Legyen egyedi Inlernet ajánlói oldalad!

Inlernet

Kedves Törzsvásárlók és Termékpartnerek! Próbáld ki a legújabb fejlesztésünket, a világújdonságnak is számító, egyedileg kialakítható Weboldalunkat! 

Ehhez nem kell mást tenned, mint a böngészőbe a http://www.inlernet.com helyett, a https://www.inlernet.com címet írnod. Tehát a http helyett https, azaz a Weboldalunk biztonsága ezzel is tovább növekedett!

Állíts be egy általad tetszőleges kinézetű ajánlói oldalt, majd mentsd el azt a kulcs ikonra kattintva a törzsvásárlói azonosítód és a jelszavad segítségével!

Onnantól kezdve az ajánlói oldaladat az ismerőseid az általad beállított formában tudják megtekinteni! Az ajánlói oldalad címe a https://www.inlernet.com/ide jön az azonosító számod pl.: HU123456, vagy a Webirodádban beállított Nick neved.

Használd ki a szabadságot! Zárd be a főoldalon a menücsempéket, vagy nyiss újakat! A + és - gombokkal ezt megteheted, vagy a menüsávból ki is húzhatod a menüt csempének egy általad tetszőlegesen meghatározott helyre.

Helyezd át a csempéket, vagy akár helyezd őket egymásra és így létrehozhatsz menüsorokat! 

A menüsorokon belül az egyes menüket is átrendezheted. Ehhez fogd meg az egér mutatóval a menüsorokban a menüt és mozgasd át egy másik helyre a csempén belül. Sőt, a szélső menüsávban is átrendezheted a menük sorrendjét, ehhez a menüsávban fogd meg a kis nyíllal a menüt és húzd át egy másik menü elé, vagy alá, de akár ki is húzhatod azt az oldal közepére csempének.

Alakítsd ki az ismerőseid számára a legpraktikusabb, leghasználhatóbb, legtöbb információt megmutató ajánlói Weboldaladat és kezd el még ma továbbajánlani az Inlernetet vele! Már a Weboldal egyedi kialakítása is jó időtöltés, vagy akár ha úgy tetszik jó kis játék!

A játszás után pedig keress komolyan pénzt az Inlernettel és légy büszke Te is a legújabb Weboldalunkra!

(Segítséget az egyedi beállításhoz a bal sarokban található segítség gombbal is kaphatsz!)

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/20708/pics/14419701246888707_800x600.png
Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?