A TÉNYEK AMITŐL AZ INLERNET TÖBBET NYÚJT

Inlernet

Elfogulatlanul, a tapasztalati tényekre alapozva felsoroljuk a számodra azokat a tényeket, amiért az Inlernet® a legjobb választás a céljaid elérése érdekében:

 1. A legmagasabb hálózatos jövedelem lehetőségét kínálja az Inlernet®!
 2. A leggyorsabb jövedelem emelkedést itt lehet elérni!
 3. Az ezelőtt bármikor befizetett vásárlási utalvány foglalóidból az ÁSZF szerint részben kifizetheted a mostani vásárlásaidat.
 4. Termékpartnereinknél történő készpénzes fizetés esetén is visszakaphatod az ÁSZF szerint az utalvány foglalóra befizetett összegeket.
 5. Az Inlernet® 100% garanciát és biztosítékot nyújt a befizetett vásárlási-utalvány foglalók felhasználhatóságára! Ezt azt jelenti, hogy időben bármikor, bármilyen körülmények között, az ÁSZF szabályozásával felhasználhatod a vásárlásaid során azokat! 
Ez a Te “Inlernet-Biztonság”-od!
 6. A foglalókat szinte úton-útfélen fel lehet használni már a kb. 22.000 szerződött üzletben!
 7. Az okostelefon applikációnak köszönhetően bankkártya és készpénz nélkül is vásárolhatsz a szerződött Termékpartnereinknél, ráadásul ugyanolyan kedvezmények mellett, azonnali jóváírásokkal.
 8. A Tökéletes Csomagnak köszönhetően aktív munkavégzés nélkül két év alatt több, mint 28%-al növelheted a vásárlási utalvány foglalóra elhelyezett összegek értékét!
 9. Minden általad beajánlott Törzsvásárló árengedményének az 5%-át megkapod életed végéig és még az Örököseid is. A beajánlott Vásárlói ajánlásai után is jár az 5% Ajánlói visszatérítés! Összesen 4 szintig feltétel nélkül.
 10. Az Inlernetben 20 különféle jutalékból származhat jövedelmed és egyikért sem szükséges egy életen keresztül napi 8 órát dolgoznod.
 11. A törzsvásárlói Rendszerünkben a Magyarországon létező legtöbb termék és szolgáltatás értékesítéséből jövedelmed származhat.
 12. Ha termékpartneri Referensünk leszel, vagy esetleg már az vagy, akkor az összes olyan Törzsvásárlónk árengedményének az 1%-át megkapod életed végéig, aki abban az üzletben vásárol, amelyet Te ajánlottál a Rendszerbe. Ezen felül a Termékpartner beajánlásáért minimum 4000 Ft jutalékot írunk jóvá a számládon!
 13. Bárki, nemcsak Referens megújíthatja a szerződéseket a régi Termékpartnerekkel, ezáltal élete végéig megszerezheti a kereskedő árengedményének az 1%-át. A megújítás további ösztönzése érdekében sikeresség esetén azonnal jóváírunk a számládon 2500 Ft-ot.
 14. Ha utalvánnyal fizeted ki az Inlernet-Nap jelképes 3.000 Ft-os belépődíját, akkor jóváírjuk a Foglaló egyenlegeden ezt az összeget, amit levásárolhatsz bármelyik Termékpartnerünknél, így valójában ingyenes a nagyon sok pénzt is megérő rendezvényünk.
 15. Ha regisztrálod ismerőseidet díjmentesen, akkor az Ő Foglaló egyenlegeiken 12.000 Ft-ot ajándékként azonnal jóváírunk.
 16. A Rendszerünkben mindenki, mindenki vásárlásából részesedhet a Jog-fának köszönhetően!
 Az Új Rendszerben az összes Inlernet-Ország, összes Jogát megtekintheted és bármely szabad Jog-helyre elhelyezheted a Jogodat.
 17. Az Inlernet-Rendszerben Bónusz-Jogokat is kaphatsz, melyeket Te helyezhetsz el szabadon bárhová. Ráadásul több mint dupla annyi Bónuszt kaphatsz, mint “régebben”!
 Minden Bónusz-Jog megnöveli az előtte álló Jogok darabszámát és pontosan ugyanannyi jutalék jár utánuk, mint a Normál-Jogok után.
 18. A Bónusz-Jogok értékét akár jóvá is írathatod az Utalványszámládon, vagy akár a Jutalékszámládon is és így készpénzre válthatod szinte azonnal.
 19. Az Inlernet egy nemzetközileg terjeszkedő törzsvásárlói hálózat, mely a terveink szerint 3 havonta nyit egy új országot. Az új országban vásárlók kiadásaiból is részesedhet bárki, aki aktív Törzsvásárlónk. Képzeld el, hogy a Kínában élő 1.364.000.000 Vásárló kiadásából részesedhetsz!
 20. Az utazási versenyben a régi utazási pontokat is megőrizheted, így nem szükséges a nulláról elindulnod a versenyben.
 21. Az Inlernetben a régi pozíciódat és az összes régi törzsvásárlói csoportodat megkaptad a Jogaiddal együtt.
 22. Az Inlernet® Alapítványon keresztül filantrópikus, azaz emberbaráti, támogató, segítő tevékenységet végzünk a világ és az egyes országokban élő emberek előnyére. Mindezek hatékony megvalósítására az Inlernet Worldwide AG. az összes bevételéből származó nyereségének a 33%-át az Inlernet® Alapítványnak ajánlja fel.
 23. Az Inlernet® számos innovatív fejlesztéssel a földön a legnagyobb forgalommal rendelkező és legismertebb törzsvásárlói Rendszert fogja működtetni.
 24. Az Inlernet több szabadalommal rendelkezik, melyek egyedülálló módon megkülönböztetik más rendszerektől, ezáltal védelmet biztosít a másolatokkal és versenytársakkal szemben.
 25. A pénzügyekben, a vásárlás során tudatosságra nevel, az üzleti életben növekvő jövedelem megszerzésére tanít és a magánéletben a valódi értékekre hívja fel a figyelmet.
 26. Az Inlernetnél számos új prezentáció, videó, levezetés, számítási példa segíti a hatékony értékesítést. Az Inlernet Akadémia minden héten díjmentes képzést nyújt a számodra.
 27. Az Inlernetnél van egy weboldal, amely megmutatja mennyit fogsz keresni, ha követed a tanácsainkat, ez a “Két év költése” Weboldalunk.
 28. Az Inlernetnél már 1/1 Jog-állásnál jutalékot kapsz, ezzel különleges mértékben tudod gyarapítani a bevételedet.
 29. Az Inlernet Videótárban több mint 100 videóanyag áll a rendelkezésedre, hogy profi szinten elsajátítsd a "Tudatos Vásárlási Tanácsadó" szakmát.
 30. Az Inlernetnél nincsenek negatív motivációk és kötelezettségek, de a vezetői aktivitás mérése miatt minden aktív Törzsvásárló maximális segítségre számíthat az Ajánlók részéről. Létezik az egyszerűsített team-módosítás.
 31. Az Inlernetnél tökéletesen és egyszerűen használható prezentációk állnak a rendelkezésedre, hogy az Ajánlói beszélgetést profi módon lebonyolítsd.
 32. Az Inlernetnél a készpénzes vásárlásaid visszatérítései is azonnal jóváíródhatnak.
 33. Az Inlernetnél a saját cégedhez is rendelhetsz online-utalványt.
 34. Az Inlernetnél egy cég törzsvásárlói regisztrációja során, megadhatja saját magát kapcsolattartónak akkor is, ha már regisztrált Törzsvásárló magánemberként.
 35. Az Inlernetnél díjmentes online Referens képzés és vizsga könnyíti meg a gyors Referensé válást. A Webirodából letölthető Referensi Kézikönyv a folyamatos fejlődés záloga.
 36. Az Inlernetnél profi Ügyfélszolgálat biztosítja a 100%-os online ügyintézést. A válaszok rekord gyorsasággal visszaküldésre kerülnek.
 37. Az Inlernetnél ingyenesen hívható telefon biztosítja a még gyorsabb ügyintézést.
 38. Az Inlernetnél közösségi oldalak és rendszeres, profi megjelenésű hírlevelek biztosítják a gyors információ áramlást.
 39. Az Inlernetnél minden hanggal ellátott YouTube prezentáció díjmenetesen letölthető.
 40. Az Inlernetnél a bankszámlára befizetett, vagy átutalt összegek rendszerint még aznap jóváíródnak a Törzsvásárlók Inlernet számláján.
 41. Az Inlernet Webirodái azonnali jóváírásokat biztosítanak és rekord gyorsaságú lekérdezési lehetőségeket századmásodperc pontosan.
 42. Az Inlernet Webirodáiban számos szöveges segítséget megtalálnak a Törzsvásárlók, így nem szükséges az Ajánlókhoz fordulni segítségért a használat elsajátításához.
 43. Az Inlernetnél az informatika fejlettsége miatt lehetőség nyílik arra, hogy akár havonta elindulhasson egy új ország.
 44. Az Inlernet elkötelezett az alacsonyabb jövedelmi szinten élők felsegítésében, ezért kifejlesztésre került a Tökéletes Program, melynek segítségével bárki 2 év alatt havi több 10 milliós jövedelmet érhet el.
 45. Az Inlernet lefejlesztette azt a vásárlói kártyát, mely lehetőséget biztosít arra, hogy idegen kéz érintése nélkül, azonnal beazonosítható legyen a Törzsvásárló. A kártya akár névjegykártyaként is használható.
 46. Az Inlernet lehetőséget biztosít a különleges kedvezményeket felkínáló Termékpartnereknek arra, hogy 220.000 e-mail címre kiküldi a reklámjukat és bemutatkozhatnak az Inlernet-Napon.
 47. Az Inlernetnél az online-utalvány mobil alkalmazáson keresztüli megrendelésével ugyanolyan gyorsan és egyszerűen lehet fizetni, mint a bankkártyával, de számos előnyt élvez ahhoz képest mindegyik fél.
 48. Az Inlernet európai, ismert jogi és adójogi környezetben, Svájcban bejegyzett részvénytársaság. Magyarországon részvénytársasági formába bejegyzett leányvállalata számláz a Termékpartnereknek.
 49. Az Inlernet szerverei és informatikai eszközei fizikailag a lehető legnagyobb biztonságban vannak.
 50. Az Inlernetnél minden Törzsvásárló és Termékpartner díjmentesen regisztrálhat.

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/28931/pics/14694841295914456_800x600.jpg
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?