Ajánlói Weboldal

Inlernet
2013.07.30.
Javasoljuk, állítsa be Webirodájában a "Beállítások" menüpont alatt az ajánlói weboldalának egyedi címét! Így könnyebben ajánlhatja ismerőseinek az Inlernetet!

Inlernet-Nap

Inlernet
2013.07.30.
A következő Inlernet-Nap 2013.08.31-én lesz a Lurdy Konferencia Központban! Ez a rendezvényünk a megszokottnál is különlegesebb lesz, hiszen a Rendszer 7. születésnapját fogjuk megünnepelni! A korlátozott résztvevői létszám miatt kérjük hamarosan jelentkezzen a Webirodájában a rendezvényre! Ígérjük, feledhetetlen Nap lesz!

Inlernet újra-nyitó rendezvény Brill TV

Inlernet
2013.07.28.
Kérjük, tekintse meg az újra-nyitó rendezvényünk összefoglalásáról készült média anyagot!

Inlernet
2013.07.27.
Miért élünk, ha nem azért, hogy minél könnyebbé tegyük egymás számára az életet?” (George Elliot)

Inlernet® vízió

Inlernet
2013.07.26.
Az Inlernet® víziója: „Eredendő ideára alapozva, törvényesen olyan filantrópikus törzsvásárlói rendszert működtetni, ahol a Törzsvásárlók és a Termékpartnerek értékeket teremthetnek a világ és a saját maguk számára.”

Inlernet hivatalos névjegykártya

Inlernet
2013.07.23.
Már elérhető az új névjegykártya megrendelő formanyomtatványunk a Letöltések menüpontban! Rendeljen Ön is Inlernet hivatalos névjegykártyát!

Jelentkezési határidő!

Inlernet
2013.07.22.
Kedves Törzsvásárlóink! Az Inlernet-Napra még két napig jelentkezhet a Webirodájában! Jelentkezési határidő: 2013.07.25. 00:00:00 Jelentkezzen erre a különleges Napra amíg még vannak szabad helyek!

Az Inlernet-Alapítványról

Inlernet
2013.07.19.
Az Inlernet Worldwide AG. az összes bevételéből származó nyereségének a 33%-át az Inlernet Alapítványon keresztül a következő 8 célra ajánlja fel:
  • Egészséges test, szellem és lélek megőrzésének támogatása,
  • Szociális ellátottság emelése,
  • Kultúra és oktatás az eredendő értékek szerint,
  • A kiaknázatlan emberi erőforrások a mikro- és a makroközösség érdekében való újra-, és tartós mozgósítása,
  • Környezet és természet megóvása, a káros folyamatok visszaszorítása,
  • Biogazdálkodás ösztönzése és piacának megteremtése,
  • Emberiség jövőjét jelentő kutatások, fejlesztések finanszírozása,
  • Egy ezidáig kiaknázatlan, de az emberiségre veszélytelen energiaforrás hasznosítására irányuló kutatások támogatása.

Termékpartnerek megkeresése

Inlernet
2013.07.17.
Tisztelt Törzsvásárlóink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Rendszerben lévő összes Termékpartner megkeresésre került többször is e-mailen és folyamatosan telefonos megkeresést is végzünk. A telefonos megkeresés, - tekintettel a több mint 17.000 üzletre - eltart egy kis ideig. A megváltozott termékpartneri elérhetőségek miatt előfordulhat, hogy a Termékpartnerek még mindig nem tudnak az újraindulásról. Ezért kérjük Önöket, hogy segítsék munkánkat és a saját maguk érdekében is, tájékoztassák a Termékpartnereket személyesen is a tényekről! Ez a leghatékonyabb és leggyorsabb módja annak, hogy a Termékpartnerek ismét naprakészek lehessenek az Inlernet-Rendszerrel kapcsolatban. Ha megváltoztak a Termékpartner adatai, akkor a Webirodájában, vagy elérhetőség hiányában az info@inlernet.com címre küldött levélben tudja módosítani azokat. Köszönjük aktív és segítőkész közreműködésüket! " Teremtsen értéket vásárlásaival! "

Inlernet - Nap órarend

Inlernet
2013.07.14.

Ezeket a cikkeket olvastad már?