Megnyitotta kapuit Inlernet® Szlovákia!

Inlernet

Vezető hírünk!

Kedves Törzsvásárlónk!

Nagy örömmel tájékoztatjuk, hogy a mai napon, 2018. augusztus 31-én – 1 nappal a tervezett időpont előtt – az Inlernet® megnyitotta északi szomszédunkat, Szlovákiát. 

A piac megnyitásának köszönhetően a mai naptól Szlovákiában is lehetőség nyílik Törzsvásárlók és Termékpartnerek regisztrációjára az Inlernet-Rendszerben©. Izgatottan várjuk első szlovák Törzsvásárlóinkat és Termékpartnereinket, hogy üdvözölhessük őket és gratulálhassunk nekik. 

A szlovák Jog-fa, a szabályzat szerint 1 hónappal az országnyitás után, 2018. október 1-jén indul el. Ettől az időponttól fogva tudják Törzsvásárlóink elhelyezni foglalóikból keletkezett Jogaikat. A Jog-fa indulásáról minden Termékpartner és Törzsvásárló időben hírt kap majd az Inlernet® kommunikációs csatornáin. 

A Weboldal és Webiroda azonban már most elérhető szlovák nyelven is, így az újonnan regisztrált szlovák Törzsvásárlók és Termékpartnerek regisztrációjukat követően rögtön megkapják saját Webirodájukat. 

Éljen Ön is az Inlernet® adta legújabb lehetőségekkel már Szlovákiában is! Vegye fel a kapcsolatot szlovák ismerőseivel, barátaival vagy akár üzleti partnereivel, hogy minél hamarabb aktívvá váljon az Inlernet® által újonnan megnyitott piac! 

S hogy a távolság se legyen akadály, használja ki az online világ eszközeit a gyors kapcsolatteremtés érdekében! Segítsen ismerőseinek abban, hogy csatlakozzanak az Inlernet-Rendszerhez©, hogy vásárlásaikkal már Szlovákiában is értéket teremthessenek, miközben Önnek mások külföldön lebonyolított vásárlásai során képződik bevétele.

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/57783/pics/15357500369823482_800x600.png
Heti motiváció,Inlernet Worldwide
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?