Inlernet-Nap és termékpartneri Referens képzés

Inlernet
2013.11.03.
2013. november 23. 9:45 - 19:00 Az új előadók sokszínűsége és változatos személyisége különleges élményekkel gazdagítja majd a résztvevők tapasztalásait és fejlődésközpontú felismeréseit! Szeretettel várjuk Önt is!

Inlernet-Nap órarend

Inlernet
2013.10.21.

Inlernet-Nap órarend

Inlernet
2013.09.15.

Referensi feladatok, folyamatok

Inlernet
2013.09.13.
Kedves Referenseink! Szeretnénk a figyelmükbe ajánlani, hogy az Üzlet felkerülésének a honlapra több feltétele is van. Amennyiben az Üzlet engedélyezett státuszban van, a referensi felületen megtalálja az 'engedélyezett üzleteknél' azt. Ehhez az Üzlethez hozzá kell rendelnie a Termékpartnert a kitöltött és aláírt Termékpartneri szerződésben foglalt adatokkal. Majd ezt követően el kell küldenie ismételten engedélyeztetésre (TP). Ezzel egy-időben a papír alapú szerződést és a bankszámlát igazoló kivonat másolatát meg kell küldenie postai úton az irodánkba. Ha minden adat rendben van akkor véglegesítésre kerül és felkerül a honlapra a Termékpartner! Tehát nem elég csak az Üzletet engedélyeztetni, az egész folyamatot végig kell vinni! Köszönjük figyelmüket!

Inlernet-Nap

Inlernet
2013.09.04.
A következő Inlernet-Nap 2013.09.28-án lesz a Lurdy Konferencia Központban, ahol termékpartneri Referens képzést is tartunk! A korlátozott résztvevői létszám miatt kérjük azonnal jelentkezzen a Webirodájában a rendezvényre! http://www.inlernet.com/hu/content/kepzesek-rendezvenyek

Figyelem!

Inlernet
2013.09.03.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az Inlernet nem szavatol, vagy vállal garanciát, továbbá nem vállal felelősséget és elhatárolódik a nem hivatalos Inlernet közösségi oldalakon és/vagy egyéb nem hivatalos, Inlernetről szóló weboldalakon megjelenő bejegyzésektől, megosztásoktól, az ott megjelenő tartalmaktól, reklámoktól. Az Inlernet ezen oldalak felett nem tud ellenőrzést gyakorolni, ezért az ott megjelenő információk valódiságáról, tartalmának helyességéről minden esetben győződjön meg az Inlernet által üzemeltetett hivatalos Weboldalakon és az Inlernet által kiadott hivatalos dokumentumokban!

Boldog Születésnapot!

Inlernet
2013.09.01.

Kiemelt támogatás

Inlernet
2013.08.29.
Weisz Fanni, a Csend Hangja Klaszter egyik alapítója és Balogh Ders, az Inlernet Hungary Partners Zrt. vezérigazgatója egyaránt Büszke arra, hogy a Jótékonysági esten befolyt összeggel a jelnyelv népszerűsítését támogathatják.

VIP meghívó sorsolás

Inlernet
2013.08.20.
Az Inlernet 3. ajándékaként ma kisorsolásra kerültek a Jótékonysági Divatárverésre szóló VIP meghívók. A Nyerteseknek gratulálunk, e-mailen értesítést kapnak a részletekről! Addig is egy kis kedvcsináló: FASHION AUKCIÓ Promó 2013

Országnyitás-ajánlatok

Inlernet
2013.08.15.
A mai napon ígéretes tárgyalás vette kezdetét az ukrajnai piac nyitásról, egy Törzsvásárlónak köszönhetően. További országok tekintetében is várjuk javaslataikat! Akár Szentpétervár, Oroszország tekintetében is!

Ezeket a cikkeket olvastad már?