A tények amitől az Inlernet többet nyújt

Inlernet
 1. A legmagasabb hálózatos jövedelem lehetőségét kínálja az Inlernet!
 2. A leggyorsabb jövedelem emelkedést itt lehet elérni!
 3. Az ezelőtt bármikor befizetett vásárlási utalvány foglalóiból az ÁSZF szerint részben kifizetheti a mostani vásárlásait.
 4. Termékpartnereinknél történő készpénzes fizetés esetén is visszakaphatja az ÁSZF szerint az utalvány foglalóra befizetett összegeket.
 5. Az Inlernet 100% garanciát és biztosítékot nyújt a befizetett vásárlási-utalvány foglalók felhasználhatóságára! Ezt azt jelenti, hogy időben bármikor, bármilyen körülmények között, az ÁSZF szabályozásával felhasználhatja a vásárlásai során azokat!
Ez az Ön “Inlernet-Biztonság”-a!
 6. A foglalókat szinte úton-útfélen fel lehet használni már a kb. 22.000 szerződött üzletben!
 7. Az okostelefon applikációnak köszönhetően bankkártya és készpénz nélkül is vásárolhat a szerződött Termékpartnereinknél, ráadásul ugyanolyan kedvezmények mellett, azonnali jóváírásokkal.
 8. Az Inlernet telefon flottának köszönhetően ingyenesen beszélgethet hálózaton belül!
Ráadásul hálózaton kívülre is korlátlan csomagok közül válogathat, amelyek olcsóbbak, mint amiket közvetlenül a szolgáltatóknál elérhet.
 9. Minden Ön által beajánlott Törzsvásárló árengedményének az 5%-át megkapja élete végéig és még az Örökösei is. A beajánlott Vásárlói ajánlásai után is jár az 5% Ajánlói visszatérítés! Összesen 4 szintig feltétel nélkül.
 10. Az Inlernetben 20 különféle jutalékból származhat jövedelme és egyikért sem szükséges egy életen keresztül napi 8 órát dolgoznia.
 11. A törzsvásárlói Rendszerünkben a Magyarországon létező legtöbb termék és szolgáltatás értékesítéséből jövedelme származhat.
 12. Ha Ön termékpartneri Referensünk lesz, vagy esetleg már az, akkor az összes olyan Törzsvásárlónk árengedményének az 1%-át megkapja élete végéig, aki abban az üzletben vásárol, amelyet Ön ajánlott a Rendszerbe.
 13. Bárki, nemcsak Referens megújíthatja a szerződéseket a régi Termékpartnerekkel, ezáltal élete végéig megszerezheti a kereskedő árengedményének az 1%-át.
 14. Ha utalvánnyal fizeti ki az Inlernet-Nap jelképes 3.000 Ft-os belépődíját, akkor jóváírjuk a Foglaló egyenlegén az összeget, amit levásárolhat bármelyik Termékpartnerünknél, így valójában ingyenes a nagyon sok pénzt is megérő rendezvényünk.
 15. Ha regisztrálja ismerőseit díjmentesen, akkor az Ő Foglaló egyenlegeiken 12.000 Ft-ot ajándékként azonnal jóváírunk.
 16. A Rendszerünkben mindenki, mindenki vásárlásából részesedhet a Jog-fának köszönhetően!
Az Új Rendszerben az összes Inlernet-Ország, összes Jogát megtekintheti és bármely szabad Jog-helyre elhelyezheti a Jogát.
 17. Az Inlernet-Rendszerben Bónusz-Jogokat is kaphat, melyeket Ön helyezhet el szabadon bárhová. Ráadásul több mint dupla annyi Bónuszt kaphat, mint “régebben”!
Minden Bónusz-Jog megnöveli az előtte álló Jogok darabszámát és pontosan ugyanannyi jutalék jár utánuk, mint a Normál-Jogok után.
 18. A Bónusz-Jogok értékét akár jóvá is írathatja az Utalványszámláján, vagy akár a Jutalékszámláján is és így készpénzre válthatja szinte azonnal.
 19. Az Inlernet egy nemzetközileg terjeszkedő törzsvásárlói hálózat, mely a terveink szerint 3 havonta nyit egy új országot. Az új országban vásárlók kiadásaiból is részesedhet bárki, aki aktív Törzsvásárlónk. Képzelje el, hogy a Kínában élő 1.364.000.000 Vásárló kiadásából részesedik!
 20. Az utazási versenyben a régi utazási pontokat is megőrizheti, így nem szükséges a nulláról elindulnia a versenyben.
 21. Az Inlernetben a régi pozícióját és az összes régi törzsvásárlói csoportját megkapta a Jogaival együtt.
 22. Az Inlernet Alapítványon keresztül filantrópikus, azaz emberbaráti, támogató, segítő tevékenységet végzünk a világ és az egyes országokban élő emberek előnyére. Mindezek hatékony megvalósítására az Inlernet Worldwide AG. az összes bevételéből származó nyereségének a 33%-át az Inlernet Alapítványnak ajánlja fel.
 23. Az Inlernet számos innovatív fejlesztéssel a földön a legnagyobb forgalommal rendelkező és legismertebb törzsvásárlói Rendszert fogja működtetni.
 24. Az Inlernet több szabadalommal rendelkezik, melyek egyedülálló módon megkülönböztetik más rendszerektől, ezáltal védelmet biztosít a másolatokkal és versenytársakkal szemben.
 25. A pénzügyekben, a vásárlás során tudatosságra nevel, az üzleti életben növekvő jövedelem megszerzésére tanít és a magánéletben a valódi értékekre hívja fel a figyelmet.
 26. Az Inlernetnél számos új prezentáció, levezetés, számítási példa segíti a hatékony értékesítést.
 27. Az Inlernetnél van egy weboldal, amely megmutatja mennyit fog keresni, ha követi a tanácsainkat, ez a “Két év költése” Weboldalunk.
 28. Az Inlernetnél már 1/1 Jog-állásnál jutalékot kap, ezzel különleges mértékben tudja gyarapítani bevételét.
 29. Az Inlernetnél akár 31,67% nyereségre tehet szert 2 év alatt. Aktív munkával ez elérheti az 1551%-ot is!
 30. Az Inlernetnél nincsenek negatív motivációk és kötelezettségek, de a vezetői aktivitás mérése miatt minden aktív Törzsvásárló maximális segítségre számíthat az Ajánlók részéről. Létezik az egyszerűsített team-módosítás.
 31. Az Inlernetnél előre elkészített nyomtatványok állnak a rendelkezésére, hogy az Ajánlói beszélgetést profi módon lebonyolítsa.
 32. Az Inlernetnél a készpénzes vásárlásai visszatérítései is azonnal jóváíródhatnak.
 33. Az Inlernetnél a saját cégéhez is rendelhet online-utalványt.
 34. Az Inlernetnél egy cég törzsvásárlói regisztrációja során, megadhatja saját magát kapcsolattartónak akkor is, ha már regisztrált Törzsvásárló magánemberként.
 35. Az Inlernetnél minden 2. hónapban van Referens képzés, ami után vizsga biztosítja a Referensek felkészültségét és a letölthető Referensi Kézikönyv a folyamatos fejlődés záloga.
 36. Az Inlernetnél profi Ügyfélszolgálat biztosítja a 100%-os online ügyintézést. A válaszok rekord gyorsasággal visszaküldésre kerülnek.
 37. Az Inlernetnél ingyenesen hívható telefon biztosítja a még gyorsabb ügyintézést.
 38. Az Inlernetnél közösségi oldalak és rendszeres hírlevelek biztosítják a gyors információ áramlást.
 39. Az Inlernetnél minden hanggal ellátott prezentáció díjmenetesen letölthető.
 40. Az Inlernetnél a bankszámlára befizetett, vagy átutalt összegek rendszerint még aznap jóváíródnak a Törzsvásárlók Inlernet számláján.
 41. Az Inlernet Webirodái azonnali jóváírásokat biztosítanak és rekord gyorsaságú lekérdezési lehetőségeket századmásodperc pontosan.
 42. Az Inlernet Webirodáiban számos szöveges segítséget megtalálnak a Törzsvásárlók, így nem szükséges az Ajánlókhoz fordulni segítségért a használat elsajátításához.
 43. Az Inlernet-Rendszerben informatikai oldalon lehetőség nyílik arra, hogy akár havonta elindulhasson egy új ország.
 44. Az Inlernet elkötelezett a vásárlások mellett, ezért többféle vásárlás ösztönző Rendszert vezettünk be (30.000 Ft, 40.000 Ft, 90.000 Ft).
 45. Az Inlernet lefejlesztette azt a vásárlói kártyát, mely lehetőséget biztosít arra, hogy idegen kéz érintése nélkül, azonnal beazonosítható legyen a Törzsvásárló. A kártya akár névjegykártyaként is használható.
 46. Az Inlernet lehetőséget biztosít a különleges kedvezményeket felkínáló Termékpartnereknek arra, hogy 270.000 e-mail címre kiküldi a reklámjukat és bemutatkozhatnak az Inlernet-Napon.
 47. Az Inlernetnél az online-utalvány mobil alkalmazáson keresztüli megrendelésével ugyanolyan gyorsan és egyszerűen lehet fizetni, mint a bankkártyával, de számos előnyt élvez ahhoz képest mindegyik fél.
 48. Az Inlernet európai, ismert jogi és adójogi környezetben, Svájcban bejegyzett részvénytársaság. Magyarországon részvénytársasági formába bejegyzett leányvállalata számláz a Termékpartnereknek.
 49. Az Inlernet szerverei és informatikai eszközei fizikailag a lehető legnagyobb biztonságban vannak.
 50. Az Inlernetnél minden Törzsvásárló és Termékpartner díjmentesen regisztrálhat.
Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?