján. A legjobbat kínáljuk és ez a célunk a jövőben is, továbbra is a dobogó legfelső fokán állni, hogy mindig a legpontosabb, a legprecízebb, a legbiztonságosabb és a legjobb lehetőségekkel tudjunk szolgálni az Inlernet® Közösségének, amely az Inlernet-Rendszerrel© együtt alkot egy nagy családot.

EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS!

Inlernet
2015.01.26.

3. EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS

Szereted a meglepetéseket? És a zseniális megoldásokat? Mi igen. És éppen ezért alkottunk meg egy olyan Rendszert©, amelyet, amikor valóban megismersz, azon fogsz egyből gondolkodni, hogy miért nem jutott ez eddig az eszedbe, vagy miért nem találta ezt még fel korábban senki más. Elárulom neked: mert az emberek, mindig szeretnek túlbonyolítani dolgokat. Sokszor a legújabb innovációk által, még bonyolultabbá tesznek folyamatokat. Persze, remek találmányok, ötletek, fejlesztések kerülnek napvilágra szinte minden nap, de mi mégis úgy döntöttünk, az ellenkező irányba indulunk. Az Inlernet-Rendszer© végeredménye pont ettől lett mindenki számára egyszerűen zseniális.

Nem bonyolítani kezdtük a dolgokat, a folyamatokat, hanem visszaástunk a gyökerükig és megtisztítottuk minden sallangtól. Mi, az Inlernetnél® szeretjük a rendet, a tisztaságot, az átláthatóságot, mert az évek során megtanultuk és megtapasztaltuk, hogyha széles rétegekhez szeretnénk eljutni, akkor ez a legjárhatóbb út. Mi pedig a partnereink számára egy olyan rendszert kívántunk összeállítani, amely nem túlbonyolítja, hanem éppen ellenkezőleg, megkönnyíti az életüket. Amelynél a tanulási folyamat szinte gyerekjáték, hiszen olyan elemekhez nyúltunk, amelyeket most, ebben a pillanatban is használ a világ minden egyes polgára.

Meg fogsz lepődni, ha leírom, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy tervezhető és belátható időn belül képes lehess megteremteni az anyagi függetlenségedet. Hiszen, ne legyünk álszentek! Mindannyian erre vágyunk. Arra, hogy ne legyünk kitéve a gazdasági válságoknak, a valutapiac, vagy az üzemanyagár ingadozásainak, spekulációinak, a politikai csatározások és negatív döntéseik hatásainak. Ugyanúgy, egy esetlegesen előforduló sajnálatos betegség, vagy baleset beláthatatlan következményeinek, általa a hazai egészségügy sanyarú helyzetének, hanem mielőbb tudjuk biztosítani magunk és szeretteink számára azt az anyagi függetlenséget és biztonságot, hogy bármi is történjen, ne dőlhessen romba egy-két nap alatt az életünk, amelyet hosszú évtizedek kemény munkájával próbáltunk megalapozni, majd felépíteni. S ott vannak a gyermekeink, hiszen nekik még jobb, még szebb, még könnyebb jövőt szeretnénk megteremteni, hogy többet érhessenek el, mint mi és kaphassák meg ugyanazt a támogatást, amit mi is megkaptunk a szüleinktől, vagy ha erre anno nem volt - sajnos - elegendő keret, akkor pont emiatt, mi már meg tudjuk számukra ugyanezt a segítséget adni. Nincsenek ennél fontosabb célok, egyikőnk életében sem.

Az egyszerűen zseniális ötlet pedig nem más, mint a vásárlás.

Ezt az egyet kell továbbra is tenniük Törzsvásárlóinknak. Hogy használják az Inlernet® Termékpartnereit, náluk végzik el a bevásárlásaikat, és ha ezt következetesen így teszik, hamarosan kézzelfogható közelséggé válhat a tervezhető és biztonságos jövőkép.

Az Inlernet-Rendszer© használata annyira egyszerű, hogy az első használata során is már azonnal tapasztalhatod a megszerzett előnyöket. Visszatérítések minden egyes vásárlásod után! Másodperc alapú elszámolás! Online utalványok! Saját vállalkozás, anyagi befektetés nélkül! Jövedelemforrás a vásárlásaidból és kiegészítő jövedelem más Törzsvásárlók vásárlásai által, amennyiben előzőleg megszólítod őket és továbbajánlod számukra az Inlernet-Rendszert©?

Ez csak pár apróság mindabból, amit az Inlernet® egyaránt biztosít a Törzsvásárlói és a Termékpartnerei számára. Hol találsz egy olyan egyszerűen zseniális rendszert, ahol az érdekek megegyeznek és nem ellentétesek? Hiszen a kereskedők mindig drágán szeretnének eladni, a vásárlók pedig olcsón venni. De az Inlernet® esetében a Termékpartnereink olcsóbban kívánnak eladni és a Törzsvásárlóink pedig értik, hogy miért jó mindannyiunknak, ha nagyobb vásárlási volument viszünk a Termékpartnereink üzleteibe. Nálunk a kölcsönös előnyök maximális elérése és biztosítása a márványba vésett alaptörvényünk első pontja.

Ahogy egy kicsit is megismered a Rendszerből© adódó lehetőségeket – bár összetett, de mégis zseniálisan egyszerű működését –, egyértelműen láthatod, hogy minden úgy van kitalálva és megalkotva, hogy minden szereplő a lehető legtöbbet profitálhasson belőle.

Mennyi, de mennyi embert ismerünk, akik folyamatosan keresik a számukra megfelelő rendszert, lehetőséget és kezdik el munkájukat valahol, majd hónapokkal később – sokszor hamarabb – be is fejezik és állnak neki egy másik felépítésének. Hiszen, menet közben jönnek rá, hogy a fényesre suvikszolt felszín alatt rejlő apró részletek, már komoly kérdéseket vetnek fel és hamarosan kiderül, hogy előnyök ugyan mindig vannak, csak nem minden körülmény között kölcsönösek.

Kereshetsz más hálózatosan működő rendszert, amely az Inlernet-Rendszerhez© hasonlóan legalább ennyit nyújt az embereknek, de csak idő kérdése, hogy belásd, ilyen céget nem fogsz találni, mert nem elég az egyszerűség és a zsenialitás, az üzletben még fontosabb a hosszú távú tervezhetőség, a megbízhatóság és a biztonság. Nálunk pedig mindezt megtalálod.

Hallgass ránk egy kicsit!

Nyisd meg most a számítógéped böngészőjét és szörfözz az inlernet.com honlapunkra és ott klikkelj a két év költése menüpontra! Töltsd ki a táblázatot és pár percen belül láthatod, hogy mit kínál neked ez a Rendszer©. Higgy a szemednek! A sok kicsi sokra megy, és amit az évek során a kereskedőknél hagytál – mert nem kaptál sosem visszatérítéseket –, illetve esélyed sem volt, hogy mások vásárlásaiból is profitálhass, az mára valósággá vált és csak rajtad múlik, hogy ezeket az összegeket ugyanúgy hagyod „elveszni”, vagy az Inlernet® által saját-, és családod boldogulására fordítod.

A döntés a Te kezedben van! Két dolog biztos. Az egyik, hogy az Inlernet-Rendszert© pont azért valósítottuk meg, hogy azok számára is biztosíthassuk egy komoly vállalkozás felépítését, akiknek nincs meg erre az anyagi lehetőségük, vagy az ehhez szükséges megfelelő ötletük. Életkorod, nemed, de még a lakóhelyed sem számít, csak Te magad: a saját céljaidnak és az időbeosztásodnak megfelelően haladva. A második pedig, hogy ránk mindig számíthatsz, hiszen igyekszünk folyamatosan minden támogatást és segítséget megadni ahhoz, hogy a lehető leghamarabb valóra váljanak elképzeléseid, akár Törzsvásárlója, akár Termékpartnere vagy az Inlernet-Rendszernek©.

Tudjuk, hogy a meglepődésből már felocsúdtál és kristálytisztán látod, hogy miért is zseniális ez a Rendszer©!

A megbízható Vállalat!

Inlernet
2015.01.19.

Tudod mit jelent ez a képlet? Segítek. Ez a megbízhatóság kiszámításának képlete. Ma ugyanis üzleti filozófiánk második alappilléréről olvashatsz, de ne aggódj, nem kell hasonló számításokat végezned, az Inlernet® képlete, ugyanis sokkal egyszerűbb.

2.                  MEGBÍZHATÓ

„A legmegbízhatóbb út, hogy megjósold a jövőt, ha te magad alakítod.” mondta Abraham Lincoln és az Inlernet® maximálisan képes azonosulni az Amerikai Egyesült Államok tizenhatodik elnökének bölcsességével.

Nem is bízzuk a véletlenre és többek között emiatt is alkotja filozófiánk egyik alapkövét a megbízhatóság.

Hiszen üzletről beszélünk, pénzről, ahol – ahogy mondani szokták – nincs barátság. Mi azonban a jó kapcsolatot, a „barátságot” legalább ilyen fontos értéknek tartjuk és pontosan tudjuk a megőrzésének egyik záloga, szintén a megbízhatóság.

Sokszor, sokan, sok helyen és kontextusban beszélnek a megbízhatóságról, azonban legalább ilyen sokszor hallhatjuk azt is, hogy megbízhatatlan, mást tett, mint amit ígért, mint amit állított.

Bármilyen témakörben vizsgáljuk a fogalmát, a megbízhatóság az előírt követelmények kielégítését jelenti: legyen az műszaki eszköz, statisztikai fogalom, jogi-, vagy élő személy. Ebből kifolyólag, az esetek legnagyobb részében egy igencsak kívánatos tulajdonság. Mitől mégis olyan bizonytalan ez a tulajdonság, mik az ismérvei egy valóban megbízható cégnek, vagy személynek? Mindannyian csalódtunk már és mégis, a felismerése nem egyszerű feladat és sokszor pont az akadályoz meg bennünket ebben, hogy már túlzottan bizalmatlanok vagyunk.

A tanulság tehát az, hogy amíg nem pontosítjuk, hogy mit is értünk egy megbízható vállalat alatt, addig nem leszünk képesek kiszűrni a megbízhatatlanokat. Hadd segítsünk ebben:

Számunkra, a legfontosabb érték, hogy Törzsvásárlóink és Termékpartnereink egyaránt azt érezhessék, hogy stabil alapokra építkezhetnek és támaszkodhatnak, hiszen az Inlernet® folyamatos biztonságot szolgáltat nekik. A kölcsönös előnyök folyamatosan biztosítottak mindkét fél számára. Visszatérítéseiket és jutalékaikat haladéktalanul és pontosan megkapják. Minden fejlesztés és változtatás, kizárólag pozitív irányban történhet, és Partnereink érdekeit szolgálja. Éppen ezért átlátható a kommunikációnk, ennek érdekében teszünk elérhetővé minden segédanyagot és fejlesztjük folyamatosan és magas szinten vállalatunkat.

Korábbi bejegyzésünkben már megírtuk. „Célunk, hogy a Világ legnagyobb Törzsvásárlói közösségévé váljunk, ahol a Termékpartnerek és a Törzsvásárlók egyaránt megtalálják boldogulásukat.”

Tisztában vagyunk vele, hogy ezen az úton nem hibázhatunk, hiszen a bizalomvesztésnek komoly ára van az üzleti piacon és a személyes kapcsolatokban egyaránt.

Az Inlernet® alapítói azonban egy zseniális ötlet alapján egy olyan vállalatot építettek fel, ahol működésükkel az emberek életének jobbá tételét célozták meg. Ez tényleg szépen hangzik, de lássuk hogyan is valósítjuk meg ezt a gyakorlatban:

  • Akár Törzsvásárló, akár Termékpartner csatlakozik családunkhoz, semmilyen regisztrációs és további költség nem terheli.
  • Nincsenek kötelezettségek, havi kötelező vásárlás, továbbajánlás, kötelező rendezvénylátogatás, stb. Minden partnerünk maga dönti el, milyen részeit használja ki a Rendszer© biztosította előnyöknek.
  • Az Inlernet-Rendszer© minden eszközt térítésmentesen biztosít a Partnereinek. Mindezt annak érdekében is teszi, hogy kor, nem és anyagi helyzettől függetlenül bárki képes lehessen élvezni a Rendszer© nyújtotta előnyöket és általa egy stabil, sikeres jövőképet felépíteni magának és szeretteinek. Úgy gondoljuk, az egyik legnagyobb értékünk pont ez. Hogy valóban stabil jövőképet tudnak partnereink felépíteni, amennyiben üzletszerűen is foglalkoznak az Inlernettel®.
  • Hányszor hallottuk már, hogy „Ez idáig nagyon szép…na de hol van a bibi?” Be kell valljuk, van. Tényleg van, még pedig egyetlen egy. Az, hogy a mindenkori vásárlásaidat az Inlernet® kedvezményt, ma már több mint 56 000 helyen elfogadó üzletek egyikében végezd el. Nagy kérés ez? Nem hinnénk. Hiszen az elfogadóhelyek a kereskedelem minden szegmensében megtalálhatók és sok esetben a piacvezetők is. Csak üsd be a honlapon a „Termékpartnerek” menüpont keresőjébe a kívánt terméket, vagy szolgáltatást, add meg az irányítószámodat és már válogathatsz is kedvedre.
  • Ahogy a mondás tartja, „Jó barátság alapja a pontos elszámolás.” Ehhez tartjuk magunkat. Pontosan és késedelem nélküli kifizetések kéthetente. Azonban az Inlernet® online utalvánnyal ráadásul azonnal tudsz vásárolni, ugyanis az Inlernet-Rendszer© másodperc alapú elszámolással működik, hogy Törzsvásárlói azonnal láthassák, kedvezményeiket valóban haladéktalanul megkapják. Tudsz olyan rendszert, ahol a kereskedő azt tapasztalja, hogy az áru ellenértéke hamarabb megérkezett a számlájára, mint ahogy a vásárló az üzletbe? Nem ugye? De nálunk ez sem lehetetlen, hiszen célunk, hogy minden fél a lehető legjobb szolgáltatást kapja, a lehető leggyorsabban.
  • Folyamatos és nyílt kommunikáció. Nem nagyon találsz felületet, ahol ne érnéd el az Inlernet® legfrissebb híreit, ne tudnál információhoz jutni a legújabb Termékpartnereinkről és az általuk kínált kedvezményről, vagy akár ne tudnád megkeresni magad a legutolsó rendezvényünkön készült fényképek között. Honlap, Blog, Hírlevél, Facebook, Twitter, Google+, Youtube és hamarosan még több közösségi média felület áll a rendelkezésedre, hogy a kedved szerintiről szerezhesd be az új információkat. Hiszen, az információ hatalom és szeretnénk, ha a leggyorsabban jutnának el hozzád és csapatod tagjaihoz híreink, fejlesztéseink.
  • Azzal, hogy az Inlernet® minden Törzsvásárlónak lehetőséget biztosított, hogy mindent, amit régen megszerzett, ugyanazokkal a feltételekkel fordíthassa vásárlásra, már az indulásnál is maximálisan bizonyította a bizalom fontosságát! Az elmúlt másfél év alatt ezt a bizalmat pedig kizárólag csak növelte Törzsvásárlóiban, akik ma már nem csak tudják, hanem érezhetik is, hogy mindig, minden körülmények között számíthatnak a vállalat támogatására! Komoly tanulópénzt fizettünk mindannyian, így a biztonságos üzletépítést, a maximális megbízhatóságot, az átlátható és tiszta jogi környezetet, ahogy a múltban, most is alapvetőnek tartjuk.
  • Egyedülálló karrier Rendszer© és kompenzációs terv. Megbízható céget keresel, ahol biztonságosan építheted vállalkozásodat? Mindezt pedig úgy, hogy azzal teremted meg az anyagi függetlenségedet, hogy ugyanazt a tevékenységet folytatod minden nap, amit eddig is rendszeresen tettél, azaz vásárolsz, és ezt a lehetőséget megosztod másokkal? Ne keress tovább, mert rátaláltál! Az Inlernet-Rendszer© biztosítja számodra, hogy függetlenül, saját tempódban, a saját időbeosztásod és célkitűzéseid szerint építhesd vállalkozásodat és mi minden esetben támogatunk, hogy a lehető legsikeresebb lehessél és ehhez ráadásul különleges motivációs utazási kiírásokkal is hozzájárulunk. Hiszen, valahol ki kell pihend munkád fáradalmait és élvezned a megérdemelt sikert.
  • Ha semmi sem megbízható, akkor bármi megtörténhet.” mondta Margaret Drabble, író. Nagy igazság és ezért is fontos, hogy az Inlernet-Rendszernek© egyetlen olyan pontja se legyen, amely nem érthető, nem átlátható, vagy nem a nemzetközi és a hazai jogszabályoknak megfelelő.

Mi pedig minden erőnkkel azon vagyunk, hogy olyan precízek, pontosak és megbízhatóak legyünk, mint a vállalat anyaországában készült órák.

Ui:

Ugye nem felejtetted el, hogy most szombaton remek előadókkal, izgalmas témákkal és új információkkal várunk az Inlernet® Napon a Lurdy Házban!? Várunk szeretettel!

Egy különleges lendület!

Inlernet
2015.01.12.

Bízunk benne, sikeresen indult az új esztendő és már az első Inlernetes vásárlásaidon is túl vagy, ami természetesen azt is jelenti, hogy már komoly kedvezményekkel indult ez az év is. Soha rosszabb kezdet!

Az évindító blogbejegyzésben már említettük, hogy folyamatosan fogjuk bemutatni számodra azokat az alapértékeket, amelyekkel az Inlernet® rendelkezik, amelyeket filozófiájának tekint, és amelyek nap, mint nap a partnereink érdekeit szolgálják és boldogulásukat segítik elő.

Ezen a héten az első alapértékünkről szeretnénk kicsit részletesebben beszélni neked!

1. KÜLÖNLEGESEN LENDÜLETES

Mit takar ez a két szó?

Azt, hogy az Inlernet® komoly tempót diktál magának és nem elégszik meg az iparágban szokásos lassabb fejlődéssel. Hiszen amellett, hogy több mint ötven pontban fejlesztette azt a Rendszert, amelynek két évvel ezelőtt a teljes know-howját megvásárolta, ugyancsak az elmúlt két évben, szinte minden egyes hónapban volt valami olyan meghatározó bejelentése, amelyek jelentősen elősegítették Törzsvásárlóink és Termékpartnereink munkáját, sikereit és sokkal több és szélesebb körű lehetőséget biztosítottak számukra, mint bárki más a piaci szereplők közül.

Nem fogadhatunk el kevesebbet, mint, hogy a legjobbak és a legnagyobbak legyünk és, hogy az Inlernet® Törzsvásárlói és Termékpartnerei, egymást segítve tudjanak egy sokkal sikeresebb, biztonságosabb és egy anyagilag is független jövőképet nem csak felvázolni maguk elé, hanem mindezt meg is valósítani.

Természetesen ez nem egyszerű feladat, de minden egyes nap azon fáradozunk, hogy a szavainkat tettekké formáljuk és mielőbb pozitívan érzékelhető változás jelentkezzen az Inlernet® Családjának körében.

Vállalatunknál az elmúlt évben, több mint háromszáz olyan fejlesztés indult el – és még több fog elindulni a jövőben –, amelyek folyamatosan segítik hozzá Partnereinket, hogy a lehető legtöbbet profitálhassanak ebből a zseniálisan egyszerű Rendszerből.

Igen, zseniális és igen, egyszerű is!

Hiszen ki hallott már olyat, hogy egy olyan saját vállalkozást tud elindítani, amelyben nincs eladandó termék és mégis folyamatosan vásárolnak az emberek és nem mellesleg ebből komoly bevétele is származik a vállalkozásának?

Nem igazán hallottál ilyenről, ugye? Pedig az Inlernet-Rendszer©, pont ettől zseniális, hogy nem kell mást tennie a Törzsvásárlóinknak, mint a szokásos napi vásárlásaikat az Inlernet® Termékpartnereinél elvégezni. Ez a zsenialitás kulcsa. Egy jól működő zárat, azonban olajozni is szükséges és ezt az „olajat”, a Rendszerünkben a Termékpartnereink állandó kedvezményei biztosítják.

Nem kell keresgélned, hogy hol, mikor, melyik cégnél van éppen akció, hanem csak megnézed az Inlernet® honlapján a "Termékpartnerek" menüpont alatt, hogy a keresett terméket melyik Termékpartnerünk kínálja a legnagyobb engedménnyel, vagy az irányítószámod alapján kikeresed, hogy melyik van hozzád a legközelebb. Online utalvánnyal történő vásárlásod esetén, pár kattintással már az ÁSZF szerinti kedvezmény összege is a Jutalékszámládra került.

Mindegy, hogy élelmiszer, drogéria, üzemanyag, műszaki cikkek, számítástechnika, lábbelik, ruházat, könyv, utazás, fodrász-kozmetikus, vagy szórakozás, amire költeni szeretnél, az Inlernet® több mint 56 000 elfogadóhelyén biztos, hogy megtalálod a keresett termékeket.

Mit mondasz? Hogy, ma már vasárnap nem tudsz vásárolni? Ki mondta ezt? Hiszen online Termékpartnereinknél az év 365 napjának minden egyes percében elérhetőek a termékek és ezzel együtt természetesen a kedvezmények is. Nálunk nincs szünnap!

Ugye milyen egyszerű és zseniális? Megmondtuk előre.

Ingyenesen regisztrálhatsz a Rendszerbe és azonnal rendelkezésedre áll a törzsvásárlói kártyád, a saját Webirodád, minden kiegészítő funkcióval és információval együtt. Itt találsz meg minden anyagot, amelyeket természetesen le is tudsz tölteni, hogy hozzásegíthessünk, hogy minél előbb megismerhesd az Inlernet® által kínált többi, egyedülálló lehetőséget is. Hiszen amit most bemutattunk neked, csak a kezdet!

Gyere el egy Inlernet® Napra - következő időpont: 2015. január 24. szombat, Lurdy Ház Konferenciaközpont-, találkozz velünk személyesen is és ismerd meg a Rendszer teljes spektruma által kínált lehetőségeinket, hogy egy új és minden szempontból sikeresebb életet építhess fel a 2015-ös esztendőben.

Várunk szeretettel és addig is jó vásárlást kínálunk!

Ui: Nézd meg, hát majdnem elfelejtettük elmondani neked, hogy az Inlernet® Törzsvásárlói, rövidesen saját dombornyomott Prepaid MasterCard®-al is tudnak vásárolni. De itt sem elégedtünk meg egy hagyományos bankkártya funkcióival, hanem a legjobb és legbiztonságosabb konstrukciót szerettük volna kínálni Partnereinknek.

Régebbi blogbejegyzéseinkben teljes részletességgel ismerheted meg az Inlernet® VIP és Standard Prepaid MasterCard®-jait.

Klikk ide az információkért:

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard®

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard® kiegészítő információk

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard® költség összehasonlítása

Inlernet® Standard Prepaid MasterCard®

Inlernet® Standard Prepaid MasterCard® költség összehasonlítás

Inlernet® VIP és Standard Prepaid MasterCard®-ok összehasonlítása

Mondjuk, hogy zseniális!

Rendeld meg Te is a saját fotóddal ellátott Inlernetes kártyádat és profitálj még több előnyből és kapj még több vásárlásod után visszatérítést!

Inlernet Nap 2015.01.24. Meghívó

Inlernet
2015.01.10.

Már csak két hét!

2015. január 24. szombaton tartjuk az év első Inlernet® Napját és örülnénk, ha ezt az eseményt velünk együtt töltenéd!

Szeretettel meghívunk és várunk csapatod tagjaival együtt, hogy az új információkat első kézből, a vállalat vezetőitől hallhasd! Programunkat úgy állítottuk össze, hogy a legnagyobb segítséget nyújtsák nektek, hiszen fontos számunkra, hogy az Inlernetnél kitűzött céljaitokat minél hamarabb elérhessétek, és a színpadon veletek együtt örülhessünk és ünnepelhessük sikereiteket.

Az Inlernet® Nap mindig fontos pillanata életünknek és most is a legjobb előadókkal és előadásokkal, hasznos és új információkkal készülünk.

Hozd el ismerőseit, leendő üzlettársaid, vásárlóid és Termékpartner jelöltjeid, hogy ők is megismerhessék az Inlernetről szóló információkat, hiszen fontos, hogy Termékpartnereink is megértsék, miért jár plusz előnyökkel számukra, ha az Inlernet-Rendszerben Törzsvásárlóként is ugyanúgy részt vesznek.

Időpont és helyszín:

2014. január 24. 9:45 - 17:00

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., I. emelet

Megjelenés:

Üzleti öltözet

Az Inlernet® Nap programja:

A nap indításaként – most már hagyományosan – egy, bárki számára ingyenesen megtekinthető előadást tartunk az Inlernet-Rendszerről!

  9:45 - 11:00 Az Inlernet-Rendszer© bemutatása hatásosan és egyszerűen (Huczek Péterné)

11:00 - 11:15 Szünet

11:15 - 12:15 A multiplikáció bámulatos művészete (Kékesi Egon)

12:15 - 13:00 Ebédszünet (önköltséges)

13:00 - 14:00 Illem, etikett, protokoll II. (Meglepetés Előadó)

14:00 - 14:15 Szünet

14:15 - 15:15 Út a Világ-végére (Csutka István)

15:15 - 15:30 - Szünet

15:30 - 17:00 1. Az Inlernet® magasabb fokozatra kapcsol, 2. Az új Utazási Verseny (Leinemann Zsolt)

17:15 - 19:00 Vezetői értekezlet (kizárólag 3. Karrier Pozíciótól felfelé)

Megjelenésedre feltétlenül számítunk, és sok szeretettel várunk!

Ezeket a cikkeket olvastad már?