A sikeres haditerv titka

Inlernet

Ne áltassuk magunkat! Mindannyiunk életében vannak olyan időszakok, amikor elveszítjük a fókuszt, nem találjuk a célhoz vezető utat, vagy magát a célt sem. Egyszercsak elillan a motivációnk, valahogy semmi sem sikerül, vagy egyszerűen csak – akármennyire is nehezen valljuk be magunknak – egy lustább időszak köszöntött ránk.

Nem egyszerű ezekből az időszakokból, vagy helyzetekből kitörni. Ugyanis egy-egy pillanatra előbukkan belőlünk a lelkesedés, jön egy jó ötlet, látjuk is magunkat a szituációban, de közben valahogy mégsem történik meg az áttörés… No, de mi lehet ennek az oka és főképpen, mi a megoldás?

Terveink, céljaink továbbra is álmok maradnak, amennyiben nem rendelkezünk egy jó kis „haditervvel”. Továbbra is csak ott fognak porosodni a kívánságlistánk élén, de kipipálásra már nem kerülnek. Ugyanis az emberek nagy része még csak-csak eljut addig, hogy képes megfogalmazni a változtatás szükségességét, sokuk segítséggel pedig addig is, hogy belátják a probléma igazi forrását. Azonban a következő és a legfontosabb lépést, már csak nagyon kevesen teszik meg közülük. Márpedig ahhoz, hogy előbbre lépjünk és a jelenlegi életszínvonalunkon és életkörülményeinket pozitív irányba változtassunk, egy működőképes „haditervre” van szükségünk! Sőt! Még ennél is fontosabb, hogy végre is hajtsuk azt!

Gondoljunk csak bele, mit ért volna Napóleon a zseniális stratégiai érzékével, hadtudományi tanulmányaival és vezetői karizmatikus képességeivel, ha 1805. december 2-án, ott az austerlitzi csatamezőn csak éppen a támadásra jelet adó kürtöket nem fújatja meg…

Antoine de Saint-Exupery, a népszerű „Kis herceg” francia írója is megmondta: "A cél terv nélkül, nem több puszta kívánságnál." és tökéletesen igaza volt, mert ez a kettő alapvetően szükséges ahhoz, hogy azzal is tisztába lehessünk, hogy mit kell cselekednünk.

Azért olvasod Te is ezt az írást, mert már felismerted annak fontosságát, hogy változtatnod szükséges és remélhetőleg tisztán látod azt is, hogy milyen okok késztetnek erre. És ezzel egy óriási lépést tettél álmaid megvalósítása felé. Ugyanis az első és talán a legfontosabb ezen az úton, az őszinteség, hogy merd saját magadnak is beismerni, hogy mi nem működik jól az életedben, milyen tényezők befolyásolnak az előrelépésben és, hogy megérlelődött benned az a szándék, hogy kitörj ebből a helyzetből és változtass rajta.

Az Inlernet lassan egy hónappal ezelőtt bemutatta azt a termékét, amely megadja Neked a teljes támogatást ehhez és mindezt úgy, hogy csak a Te haladási sebességedtől függjön, hogy mikor szakítod át a célszalagot.

Ezt a terméket hívjuk Tökéletes Csomagnak!

Nem véletlenül adtuk neki ezt a nevet. Ugyanis minden olyan támogatást is megkapsz hozzá, amely elősegíti azt, hogy egyszerűen, bárki által megvalósíthatóan érhesd el a hosszú távú anyagi biztonság megteremtését. Komplett stratégiát dolgoztunk ki a folyamatokhoz és képzéseinken ezek megtanítására helyezzük a legnagyobb hangsúlyt.

Előfordulhat, hogy még bizonytalan vagy az első lépés megtételében, éppen ezért felállítottunk neked egy hat pontos indulási tervet, amely segítségedre lehet a döntésben:

1. Vedd elő a nagyítót!

Tekints úgy a Tökéletes Csomagra, mint egy versenyképes termékre! Vedd számba mindazt, ami megkülönböztet minket a konkurens termékektől! Lásd, hogy ezt a stratégiát, jelenleg – az Inlerneten® kívül - egy rendszer sem képes megvalósítani és általa elérni azt, hogy az összes Törzsvásárló, egymás munkáját erősítve és hatványozva tudjon előrelépni! Nézd meg a Tökéletes Csomag eredményeit és végezz egy gyors számítást, hogy mennyi idő alatt, milyen minőségű változást képes elérni életedben és ismerőseid életében! Nem fogsz találni ehhez hasonlót.

2. Határozd meg céljaidat!

Ha nem tudod pontosan, hogy hová szeretnél eljutni, hogyan várhatod el, hogy el is érj oda? Sokan megelégednek olyan általános célkitűzésekkel, mint az előléptetés, magasabb fizetés, vagy a szakmai fejlődés. Ezek a célok viszont túl tágan értelmezhetőek, és ha nem teszed mellé a konkrétumokat is, könnyen a vágyálom szintjén maradhatnak. Ne elégedj meg a magasabb fizetéssel, mert édeskevés lehet abban a pillanatban, ha megszűnik a munkahelyed! Éppen ezért találtuk ki a Tökéletes Csomagot, hogy általa egy valós biztonsági hálót vonhass magad és családod köré. Ez a tökéletes és egyszerű megoldás mindehhez.

3. Ismerd meg a Tökéletes Csomag erősségeit!

Tekints a versenytársakra ajándékként! Nekik köszönhetjük, hogy termékünk és a hozzá kapcsolódó stratégia kiugrik a tömegből és kristálytisztán mutatja, hogy miben egyedülálló, miért tökéletes ez a csomag. Amennyiben ismered a Tökéletes Csomag részleteit, azonnal kapsz egy óriási adag önbizalmat is mellé, ugyanis nyugodt lehetsz benne, hogy a piac legjobb termékét állítottuk össze Törzsvásárlóink számára. Egyszerű, gyors, rugalmas, támogató, biztonságos, eredményes, könnyen nyomon követhető, egyszerűen másolható.

4. Tűzz ki mérhető célokat!

A célok tükrözik, mit és milyen tempóval szeretnél elérni. A célok és azok elérése fogja garantálni számodra, hogy a jó irányba haladsz és vágyaid gyorsan és hatékonyan tudod elérni. Tekints rájuk úgy, mint a kilométereket jelző táblákra a céljaink eléréséhez vezető úton! Ezekhez fogod tudni mérni hatékonyságodat, segít a továbblépésben, a korrigálásban, az eredményességedben.

5. Ne várj a kezdéssel!

A legjellemzőbb hiba a halogatás. Ilyenkor a legmegfelelőbb pillanatra várunk ahhoz, hogy elinduljunk, olyan pedig nincs. Szakértők szerint, ennek oka az ismeretlentől való félelem és az önbizalom hiánya. Be kell, hogy lásd, nincs jobb pillanat a jelennél! A tervek elkészítése, az ötlet hegyek megszületése, az azokból készült listák írása és a hosszú órákig tartó megbeszélések semmit sem érnek, ha nem ülteted át a gyakorlatba és látsz munkához most azonnal! Hajlamosak vagyunk azt mondani, majd reggel, majd délután, majd este, majd a hét, a hónap, az év elején. Nem! Tessék felkelni a kényelmes fotelből és átlépni a magad állította korlátaidat, de az is elég, ha csak kinyitod rajta a kiskaput és elindulsz a felé a cél felé, amelyet pedig már évek óta dédelgetsz magadban! Itt az alkalom, hogy tegyél is érte és aztán örömmel gondolhass majd vissza arra a pillanatra, amikor megtetted ezt a bizonyos első lépést.

6. Ünnepeld meg a sikereidet!

Ne várj arra, hogy majd valaki más megjutalmaz, megköszöni, gratulál, esetleg világgá kürtöli, milyen eredményes vagy! Értékeld a magad által elért eredményeket, jutalmazd meg magad a mérföldköveknél, mert megérdemled! Tedd meg és sokkal jobban fogod érezni a siker ízét, nő az önbecsülésed és hatalmas motivációt is ad, a következő szakasz megtételéhez! Ne másoktól várd az eredményt, a gratulációt, az elismerést, teremtsd meg magadnak mindegyiket és a többi jönni fog magától! Fontos, hogy megértsd, ez a Te életed és ne másnak akarj sikeres lenni, ne másnak akarj bizonyítani, megfelelni, kizárólag saját magadnak. Nem vagyunk egyformák, nem egyforma sebességgel haladunk, de mindannyian képesek vagyunk elérni céljainkat és lásd be azt is, ha eddig képes voltál bármilyen eredmény nélkül várni és csücsülni a startvonalon, akkor most adj magadnak annyi időt, hogy elérd az első lépcsőfokot! Aztán egyre jobban és gyorsabban fogsz már felfelé haladni a lépcsősoron.

Tudod miért érdemes venni egy hatalmas levegőt, átlépni a korlátot és elindulni? Mert egy más világba fogsz csöppenni. Nem fogsz magadra ismerni, amikor elkezdenek jönni az eredmények, felszabadulsz, a magad ura lehetsz, segíteni tudsz már a Téged követőknek és a célban kiélvezheted – mert már időd is lesz rá –, annak pillanatát, amelyre annyira és oly régóta vágytál.

A régi mondás szerint: "Ha tovább folytatjuk azt, amit eddig tettünk, ne csodálkozzunk rajta, ha ott fogunk tartani, ahol jelenleg is tartunk." Fogadd meg ezt a régi bölcs mondást és tedd meg az első lépést! Mi a terméket, azaz a Tökéletes Csomagot és a „haditervet” is a kezedbe adtuk hozzá. Neked egyetlen dolgot kell csak tenned… ELINDULNI!

A célban pedig Mi leszünk az elsők, akik boldogan ünnepelve fogunk köszönteni!

Jó döntést, nagy levegővételt és erőt kívánunk az első lépés megtételéhez! Meg fogsz lepődni, milyen könnyen ment!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/20861/pics/14422636057666805_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide,Tökéletes Csomag
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?