Új, szabadalommal védett mobilalkalmazás és vezetői aktivitás mérés

Inlernet
Kedves Törzsvásárlóink és Termékpartnereink! Örömmel jelentjük be, hogy hamarosan bemutatjuk az új, szabadalommal védett mobilalkalmazásunkat, amellyel még könnyebben, még egyszerűbben vásárolhat az Inlernet-Rendszeren belül! Továbbá az alkalmazás új lehetőséget nyit annak irányába, hogy Társaságunk még könnyebben kössön megállapodásokat jelentős, országos lefedettségű bolthálózatokkal és üzletláncokkal, tovább növelve azon üzletek és szolgáltatók számát, ahol Ön kedvezményesen tud vásárolni. Természetesen az Inlernet alapelveihez hűen, az alkalmazás díjmentesen hozzáférhető lesz mind a Törzsvásárlók, mind a Termékpartnerek részére. Használatához csupán egy minimum 3.0-ás Android operációs rendszerrel rendelkező készülék és internet kapcsolat szükséges. Aki rendelkezik ilyen készülékkel, számára a vásárlás új dimenziói nyílnak meg! Mivel az új alkalmazástól a törzsvásárlói aktivitás még jelentősebb növekedését várjuk, ezért ez az Általános Szerződési Feltételek változását teszik szükségessé. A vezetői szinteknél (3. Sales Manager szintnél és annál magasabb karrierpozíciókban) 2014. július 16-tól az Inlernet bevezeti a vezetői aktivitás mérését. Ezzel azt kívánjuk elérni, hogy az aktív törzsvásárlók megkaphassanak a vezetőségtől minden olyan segítséget, amellyel vásárlásaikat és az Inlerneten belül tevékenységüket még hatékonyabban el tudják végezni. A vezetői aktivitást a következő pontok alapján határozzuk meg:
 • Vásárlás – Vezető minden hónapban vásároljon az Inlernet Termékpartnereinél (Inlernet-Nap belépő díja nem minősül vásárlásnak)
 • Új Jog szerzése – Vezető minden hónapban szerezzen új Jogot
 • Rendezvény – Vezető minden hónapban jelenjen meg és vegyen részt végig az Inlernet-Napon
 • Ajánlói tevékenység– az alábbi feltételek bármelyik teljesítése esetén teljesül
  • vezetői beszélgetés (aktív Inlernet felsővezetővel történő személyes konzultáció)
  • új közvetlen Törzsvásárló regisztrálása az Inlernet-Rendszerbe
  • Inlernet webkonferencia tartása
  • nyilvános Inlernet bemutató szervezése
  • Inlernet-Napon előadás tartása
  • Inlernet iroda fenntartása
Fenti tevékenységeket minden hónapban el kell látni a vezetői szinteken. Amennyiben két egymást követő naptári hónapban a fenti feltételek nem teljesülnek, úgy a Vezető következő hónapban inaktív státuszúnak minősül. Ebben az esetben, az inaktív Vezető közvetlen törzsvásárlói kérhetik egyszerűsített (a Vezető beleegyezése nélküli) team-módosításukat az ajánlói vonaluk következő aktív Vezetőjéhez, ezzel is segítve a saját Inlerneten belüli tevékenységüket. Az egyszerűsített átregisztráció, csak a Törzsvásárló kérésére történhet, csak inaktív, legalább 3. karrier pozícióban lévő Ajánló esetén és csak a meglévő ajánlói vonalon! Fenti okok miatt történő egyszerűsített átregisztrációs lehetőséget legkorábban 2014. szeptember 1-je után lehet igényelni. Amennyiben a Vezető későbbiekben ismét aktív státuszú lesz, a korábban elveszített csoportjai már NEM kerülhetnek vissza hozzá, ezért kérünk minden Vezetőt, hogy a Törzsvásárlóinak munkáját segítse és minden szükséges információt biztosítson számukra! Illetve felhívjuk azon Törzsvásárlók figyelmét is, akik Ajánlójuk inaktivitása miatt hátrányt szenvednek, éljenek a fenti lehetőséggel, hogy maximálisan ki tudják használni az Inlernet által kínált előnyöket! Mivel az Inlernet-Rendszerben bármilyen terméket, szolgáltatást kedvezményesen vásárolhat, illetve ezen vásárlások után jövedelme képződhet, ezért a hálózati rendszerek közül a legnagyobb és legkedvezőbb lehetőségeket nyújtja! Továbbá a törzsvásárlói rendszerek közül az Inlernet biztosítja összességében a legmagasabb jutalékokat! Éljen az Inlernet-Rendszer által nyújtott előnyökkel és minden hónapban őrizze meg aktivitását! Biztosak vagyunk benne, hogy a fenti változások már rövidtávon is jelentős előnyöket biztosítanak minden Törzsvásárlónk számára! Amennyiben még többet szeretne tudni az Inlernet-Rendszerről, az általa kínált előnyökről és újdonságokról, kérjük, jöjjön el a következő, 2014. június 28-án tartandó Inlernet-Napra, ahol rengeteg hasznos információval gazdagodhat és ahol bemutatjuk az új, szabadalmaztatott mobilalkalmazásunkat is! További sok sikert kívánunk Önnek és családjának! „Teremtsen értéket vásárlásaival!”
Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?