Az Innováció zászlóshajója

Inlernet

7. FEJLŐDŐ, MEGÚJULÓ

A siker kulcsa a folyamatos fejlődés és megújulás. Neves szakemberek, éppen emiatt fogalmaznak úgy: „Aki lemarad, az kimarad”. Alapigazság, amit az Inlernet® folyamatosan a szeme előtt is tart és ennek köszönheti, hogy a piac leginnovatívabb szereplője, amely a jövő technológiáját integrálja a ma emberének mindennapjaiba.

Felgyorsult világban élünk, ahol a piaci tényezők gyorsan változnak, szereplői jönnek-mennek, technológiák hipersebességgel születnek, fejlődnek és ahol éppen ezért fontos az állandóság és a stabilitás. Az Inlernet® pedig mindezt úgy tudja képviselni, hogy közben ennek a mai, egyre csak gyorsuló világunknak minden kihívásával bátran néz szembe.

Elképesztő háttérmunka az, ami mindezt biztosítani képes, hiszen az informatika, a marketing, a személyes kapcsolatok, a folyamatos innováció, az egyedi ötletek és megvalósítások mind-mind óriási energiákat és az év mind a 365 napján maximális koncentrációt kívánnak. Elemeznünk kell környezetünket, piacunkat, meghallgatni a visszajelzéseket, új fejlesztéseket keresni, megvizsgálni és kipróbálni, majd az egészet az Inlernet® olvasztótégelyében egy olyan tökéletes eleggyé formálni, amely továbbra is biztosítani képes azt a lépéselőnyt, amellyel az Inlernet-Rendszer© rendelkezik.

Ez az igazi kihívás és pontosan ez az, amit szeretünk: mindig valami újat… a létező legjobbat… s legelsőként alkalmazva! Számunkra a legnagyobb öröm és elismerés, amikor Közösségünk tagjainak pozitív visszajelzéseit fogadhatjuk, és együtt örülhetünk személyes-, és közös sikereinknek. Ezekért a pillanatokért pedig megéri minden erőfeszítést megtenni.

Életünk akkor fenntartható, ha anyagforgalma körkörös, azaz illeszkedik a természet rendjébe. A fenntarthatósága pedig elsősorban az erőforrásainktól függ. A fizika egy alapvető állítása szerint: „ A folyamatok körfolyamatokká alakíthatóak, ha kívülről elég energiát viszünk a rendszerbe.” Körfolyamattá alakítás során ugyanis a befektetett energia hővé alakul. Ezért bármi körfolyamattá alakítható, amennyiben van elég energiánk hozzá. Bőséges erőforrások birtokában pedig életünk könnyen fenntarthatóvá tehető, gyakorlatilag függetlenül attól, mekkora bolygónk népessége.

Az Inlernet-Rendszer© pontosan ettől működőképes, fenntartható és körfolyamattá alakított, hiszen mindenki vásárol, tehát megvan az elegendő-, és folyamatos energia. Az Inlernet-Rendszer© szabályai pedig biztosítják is, hogy a körfolyamathoz szükséges „hő” állandóan újratermelődjön, azaz a Törzsvásárlóink újra és újra a Termékpartnereknél vásároljanak, hiszen a visszatérítéseik és ilyen mértékű megtakarításaik, kizárólag általuk és az Inlernet® által biztosítottak.

Az idő, energia, és ismeret, a fizika törvényei szerint, szorosan összefüggnek. Minél kevesebb energiánk van a körfolyamattá alakításhoz, annál lassúbb lesz a körfolyamat. Sok energia és ismeret birtokában azonban gyorsan el lehet végezni bármit. Ezért tartjuk fontosnak képzéseinket, támogatjuk mindenben Közösségünk tagjait, hogy minél gyorsabban valósíthassák meg saját elképzeléseiket az Inlernet-Rendszer© használata által. Terv, tudás, sebesség és a folyamatosan fejlődő, az előnyére megújuló hátteret pedig mi biztosítjuk. Így válik a Közösség a legjobb csapattá, amelyben mindenki az előnyöket élvezheti, miközben egymást támogatja.

A fizika törvényei szerint léteznek önfenntartó rendszerek is. Kialakulásuknak és fennmaradásuknak két feltétele van. Az egyik, hogy a rendszer elemei kölcsönhatásban legyenek egymással és a kölcsönhatás jellegében hosszú távon az összetartás kell, hogy domináljon. A másik feltétel az, hogy a rendszer legyen nyitott, azaz álljon kölcsönhatásban a környezettel. Az Inlernet-Rendszer© a megfogalmazott szabályrendszer mintapéldája, ahol a vásárló és az eladó összetartozó kölcsönhatásban áll egymással. Mozgatórugója a kedvezmény és az ennek ellenértéke, a vásárlási forgalom. Látható, hogy ez az Inlernetnél® tökéletesen működik, hiszen Közösségünk tagjai, valódi Törzsvásárlók és a Termékpartnerek által biztosított állandó kedvezmények érdekében hűségesek is az adott kereskedőkhöz.

Ezekből is egyértelműen látható, és folyamatosan tapasztalható, hogy az Inlernet® nem csak arra figyel, hogy kövesse az aktuális trendeket. Mert nem a trendeknek, hanem a partnereinknek való megfelelés a célunk. Igyekszünk olyan fejlesztéseket megvalósítani, amelyeket más vállalkozások, nem hogy idáig még nem integráltak rendszerükbe, de még meg sem álmodtak! Az Inlernet® a legtöbb esetben, a jövő technológiáját valósítja meg a jelenben!

Az Inlernet® figyel arra is, hogy ha valamilyen fejlesztés, újdonság kerül bevezetésre, akkor az attól a pillanattól fogva már tökéletesen működjön. Ez biztosítja azt, hogy folyamatosan, lendületesen és egyre nagyobb törzsvásárlói és termékpartneri körrel rendelkezve haladhassunk célunk, a világ legnagyobb Törzsvásárlói közösségének felépítése felé. Emiatt fejlesztjük és újítjuk folyamatosan a Rendszert© a piac, és Közösségünk igényei alapján.

Kizárólag a legjobbat kínálni a piacon az egyedül elfogadható mérce számunkra, hogy a legmegbízhatóbb, a legprecízebb, a leginnovatívabb, a mindig meglepő újdonságokkal előrukkolni képes lehetőségek széles tárházát kínáljuk az Inlernet® Család minden tagjának.

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/20684/pics/14419725239423385_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?