Inlernet®: A tökéletes választás - Az árengedmény sokszorozóról

Inlernet

Az Inlernet® egyre tökéletesedik, s ezen az úton eszünkbe sem jut megállni, hanem bizony haladunk rajta töretlenül előre.

Ezért az Inlernet® a legjobb választás!

Konkrétan meghatározva: 2018. október 1-jétől kezdődően nem csupán oszthatunk, hanem szorozhatunk is az Inlernettel®!

Eddig oszthattunk, hiszen kapunk visszatérítéseket s ez csökkenti a kiadásainkat.

Mostantól azonban szorozhatunk is, mert itt az árengedmény sokszorozó! Ez azt jelenti, hogy az árengedményt felszorozhatjuk egészen 60%-ig! Mindezt úgy, hogy ez Termékpartner részére nem jelent többletköltséget!

Az árengedmény sokszorozó már elérhető a webirodáinkban! Használata rendkívül egyszerű:

A „Műveletek” menü „Utalvány megrendelése” menüpontjában az „üzletek keresése” gombra kattintva egyszerűen csak keressük ki azt az üzletet, ahol vásárolni szeretnénk.

Fontos, hogy a kiválasztott Termékpartner fogadjon el online utalványt, hiszen az árengedmény sokszorozó kizárólag ezen fizetési mód használatával érhető el.

Miután kiválasztottuk Termékpartnerünket, az „utalvány típus”-nál az „online utalvány” opciót válasszuk ki.

Miután beírtuk az utalvány teljes összegét, beállíthatjuk az árengedmény sokszorozót, melyet könnyen átjavíthatunk a megfelelő mezőben.

Abban az esetben, ha pl. 10%-os Termékpartnerre esett a választásunk, a maximális szorzó a 6-os, hiszen így jön ki a 60% (10% x 6).

Az árengedmény sokszorozó használata esetén nem csupán a felhasználható foglaló szorzódik fel, hanem a vásárláskor kapott visszatérítés összege, illetve az ajánlói jutalék is megtöbbszöröződik.

Ez azt jelenti, hogy vásárláskor az eddig felhasználható foglaló többszörösét használhatjuk fel, tehát foglalóinkat sokkal gyorsabban vásárolhatjuk le, mint eddig.

Nekünk azonban az árengedmény sokszorozó használatakor nincs más dolgunk, mint hogy eldöntsük, hány százalékra szeretnénk felszoroztatni az árengedményt. A többi számolást a Rendszer© a pillanat tört része alatt elvégzi.

A Rendszer© megmutatja, hogy az adott szorzó esetén milyen összegű az az árengedmény, melyet felhasználhatunk.

Az árengedmény kiegészítés összegét is kiszámolja számunkra a Rendszer©. 10%-os Termékpartner esetén, ha 10 000 Ft-ért vásárolunk, az összes árengedmény 1 000 Ft, melyet Termékpartner biztosít számunkra. Ennek 60%-a használható fel a foglalónkból, azaz 600 Ft.

A 2-es árengedmény szorzót használva a felhasználható foglaló értelemszerűen 1 200 Ft lesz, azaz a duplája.

Kettes szorzó esetén az árengedmény kiegészítés 1 000 Ft lesz, hiszen Termékpartnerünk csak az ő általa biztosított árengedményt fizeti. A szorzó használatával az ő költségei nem növekednek!

Ugyanez az elv érvényesül a többi szorzó esetében is.

Most nézzünk egy konkrét példát, ha például a Zemplén Gyöngye Kft. által szeretnénk OMV kártyánkat feltöltetni 10 000 Ft-tal. Ekkor a számok az alábbi táblázat szerint alakulnak:

Utalványok névértéke

10 000 Ft

10 000 Ft

Termékpartneri árengedmény

3,00%

15,00%

Kezelési Ktg.

5,00%

25,00%

Árengedmény szorzó

8

1

Az utalvány teljes összege

10 500 Ft

12 500 Ft

Árengedmény kiegészítés

2 205 Ft

0 Ft

Foglaló felhasználása

1 512 Ft

1 125 Ft

Kiegyenlítendő összeg

11 193 Ft

11 375 Ft

További részleteket is megtudhatunk az Inlernet Akadémia előadásaiból.

Ha szeretnél Te is többet megtudni erről, vásárold meg az alábbi felvételt mindössze 490 Ft-ért az Inlernet® Videótárból, mely 30%-os Termékpartnerünk.

  1. 2018.10.09. Zsenialitások az Inlernetben - Rádin Milutin, Leinemann Zsolt

Az árengedmény felszorzásával járó többletköltséget nekünk, törzsvásárlóknak szükséges vállalnunk. Ez az árengedmény kiegészítés. Ennek a többletköltségnek a 60%-át azonban rögtön visszakapjuk, hiszen foglalónkból is többet használhatunk fel. Ezzel egy időben, a visszatérítésünk is felszorzódik, illetve ajánlóink jutalékával is ugyanez történik 4 mélységig.

Mondhatjuk, hogy az árengedmény kiegészítés az ára annak, hogy miénk lehet ez az egyedülálló lehetőség, mely még kedvezőbbé teszi az Inlerneten® keresztül lebonyolított vásárlásainkat.

Ne feledjük! Az életben mindennek meg van a maga ára. Fontos azonban, hogy azt is meg kell néznünk, hogy az, aminek az árát fizetjük vajon előnyös-e számunkra, illetve környezetünk számára.

Abban az esetben, ha nekünk semmi előnyünk nem származik a dologból, jobb, ha nem fizetjük meg az árát, még akkor sem, ha az egy apróság.

Ugyanakkor, ha egy számunkra előnyös, előrevivő dologról van szó, akkor megéri. Itt az Inlernetben® az árengedmény felszorzása esetén mi magunk dönthetjük el, mekkora árat vagyunk hajlandóak fizetni azért, hogy minél több foglalót használhassunk fel és minél több visszatérítést kapjunk.

Mivel gyorsabban használjuk fel foglalóinkat, így lehetőségünk van gyakrabban foglalózni, így gyorsabban képződnek jogaink is, tehát jogjutalékaink is növekedésnek indulnak!

Amennyiben foglalózunk, a foglaló duplázó előnyeit is élvezhetjük, ami azt jelenti, hogy például 12.000 Ft foglalózás esetén az Inlernet® ennek a dupláját, azaz 24.000 Ft-ot ír jóvá árengedmény számlánkon, melyet az árengedmény szorzó használatával gyorsan le is vásárolhatunk.

Itt, az Inlernetben® így válik lehetővé, hogy az árat, amit árengedmény kiegészítés cím alatt megfizetünk, vissza is kapjuk, de csak és kizárólag egyetlen esetben!

Abban az esetben, ha rendszeresen és aktívan használjuk az Inlernet-Rendszert© vásárlásaink során s így az árengedmény szorzó által többszörösen is értéket teremtünk saját magunk, ajánlóink és Termékpartnereink számára is, hiszen az ő forgalmuk növekszik az által, hogy az árengedmény szorzó hatására többszörösére nő vásárlási kedvünk.

Fontos! Lépjen be webirodájába most azonnal, és a fenti leírás szerint tapasztalja meg, milyen egyszerű az árengedmény szorzó használata!

Sok sikert kívánunk az Inlernet® legújabb lehetőségének használatához! Használja ki mielőbb az árengedmény szorzó előnyeit, így teremtve értéket vásárlásaival immáron többszörösen is!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/62625/pics/15402233436384774_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?