Inlernet érvek

Inlernet
Minden felnőtt felelős valamiért! Ha másért nem is, de azért Ön is egészen biztosan felelős, hogy a saját és Szerettei egészségét és anyagi fejlődését fenntartsa. Mindkettőhöz tudatosságra és növekvő jövedelemre van szüksége. Ha Ön egy éven belül, vagy évekkel ezelőtt regisztrált "A" törzsvásárlói Rendszerbe, akkor ezt két ok miatt tehette, mert látott benne előnyt, vagy mert valaki rábeszélte. Mindkettő azt jelenti, hogy az első lépést megtette az anyagi helyzete jobbá tétele érdekében. Meggyőződésünk, ha tudja pontosan miről szól az Inlernet törzsvásárlói Rendszer, akkor kihasználja azt maximálisan és folyamatosan fejlődik a segítségével anyagilag. Erre már nagyon sok Törzsvásárlónkat tudnánk Önnek referenciaként felsorakoztatni. Még nem keresett jelentős összegeket az Inlernetből? Mi a különbség Ön és az a több ezer Törzsvásárlónk között akik már sok millióval gazdagabbak? Biztosak vagyunk benne, hogy nem ismeri, nem érti jól a Rendszerünket, vagy azt hitte, hogy ez nem fontos Önnek és nem szánt rá elég időt. Marad tovább minden úgy ahogy eddig, mókuskerék és megszokás, vagy elolvassa az érveinket, hogy miért legyen Ön is AKTÍV? Adjon egy esélyt magának és Szeretteinek! Érveink:
 1. 2007-2009-ig, azaz "régebben", ebben a törzsvásárlói Rendszerben megszerzett jövedelem volt Magyarország legmagasabb hálózatos jövedelme. A leggyorsabb jövedelem emelkedést itt lehetett elérni. A mai fejlettebb Rendszerünk számos területen még kedvezőbb feltételeket kínál, mint "régebben", rosszabbat semmiben. Alább részletezzük is a különbségeket. Miért nem keres most még több pénzt innen, amikor a Rendszer már bizonyított?
 2. Az ezelőtt bármikor befizetett vásárlási utalvány foglalóiból az ÁSZF szerint részben kifizetheti a mostani vásárlásait. Miért költekezik a mostani fizetéséből feleslegesen, ha az itt lévő pénzéből is vásárolhatna?
 3. Termékpartnereinknél történő készpénzes fizetés esetén is visszakaphatja az ÁSZF szerint az utalvány foglalóra befizetett összegeket ("régebben" csak az online-utalványoknál használhatta fel). Jóváírjuk Jutalékszámláján és onnan átutaljuk a bankszámlájára. Miért hagyja itt a pénzét, miért nem utaltatja vissza folyamatosan a bankszámlájára?
 4. Inlernet® - Garancia ("régebben" nem volt) Az Inlernet 100% garanciát és biztosítékot nyújt a befizetett vásárlási-utalvány foglalók felhasználhatóságára!Ezt azt jelenti, hogy időben bármikor, bármilyen körülmények között, az ÁSZF szabályozásával felhasználhatja a vásárlásai során azokat! Ez az Ön "Inlernet-Biztonság"-a! Miért kockáztatna, ha biztonságban is lehet a pénze?
 5. A foglalókat szinte úton-útfélen fel lehet használni már a kb. 22.000 szerződött üzletben ("régebben" csak 9.000 volt). Ön vásárol ezekben az országos hálózatokban?: Tesco, Auchan, Budmil, Saxoo London, Playersroom, DM, Spar, Interspar, Coop, Danubius Hotels, Il Treno, CBA, Hervis, Media Markt, Anima Könyvesbolt, Libri, Alexandra, Mobil Petrol, stb.? Itt mindenhol 8% Kereskedelmi árengedménnyel lehet fizetni Inlernet Előnyök Utalvánnyal ("régebben" nem lehetett kedvezményt kapni ezekben). Ön miért fizet ugyanazért többet, mint az aktív Törzsvásárlóink? Miért nem szeretteinek adja az így kidobott pénzeit? Inkább egy idegennek adja a pénzét amikor a saját zsebében is tudhatná?
 6. A rövidesen bevezetésre kerülő okostelefon applikációnak köszönhetően bankkártya és készpénz nélkül is vásárolhat a szerződött Termékpartnereinknél, ráadásul ugyanolyan kedvezmények mellett, azonnali jóváírásokkal ("régebben" csak az online-utalvány kinyomtatott verziójával fizethetett). Miért bonyolítaná életét, miért vinne magával készpénzt, vagy bankkártyát, amikor azt ellophatják és megkárosíthatják?
 7. Az Inlernet telefon flottának köszönhetően ingyenesen beszélgethet hálózaton belül! Ráadásul hálózaton kívülre is korlátlan csomagok közül válogathat, amelyek olcsóbbak, mint amiket közvetlenül a szolgáltatóknál elérhet ("régebben" nem volt korlátlan csomag)! Miért nem spórol azon amit minden nap használ, az egyik legmagasabb kiadásán?
 8. Minden Ön által beajánlott Törzsvásárló árengedményének az 5%-át megkapja élete végéig és még az Örökösei is. A beajánlott Vásárlói ajánlásai után is jár az 5% Ajánlói visszatérítés! Összesen 4 szintig feltétel nélkül ("régebben" 2 szintig volt, ami azt jelenti, hogy ami akkor 250.000 Ft fizetés volt, az most 25.000.000 Ft). Ésszerű lemondani ezekről az összegekről?
 9. Az Inlernetben 20 különféle jutalékból származhat jövedelme és egyikért sem szükséges egy életen keresztül napi 8 órát dolgoznia ("régebben" csak 15 különféle jutalék volt)! Ön esetleg napi 8 órát dolgozik fix fizetésért, vagy egy típusú jutalékért? Miért mond le a maradék 19 féle jutalékról?
 10. A törzsvásárlói Rendszerünkben a Magyarországon létező összes termék és szolgáltatás értékesítéséből jövedelme származhat. Máshol csak egy bizonyos szegmensből veheti ki a részét. Miért tevékenykedik máshol? Miért nem Az Eredeti Rendszerből keresi kényelmesen a jövedelmét?
 11. Ha Ön termékpartneri Referensünk lesz, vagy esetleg már az, akkor az összes olyan Törzsvásárlónk árengedményének az 1%-át megkapja élete végéig, aki abban az üzletben vásárol, amelyet Ön ajánlott a Rendszerbe ("régebben" ez egyszeri 2.500 Ft volt)! Gondoljon bele, közel 450.000-en vagyunk! Számoljon egy kicsit! Ha részt vesz az Inlernet-Napon is, akkor a Referens képzés díjmentes az Ön számára. Ha még nem Referens mi tartja vissza, hogy 2014 június 28-án a Referens képzésen részt vegyen?
 12. Ha utalvánnyal fizeti ki az Inlernet-Nap jelképes 3.000 Ft-os belépődíját, akkor jóváírjuk a Foglaló egyenlegén az összeget, amit levásárolhat bármelyik Termékpartnerünknél, így valójában ingyenes a nagyon sok pénzt is megérő rendezvényünk ("régebben" a rendezvény 4.000 Ft-ba került). Miért maradna otthon, amikor az Inlernet-Napon megtanulhatja miként törhet ki a mókuskerékből és megszerezheti mindazt amit ebben a levelünkben felsorolunk Önnek?
 13. Ha regisztrálja ismerőseit díjmentesen, akkor az Ő Foglaló egyenlegeiken 12.000 Ft-ot ajándékként azonnal jóváírunk ("régebben" nem volt ilyen ajándék mégis naponta több ezren regisztráltak)! Ezt az összeget még akár aznap elköltheti az ÁSZF szerint a 22.000 üzlet valamelyikében. Van olyan ismerőse akinek jól jönne most 12.000 Ft? Miért fosztja meg őket az információtól? Ha kiderül hogy Ön tudott erről, vajon mit fognak Önnek mondani?
 14. A Rendszerünkben mindenki, mindenki vásárlásából részesedhet a Jog-fának köszönhetően! Nincs még Joga a Jog-fában? Az Új Rendszerben az összes Inlernet-Ország, összes Jogát megtekintheti és bármely szabad Jog-helyre elhelyezheti a Jogát ("régebben" kizárólag a saját Jog-fáját láthatta és oda helyezhetett el Jogokat)! Ismeretlenek után pénzt keresni? Akár havi több százezer forintot? Igen, de csak ha van Joga a Jog fában! Mivel indokolja hogy még nem szerzett Jogot? Számolja ki itt mennyivel érdemes elindulnia!
 15. Az Inlernet-Rendszerben Bónusz-Jogokat is kaphat, melyeket Ön helyezhet el szabadon bárhová ("régebben" a Rendszer helyezte el)! Ráadásul több mint dupla annyi Bónuszt kaphat, mint "régebben"! Minden Bónusz-Jog megnöveli az előtte álló Jogok darabszámát és pontosan ugyanannyi jutalék jár utánuk, mint a Normál-Jogok után ("régebben" nem növelte meg a darabszámot és nem járt utalványban felhasználható jutalék).
 16. A Bónusz-Jogok értékét akár jóvá is írathatja az Utalványszámláján, vagy akár a Jutalékszámláján is és így készpénzre válthatja szinte azonnal ("régebben" erre egyáltalán nem volt lehetőség). Minden percben kaphat egy Bónusz-Jogot, akár egy idegen vásárló Bónusz-Jogát is megkaphatja, de ehhez legalább egy Joggal rendelkeznie kell! A Bónusz egy ajándék. Elfogadja tőlünk ezt az ajándékot? Teljesítette a feltételeket, hogy ajándékozhassunk?
 17. Az Inlernet egy nemzetközileg terjeszkedő törzsvásárlói hálózat, mely a terveink szerint 3 havonta nyit egy új országot. Az új országban vásárlók kiadásaiból is részesedhet bárki, aki aktív Törzsvásárlónk. Képzelje el, hogy a Kínában élő 1.364.000.000 Vásárló kiadásából részesedik! Ön aktív Törzsvásárlónk már és mindent az Inlerneten keresztül vásárol meg?
 18. "Régebben" több száz Törzsvásárlót utaztatott el a Rendszer Dubaitól Izlandig számos gyönyörű turistaparadicsomba luxus színvonalon. Az Inlernet ugyanezt kínálja, ráadásul a régi utazási pontokat is megőrizheti, így nem szükséges a nulláról elindulnia a versenyben. Ön szeret utazni? És úgy hogy valaki kifizeti a luxus körülményeit Ön helyett?
 19. Az Inlernet Alapítványon keresztül filantrópikus, azaz emberbaráti, támogató, segítő tevékenységet végzünk a világ és az egyes országokban élő emberek előnyére. Mindezek hatékony megvalósítására az Inlernet Worldwide AG. az összes bevételéből származó nyereségének a 33%-át az Inlernet Alapítványnak ajánlja fel ("régebben" nem volt ilyen felajánlás). Ön is támogathatja az Inlernet Alapítványt, mindössze a jövőben Inlernet Termékpartnereknél kell vásárolnia! Talán Ön is támogatásra szorul? Vagy esetleg a jövőben a gyermekei? Ön miben segítette az elmúlt hónapban a mikro-, vagy makrokörnyezetének a jobbá tételét?
 20. Az Inlernet számos innovatív fejlesztéssel a földön a legnagyobb forgalommal rendelkező és legismertebb törzsvásárlói Rendszert fogja működtetni.
 21. A pénzügyekben, a vásárlás során tudatosságra nevel, az üzleti életben növekvő jövedelem megszerzésére tanít és a magánéletben a valódi értékekre hívja fel a figyelmet.
Ha eljutott a lista végére az olvasással, akkor minden bizonnyal már nem kérdés Önnek sem, hogy értelmet adjon-e regisztrációjának. Használja ki hogy a lista ilyen hosszú, hiszen ez azt jelzi, hogy rengeteg érvünk van amiért érdemes aktív Törzsvásárlónak lennie újból, vagy innentől kezdve! Végezetül szeretnénk emlékeztetni: "Minden felnőtt felelős valamiért! Ha másért nem is, de azért Ön is egészen biztosan felelős, hogy a saját és Szerettei egészségét és anyagi fejlődését fenntartsa." A felelősségvállalás az Inlernettel igazán élhető és élvezhető életet biztosít! Az esély az Ön kezében van! Döntsön még ma! "Teremtsen értéket vásárlásaival!"
Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?