Megnyitott az Inlernet Videótár!

Inlernet

Mostantól elérhetőek és megtekinthetőek az Inlernet® Akadémia és az Inlernet® Nap korábbi előadásai.

Nézze vissza az Inlernet® Akadémia és az Inlernet® Nap legjobb előadásait, hogy a gyorsabb fejlődése érdekében, bárhol, bármikor és bármennyit tanulhasson és általuk valós elméleti és gyakorlati tudásra tehessen szert!

Az Inlernet® új, online videó-szolgáltatását kizárólag a Google fiókkal rendelkező Partnereink tudják igénybe venni. Ehhez, a Webirodában a „Műveletek » Utalvány megrendelése” menüpontban keresse meg az „Inlernet Videótár” termékpartneri üzletet, majd rendelje meg a Termékpartneri Utalványt a kívánt értékben és darabszámban. Megrendelését követően, egy e-mailt szükséges küldenie az info@inlernet.com címre, amelyben leírja, melyik videót kívánja megtekinteni. Ezt követően küldjük el Önnek a szükséges *linket.

*Az előadásokat, kizárólag a megtekintéshez való jogosultságot megvásárló Törzsvásárló nézheti meg! Csoportos vetítés és a videó linkjének átadása nem engedélyezett (ÁSZF 4.16.) és súlyosan károsítja az Inlernetet és a szerzői jogokat.

Az Inlernet® Nap előadásainak megtekintése egyetlen mozijegy árába, míg az Inlernet® Akadémia előadásaié, annak töredékébe kerül csupán és nem utolsósorban, mindkettőnél érvényesíteni tudja a 30% Inlernet® kedvezményt is.

Az elérhető videókat megtekintheti Weboldalunkon.

Áraink: Inlernet® Akadémia:490 Ft/videó (30% Inlernet® kedvezmény) Inlernet® Nap: 1.990 Ft/videó (30% Inlernet® kedvezmény)

Használja ki a folyamatosan frissülő Inlernet® Videótár lehetőségét Ön és csapata! Ha esetleg lemaradtak valamelyik rendezvényről, illetve képzésről, esetleg csak ismételni, felfrissíteni szeretnék az elhangzottakat, pár kattintás és már indíthatják is a felvételt.

Jó tanulást kíván az Inlernet®!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/20719/pics/14419127344764512_800x600.jpg
Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?