Becsöngettek!

Inlernet

Bár még tart a hőség, de a mai napon vitathatatlanul véget ér a meteorológiai nyár és a gyerkőcök is felkaphatják hátukra a dugig bepakolt iskolatáskáikat, mert legtöbbjük bánatára elkezdődik az iskola. Reggel nyolc órakor becsöngetnek és akár tetszik, akár nem, elindul az újabb tanév.

Ez azonban azt is jelenti, hogy az új évszakkal, az ősszel elérkezett a változás ideje is, hiszen lassan lenyűgöző színekbe öltözik a természet és ez a gyerekeknél is egy pozitív változást eredményez, hiszen mindenki egy évfolyammal feljebb lép és már magasabb szinten folytatja tanulmányait.

Mi sem teszünk másképpen.

A változás minket is elért. A szombati Inlernet-Napon „becsöngettünk” és az új „tanévben” a TÖKÉLETES CSOMAGRA fókuszálunk. Mi is megújultunk, azonban aki részt vett a rendezvényen, vagy az Inlernet YouTube csatornáján élőben követte a nap eseményeit, tapasztalhatta azt is, hogy nem egy osztállyal léptünk előbbre, hanem egy igazi dimenzióváltást jelent életünkben a Tökéletes Csomag megalkotása.

Ezzel, egy olyan lehetőséget hozott létre az Inlernet, amely alapjaiban változtatja meg jövőnket. Egy olyan lehetőséget, amelyre más, a piacon tevékenykedő cég rendszere nem alkalmas és a régmúltban nálunk sem lett volna megvalósítható. Elérkeztünk ahhoz a kapuhoz, amelyen átlépve sokkal gyorsabban és főleg könnyebben építhetjük fel vállalkozásunkat és érhetjük el céljainkat.

Az ötlet pedig – ahogy ez a legnagyobb találmányoknál és ötleteknél lenni szokott – nagyon egyszerű, azonban az Inlernet-Rendszer felépítése lehetővé tette ennek megalkotását és ezzel megint egy olyan lépést tett, amellyel, fényévekkel előzte meg versenytársait. Ilyen lehetőség ugyanis máshol nem áll rendelkezésedre, azok a rendszerek nem képesek az újonnan felépített stratégiánknak a megvalósítására.

Hála az elmúlt két év folyamatos fejlesztéseinek, mára elértük azt, hogy megalkothattuk azt a stratégiát, amellyel bármelyik Törzsvásárlónk könnyedén és gyorsan haladhat előre az Inlernet karrierlépcsőjén, hogy mielőbb megvalósíthassa azt a hosszú távú anyagi biztonságot, amelyért ezt az üzletet választotta.

A képlet egyszerű.

Az elmúlt hónapok brókerbotrányainak és a banki szféra ügyfeleiket kizsákmányoló üzletpolitikájának köszönhetően emberek tömegei kerültek olyan helyzetbe, hogy kérdőjelek tömkelege merült fel bennük, hiszen alapjaiban ingott meg az a bizalmi rendszer, amely a pénzintézetek irányába korábban fennállt. Hiszen, nyugodtan vittük megtakarításainkat a bankokba, a brókercégekhez, de természetesen mindezt annak érdekében, hogy nehezen megkeresett pénzünk nyereséget fialjon, ne pedig kevesebbet kapjunk vissza, mint amennyit náluk elhelyeztünk, lekötöttünk, vagy a brókerbotrányok esetében, előfordulhasson olyan, hogy vissza sem kapjuk.

Bízunk benne, hogy Törzsvásárlóink nem érintettek ezekben a felháborító botrányokban, de nincsenek hiú ábrándjaink afelől, hogy a hitelintézetek jogtalanul felszámított összegeivel kapcsolatosan ne lenne sokunknak szomorú tapasztalata.

Éppen ezért is fontos, hogy az Inlernet egy olyan vállalatot és azon belül egy olyan vállalkozást épít, amely képes garanciákat nyújtani Törzsvásárlóinak arra, hogy a jövőbeli vásárlásaik foglalóit minden esetben fel fogják tudni használni. Nincs kockázat, de van egy olyan üzleti ajánlat, amely biztonságos és egyszerű módon képes komoly eredményeket elérni és valódi értéket teremteni.

Mindannyian szembesülünk azzal a problémával, hogy aktív munkavállalói életszakaszunk során képesek vagyunk-e bevételeink alapján egy olyan megtakarítást felhalmozni, amely megoldást jelent majd arra az időszakra, amikor már nyugdíjba vonulunk és nyugodtan szeretnénk élvezni ezeket az éveket, még úgy is, hogy azt is képesek voltunk belekalkulálni, hogy mi történik majd abban az esetben, ha valamilyen váratlan, negatív esemény befolyásolná sorsunkat és ezzel veszélyeztetné megtakarításainkat.

Nem egyszerű ez a feladat, hiszen sokak egyáltalán nem rendelkeznek komolyabb összegű megtakarításokkal és ez egyenesen vezet oda, hogy a jelenlegi életminőségük, komoly visszaesést fog szenvedni, és amennyiben nem találnak aktív éveik alatt olyan megoldást, amellyel ezt a komoly különbséget ki tudják egyenlíteni, akkor a tőlünk nyugatabbra élő nyugdíjasokra jellemző, valóban nyugodt, aktív pihenéssel teli élet csak álom marad.

És ez a Tökéletes Csomag kulcsa.

Az Inlernet küldetése ugyanis, hogy elősegítse az embereket abban, hogy megvalósíthassák a hosszú távú anyagi biztonságukat és mindezt úgy, hogy semmilyen váratlan esemény se tudja megingatni anyagi hátterüket.

A legfontosabb lépés, hogy segítsünk ismerőseinknek abban, hogy egyszer nézzenek szembe jelenlegi és várható jövőbeli helyzetükkel, lehetőségeikkel, és adjuk meg az esélyét annak, hogy saját maguk szembesüljenek vele és jöjjenek rá, hogy valamit tenniük kell, mert a biztonságos szociális háló, már a múlté, és ha nem lépnek most, akkor egyre távolabb kerülnek a megoldás megvalósításának lehetőségétől.

A Tökéletes Csomag titka az egyszerűségében rejlik.

Ugyanis nem kell mást tenned, mint a két év vásárlásaira fordított összegét kiszámítanod és ennek csak 6 %-át arra fordítani, hogy lefoglalózd belőle az Inlernet egyedi Online-utalványát, amely biztonságos, bármikor és bármeddig felhasználható, azaz levásárolható.

Ezzel az egyszerű lépéssel, azaz, hogy 372 000 Forintért megvásároltad az Inlernet Online-utalvány foglalóját, lehetővé tetted, hogy a jövőbeli vásárlásaidból, két éven belül akár 66%-ot tudsz megtakarítani! Ezzel pedig lehetővé tetted, hogy amellett, hogy értékén őrizted meg az Inlernet Online-utalvány foglalózásra fordított pénzedet, még nyereséget is termelt neked a vásárlások során történő megtakarításaid által. És ez csak a kezdet!

Igen, ennyire egyszerű.

Mert a legnagyszerűbb dolgok, legtöbbször a legegyszerűbbek. Csak észre kell vennünk az apró összefüggések között és lehántani róluk a felesleget, hogy mindenki számára könnyen átlátható, érthető és főleg, a gyakorlatban is alkalmazható lehessen, mindez pedig úgy, hogy a bizalom még erősebbé válhasson, a visszatérítések gyorsan érkezzenek számláinkra ezzel is elősegítve a bizalom erősödését.

A Tökéletes Csomag az Inlernet új terméke, amelyhez mostantól még az Inlernet Prepaid MasterCard is társul, amely kiemelkedő előnyöket tartogat tulajdonosainak. Biztonságos, feltölthető, paypass funkcióval, fényképpel, törzsvásárlói azonosítóval, QR kóddal, chippel és mágnescsíkkal is rendelkezik, így egyben törzsvásárlói kártyánkként is képes funkcionálni. Költségei, magasan verik a bankok által kibocsátott kártyák illetékdíjait, nem mellesleg, pedig egy valóban egyedi, Inlernet arculatú kártyával rendelkezhet a tulajdonosa.

Itt az idő, a változás ideje! Ezért csöngettünk ma be mi is!

Most van itt a pillanat, hogy igazi lendületet vegyünk és karácsonyra komoly eredményeket és sikeres Törzsvásárlók sokaságát helyezhessük jelképesen az Inlernet karácsonyfája alá. Ez a lehetőség egyedi! Úgy tudsz elindulni üzleted felépítésében, hogy mostantól a Tökéletes Csomagnak köszönhetően, a teljes Inlernet közösség is támogatja végig a folyamatot, azaz számodra csak és kizárólag az egyik „lábat” kell felépíteni, mert a közösség ereje, mindenkit támogat, így mostantól 50% energiával vagy képes elérni ugyanazt a célt. A Tökéletes Csomag ráadásul igazságos, mert azt támogatja, aki fordít is energiát a Rendszer építésére és így megvalósul az a Perpetuum Mobile, amely a fizikában ugyan nem, de az Inlernet-Rendszerben életképes és automatikusan képes növelni a vásárlási forgalmakat is.

Szinte hihetetlen ugye? PEDIG NEM AZ!

Tarts velünk Te is holnap este az Inlernet Akadémián és újra meghallgathatod a Tökéletes Csomag és a hozzá kapcsolódó stratégia és eladási beszélgetéssel kapcsolatos előadást!

Nem hagyhatod ki ezt az estét, mert MOST VAN ITT AZ IDŐ, hogy lépj, és sokkal egyszerűbben érhesd el az áhított célt! Amennyiben elindulsz most a Tökéletes Csomaggal és követed a stratégiát, karácsonyra garantáltan nem lesz gondod azzal, hogy mi kerüljön a fa alá, maximum csak azzal, hogy hogy fog minden aláférni!

Ne feledd! Holnap 19:00 Inlernet Akadémia!

Regisztrációs link az Akadémia Hírlevelében, vagy az Inlernet Hungary Facebook oldalán is megtalálható. Várunk szeretettel, hogy együtt indulhassunk el azon az úton, amely karácsonyra megváltoztatja mindannyiunk életét!

Tökéletes Csomag, a tökéletes életért!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/20726/pics/14419119781919912_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide,Tökéletes Csomag
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?