Tisztelt volt ScienNet Törzsvásárló, Termékpartner!

Inlernet

A ScienNet International LLC. kérésének eleget téve, az alábbiakban idézzük a cég levelének szövegezését:

"Az elmúlt időszakban, sajnálatos módon újra téves információk láttak napvilágot a ScienNettel és a jelenlegi állapottal kapcsolatosan, így szeretnénk Önt tájékoztatni a pontos információkról és a jelenlegi helyzetről!

A ScienNet International LLC. - mint tudja - az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett és működő vállalat, így nem adóalany Magyarországon, vagy az Európai Unióban és sem a múltban, sem a jelenben nem rendelkezett leányvállalattal, székhellyel, telephellyel, igazgatóval, vezető tisztségviselővel, géppel és berendezéssel egyik európai országban sem.

A ScienNet International LLC. egy magyar vállalkozással, a Headmin Kft-vel kötött megbízási szerződést, a Termékpartnerekkel összefüggő és kapcsolatos marketingtevékenységre.
Ez a vállalkozás természetesen magyarországon bejegyzett cég és a jogszabályoknak megfelelően, minden alkalommal, időben teljesítette az állami szervek és a vele üzleti kapcsolatban állók felé fennálló kötelezettségeit.

Tette ezt ugyanúgy, mint a ScienNet International LLC., aki három éves működése során, minden Törzsvásárlójának és Termékpartnerének pontosan és időben fizette meg az ÁSZF szerint Őket megillető összegeket.

Kiemelten fontosnak tartjuk ezt megjegyezni, mert a ScienNet International LLC. soha, egyetlen Törzsvásárlójának sem vette el pénzét, élt volna vissza vele, vagy nem utalta volna el számukra az ÁSZF szerint nekik járó összegeket!

Törzsvásárlóink a ScienNet-Rendszerbe úgynevezett Vásárlási utalvány foglalókat helyeztek el, amelyek a mai napig rendelkezésükre is állnak, köszönhetően annak, hogy a 2012 májusában történt akvizíciót követően, a teljes know-howt és szerződéses kapcsolatokat megvásárló Inlernet Worldwide AG. szerződésben vállalta, hogy a ScienNet Törzsvásárlói is ugynazokkal a feltételekekkel juthatnak hozzá Vásárlási utalvány foglalóikhoz, illetve ezeket az összegeket, ugyanolyan feltételekkel - az ÁSZF idevágó pontjai alapján - levásárolhatják az Inlernet Termékpartnereinél. 

Fontosnak tarjuk és kérjük is, hogy ezeket az összegeket használja fel az Inlernet-Rendszer használata által, hiszen ez az Öné és ma is ugyanúgy tud vásárolni velük, mint régen és ha nem használja fel ezeket az összegeket, akkor továbbra is csak a számláján, holt tőkeként fognak „pihenni“. Miközben tudja jól azt is, hogy vásárlásai során nem csak visszatérítéseket kap, hanem többletjövedelme is keletkezhet.

Egy példa a foglalók felhasználására: Ha Ön vásárol egy 10%-os Inlernet Termékpartnernél 10.000 Ft-ért, akkor a 10% árengedmény 60%-a fizethető a foglalóból, azaz 10.000 Ft x 10% = 1.000 Ft x 60% = 600 Ft.

Ön tehát 600 Ft-ot felhasználhat a már befizetett foglalójából és a maradék 9.400 Ft kell mellé tennie, így a 10.000 Ft-ot elköltheti.

A maradék foglalóját ugyanezen szabályok szerint egy, vagy több másik vásárlása során használhatja fel, addig amíg az teljesen el nem fogy.

Leinemann Zsolt, a Headmin Kft. ügyvezetője, soha nem volt a ScienNet International LLC. vállalatának tagja, tulajdonosa és alkalmazottja, így Ő nem felelős a 2009 novemberében történtekért.

Miután Leinemann Zsolt okirattal bizonyítottan kizárólag korlátozottan, a bankszámla tekintetében volt meghatalmazott, ezért sosem volt teljeskörű képviselője a ScienNet International LLC.-nek. A jogszabályok alapján kijelenthető az is, hogy egy korlátozott jogkörrel bíró meghatalmazott a meghatalmazó esetleges jogsértéséért nem vonható felelősségre. Ezek alapján - és mint a történtek is bebizonyították -, teljesen jogellenes volt Leinemann Zsolt szabadságának korlátozása.

Sajnálatos módon azonban, a Média túlkapásai és pontatlan információi, illetve a VPOP felkérésére, !két nap alatt! elkészített igazságügyi adószakértői szakvélemény alapján Ő került reflektorfénybe és került meghurcolásra, de ártatlanságát igazolja az is, hogy mind a mai napig sem bizonyítás, sem pedig vádemelés nem történt ellene, vagy a ScienNet International LLC. ellen.

Vállatunk továbbra is kitart azon állítása mellett, hogy soha nem követett el jogszabálysértést, nem élt vissza Törzsvásárlóinak Vásárlási utalvány foglalókra elhelyezett, vagy a ScienNet-Rendszer használata által megkeresett összegeivel és nem volt semmilyen elmaradt, vagy be nem fizetett adótartozása, feléje fennálló követelése. 

2009 november 25-én az adóhatóság, a vállalat bankszámláján található, a Törzsvásárlók által még át nem utaltatott, vagy fel nem használt, az ÁSZF szerint a tulajdonukban lévő, nekik jogosan járó, saját pénzeiket zárolta. Ez az az összeg, amely a mai napig zárolás alatt van, visszajárna a volt Törzsvásárlóinknak, hiszen ezek az összegek a ScienNet-Rendszer használata által megtermelt bevételeik, jutalékaik, nem pedig a ScienNet nyeresége. A ScienNet a működésének ideje alatt - a könyvelési adatok alapján - nem volt nyereséges.

A ScienNet International LLC., mint ezt mindig is kommunikáltuk, semmilyen nyereséget nem szerzett a Törzsvásárlók Vásárlási utalvány foglalóiból, hiszen az ÁSZF is pontosan szabályozza, hogy nyereség alapja kizárólag a megvalósult vásárlási forgalmakat követően keletkezhetne, így ez a feltételezés is végképp irreleváns.

Több Törzsvásárlónk is kérdezte, miért nem teszünk semmit annak érdekében, hogy a ScienNet-Rendszer Törzsvásárlói az Őket jogosan megillető összegekhez hozzájuthassanak?

Válaszunk az, hogy a VPOP eljárását a ScienNet International LLC. maximálisan támogatta/támogatja és elősegíti, illetve három ügyvéden keresztül is folyamatosan azon dolgozott/dolgozik, hogy így hat évet követően, a Magyar állam, ezeket az összegeket végre felszabadítsa és visszajuttathassuk azoknak, akiket valóban megillet.

A hatóságok 2011 szeptemberben, a nyomozási idő lejárta előtt 2 hónappal felfüggesztették az ScienNet International LLC. és Leinemann Zsolt ellen indított eljárást külföldi jogsegély iránti kérelemre hivatkozva. Ezzel az ügyvédek azonban nem tudnak mit kezdeni, ugyanis ez korlátlan ideig fenntartható, viszont ilyen esetben a zárolt összegeket továbbra sem szabadítják fel.

Sajnos, nem tudunk többet tenni és az évek során, már minden jogi lehetőséget kipróbáltunk ennek érdekében. Óriási csalódás számunkra is, hogy ilyen hosszú éveken keresztül megvalósítható az, hogy 450 000 ember vagyona zár alatt álljon úgy, hogy a feltételezettekhez egyik vállalkozásnak, valamint a Törzsvásárlóknak sincs köze, de ennek ellenére vissza a jelen pillanatig nem kaphatták pénzüket.

A harcot a ScienNet International LLC. nem adta és a jövőben sem fogja feladni, mert ami törvényesen megilleti Törzsvásárlóinkat, azt meg is kell, hogy kapják végre! Számunkra is elkeserítő, hogy ez elfordulhatott és a legdinamikusabban fejlődő, legsikeresebb és a magyarországi kisvállalkozásoknak legnagyobb forgalmat bonyolító Törzsvásárlói Rendszert egy tollvonással megállították és ezzel elképzelhetetlenül- és kárpótolhatatlanul nagy kárt okoztak a vállalat 450 000 Törzsvásárlójának, 17 000 Termékpartnerének és a Magyar gazdaságnak úgyszintén. 

Tudjuk, hány kiskereskedő ment tönkre amiatt, hogy elveszítette így Törzsvásárlóit és kiszámítható, egyre növekedő forgalmát, azonban kérjük, ezekért ne minket hibáztasson, (főleg ne az Inlernet Worldwide AG-t) mert ahogy a ScienNet-Rendszer működése alatt is tapasztalhatta - amely mindenki megelégedésére szolgált és több tízezer embernek biztosított folyamatos megélhetést, forgalmat, bevételt -, Mi mindig maximálisan Törzsvásárlóink és Termékpartnereink érdekeit tartottuk szemünk előtt!

Azzal, hogy a vállalkozás motorját - a Törzsvásárlói-Rendszer szerződéses kapcsolatait - eladtuk az Inlernet Worldwide AG-nak, pedig hozzásegíthettük Törzsvásárlóinkat, hogy legalább már a Vásárlási utalvány foglalóikhoz könnyedén, online is hozzáférhessenek, karrierszintjeiket, a ScienNet-Rendszerben elhelyezett Jogaikat, felépített csapataikat megtarthassák és ezekből újra jövedelemhez juthassanak.

Mi, a ScienNet International LLC. tulajdonosai és vezetői hálával tartozunk az Inlernet Worldwide AG. tulajdonosainak és vezetőinek, hogy ezt a nagyvonalú gesztust megtették ügyfeleink érdekében és nem a könnyebb utat választották, hogy egy teljesen tiszta lappal indítják útjára korszerűen felépített és továbbfejlesztett vállalkozásukat.

Természetesen a jövőben is azonnal tájékoztatjuk Önöket minden fejleményről és bízunk benne, hogy belátható időn belül végre pont kerülhet ennek a méltánytalan eljárásnak a végére, felszabadítják Törzsvásárlóink pénzét tartalmazó bankszámlát és mindeki megelégedésére jogos követeléseiket is bankszámláikra utalhatjuk!

Üdvözlettel és tisztelettel:
ScienNet International LLC. Vezetősége"

„Gazdagodjon meg költekezéseiből!“ 

 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?