FELELŐSSÉGGEL EGY EMBERIBB JÖVŐ ÉRDEKÉBEN

Inlernet

8. EMBERBARÁTI

Az Inlernet®, Törzsvásárlók és Termékpartnerek alkotta családja, egy igazán szoros, a kölcsönös előnyökön alapuló kötelék, amely a családokra jellemző felelősségvállalás eszméjét is alapértékei közé sorolja. Ugyanis a siker, az anyagi biztonság mit sem ér, ha nem figyelünk egymásra, ha nem segítünk egymásnak, és ha nem tartozunk egymásért, saját magunkért-, tetteinkért is felelősséggel. Folyamatosan vissza kell adnunk sikereinkből, mert abból sarjad az új „élet”, az új siker, amely újabb embereknek, családoknak, közösségeknek, nemzeteknek teremti meg a lehetőséget a felemelkedésre, a kitörésre, az önmegvalósításra, vagy tehetségük kibontakoztatására, álmaik valóra váltására. Ennél szebb küldetést, pedig nehéz elképzelni.

Sokan mégis úgy gondolják, hogy az üzlet és az emberbaráti szemlélet nem összeegyeztethető. Azonban az Inlernet®, ebben is másképp gondolkodik és cselekszik. Számunkra alapvető, hogy amit filozófiánknak vallunk, arról ne csak beszéljünk, hanem annak megfelelően is cselekedjünk és járjunk elöl példával.

Mert kifizetődő üzlet is lehet az, ami elemi-, emberbaráti kötelességünk. A segítségnyújtás.

Él olyan személy a környezetedben, aki bármilyen módon is segítségre szorul? Segítettél már neki? Reméljük igen! De tapasztalnod kellett azt is, hogy egy egyén segítségnyújtása néha csak csepp a tengerben, bár ezek a cseppek a legfontosabbak, hiszen ezekből születnek az igazi, hatalmas óceánok. Mi pedig egy ilyen óceán vagyunk. Az Inlernet®családjának kék óceánja, amely mint a magzatvíz borítja be lágyan az óvandókat, a segítségre szorulókat.

Emberbarát az a személy, aki az egyetemes emberszeretet eszméjét vallja és követi. Mi, az Inlernet® vezetősége ezt valljuk magunkénak és ezt a szemléletet kívánjuk továbbadni partnereinknek, hogy elterjesszük az egész világon.

Fontos számunkra, hiszen nincs annál nagyobb öröm, mint amikor láthatjuk más örömét, amikor letörölhetjük a könnycseppeket orcájukról, láthatjuk a gyermekek mosolyát, a szüleik megnyugvását, vagy átélhetjük mellettük azokat a pillanatokat, amikor valóra válnak olyan álmaik, amelyekre korábban gondolni sem mertek.

Az életben sok minden nem pénz kérdése, de a feltételek megteremtéséhez sokszor igenis szükség van arra, és az Inlernet® ezért is keltette életre alapítványát, amely globális szinten von védőhálót a rászorultak, a hátrányos helyzetűek, a betegek, az elmaradott településeken élők, és a rejtett tehetségek fölé.

Mert valljuk, minden ember óriási érték, minden gyermek pedig egy hatalmas kincs, hiszen bennük rejlik jövőnk záloga és kinyitni a bennük rejlő „ablakokat”, - amelyen kirepülve szárnyalhat tehetségük - teremti meg mindannyiunk számára az egyre szebb és élhetőbb világot.

Milyennek képzeld el az Inlernet® védőburkát? Egyszerűnek, azaz egyszerűen zseniálisnak.

Hiszen az Inlernet® családjának növekedésével hosszútávon képes megteremteni azt a globális szervezetet, amely minden nézettől és minden személytől függetlenül képes felelősen támogatni embereket. Mindezt pedig nem másból teszi, mint az Inlernet®Közösség mindennapi vásárlásaiból. Ugyanis az Inlernet® az összes bevételéből származó nyereségének a 33%-át utalja az Inlernet® Alapítvány számlájára, amely összegek kizárólag a célokban megfogalmazott projektek megvalósítására fordítódnak.

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen érzés az, amikor elmész vásárolni, leemelsz egy terméket a polcról, beteszed a kosárba, majd amikor a pénztárnál kiegyenlíted az ellenértékét, akkor ezzel segítesz egy olyan embernek a világ valamelyik pontján, akit valószínűleg nem is ismersz, nem is hallottál róla és Ő sem tud rólad semmit, de mégis összekapcsol már benneteket valami örökre, az emberbaráti szeretet és felelősségvállalás ereje.

Az Inlernet® Alapítvány nem elégszik meg a segítségnyújtással. Célja a mikroközösségek életminőségének jobbá tétele, illetve ezeknek a személyeknek a megfelelő értékrend felé való elmozdítása, tanítása. Ma már szerencsére nem ismeretlen kifejezés a „long life learning”, azaz az „életen át tartó tanulás” folyamata. Ugyanis ez az egyik legfontosabb eleme küldetésünknek. Tanulás és a tanítás által felemelni a rászorulókat, megmutatni nekik egy új, egy jobb utat és megtanítani őket „járni” is ezen az úton. Hisszük, hogy ez a fajta segítségnyújtás, a megfelelő tájékoztatás, a tudáskincs átadása, elsajátítása vezet a jövőben egy olyan élethez, amelyben minőségi változás következik be.

Számunkra azonban az is fontos, hogy a rászorulók, ne azt érezzék, hogy a segítséget mástól kapták, hanem mi csak a lehetőséget biztosítjuk, megmutatjuk a célhoz vezető utat, segítünk elindulni rajta és támogatjuk is őket útközben, de maguknak kell végigmenniük rajta. Hiszen így lesz az Ő sikerük, és így tudjuk továbbadni azt az emberbaráti szeretetet, figyelmet és törődést, amelyet Közösségünk tagjai már maguknak vallanak.

Az élet rengeteg kihívással, megoldandó feladattal szembesít bennünket a jelen és a jövő környezetével és az emberek életének jobbá tételével kapcsolatosan. Szülőként, felelősséggel tartozol utódaidért is. Azonban a tudatos és felelős vásárlással jelentősen hozzájárulsz egy szebb és jobb világ megalkotásához, ez pedig egy olyan cél, amelyért érdemes küzdeni. Az Inlernet® Worldwide AG. a világon egyedülálló módon, az összes bevételéből származó nyereségének a 33%-át az Inlernet® Alapítványon keresztül a következő nyolc célra ajánlja fel:

  1. egészséges test, szellem és lélek megőrzésének támogatása
  2. szociális ellátottság emelése
  3. kultúra és oktatás az eredendő értékek szerint
  4. a kiaknázatlan emberi erőforrások a mikro- és a makro közösség érdekében való újra-, és tartós mozgósítása
  5. környezet és természet megóvása, a káros folyamatok visszaszorítása
  6. biogazdálkodás ösztönzése és piacának megteremtése
  7. emberiség jövőjét jelentő kutatások, fejlesztések finanszírozása
  8. egy ez idáig kiaknázatlan, de az emberiségre veszélytelen energiaforrás hasznosítására irányuló kutatások támogatása

Az Inlernet®, minden gondolatával, tevékenységével, tanításával és inspirációjával arra törekszik, hogy az emberiség és a világ érdekében értékeket teremtsen. Ennek az értékteremtési törekvésnek és folyamatnak megvalósuló állomásairól pedig rendszeresen fogunk tájékoztatni!

Teremts Te is igazi értéket vásárlásaiddal az Inlernet-Rendszer© segítségével!

Mindig tartsd szem előtt, hogy, az Inlernet-Rendszerében© végzett vásárlásaid által, minden egyes elköltött összeggel ahhoz nyújtasz segítséget és ahhoz járulsz hozzá, hogy világunk napról-napra egy kicsit mindig jobb legyen!

Köszönjük Neked és annak érdekében, hogy erre mindig emlékezhess választottuk az Inlernet® szlogenjének:

„Teremtsen értéket vásárlásaival!”

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/22819/pics/14489127823012678_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?