Egy születésnap margójára

Inlernet

Két év, 24 hónap, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy 730 nap. Azonban folytatni is tudjuk a sort, hogy 17 520 óra, illetve mondhatjuk azt is, hogy 1 051 200 perc. Tovább már nem számolnánk, mert az egymillió feletti szám is bőségesen elegendő ahhoz, hogy még jobban érzékeltessük, mennyi idő is telt el és mennyi minden történt az Inlernet® Worldwide AG megszületése és elindulása óta.

Két év. Körülbelül ennyi idő telik el, míg egy gyermek is elindul, mikor már az első szavakat is elkezdi használni. Egy szülő számára ez az egyik legizgalmasabb időszak és ebben hasonlít egy cég születéséhez és első lépéseihez is. Ilyenkor sokkal nagyobb figyelem irányul rájuk, sokkal többen és többet foglalkoznak vele, próbálják megjövendölni, milyen életútja lesz az új jövevénynek.

Egy vállalkozás életében is ez az egyik legszebb, kihívásokkal teli hónapok és napok sora, hiszen nagyban határozza meg a cég jövőjét, ez alatt az időszak alatt alapozzuk meg üzletünk stabil alapját, fektetjük le az irányvonalakat és vezetünk be új, és még újabb innovációkat. Ez az Inlernetnél sem történt másképp.

Vállalatunk tulajdonosainak és vezetőinek egyik elsődleges célja az volt, hogy segítő kezet nyújtson egy korábban bajba került cég – a ScienNet – ügyfeleinek és az iparág sikertörténetének zászlóját újra felemelje valaki és tovább vigye a sikerhez vezető úton. Így az Inlernet® felvásárolta a cég szerződéses kapcsolatait (Törzsvásárlók, Termékpartnerek szerződéseit) és annak teljes know-how-ját. Nem volt egyszerű időszak, de a régi Törzsvásárlók így esélyt kaptak, hogy le tudják vásárolni a rendszerben lévő vásárlási utalvány foglalóikat, akár újra dolgozhassanak és sikeresek legyenek az Inlernet-Rendszernek© köszönhetően.

Az Inlernet® Wordwide AG azonban egy teljesen más cég!

Tele innovációval, kreativitással, hiszen a két esztendőt azzal töltötte, hogy az egykori rendszert továbbfejlessze, a kor legújabb kihívásainak, elvárásainak és technikai megoldásainak is megfeleltesse. Ötven lényeges pontban javította fel a szisztémát és ezzel megvalósította azt az egyedi törzsvásárlói rendszert, amely saját területének piacvezetőjévé emelte. Nincs jelenleg olyan vállalkozás a piacon, amelyik ilyen előnyöket és lehetőségeket kínálna ügyfeleinek, bármelyik oldalt – Termékpartner, Törzsvásárló – is képviseljék. A 730 nap mindegyike azzal telt, hogy a lehető legjobb rendszert fejlesszük ki partnereink számára, hogy a jövőben mindenki nyugodtan, biztonságos jövőképpel legyen képes felépíteni a saját üzletét és megteremteni a mindannyiunk által kitűzött célt, a maximális és hosszú távú anyagi biztonságot.

Az út minden egyes szakasza nem volt éppen könnyű, de feladatunkat, azaz a célt, hogy a piacon fellelhető legjobb választás lehetőségét kínáljuk a hozzánk csatlakozóknak, sohasem veszítettük szem elől. Elsődleges számunkra, hogy a régmúltban valamilyen cégben, vállalkozásban csalódott embereknek bebizonyítsuk, igenis van új a Nap alatt, létezik még bizalom, tisztességes üzleti lehetőség és olyan vállalkozás, amely valóban másodperc alapon és maradéktalanul teljesít ügyfelei felé.

Egyet megígérhetünk, a jövőben is mindig ez a cél fog bennünket vezérelni, mert ugyanazt valljuk, mint az elhíresült reklámszlogen mondta: „Mert nekünk bizonyíték kell, nem pedig ígéret!” Azt hisszük, ennél pontosabban mi sem tudnánk megfogalmazni üzleti filozófiánk lényegét.

A legnagyobb öröm számunkra, amikor az Inlernet Napokon látjuk a színpadra mosolyogva és büszkén fellépő Törzsvásárlóinkat, hogy átvehessék munkájuk megérdemelt elismeréseit. Mert az Inlernetnél® minden befektetett energia hatványozottan térül meg, minden siker busásan jutalmazza tulajdonosát, minden egyes személynek nyújtott tájékoztatás és segítség komoly eredményhez vezet. Itt a kemény munkának a jutalma is kézzel fogható, hiszen olyan luxusutazásokon vehetnek részt az arra minősültek, amelyek a legtöbb ember számára, valóban csak álmok maradnak. Mert szükségesnek tartjuk, hogy támogassuk, motiváljuk minden egyes ügyfelünket, hogy a saját szemükkel fedezhessék fel a világ szépségeit, rejtett titkait, ismerjenek meg más kultúrákat és tanuljanak belőlük, hogy ezek által feltöltődve vezethessék saját csapatuk tagjait is, személyes sikereik felé. Az Inlernet® ugyanis az a vállalat, ahol az álmok igenis valóra válthatóak és kizárólag csak rajtunk múlik saját sikerünk. Csak tervezd meg, mit szeretnél elérni és a támogatást – a célhoz vezető úton – megkapod tőlünk! Természetesen, ehhez várjuk javaslataidat is, hiszen ez a Rendszer© a közösség erejére, a közösségi élményre és a közös innovációra épül, ahol az eredmények szüretelésénél is együtt örülünk egymás sikereinek. Mi már két évvel ezelőtt felismertük azt, hogy együtt, összefogással minden könnyebb, hamarabb elérhető és a siker íze is édesebb, ha másokkal megoszthatjuk azt.

Rengeteg plusz lehetőséget biztosítunk sikeres munkádhoz. Iroda támogatás, autóreklám, amelyért nem mellékesen plusz bónuszjogok is járnak, bárki számára letölthető anyagok, kisfilmek, prezentációk és természetesen rendszeres képzések.

Még többet szeretnél elérni? Ez sem jelenthet gondot, hiszen a Termékpartneri Referens státusz valóban jóval többet jelent. Részesülhetsz a Termékpartnereknél lebonyolított vásárlások forgalmából is. Ez aztán az igazi passzív jövedelem! Nincs más dolgunk, mint összekötni a feleket, azaz a Törzsvásárlókat, akik különben is vásárolnak nap, mint nap és a Termékpartnereket, akik pedig rendszeresen nyújtanak kedvezményeket, csak ennek eredményessége messze nem hozza azt az eredményt, amit az Inlernet-Rendszer© használatával együtt tudnak elérni. Ez az igazi Törzsvásárlói Közösség, amely a kölcsönös előnyökre épül, és mindezt úgy teszi, hogy az ügyfeleinek nincsenek anyagi kötelezettségei, belépési díja, stb.

Döntsd el! Sikeres és független akarsz-e lenni, aki maga osztja be idejét és az eredményt is maga aratja le, azaz rövid időn belül képes megteremteni a hosszú távú anyagi biztonságát? Vagy olyan, aki alacsony havi fixért, jutalom és sokszor megbecsülés nélkül dolgozik, aki az utasítások és vezetők árgus szeme, irányítása és folyamatos elvárások mellett, illetve állandó nyomás alatt jár be a munkahelyére? Ennek a választásnak a lehetősége is rád vár. Mi egyben tudunk segíteni. Végigmenni veled azon az úton, amelyik az első ajánlatra vonatkozik és sikerre vinni célod. Mert mi a sikerre esküdtünk fel és arra, hogy minél több emberrel osszuk meg ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy egyre több mosolygós arcot láthassunk az utcákon, hogy a gondoktól mély barázdák kisimuljanak és a stressz már csak rossz emlék maradjon, amely azonban mindig figyelmeztet bennünket arra, ha rossz úton járunk.

Az Inlernet® elindult a harmadik születésnapjához vezető úton és rengeteg újdonságot tartogat számodra ebben az évben is. Húztunk egy vastag vonalat és még jobban beizzítjuk a rakétákat. Aktivizáljuk Termékpartnereinket, közös akciók, egyedi kedvezmények, új és rendszeres képzések, vezetői meet-upok, új, egyedi honlap, továbbfejlesztett applikáció vannak többek között a tarsolyunkban, hogy minél többen élhessék át a siker ízét, érezzék meg, hogy mennyivel boldogabb az a pillanat, amikor már nem csak a saját sikered lebeg szemed előtt és látod valóra válni, hanem csapatod egyre több tagjánál is.

Köszönjük minden partnerünknek, hogy mellettünk álltak a két esztendő során és kívánjuk, hogy így együtt, már egy sokkal magasabb karrierszinten ünnepelhessük az Inlernet® harmadik születésnapját!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/20714/pics/14419138649647204_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?