Inlernet® Nap összefoglalás 2015.02.21.

Inlernet

Kedves Törzsvásárlónk!

Február 21. szombaton a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban tartottuk meg a 2015. év második Inlernet® Napját.

Csodálatos napsütésre ébredhettünk és örömünket csak fokozta, hogy a Lurdy-Ház parkolójában egyre több Inlernet® matricával díszített autón csillanhattak meg a napsugarak.

Hostess lányaink rutinosan fogadták és igazították el Törzsvásárlóinkat, amelyre szükség is volt, mert az első, az Inlernet-Rendszert© bemutató óra kezdetekor volt, akiknek már csak állóhely jutott, így a terem összes projektorát igénybe kellett vennünk, hogy minden érdeklődő jól láthassa a pontos információkat.

Gonda-Nagy Irma Henriette, azaz mindenki Henije, 4. karrierszintű vezetőnk volt ezen a hétvégén is a háziasszonyunk és egy pillanatig sem hagyott kétséget afelől, hogy energiája kifogyhatatlan.

A zsúfolásig megtelt előadóteremben Csórics Balázs színész, a Madách Színház nagysikerű Contact, Jézus Krisztus Szupersztár és József és a színes, szélesvásznú álomkabát előadásainak művésze tartotta az első órát. Korához illő, fiatalos és lendületes előadásával pontosan mutatta be az Inlernet-Rendszer© működését és az abban rejlő, komoly lehetőségeket. Ahogy fogalmazott: „Az Inlernet-Rendszer© nem egy ördöglakat és mégis kellemes jövedelmet lehet szerezni általa.” Balázsnak teljesen igaza van és előadásának értékét mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy a Rendszer© bemutatására érkezett vendégeink, komoly létszámban csatlakoztak Közösségünkhöz az előadást követő szünetben. Kívánjuk nekik, hogy találják meg számításaikat az Inlernet® család tagjaiként és tudják valóra váltani legféltettebb álmaikat is a nem is oly távoli jövőben!

Ezért is érdemes az új érdeklődőiket meghívni az Inlernet® Napra, mert előadóink segítségével minden fontos információt megkapnak és munkájuk, csapatuk előrelépését is hatékonyan tudják ezzel támogatni.

Programunk Bodnár Péter 2-es karrierszintű vezetőnk előadásával folytatódott. Péter az egyik legsikeresebb csapat vezetője, aki fiatal kora ellenére már komoly rutinnal rendelkezik és hatékony csapatmunkájának, vezetéstechnikájának eredményei magukért beszélnek. Előadását olyan videó bejátszásokkal színesítette, amelyek számára is meghatározó mondanivalókat tartalmaznak, és neki is nagyon sokat segítettek megtalálni és megtanulni melyik a legjobb és legrövidebb út céljaink eléréséhez. Mire jó a félelem, a rettegés az újtól, a bizonytalantól? Miképpen lehet ezeket leküzdeni és előnyöket kovácsolni belőlük? Péter már nem először tartott előadást az Inlernet® Napon és tanácsai ragyogóan használhatók a gyakorlatban, az üzletünk és csapatunk építése során.

Háziasszonyunk az ebédszünetet követően színpadra szólította az elmúlt időszak legsikeresebb Törzsvásárlóját, Kékesi Egon 4-es karrierszintű vezetőnket, aki jó szokásához híven, azonnal feltekerte a hangulat „szabályzógombját” és az Inlernet® karrierrendszeréről tartott egy apró részletekre lebontott előadást. Egon professzionálisan ismeri a Rendszer© „finomságait”, az abban rejlő lehetőségeket és azt is, hogy milyen stratégiákat követve lehet ezeket a legjobban és a lehető legrövidebb időn belül kiaknázni. Miképpen tudjuk csapatunk tagjait segíteni, őket is minél magasabb karrierszintre emelni.

A nap utolsó előadója következett, de még mielőtt színpadra lépett volna, megtekintettük az új utazási verseny célállomásáról készült lenyűgöző videó felvételt. A 2015-ös év első félévére szóló jutalomutazás a varázslatos Dél-Afrikai Köztársaság, Lost City Palace nevezetű luxus szállodakomplexumba repíti el a verseny győzteseit. A felvétel megtekintését követően, nem igen hisszük, hogy maradt olyan ember a teremben, aki ne gondolta volna azt, hogy ide én is szeretnék eljutni és ne látta volna már magát a mesés Lost City Palace különböző helyszínein. Az utazás minden Törzsvásárlónk számára egyformán elérhető, amennyiben teljesítik a kiírás feltételeit. Ezért a feledhetetlen nyaralásért pedig érdemes mindent megtenni.

Kattintson a képre és nézze meg Ön is ezt a varázslatos afrikai hotelkomplexumot! Kívánjuk, hogy velünk együtt lehessen majd részese ennek a varázslatos utazásnak!

Ezt követően Bognár Pétert az Inlernet® Worldwide AG vezérigazgatóját köszöntötte hatalmas taps.

„A jövő megérkezett” című előadásában kiemelte az Inlernet® vállalat érdemeit, bemutatta egyedülálló motivációs elemeit, az anyagi biztonságunk megteremtésének útját és a cég sikerének okait, jövőbeli céljait egyaránt. Vezérigazgatónk nyugodt jelleme, már magában is biztonságot és bizalmat sugároz és előadásai mindig pontos információkkal szolgálnak mindannyiunknak.

Előadásának végén, Heni segítségével kisorsolta nyereményjátékunk győztesét, aki nem más lett, mint Lukács Zsolt 7. karrierszintű vezetőnk, az Inlernet Törzsvásárlói Közösség legsikeresebb tagja. Zsolt szerencsésen lett a Samsung Galaxy S Duos 2 okostelefon tulajdonosa, habár Gonda-Nagy Irma Henriette értékesítette a legtöbb Inlernet Prepaid MasterCard® rendelési jogot. Zsoltnak gratulálunk és bízunk benne, hogy munkája során egy olyan „segítőt” kapott, amelyik a felsorolhatatlan mennyiségű funkcióival komoly segítséget fog biztosítani tulajdonosának.

Nem maradt más hátra, mint házigazdánk, Heni búcsúszavai, majd motivációval és új információkkal gazdagabban indultunk haza, hogy hétfőn nekikezdjünk üzletünk további, még sikeresebb építésének.

Az Inlernet® Napon készült fényképeket az Inlernet® Flickr oldalán tudod megtekinteni és letölteni, erre a linkre kattintva:

https://www.flickr.com/photos/130470852@N03/sets/72157651003746251/

A rendezvényt követően, a Termékpartneri Referensek képzése, majd vizsgája kezdődött, amelyet Balogh Ders az Inlernet® Hungary Partners Zrt. vezérigazgatója, Csutka István az Inlernet® Worldwide AG kommunikációs- és marketingvezetője, Szemán László 6. karrierszintű vezetőnk és Rádin Milutin 5. karrierszintű vezetőnk tartotta.

Ez a képzés – a honlapon is található feltételek mellett – bármelyik Törzsvásárlónknak elérhető és javasoljuk is ennek elvégzését, hiszen új Termékpartnerek szerződéskötése esetén a Referenseink a jövőbeli forgalomból jutalékot kapnak, amelyik valóban passzív jövedelmet jelent számukra. A képzés és a vizsga feltételein a még sikeresebb üzletkötések érdekében a jövőben változtatunk és erről a következő – áprilisban megrendezendő – képzésünk előtt mindenkit időben tájékoztatni fogunk.

Az Termékpartneri Referens Képzésen készült fényképeket az Inlernet® Flickr oldalán tudod megtekinteni és letölteni, erre a linkre kattintva: https://www.flickr.com/photos/130470852@N03/sets/72157650602754868/

Találkozzunk a legközelebbi Inlernet® Napon, ugyanitt a Lurdy Rendezvény- és Konferenciaközpontban 2015. március 21-én 9:45-kor! Hozza el ön is csapattagjait, új meghívottjait, hogy személyesen érezhessék milyen egy igazi közösség motivációs ereje és első kézből értesülhessenek a legfontosabb hírekről, újdonságokról.

További sikeres munkát és ehhez jó vásárlást kíván az Inlernet® Worldwide AG!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/20683/pics/14419725776206264_800x600.jpg
Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?