Pontos és precíz

Inlernet

4. PONTOS, PRECÍZ

Ami először eszükbe jut erről a két szóról - az egy svájci óra, vagy a patikamérleg. Ezt hívjuk „prototípusnak” - azaz, van bennünk egy olyan, már teljesen kialakult kép, amit azonnal azonosítunk az adott kifejezéssel és abban a pillanatban látjuk is magunk előtt a róla alkotott képet. Ilyen többek között a kulcs, a felhő, a szék, az asztal, az autó, a madár, vagy maga a Nap is. Ez az úgynevezett prototípus kép, amely annak ellenére is belénk „égett”, hogy ma már nem is igazán lehet találni olyan kulcsot, amelyet bármelyikünk lerajzolna. Ugyanis mindenki a régi típusú kulcsokat rajzolja, pedig manapság a biztonsági zárak kulcsai igencsak másképpen festenek…és akkor a kártyás „kulcsokról” még nem is tettem említést. Ugyanilyen érdekes a Nap esetében is. Amikor papírra vetjük, akkor általában mosolygós napocskát rajzolunk az égre. Sok vállalat éppen erre építi stratégiáját, azaz például olyan bútort gyárt, amelynek képe bennünk él, tehát azonnal tudunk vele azonosulni. Azonban vannak vállalatok, amelyek célja pont ellentétes, ettől a kialakult képtől merőben mást tervezni és gyártani, hiszen pontosan ez zökkenti ki a vásárlókat és tud egy másfajta érdeklődést, vágyat, majd kötődést kiváltani.

Az Inlernetnél® minden egyes nap, minden egyes órájában azon dolgozunk, hogy ezt a prototípus képet átrajzoljuk Benned, s ezáltal elérjük azt, hogy a pontos, precíz kifejezés prototípusa – amelyre különben mindannyian annyira vágyunk, hiszen a biztonságot és a bizalmat is kifejezi valaki, vagy valami iránt – minden Törzsvásárlónk és Termékpartnerünk esetében az Inlernet-Rendszer© legyen. Amikor megkérdezzük, hogy ennek a két szónak említésekor milyen kép ugrik be először, akkor az Inlernet® logójával és nevével azonosíthasd, azaz célunk egy olyan vállalat felépítése, amely maga képes a precízség és pontosság mértékegységévé válni.

Miért fontos ez számunkra? Az egyediség mellett természetesen pontosan azért, amelyet fentebb és előző írásainkban is említettünk: azaz a bizalom és a biztonság érzetének kialakításáért. Számunkra ez alapvetően fontos és ezt nem győzzük eleget hangsúlyozni. Hiszen akkor tudunk könnyedén dolgozni és gyorsabban haladni, ha ezer százalékig biztosak lehetünk abban, hogy a hátországban minden rendben van. Ha nem arra kell energiáink nagy részét fordítani, hogy még az alapokat építgessük, toldozgassuk, hanem a minél gyorsabb előrehaladásra, a stabil jövőnk felépítésére koncentráljunk.

Sok jel mutat arra, hogy az emberi gondolkodásunk alapvetően nem racionális, még olyan problémák megoldásában sem, amelyeknél a színtiszta logika eszközei kiválóan alkalmazhatók lennének. Életünk különböző területein szüntelenül igyekszünk olyan döntéseket hozni, amelyekkel a legoptimálisabb eredményeket érhetjük el. Éppen ezért, legtöbbször türelmetlenek vagyunk, ha valamilyen termék, vagy szolgáltatás bevezetése lassabban megy és nem értjük miért indítja útjára a cég, amennyiben még nem működik tökéletesen. Pedig logikusan gondolkodva tudhatjuk előre is, hogy egy új dolog, általában még nem kiforrott és legtöbbször „szoftverfrissítésre” szorul. Pontosan ezek azok a részletek, illetve a saját magunkkal szemben támasztott elvárásaink, amik miatt az Inlernet® figyel arra, hogy ha valamilyen fejlesztés, újdonság bevezetésre kerül, akkor az attól a pillanattól fogva már tökéletesen működjön. Inkább járunk kicsit lassabban, de a lépéseink határozottak és biztosak. Ami még fontos, hogy emiatt ne kelljen megállnunk és pláne egyet, vagy kettőt visszalépnünk. Ezek azok az apró momentumok, amelyek hozzásegítenek bennünket ahhoz, hogy folyamatosan, lendületesen és egyre nagyobb törzsvásárlói és termékpartneri körrel rendelkezve haladhassunk egyik fő célunk, a világ legnagyobb törzsvásárlói közösségének felépítése felé.

Akik használják az Inlernet-Rendszert©, tapasztalják az elszámolások gyors és pontos megjelenését és nap, mint nap tapasztalják azt a profizmust, amely biztosítékot ad mindannyiunk számára, hogy az Inlernetnél® valóban a törzsvásárlói- és termékpartneri érdekek vannak előtérbe helyezve.

Az Inlernet-Rendszer© a fogyasztói társadalom tagjainak született, de nem azzal a mai gyártói oldalról kialakított „tervezett elavulásnak” nevezett céllal, hogy veszít az értékéből, elkopik, elromlik és vásároljunk egy újat, hiszen megjavítani már nem lehet. Mi azt szeretnénk, hogy a saját fogyasztói társadalmunk hosszú évtizedeken át egy pontos, precíz és tökéletesen működő rendszer előnyeit élvezze!

Az Inlernet-Rendszer© a kölcsönös előnyökre épült és minden egyes elemét úgy terveztük, úgy alakítottuk ki és úgy fejlesztettük, hogy a Törzsvásárlóink és Termékpartnereink érdekeit szolgálja, és hibátlanul működjön az év 365 napjának minden egyes órájában és percében. Éppen ezért született a személyes Webiroda is, hogy minden partnerünk azonnal és pontosan láthassa minden egyes, az Inlernet-Rendszerben© elköltött forintját és a visszatérítéseit, egyéb jutalékait, kifizetéseit. Mindezt pedig kötöttségek nélkül, határtalan szabadság biztosítása mellett.

A kérdés, hogy mindezek ellenére szükséges-e ennél többre és jobbra törekedni?

Véleményünk szerint igen. Emiatt fejlesztjük tovább a Rendszert©, folyamatos innovációkat beépítve a napi tapasztalatok és a piaci igények alapján. A legjobbat kínáljuk és ez a célunk a jövőben is, továbbra is a dobogó legfelső fokán állni, hogy mindig a legpontosabb, a legprecízebb, a legbiztonságosabb és a legjobb lehetőségekkel tudjunk szolgálni az Inlernet® Közösségének, amely az Inlernet-Rendszerrel© együtt alkot egy nagy családot.

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/20678/pics/14419728815721996_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?