Inlernet Nap a tökéletesség jegyében

Inlernet

Az új tanév beköszöntével mi is visszaülhetünk végre a Lurdy Ház konferenciatermébe, hogy új tudásra tegyünk szert, és hogy a régit felfrissítsük. Nem elég azonban az elmélet, ha a gyakorlatban nem alkalmazzuk, vagy nem alkalmazható.

A szeptemberi Inlernet-Nap tudásanyaga a gyakorlatiasság körül forog majd. Minden egyes előadó olyan tudásanyagot hoz magával, mely nem csak hogy alkalmazható a hétköznapi életünkben, munkánkban, hanem ha ezt megtesszük, garantáltan fejlődni fogunk mind szakmailag, mind emberileg.

Mert ne feledjük:

Eredetinek születtünk, nem tökéletesnek!

Ugyanakkor sosem szűnhetünk meg saját tökéletességünkre törekedni, afelé haladni. Ezt kizárólag úgy tehetjük meg, ha időről időre újabb és újabb ismeretekre, tudásanyagra teszünk szert.

Szeptember 15-én a Lurdy Házban, profi előadók – akik egyben profi szakemberek is a maguk területén – a tökéletességig csiszolt tudásukat csillantják majd meg nekünk.

De mit is jelent az, hogy valaki profi? A Wikiszótár szerint:

„Szakképzett és gyakorlott (személy), aki már elsajátította szakmája részleteit, és ezeket megfelelően és eredményesen alkalmazza tevékenységében. Az alkalmazás tökéletességének különböző szintjeit az elért eredmények mennyisége és minősége mutatja.”

Mindannyian rászánták az időt, hogy szakmai tudásukat a tökéletességig csiszolják, hiszen van múltjuk, jelenük, s természetesen jövőjük is, ezzel a tudással a hátuk mögött.

Szerencsések vagyunk, hogy jelenüket velünk osztják meg az Inlerneten keresztül és példát vehetünk róluk, tanulhatunk tőlük és megtalálhatjuk Bennük mindazt, ami minket saját tökéletességünk felé vezet. S mindezt úgy, hogy saját magunk dönthetjük el, mely gondolatok, tapasztalatok és tudásanyag az, ami nekünk még hiányzik, amit csiszolnunk szükséges, hogy csiszolatlan gyémántunkból egy igazi, csiszolt, értékes darab váljon.

Mindannyiunkban ott rejlik a tökéletesség a felszín alatt akkor is, ha még el sem hisszük, ha nem látjuk Önmagunkban.

Ha azonban olyan személyekkel, szakemberekkel van lehetőségünk találkozni, akiknek tudása valamiben kiemelkedő, akkor – mint tükörben – megláthatjuk Bennük Önmagunkat, azt, akivé válni szeretnénk a saját tökéletességünk felé vezető utunkon.

Kizárólag mi vagyunk azok, akik felismerhetjük mindezt s megláthatjuk mi az, ami Bennünk is ott van, csak még nincs a tökéletességig csiszolva. Az Ő profizmusuk azonban az, ami megmutatja, hogy a Bennünk rejlő értékeket és tudáscsírákat hogyan csiszolhatjuk, nevelhetjük úgy, hogy mi is azzá váljunk végre, aminek születtünk: Eredetinek.

Csak akkor válhatunk újra azzá, ha elvetjük azokat az „egyengondolatokat”, melyeket magunkévá tettünk életünk során.

Szeptember 15-én olyan gondolatokat hallhatunk majd az előadóktól, melyek egyediek, ugyanakkor kiállták a tapasztalat próbáját és garantáltan működőképesek, s Nekünk is működnek, ha alkalmazzuk őket.

Így zajlik majd az elkövetkező Inlernet-Nap a tökéletesség jegyében. Tökéletesedhetünk általa.

De van még valami más is!

A legapróbb részletekig megismerhetjük az Inlernet tökéletes gyorsítósávját, ami nem más, mint a Tökéletes Csomag!

Ennek gyakorlati alkalmazásáról hallhatunk eredeti nézőpontokat, alkalmazási technikákat, működő módszereket, melyek közelebb visznek minket saját sikerességünkhöz.

Megtudhatjuk azt is, hogyan vigyük el másoknak ezt a tudást, hogyan tegyük érthetővé számukra, hogyan világítsuk meg azt, miként tudnak segíteni ezzel másoknak is.

Arról is lesz szó, hogy kiknek érdemes elvinni ezt a tudást, hogyan válasszuk ki azokat, akikkel hosszú távon érdemes együtt működnünk, hogy aztán egy számunkra tökéletes törzsvásárlói közösséget teremtsünk meg önmagunk körül, ahol jól érezzük magunkat és együtt boldogulunk és haladunk előre a saját tökéletességünk felé vezető úton.

Találkozzunk az Inlernet-Rendszer© eredeti Inlernet-Napján a tökéletesség jegyében szeptember 15-én 10.00-kor a Lurdy Házban!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/58465/pics/15369644423446086_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide,Inlernet-Nap
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?