Inlernet® Ausztria fontos jogelhelyezési tájékoztató

Inlernet

Tisztelt Törzsvásárlónk!

Örömmel értesítjük tisztelt Törzsvásárlóinkat, hogy miután az Inlernet Worldwide AG Ausztriában is elindította a népszerű törzsvásárlói Rendszerét, újabb lépésként megnyitja az osztrák Jog-fát 2017. május 9-én, a közösségi csatornákon meghirdetett időpontban!

A jogelhelyezés szabályai alapján, mivel nem szükséges mindenképpen az ajánlói sorrendet betartani, a Törzsvásárló tetszőleges döntése szerint, a vásárlási utalvány foglalózás után, kiválaszthatja az osztrák Jog-fát, az automatikus jogelhelyezést és azon belül a jogelhelyezés kiinduló pontjaként Ausztria legelső Jogát.

Így a legelső osztrák Jogtól számítva a legközelebbi ideális, azaz balról-jobbra, fentről-lefelé az első üres helyre helyezi el a Rendszer az Ön Jogát. Ezáltal elérhető, hogy a később születő Jogok csak ezen Jog után kerülhetnek, így az Ön Jogai hamarabb elérhetik a kifutott státuszt (egy 12.000 Ft értékű Jog kifizeti a teljes 130.200 Ft Jog jutalékot).

Az osztrák Jog-fában minden olyan Jog-Osztályban lehetséges Jogot szereznie, amelyikben a magyar Jog-fában is rendelkezik bármilyen Joggal (Classic-, vagy Modern-, vagy Bónusz-, vagy Inlernet Joggal).
Az első Jogát az osztrák Jog-fában is az Ajánlója fogja elhelyezni, utána viszont az automata jogelhelyezés segítségével, elhelyeztetheti Jogait az osztrák Jog-fa kezdő Jogától kiindulva a legközelebbi ideális helyre. Minél közelebb van a Joga az ország első Jogához képest, annál hamarabb jut hozzá a Jog értékének több mint a tízszereséhez.

FIGYELEM! Ha Ön csak egy Jogot szeretne az osztrák Jog-fába, akkor az nem feltétlenül a legközelebbi üres Jog-helyre fog kerülni az osztrák első Joghoz viszonyítva, hiszen azt az Ajánlója helyezi el a saját első osztrák Jogától kiindulva! Ezért érdemes minimum kettő Jogot szereznie az osztrák Jog-fában is!

Amennyiben élni kíván ezzel az egyedülálló lehetőséggel, Webirodájában a jogelhelyezés módját állítsa át automatikus - I. Osztályra, a jogelhelyezés országát állítsa át Ausztriára valamint a jogelhelyezés kiinduló pontját állítsa át az ország első Jogára! Ez a beállítás biztosítja Önnek a legideálisabb és leggyorsabb jogelhelyezési módot és a legközelebbi Jog kifutást az osztrák Jog-fában. Ezáltal egy Jog értékéből (12.000 Ft) 130.200 forintja származhat.

Amennyiben a fenti beállítást használja, úgy az Ön Törzsvásárlóinak Jogát is automatán fogja a Rendszer elhelyezni az Ön első Jogához képest a Jog-fa szimmetria figyelembevételével. Azaz az Ön Törzsvásárlóinak első Jogait mindig az Ön gyengébb Jog-ágára fogja helyezni a Rendszer. Ez a beállítás továbbá azért is előnyös, mert így az Ön Törzsvásárlóinak első Jogai a lehető leghamarabb elhelyezésre kerülnek, mely a számukra nagyon fontos szempont. Ezért ajánljuk, hogy Ön is így állítsa be a fentiek szerint automatikus jogelhelyezésre Webirodáját és erre kérje meg, illetve hívja fel Instruktora figyelmét is!

A Webirodák, a rendszer frissítése alatt, május 9-én 20 órától nem lesznek elérhetőek. A frissítés után elérhetővé válik az osztrák Jog-fa, illetve a beállítások között megjelenik az Automatikus jogelhelyezés országai között Ausztria is, így a szükséges fenti beállításokat ekkor, a frissítés után tudja megtenni.
Használja ki ezt a kivételes lehetőséget, mert az osztrák Jog-fában ez a kedvező feltételű indulás csak egyszer lehetséges. Ez egy különleges alkalom, éljen ezzel az ajánlattal minél előbb, az idő Önnek dolgozik! Minél gyorsabban lép, annál hamarabb kifutott státuszba kerülnek a Jogai és annál gyorsabban meg tudja többszörözni a vásárlási utalvány foglalóra befizetett összegeket, amiket természetesen ezen kívül még bármikor le is vásárolhat az ÁSZF alapján.

Figyeljen arra, hogy a vásárlási utalvány foglalózáshoz szükséges összeget legkésőbb május 9-ig helyezze el az Inlernet Worldwide AG. (11600006-00000000-58091702) bankszámlájára, megadva a közleményben az Ön törzsvásárlói azonosítóját! 


Sok sikert kívánunk a jogelhelyezés során!

Közlemény és tájékoztatás: Tájékoztatjuk arról, hogy az Inlernet-Rendszer nem minősül banknak, biztosítónak, vagy egyéb hitelintézetnek, befektetési alapnak, illetve nem végez semmilyen pénzügyi, vagy kiegészítő pénzügyi tevékenységet! A Rendszer használatával Ön nem betétet köt le, nem nyílt végű, vagy zárt végű befektetési alapba helyezi pénzét, nem részvényt, vagy kötvényt vásárol. A Rendszer az Ön aktivitásától függően, jelentős jövedelmet biztosíthat, ez azonban nem jelenti azt, hogy fix, vagy változó kamatot (vagy bármely más hozamot) biztosít a befizetett összegek (vásárlási utalvány foglalókra és azok kiegészítéseire, valamint az utalványokra befizetett összegek) után. Az Ön által befizetett összegek a fentiek miatt nem tekinthetőek befektetésnek, annak meghatározott időn belüli megtérülését az Inlernet-Rendszer nem garantálja.

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/38038/pics/14942700904300612_800x600.jpg
Inlernet Worldwide
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?