Inlernet - Nap és Referens képzés

Inlernet
Tisztelt Referensek! Tisztelettel meghívjuk a születésnapi Inlernet® - Napra és Referens képzésre! A referensi státuszának, jutalékának megtartása és a feladatainak hatékony ellátása érdekében a rendezvényünkön a részvétel elengedhetetlen! Indokolás: Az új, szabadalommal védett mobilalkalmazásunk országos bevezetése miatt, szükséges a meglévő Termékpartnerek felkeresése és számukra az alkalmazás használatának bemutatása. Rendezvényünkön az ehhez szükséges alapismereteket tudja elsajátítani, ezért elengedhetetlen a részvétele. A mobilalkalmazás megkönnyíti a termékpartneri adminisztrációt a készpénzes fizetés esetén. Továbbá, azonnali visszatérítésre és árengedmény jóváírásra ad lehetőséget a készpénzes vásárlások során is, ezért jelentős forgalomnövekedésre számíthat a Termékpartner. A Termékpartneri listában még mindig találhatóak olyan régi cégek, melyek mellett nem a „zöld pipa” jelzés található. Az ÁSZ 1. számú melléklet, "Termékpartneri referensi jutalék" részre hivatkozva ezúton felkérjük a termékpartneri ügyintézésre! Kérjük, hogy 2014 július 31-éig minimum 10 Termékpartnert megkeresni szíveskedjen és visszajelezni a számunkra, hogy megújítják-, vagy megszüntetik-e a Termékpartneri szerződésüket! A Termékpartnerek gyors felkeresése a teljes Közösség és az Ön érdeke is, hiszen minden egyes Termékpartner aki mellett narancssárga jelzést talál egy új lehetőség Önnek az anyagi függetlenség felé.
  • Minden egyes narancssárga jelzés azt jelenti, hogy azt a céget más Referens még nem kereste meg.
  • Minden egyes narancssárga jelzés azt jelenti, hogy az a cég ismeri a Rendszer működését, így Önnek sokkal kevesebb energiát jelent újrakötni vele a szerződést, mint egy új cégnek az alapoktól kezdve elmagyarázni a Rendszer használatát.
  • Minden egyes narancssárga jelzés azt jelenti, hogy az a cég nem tud a Rendszer újraindulásáról.
  • Minden egyes narancssárga jelzés azt jelenti, hogy az a cég csak Önre vár, hogy a forgalma után az 1% a későbbiekben Önnek kerüljön jóváírásra élete végéig (sőt, örökölhető is).
  • Minden egyes narancssárga jelzés azt jelenti, hogy Törzsvásárlóként is regisztrálhatja saját magához a céget (mint Törzsvásárlót).
A rendezvényünkön való részvétellel és a 10 Termékpartner határidőn belüli felkeresésével, Ön az ÁSZF-ben és az 1. számú mellékletben szereplő aktív és segítő magatartást fog tanúsítani, így megtarthatja referensi státuszát és a Termékpartneri referensi jutalékát! Jelentkezni a Webirodájában tud, a "Műveletek - Rendezvényre jelentkezés" menüpont alatt! Helyszín és időpont: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., I. emelet 2014. 06. 28.   9:45h. - 19:00h. Jelentkezési határidő: 2014.06.25. 23:59 Előre is köszönjük kedves és hatékony közreműködését 446.000 Törzsvásárlónk nevében is!
Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?