Új év, régi élet!

Inlernet

Ahogy mondani szokták, „Új év, új élet!”, azonban ez ránk, az Inlernet Család tagjaira nem vonatkozik.

Igaz elkezdődött egy új év, de számunkra ez is csak olyan, mint az előző volt. Hiszen a kiszámíthatóság, a biztonság, a folyamatos fejlődés, az értékteremtés – és ki ne maradjon a lényeg –, a vásárlás eddig is meghatározták az év 365 napját és ez így lesz az új esztendőben is.

Miért is kezdenénk új életet, hiszen az út, amelyen járunk jó, egyre sikeresebb és családunk tagjainak száma is napról-napra növekszik. Ez természetesen azt is jelenti, hogy törzsvásárlói közösségünk egyre nagyobb volumenű vásárlóerőt jelent a mindennapokban és ezzel tudjuk megteremteni közösségünk másik főszereplőinek, a Termékpartnereinknek kiemelkedő sikerét is.

Ritka az az összhang, amely az Inlernet Termékpartnerei és Törzsvásárlói között megvalósult. A kereskedők által felajánlott kedvezmények mára már mindkét fél számára nyilvánvalóan ugyanazt jelentik. A kölcsönös sikert. Hiszen Törzsvásárlóink meghálálják ezeket a kedvezményeket és tudatosan, Termékpartnereinknél hagyják ott vásárlásaik során azokat az összegeket, amelyeket idáig az Inlernet rendszerén kívül költöttek el.

Régen megállapították már, hogy a perpetuum mobile nem megvalósítható. Mi azonban bebizonyítottuk, hogy ha nem is abban az értelemben, de mégis létrejöhet egy olyan körforgás, amely sosem áll meg, az online üzleteknek köszönhetően az év 365 napján és a nap 24 órában működik és minden szereplő teljes megelégedésére folyamatosan növekszik.

Tudsz még ilyen vállalatot? Hallottál már ilyen ötletről? Biztos? Meg is valósították azt, amit ígértek? Mert mi igen.

  • Több mint 55 000 helyen érhetők el az Inlernetes kedvezmények. Tankolnál a gépkocsidba, bevásárolnál a hétvégére, vennél pár új ruhát, no és cipőt, talán utazni vágysz, vagy inkább sportolnál, esetleg egy meghitt kávéházban egy finom forrócsokoládé mellett olvasgatnád a most vásárolt könyvedet? Az Inlernet Termékpartnereinél mindent megtalálsz.
  • Nem kell vadásznod az akciókra. Nálunk egész évben akció van, minden egyes Termékpartnerünknél.
  • Van, nem is egy, hanem mindjárt két saját Prepaid MasterCard® (Standard és VIP) kártyánk. Dombornyomott és PayPass funkciókkal is ellátott, törzsvásárlói QR kóddal és fényképes azonosítással is rendelkezik. Költségei, ezen a piacon verhetetlenek és az Inlernetes VIP kártya tulajdonosai, az olyan vásárlásaik után is kedvezményekben részesülnek, amelyeket nem az Inlernet Termékpartnereinél visznek véghez.
  • Átlátható működés
  • Folyamatos kommunikáció
  • Egyedülálló kompenzációs terv
  • Tervezhető jövő, az Inlernet Karrierrendszerének köszönhetően
  • …és még hosszasan sorolhatnám…

…és meg is teszem.

Folyamatosan fogom bemutatni számodra azokat az alapértékeket, amelyekkel az Inlernet rendelkezik, amelyeket filozófiájának tekint, és amelyek nap, mint nap a Partnereink érdekeit szolgálják és boldogulásukat segítik elő.

Nekünk csak egy feladatunk van, hogy hozzásegítsük az embereket ahhoz, hogy észrevegyék az Inlernet által nyújtott egyedülálló lehetőségeket és megtapasztalhassák, hogy ez az a cég, ahol a bizalom és biztonság kézen fogva jár a legújabb technológiákkal és az ügyfélbarát környezettel. Vásárlásainkból megteremteni az anyagi biztonságunkat és emellett értéket is teremteni, hiszen az alapítványi projektek pár év múlva, már az egész világon fogják elősegíteni az emberek fejlődését és könnyebb boldogulását.

Mert számunkra csak egy dolog az elfogadható. A legjobbnak lenni.

Ezen és ezért dolgozunk minden nap, hogy a jövő év eljövetelét, már egy több országot átfogó Törzsvásárlói Rendszer családtagjaival együtt ünnepelhessük, és újra azt mondhassuk mindannyiunknak, hogy Boldog, békés, sikerekben és egészségben gazdag új esztendőt kívánunk, de a számunkra fontos régi és örök értékek megőrzése mellet!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/20672/pics/14419737116601002_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?