Svájci Jog-fa eredmények 3 nap alatt

Inlernet
2014.02.11.
Az EDDIGI (3 nap alatt) szép eredményei a svájci Jog-fának: 91 db Jog MEGTÍZSZEREZTE a Jog tulajdonos foglalójának az értékét 212 db Jog közel áll ahhoz, hogy MEGTÍZSZEREZZE a Jog tulajdonos foglalójának az értékét 201 db Jog annyi jutalékot termelt már, mint a foglaló értéke... ...és a foglaló minden esetben még le is vásárolható! Természetesen a többi Jog is mind eléri majd a kifutott státuszt, erre vonatkozóan különlegesen jó hírt jelentünk be az Inlernet-Napon! Érdemes Jogot szerezni a svájci Jog-fában, hiszen a svájci Törzsvásárlók még nem regisztrálhatnak, így minden ottani Törzsvásárlót megelőzhet a Jogával! Használja ki ezt a különleges lehetőséget! A svájci hatalmas vásárlóerőből származó Jogok az Ön Joga után is kerülhetnek, ezzel Ön tudatosan, a svájci állampolgárok vásárlásaiból is könnyedén pénzt kereshet! SZEREZZEN SVÁJCI JOGOKAT MIELŐBB!

Jog kereső

Inlernet
2014.02.10.
Kipróbálta már az ágazat legfejlettebb és leglátványosabb intelligens Jog keresőjét? Ellenőrizze Jogait és növelje a kereső segítségével tudatosan Jog-fáját! Az Inlernet-Napon jön egy MEGDÖBBENTŐ bejelentés ezzel kapcsolatban!

Svájci Jog-fa eredmények hamarosan

Inlernet
2014.02.09.
Hamarosan érkeznek a legfrissebb, fantasztikus eredmények a svájci Jog-fa indulással kapcsolatban! Sokkal több pozitív eredmény született, mint azt vártuk volna! És még csak ezután kezdődik a svájci lakosok regisztrációja és a rengeteg Joguk elhelyezése! Mindenki Joga eléri a kifutott státuszt!

A svájci "Hajó" ezennel ünnepélyesen ELINDULT!!!

Inlernet
2014.02.08.
Sok sikert kívánunk a Jogok elhelyezéséhez! Teremtsen értéket vásárlásaival!

Gépjárműreklám

Inlernet
2014.02.05.
Önnek van már ilyen, Inlernet által támogatott autója? Tegye fel az Inlernetet reklámozó matrica együttest a jelenlegi autójára és megszerezheti könnyebben álmai gépkocsiját!  Szerezzen ezáltal egyszerűbben Törzsvásárlókat és évente 4db Bónusz-Jog is az Öné lesz ajándékba! Részletek: http://www.inlernet.com/hu/content/gepjarmureklam

Kézi Jog elhelyezéssel a svájci Jog-fában az ideális helyre...

Inlernet
2014.02.04.
Tájékoztatjuk tisztelt Törzsvásárlóinkat, hogy az alábbi képeken látható beállításokat javasoljuk alkalmazni a svájci Jog elhelyezések során, amennyiben a "Beállítások" menüpontnál "kézi"-re van állítva a Jog elhelyezés módja: Ezeket a beállítási lehetőségeket kizárólag akkor tudja elérni, ha a svájci Jog-fa elindult! Addig ezek a menüpontok nem látszanak, ezért ne keressék azokat! Az alábbi funkciókat a svájci Jog-fa elindítása után, a Webirodájában, a főképernyő bal felső sarkában található “Műveletek » Jog elhelyezése, jóváírása” menüpont alatt, az oldal közepén fogja megtalálni. Válassza ki a legördülő menüben a Jogot, amelyiket el szeretné helyezni: Jelölje be a kis négyzetet az automatikus Jog elhelyezés érdekében a Jog elhelyezés módjánál: Válassza ki az automatikus Jog elhelyezés országánál Svájcot: Válassza ki az automatikus Jog elhelyezés kiinduló pontjánál az első ország Jogot: Kattintson a tovább gombra és ellenőrizze a megadott beállításokat, majd kattintson a Jog automatikus elhelyezésére: A fenti képeken lévő beállításokat kizárólag akkor szükséges alkalmaznia, ha a Webirodájában a "Törzsvásárló » Beállítások" menüpont alatt nem állította át a Jog elhelyezés módját automatikusra, mint ahogy azt már az előzőekben az egyik Blog bejegyzésünkben javasoltuk Önnek! Javasoljuk az automatikus Jog elhelyezés beállítását! Sok sikert kívánunk a beállításokhoz, miután elindult a svájci Jog-fa!

Részesedés a multik forgalmából...

Inlernet
2014.02.04.
Ön is akar részesedni egy magyar tulajdonú szolgáltató segítségével a multik forgalmából? Igen? Akkor szóljon ismerőseinek, hogy regisztráljanak az Inlernet közösséghez és vásároljanak "Inlernet Előnyök Utalvány"-t 8% árengedmény figyelembevételével! Ezzel kedvezményesen vásárolhatnak a multiknál és Ön pénzt keres a vásárlásaik után. http://www.inlernet.com/hu/content/partner/HU12558PP01

Rendeljen Inlernet hivatalos névjegykártyát!

Inlernet
2014.02.03.
Már elérhető az új névjegykártya megrendelő formanyomtatványunk a Letöltések menüpontban! Rendeljen Ön is Inlernet hivatalos névjegykártyát! http://static.inlernet.com/downloads/Inlernet_nevjegykartya_megrendelo.pdf

Svájci Jog-fa indulási időpont

Inlernet
2014.02.02.
Kedves Törzsvásárlónk! Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy a svájci Jog-fával kapcsolatos különleges mértékű érdeklődésre és a hatalmas mértékű vásárlási utalvány foglalózásra tekintettel, valamint a később pénzhez jutók érdekében, a svájci Jog-fa az elkövetkezendő hét második felében fog megnyílni! Ezzel is még nagyobb esélyt adva arra, hogy minél többen startra készen állhassanak az indulás pillanatában! Természetesen ez nem jelenti azt, hogy bármikor is a jövőben ne lenne érdemes a svájci Jog-fa indulást követően is Jogot szerezni a svájci Jog-fában, hiszen a svájci Törzsvásárlók csak 2-3 hónap múlva regisztrálhatnak majd a Rendszerbe. Így egészen biztosan mindenkinek, aki szeretne elsőként pénzt keresni a hatalmas svájci vásárlóerőből, esélye lesz a svájci vásárlók előtt Jogot szereznie. Tekinthet a svájci Jog-fára úgy is, mintha csak most indult volna el egy teljesen új magyar Jog-fa, hiszen az első Jogát mindenképpen a team sorrendben helyezi majd el a Rendszer. Így újra esélye nyílik a saját Törzsvásárlóinak a vásárlásaiból is pénzt keresni, azzal a különbséggel, hogy biztosan tudhatja, hogy a svájci vásárlók Jogai is az Ön Joga után fognak majd bekerülni, ezáltal kifuttatva az Ön Jogait. Ez dupla előnyt jelent Önnek! Új magyar Jog-fát indíthat a svájci Jog-fában és a svájciak Jogaiból pénzt kereshet! Ez egy kihagyhatatlan lehetőség! Lépjen most, fizesse be vásárlási utalványai foglalójához szükséges összegeit az Inlernet bankszámlájára! Az első svájci Joga a svájci-magyar team Jog-fába kerül, melyet az Ajánlója, vagy az Ő Ajánlója fog elhelyezni, a második Joga pedig a svájci első Jogtól az ideális helyre kerül, annak érdekében, hogy automatikusan minél előbb kifusson és kitermelje Önnek a foglaló értékének több mint a tízszeresét! Ezért állítsa át majd, az indulás pillanatában a Beállítások menü alatt a Jog elhelyezés módját automatikusra, svájci Jog-fára és a kiinduló pontot az ország első Jogára! Ha Ön továbbajánlotta valaha is a törzsvásárlói Rendszerünket és tartoznak Önhöz regisztrált Törzsvásárlók, akkor mindenképpen rendelkezzen Joggal a svájci Jog-fában, mert különben az Önhöz tartozók svájci Jogait az Ön felett lévő valamelyik Ajánlója fogja elhelyezni, ezáltal Ön nem fog tudni pénzt keresni az Ajánlottjai svájci Jogaiból! A döntés az Ön kezében van: Pénzt keres mások vásárlásaiból, vagy ezt a lehetőséget átengedi másnak! Az Inlernet mindenképpen kiosztja a jutalékokat, a visszatérítéseket és a bónuszokat! Ön szeretne ezekből a pénzekből? Ön tett már azért, hogy részesedjen ezekből? Most még nem késő! A jövője az Ön kezében van! Teremtsen értéket vásárlásaival!

A javasolt svájci Jog elhelyezés beállítása

Inlernet
2014.02.02.
Tájékoztatjuk kedves Törzsvásárlóinkat, hogy az alábbi képeken látható beállításokat javasoljuk alkalmazni a svájci Jog elhelyezések során! Ezeket a beállítási lehetőségeket kizárólag akkor tudja elérni, ha a svájci Jog-fa elindult! Addig ezek a menüpontok nem látszanak, ezért ne keressék azokat! A beállításokat a svájci Jog-fa elindítása után, a Webirodájában, a főképernyő jobb felső sarkában található "Törzsvásárló » Beállítások" menüpont alatt, az oldal közepén fogja megtalálni. Az automatikus Jog elhelyezés beállítása kézi helyett: A Jog elhelyezés országának a svájcira való átállítása: Az automatikus Jog elhelyezés kiinduló pontjának beállítása az ország első Jogra: Az Inlernet által javasolt helyes beállítás: A Jog-fa böngészőben az ország váltás lehetősége: Keresés az egyes országok Jogai között és átváltása a keresőnek másik országra: A fenti képekkel bízunk benne, hogy minden kedves Törzsvásárló a lehető legideálisabb beállítást választja a személyes Webirodájában! Sok sikert kívánunk a beállításokhoz, miután elindult a svájci Jog-fa!

Ezeket a cikkeket olvastad már?