A megbízható Vállalat!

Inlernet

Tudod mit jelent ez a képlet? Segítek. Ez a megbízhatóság kiszámításának képlete. Ma ugyanis üzleti filozófiánk második alappilléréről olvashatsz, de ne aggódj, nem kell hasonló számításokat végezned, az Inlernet® képlete, ugyanis sokkal egyszerűbb.

2.                  MEGBÍZHATÓ

„A legmegbízhatóbb út, hogy megjósold a jövőt, ha te magad alakítod.” mondta Abraham Lincoln és az Inlernet® maximálisan képes azonosulni az Amerikai Egyesült Államok tizenhatodik elnökének bölcsességével.

Nem is bízzuk a véletlenre és többek között emiatt is alkotja filozófiánk egyik alapkövét a megbízhatóság.

Hiszen üzletről beszélünk, pénzről, ahol – ahogy mondani szokták – nincs barátság. Mi azonban a jó kapcsolatot, a „barátságot” legalább ilyen fontos értéknek tartjuk és pontosan tudjuk a megőrzésének egyik záloga, szintén a megbízhatóság.

Sokszor, sokan, sok helyen és kontextusban beszélnek a megbízhatóságról, azonban legalább ilyen sokszor hallhatjuk azt is, hogy megbízhatatlan, mást tett, mint amit ígért, mint amit állított.

Bármilyen témakörben vizsgáljuk a fogalmát, a megbízhatóság az előírt követelmények kielégítését jelenti: legyen az műszaki eszköz, statisztikai fogalom, jogi-, vagy élő személy. Ebből kifolyólag, az esetek legnagyobb részében egy igencsak kívánatos tulajdonság. Mitől mégis olyan bizonytalan ez a tulajdonság, mik az ismérvei egy valóban megbízható cégnek, vagy személynek?
Mindannyian csalódtunk már és mégis, a felismerése nem egyszerű feladat és sokszor pont az akadályoz meg bennünket ebben, hogy már túlzottan bizalmatlanok vagyunk.

A tanulság tehát az, hogy amíg nem pontosítjuk, hogy mit is értünk egy megbízható vállalat alatt, addig nem leszünk képesek kiszűrni a megbízhatatlanokat. Hadd segítsünk ebben:

Számunkra, a legfontosabb érték, hogy Törzsvásárlóink és Termékpartnereink egyaránt azt érezhessék, hogy stabil alapokra építkezhetnek és támaszkodhatnak, hiszen az Inlernet® folyamatos biztonságot szolgáltat nekik. A kölcsönös előnyök folyamatosan biztosítottak mindkét fél számára. Visszatérítéseiket és jutalékaikat haladéktalanul és pontosan megkapják. Minden fejlesztés és változtatás, kizárólag pozitív irányban történhet, és Partnereink érdekeit szolgálja. Éppen ezért átlátható a kommunikációnk, ennek érdekében teszünk elérhetővé minden segédanyagot és fejlesztjük folyamatosan és magas szinten vállalatunkat.

Korábbi bejegyzésünkben már megírtuk. „Célunk, hogy a Világ legnagyobb Törzsvásárlói közösségévé váljunk, ahol a Termékpartnerek és a Törzsvásárlók egyaránt megtalálják boldogulásukat.”

Tisztában vagyunk vele, hogy ezen az úton nem hibázhatunk, hiszen a bizalomvesztésnek komoly ára van az üzleti piacon és a személyes kapcsolatokban egyaránt.

Az Inlernet® alapítói azonban egy zseniális ötlet alapján egy olyan vállalatot építettek fel, ahol működésükkel az emberek életének jobbá tételét célozták meg. Ez tényleg szépen hangzik, de lássuk hogyan is valósítjuk meg ezt a gyakorlatban:

 • Akár Törzsvásárló, akár Termékpartner csatlakozik családunkhoz, semmilyen regisztrációs és további költség nem terheli.
 • Nincsenek kötelezettségek, havi kötelező vásárlás, továbbajánlás, kötelező rendezvénylátogatás, stb. Minden partnerünk maga dönti el, milyen részeit használja ki a Rendszer© biztosította előnyöknek.
 • Az Inlernet-Rendszer© minden eszközt térítésmentesen biztosít a Partnereinek. Mindezt annak érdekében is teszi, hogy kor, nem és anyagi helyzettől függetlenül bárki képes lehessen élvezni a Rendszer© nyújtotta előnyöket és általa egy stabil, sikeres jövőképet felépíteni magának és szeretteinek. Úgy gondoljuk, az egyik legnagyobb értékünk pont ez. Hogy valóban stabil jövőképet tudnak partnereink felépíteni, amennyiben üzletszerűen is foglalkoznak az Inlernettel®.
 • Hányszor hallottuk már, hogy „Ez idáig nagyon szép…na de hol van a bibi?” Be kell valljuk, van. Tényleg van, még pedig egyetlen egy. Az, hogy a mindenkori vásárlásaidat az Inlernet® kedvezményt, ma már több mint 56 000 helyen elfogadó üzletek egyikében végezd el.
  Nagy kérés ez? Nem hinnénk. Hiszen az elfogadóhelyek a kereskedelem minden szegmensében megtalálhatók és sok esetben a piacvezetők is. Csak üsd be a honlapon a „Termékpartnerek” menüpont keresőjébe a kívánt terméket, vagy szolgáltatást, add meg az irányítószámodat és már válogathatsz is kedvedre.
 • Ahogy a mondás tartja, „Jó barátság alapja a pontos elszámolás.” Ehhez tartjuk magunkat. Pontosan és késedelem nélküli kifizetések kéthetente. Azonban az Inlernet® online utalvánnyal ráadásul azonnal tudsz vásárolni, ugyanis az Inlernet-Rendszer© másodperc alapú elszámolással működik, hogy Törzsvásárlói azonnal láthassák, kedvezményeiket valóban haladéktalanul megkapják. Tudsz olyan rendszert, ahol a kereskedő azt tapasztalja, hogy az áru ellenértéke hamarabb megérkezett a számlájára, mint ahogy a vásárló az üzletbe? Nem ugye? De nálunk ez sem lehetetlen, hiszen célunk, hogy minden fél a lehető legjobb szolgáltatást kapja, a lehető leggyorsabban.
 • Folyamatos és nyílt kommunikáció. Nem nagyon találsz felületet, ahol ne érnéd el az Inlernet® legfrissebb híreit, ne tudnál információhoz jutni a legújabb Termékpartnereinkről és az általuk kínált kedvezményről, vagy akár ne tudnád megkeresni magad a legutolsó rendezvényünkön készült fényképek között. Honlap, Blog, Hírlevél, Facebook, Twitter, Google+, Youtube és még több közösségi média felület áll a rendelkezésedre, hogy a kedved szerintiről szerezhesd be az új információkat. Hiszen, az információ hatalom és szeretnénk, ha a leggyorsabban jutnának el hozzád és csapatod tagjaihoz híreink, fejlesztéseink.
 • Azzal, hogy az Inlernet® minden Törzsvásárlónak lehetőséget biztosított, hogy mindent, amit régen megszerzett, ugyanazokkal a feltételekkel fordíthassa vásárlásra, már az indulásnál is maximálisan bizonyította a bizalom fontosságát! Az elmúlt két és fél év alatt ezt a bizalmat pedig kizárólag csak növelte Törzsvásárlóiban, akik ma már nem csak tudják, hanem érezhetik is, hogy mindig, minden körülmények között számíthatnak a vállalat támogatására!
  A biztonságos üzletépítést, a maximális megbízhatóságot, az átlátható és tiszta jogi környezetet, ahogy a múltban, most is alapvetőnek tartjuk.
 • Egyedülálló karrier Rendszer© és kompenzációs terv. Megbízható céget keresel, ahol biztonságosan építheted vállalkozásodat? Mindezt pedig úgy, hogy azzal teremted meg az anyagi függetlenségedet, hogy ugyanazt a tevékenységet folytatod minden nap, amit eddig is rendszeresen tettél, azaz vásárolsz, és ezt a lehetőséget megosztod másokkal?
  Ne keress tovább, mert rátaláltál! Az Inlernet-Rendszer© biztosítja számodra, hogy függetlenül, saját tempódban, a saját időbeosztásod és célkitűzéseid szerint építhesd vállalkozásodat és mi minden esetben támogatunk, hogy a lehető legsikeresebb lehessél és ehhez ráadásul különleges motivációs utazási kiírásokkal is hozzájárulunk. Hiszen, valahol ki kell pihend munkád fáradalmait és élvezned a megérdemelt sikert.
 • Ha semmi sem megbízható, akkor bármi megtörténhet.” mondta Margaret Drabble, író. Nagy igazság és ezért is fontos, hogy az Inlernet-Rendszernek© egyetlen olyan pontja se legyen, amely nem érthető, nem átlátható, vagy nem a nemzetközi és a hazai jogszabályoknak megfelelő.

Mi pedig minden erőnkkel azon vagyunk, hogy olyan precízek, pontosak és megbízhatóak legyünk, mint a vállalat anyaországában készült órák.

Ui:

Ugye nem felejtetted el, hogy most szombaton remek előadókkal, izgalmas témákkal és új információkkal várunk az Inlernet® Napon a Lurdy Házban!? Várunk szeretettel!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/21787/pics/14452819635311100_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?