Töltse fel a termékpartneri Inlernet számláját!

Inlernet

Kedves Termékpartnerünk!

Amennyiben Ön használja a termékpartneri Inlernet® számláját a Webirodájában és van rajta egyenleg, akkor a készpénzes vásárlások berögzítésekor automatikusan, azonnal az Inlernet-Rendszer© levonja a jutalékot a számláról és jóváírja a Törzsvásárlónak. A levonás után természetesen a megszokott módon pénzügyi teljesítést már nem igénylő számlát fog kapni.

Az Inlernet® számlájának használata nem kötelező, de nagyon ajánlott, hiszen az Online-utalványok átutalásakor felszámított bankköltséget és a termékpartneri jutalék visszautalásakor jelentkező átutalási és egyéb díjakat megspórolhatja, ráadásul sokkal elégedettebb és növekvő törzsvásárlói körre számíthat.

Ön tetszése szerinti összeggel, bármikor fel is töltheti a termékpartneri Webirodájában vezetett Inlernet® számláját a fizetendő jövőbeni jutalékok fedezésére. Ehhez át kell utalnia, vagy be kell fizetnie az Inlernet Worldwide AG Erste Banknál vezetett (11600006-00000000-58091702) bankszámlájára az összeget és az átutalás, vagy befizetés során a termékpartneri azonosítóját szükséges feltüntetni a közlemény rovatban. (Pl.: HU1234PP) Töltse fel azonnal az Inlernet® számláját!

Fontos! Ha Ön már töltötte fel az Inlernet® számláját, akkor a könyveléstechnikai változás miatt a mai naptól NE a megszokott módon az Inlernet Hungary Partners Zrt. bankszámlájára utalja az Inlernet® számlájára küldendő összegeket, hanem az Inlernet Worldwide AG fent megadott bankszámlájára! Köszönjük figyelmét!

Köszönjük, hogy az Inlernet-Rendszer© -t használja értékesítései során, kívánunk Önnek és munkatársainak növekvő forgalmat és értékteremtést!

Inlernet® Worldwide termékpartneri ügyfélszolgálat

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/20710/pics/14419695441469013_800x600.jpg
Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?