A SIKERES ÜZLET ÚJ VALUTÁJA

Inlernet

9. RUGALMAS

„A rugalmasság nem szívesség, hanem a munkahelyek új valutája.”, mondta Ted Childs, aki 39 éven keresztül dolgozott az IBM HR csapatában.

Ted tökéletesen ragadta meg a lényeget, hiszen a gazdasági válság következményeként hirtelen egy olyan felgyorsult világban találtuk magunkat, amelyben csak a gyors alkalmazkodóképességgel és tudásunk, képességeink folyamatos fejlesztésével leszünk képesek talpon maradni. Ez korunk egyik legértékesebb valutája és az Inlernet® bőségesen rendelkezik ezzel.

Tudjuk, mennyire rugalmasan építettük fel vállalkozásunk rendszerét és nem hisszük hogy találsz még egy, akár csak megközelítően is hasonlót! Mert az a rugalmasság, amelyik az Inlernet-Rendszer© egyik legnagyobb értéke, nem annyit jelent csupán, mint a hagyományos munkahelyek esetében előforduló rugalmas munkakezdés! Messze túlmutat ezen. Nézzük sorban!

Feltételrendszeri rugalmasság:

Az Inlernet-Rendszerhez© való csatlakozás ingyenes és kötelezettségek nélküli, azonban lehetőségek sokaságát kínálja partnereinek, amennyiben kihasználják ezeket és vásárlásaikat az Inlernet® Termékpartnereinél végzik.

Törzsvásárlói-, és termékpartneri viszony rugalmassága:

Minden egyes Törzsvásárlónk és Termékpartnerünk, minden kötelezettség és következmény nélkül saját maga dönt, hogy kizárólag az Inlernet törzsvásárlói előnyeit, a termékpartneri előnyeit, ezeket együtt, vagy ezek mellett a saját üzletük felépítésének lehetőségeit választja. Az Inlernet® ugyanolyan figyelemmel képviseli Közösségének minden egyes tagját, segíti és biztosítja számukra a Rendszer© nyújtotta előnyöket.

Választás rugalmassága:

Termékpartnereink ezreinek köszönhetően, vásárlási szándék esetén rugalmasan választható az igényeinknek legjobban megfelelő Termékpartner. Ebben óriási segítségünkre van a honlap „Termékpartnerek” menüpontjának intelligens keresője, ahol település, piaci szegmens, vagy akár terméktípus szerint is keresgélhetünk a kereskedők kínálatai között.

Működési rugalmasság:

Az Általános Szerződési Feltételek egyértelműen rögzítik a szabályokat, ugyanakkor az Inlernet® az adott élethelyzetnek megfelelően igyekszik a realitások alapján dönteni és hajlandó a logikára alapozva meghozni ezeket a döntéseit. Ez a momentum nagyban járul hozzá az Inlernet® sikeres működéséhez. Nagyon sok más céggel szemben, mi képesek vagyunk erre!

Lehetőségek rugalmassága:

Az Inlernet® jutalékrendszere 20 féle jutaléktípust különböztet meg, így már az induláskor eldöntheted, hogy céljaid mielőbbi megvalósulása érdekében mennyi idő alatt szeretnéd elérni az egyes kifizetési szinteket és ahhoz tudod megválasztani a stratégiádat. Nincsenek kötelező elemek, így a folyamatosan építkező partnerek lépésről-lépésre képesek elérni ezeket a szinteket és részesülni az egyre magasabb kifizetési összegekből.

Jogelhelyezés rugalmassága:

Az Inlernet-Rendszer© az egyetlen, amelyik ekkora rugalmasságot és szabadságot biztosít számodra a Jogok elhelyezése kapcsán! Lehetőséged van bármikor, bármilyen üres helyre elhelyezni jövőbeli vásárlásaid foglalóiból szerzett Jogaidat, vagy a Személyes Bónusz Jogaidat. Ez az egyik legfantasztikusabb eleme az Inlernet-Rendszernek©.

Időbeli rugalmasság:

Az Inlernet® Törzsvásárlói saját maguk által meghatározott időpontban vásárolhatnak és az online üzleteknek köszönhetően mindezt az év 365 napjának, bármelyik órájában megtehetik. Azok a partnereink, akik pedig úgy döntenek, hogy az Inlernet-Rendszeren©belül felépítik saját vállalkozásukat, rugalmasan, maguk határozhatják meg azt az időmennyiséget, amelyet napi-, vagy heti szinten fordítanak erre.

Lokális rugalmasság:

Törzsvásárlóink maguk döntik el, hol dolgoznak: otthon, saját irodájukban, hotelben, kávéházban, konferenciateremben, vagy egyéb alternatív munkahelyen. Ez az a tökéletes munka, amely nincs helyhez kötve! Akár a számítógép, vagy ma már egy okostelefon mellől is végezhetjük csapatunk építését a Skype, vagy egyéb más alkalmazás segítségével. A Rendszer© minden egyes elemét úgy építette fel az Inlernet, hogy a lehető legnagyobb rugalmassággal tudja kezelni a többszázezer Törzsvásárló igényeit.

Munkamódszer rugalmassága:

Többféle stratégia létezik a sikeres üzletépítésre és az Inlernet® a képzései által is segít megtalálni azt a módszert, amelyik a legmegfelelőbb számodra és a legrövidebb idő alatt tudja a legnagyobb sikert elérni. Kizárólag Te vagy saját sikered kovácsa, mi pedig biztosítunk hozzá minden feltételt, hogy Neked, kizárólag csak a céljaidra kelljen koncentrálni.

Funkcionális rugalmasság:

A csapatok, személyes kompetenciáik erőssége alapján vezetőjük segítségével, maguk határozzák meg az esetleges munkamegosztást. Működhet a feladatköri rotáció és a feladatok közti átjárás megteremtése egyaránt. Cél mindig az eredményesség, a kölcsönös előnyök és ehhez a maximális rugalmasság biztosítása.

Kommunikáció rugalmassága:

Az Inlernet®, az Ügyfélszolgálatán keresztül minden Törzsvásárlója számára biztosítja a folyamatos kommunikáció lehetőségét. Bármilyen kérdésről is legyen szó, Partnereink a Honlapon és a Blogon is minden hasznos információt megtalálnak és ezek letölthető formában is rendelkezésükre állnak. Emellett folyamatosan tartunk vezetői megbeszéléseket is, ahol a csapatok vezetői meg tudják osztani ötleteiket, véleményeiket, javaslataikat az Inlernet® Menedzsmentjével annak érdekében, hogy az az ügyfélközpontú, folyamatos innováció és fejlődés, ami jellemez bennünket, továbbra is az Inlernet® védjegye maradhasson.

A rugalmasság, mint látható, az Inlernet szótárában nem csak annyit jelent, hogy partnerünk egymaga képes döntést hozni a munka feladatainak helyéről, idejéről és hosszáról, hanem ezek többszörösét. Nálunk a rugalmasság a szabadság, az önmegvalósítás szinonimáját is magában hordozza.

A rugalmasság fontossága és a rugalmas munka ugyan divatos jelenség, de az Inlernet® kontextusában páratlan.

Számunkra a legfontosabb előnye, hogy Törzsvásárlóink részéről egyszerűbbé válik a munka és a magánélet összehangolása, javul jóllétük és elégedettségük, a motivációjuk és a felelősségvállalásuk - ami szintén mindenki számára kedvező. Mindemellett csökken a munkahelyi stressz, a hajlam burn out-ra (kiégésre), kevesebb lesz a hiányzás, a betegség és a szabadság, javul az eredményesség és a vállalat, illetve saját vállalkozásaink megítélése.

A legjobb rúdugrók is az összetett rugalmasságot hasznosítják. Nem elég a legmodernebb technológiájú, legrugalmasabb és emellett a legerősebb, legnagyobb teherbírást is elviselő rúd, hanem elengedhetetlen a sportoló fizikai erejének felhasználása is a rugalmasságán keresztül. A két rugalmasság, a két erő és a legkorszerűbb technológia összekapcsolódásának eredménye a világcsúcs. Mi pedig sosem adjuk ennél lejjebb!

Tudjuk, hogy már bizonyítottuk: Az Inlernet-Rendszer© rugalmasságán, mindenki csak NYER!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/22982/pics/14494904715585011_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?