Varázslatos Motivációk, mint rózsaszálak I. rész

Inlernet

2018 szeptember 15-én az Inlernet® Napon elképesztő bejelentéseknek lehettünk szem- és fültanúi.

Leinemann Zsolt, az Inlernet Worldwide AG vezérigazgatója is hű maradt önmagához, és olyan motiváló virágszálakat nyújtott át nekünk, Törzsvásárlóknak, amelyek az eddiginél is sokkal könnyebbé teszik az Inlernet-Rendszerben© végzett munkánkat és abból fakadó előrelépésünket.

Pontosan 9 Varázslatos Motivációt mutatott be, mely az Inlernet® karrierrendszerét valóban egyedülállóvá teszi.

Mi itt az Inlernetben® a pozitív motivációban hiszünk. Abban, hogy hosszú távon ez visz előre, és azok, akik tudatosak, akiknek vannak saját céljaik, akik alkotni akarnak valamit az életükben, akik többre és jobbra vágynak, azokat a pozitív motiváció egyre nagyobb teljesítményre ösztönzi.

Ezek az emberek a korlátozó, kényszerítő „motivációt” zsigerből elutasítják s tovább is állnak, amint ezt tapasztalják.

De mi van azokkal, akik jelenlegi életükben kényszerítő erőknek vannak kitéve, s azt hiszik, ennek kell megfelelniük.

És mi van azokkal, akik ki sem látnak a fejükből, mert akkora stressznek vannak kitéve? Akiknek már arra sincs energiájuk a rájuk zúduló nyomástól, hogy elgondolkozzanak a saját életükön? Azon, hogy mit is akarnak valójában?

Mi van azokkal, akik elhiszik magukról, hogy nekik nem jár jobb annál, mint amiben jelenleg élnek?

Nos, ők az Inlernetben® megtalálhatják saját motivációjukat, megtalálhatják a saját céljaikat, és  eszközöket is kapnak az életük megváltoztatásához.

Hozzánk csatlakozva megtapasztalják a pozitív motiváció erejét és lépésről lépésre képessé válnak arra, hogy saját hajuknál fogva húzzák ki önmagukat a sárból és kezdjék el kiásni új életük alapjait.

Ehhez tenni kell. Aktívan, sokszor fáradtságot nem ismerve s mostantól itt az Inlernetben® már a korábbinál is egyszerűbbek a feltételek.

Ezek után méltán tűzhetjük ki magunk elé Leinemann Zsolt célját is, ami nem más, mint hogy az Inlernet® a világ legnagyobb és legaktívabb törzsvásárlói közösségévé nője ki magát. S ezen felül olyan presztízsértékkel rendelkezzen, hogy kiváltság legyen Inlernet® partnerré válni, s igazán menő legyen Inlernetesnek® lenni.

Amennyiben a Te szíved is megdobban ezekre a célokra, kérlek olvass tovább, hogy megtudhasd, milyen ösztönző lépéseket tett az Inlernet® annak érdekében, hogy nekünk könnyebb legyen kiásnunk új életünk alapjait.

Az Inlernet 1. Varázslatos Motivációja arról szól, hogy mostantól nincsen szükség saját Egységekre a pozícióváltáshoz. Ez azt jelenti, hogy ha van elegendő Csoport Egységünk a pozícióváltáshoz, akkor akár nulla Saját Egységgel is pozíciót válthatunk.

Fontos tudni, hogy mit értünk saját és a csoport Egység alatt.

Saját Egységünk a saját közvetlen törzsvásárlónk által elhelyezett Jogból keletkezik. Csoport Egységünk pedig a közvetett törzsvásárlók (a közvetlen törzsvásárlónk közvetlenje) által elhelyezett Jogokból.

A másodikként átadott virágszál a pozícióváltáshoz szükséges Összes Egység módosítása. Ezentúl kevesebb Egység szükséges a pozícióváltáshoz! A pontos adatokat az alábbi táblázat tárgyalja valamint tartalmazza a régi és új feltételeket is összehasonlítás végett.

Pozíciók

Összes Egység - régi

Saját Egység - régi

Összes Egység - új

Saját Egység - új

1-es pozíció - Sales Agent

0

0

0

0

2-es pozíció - Sales Advisor

300

50

200

0

3-as pozíció - Sales Manager

1 000

100

600

0

4-es pozíció - Group manager

3 000

300

2 000

0

5-ös pozíció - Team Direcor

10 000

1 000

6 000

0

6-os pozíció - Division Director

30 000

1 500

20 000

0

7-es pozíció - Owner Director

80 000

2 000

60 000

0

A fenti táblázatból kitűnik, hogy duplán kedvezőek a feltételek, hiszen az Összes Egységek száma jelentősen lecsökkent és ráadásul nincs meghatározva a Saját Egységek száma, hiszen az egyes számú motiváció szerint akár nulla Saját Egységgel is elérhető, hogy a karrierlétrán feljebb lépjünk, ha van elegendő Csoport Egységünk.

Az Egységek után természetesen karrier jutalékot is kapunk, melyre most nem térünk ki, viszont egy későbbi blogbejegyzésben részletezzük majd.

Eddig az Inlernet® számára kötelező volt félévente lenullázni a Csoport Egységeket és 2000 pontban maximalizálni a Saját Egységeket. Innentől fogva – és ez a 3. bejelentés – az Inlernetnek® minden félévben van lehetősége úgy dönteni, hogy eltekint a nullázástól és a maximalizálástól. Ez azt jelenti, hogy a félév végén nem veszítjük el a Csoport Egységeinket és a Saját Egységeinket is bátran gyűjthetjük akár 3000 fölé, hiszen az eddigi  2000 helyett ez lett az új plafon, amennyiben az Inlernet® olyan üzleti döntést hozna, hogy mégis maximalizál.

Ugyanakkor az is lehetséges, hogy az Inlernet® akár több hosszú fél éven keresztül nem dönt úgy, hogy nulláz, illetve maximalizál, hanem hagyja, hadd gyűljenek Egységeink.

A 4. csodás rózsaszál pedig kiküszöböli az előzést, hiszen a 80%-os szabály törlésre került. Ez annyit jelent, hogy ha van akár csak egy olyan aktív Törzsvásárlónk, aki pozícióról pozícióra lépked, mi is lépkedünk előtte akkor is, ha akár élethelyzetünkből adódóan nem tudunk aktívan részt venni az Inlernet® életében.

Ugyanakkor fontos kivétel az utazási verseny! Itt továbbra is él a 80%-os szabály, mert az Inlernet® úgy érzi igazságosnak, hogy az utazzon és kapja meg ezt a jutalmat, aki aktívan dolgozik, és aktivitásával példát mutat az őt követő törzsvásárlói közösségnek.

Hogy mi a többi 5 Varázslatos Motiváció, mellyel az Inlernet® nekünk kedvez? Azt a II. részben írjuk meg Nektek, hogy addig is legyen időtök megcsodálni a most bemutatott négy rózsaszálat, és megtervezni velük az év végéig elérni kívánt karriercélokat.

Ráadásképp örömmel számolunk be arról az örömhírről, hogy 2018. október 1-jétől a webirodában elérhető az árengedmény szorzó, amely nem csak duplázó! Ennek értemében, a termékpartneri árengedményeket felszorozhatjuk egészen 60%-ig!

Így több lesz a vásárlói visszatérítés s az ajánlói jutalékok is. Ennél fogva Jogokat is gyorsabban szerezhetünk vásárlásaink eredményeképp, mely felgyorsítja a Jog jutalékok képződését is!

Az árengedmény szorzó pontos és részletes működéséről hamarosan megjelenő blog bejegyzésükben számolunk be!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/60528/pics/15384754878640328_800x600.png
Heti motiváció,Inlernet Worldwide
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?