A JOLLY JOKER Store-ról

Inlernet
 1. október 9-én új fejezet nyílt az Inlernet® életében a vásárlások területén!

  Megnyílt legújabb Termékpartnerünk, a JOLLY JOKER Store!

Mit is jelent ez pontosan?

Ettől a naptól kezdve az Inlernet-Rendszeren© kívüli vásárlásainkkal is értéket teremtünk, hiszen BÁRMIT és BÁRHONNAN megvásárolhatunk, amennyiben a JOLLY JOKER Store Termékpartneren keresztül tesszük, akkor többé nem határolja be vásárlási szándékainkat az eddigi Termékpartnereink köre. Az Inlernet® 1%-os Termékpartnerén keresztül ugyanis átutalási megbízást adhatunk az Inlernet Worldwide AG számára.

A megbízás kedvezményezettje lehet bármely magyarországi vállalkozás, illetve vállalkozó, vagy adószámmal rendelkező magánszemély is. Tehát akkor is, ha az adott kereskedő vagy szolgáltató nem szerződött Termékpartnere az Inlernet-Rendszernek©!

JOLLY JOKER Store-on keresztül megrendelt Online-utalvány megrendelése lehetővé teszi, hogy felhasználjuk foglalóinkat az Inlerneten® kívüli vásárlás esetén is!

Ráadásul az árengedmény sokszorozó használatával az adott vásárláskor felhasznált foglalóink összegét is megsokszorozhatjuk!

A JOLLY JOKER Store lehetőséget biztosít számunkra, hogy kedvenc üzletünkben vásárolhassunk akkor is, ha az adott üzlet nem tud bekerülni Termékpartnereink közé a 15%-os szabály miatt. Ez akkor történhet meg, ha az ország egy bizonyos területén (pl. egy adott városban) az adott tevékenységgel rendelkező összes vállalkozások 15%-a már bent van Termékpartnerként az Inlernet-Rendszerben©.

Például, ha az Ön városában 5 db könyvesbolt van, akkor annak a maximum 15%-a, azaz 1 db könyvesbolt lehet Inlernet® Termékpartner. Ha azonban az Ön által megvásárolni kívánt könyv Termékpartnernél nem megvásárolható, akkor is eszközölhet Inlernetes® vásárlást a JOLLY JOKER Store-on keresztül!

Amennyiben kedvenc üzletének forgalma már olyan nagy, hogy nem tudnak további forgalomnövekedést vállalni az Inlernet® Termékpartnereként, ebben az esetben sem kell lemondania a náluk való vásárlásról, ha szeretné foglalóit felhasználni.

A megrendelés folyamatát az alábbiakban részletezzük:

 • Kérjen átutalásos számlát vagy díjbekérőt a termék vagy szolgáltatás összegéről!
 • Rendelje meg az Online utalványt! Webirodájában válassza ki a „Műveletek” menü „Utalvány megrendelése” menüpontot!
 • Ezután az „Üzletek keresése” gombra kattintva keresse ki a JOLLY JOKER Store-t!
 • Válassza ki az üzletet majd hagyja jóvá!
 • Az „Utalvány típus”-t ne felejtse el átállítani „Online-utalvány”-ra!
 • Adja meg az utalandó összeget, amely megegyezik a kiállított számla bruttó összegével (kezelési költség nélkül)!
 • Használja bátran az árengedmény szorzót, hogy minél több foglalót használhasson fel vásárlása során!
 • A megrendelt Online-utalványt a „Letöltések” menü „Online-utalványok” menüpontján belül töltse le saját gépére az „Utalvány másolat letöltése” gombra kattintva.
 • Töltse ki az utaláshoz szükséges formanyomtatványt, amelyet itt talál: http://static.inlernet.com/downloads/hu/Inlernet_ASZF_5_szamu_melleklet_v001.pdf)
 • A linkre kattintva kérjük, hogy számítógépén töltse ki a nyomtatványt, majd nyomtassa ki, és írja alá!
 • Írjon e-mailt az info@inlernet.com-ra, mely a következő dokumentumokat tartalmazza csatolmányként:
 1. A kitöltött és aláírt fizetési megbízás (ÁSZF 5. sz melléklete) beszkennelve.
 2. A megrendelt és letöltött Online-utalvány.
 3. A kedvezményezett által kiállított befotózott vagy beszkennelt átutalásos számla vagy díjbekérő.

Fontos, hogy a megbízás megrendelésekor ügyeljen a részletekre, hiszen az Inlernet Worldwide AG kizárólag a pontosan és teljes körűen megadott adatok alapján jogosult a megbízást teljesíteni.

Mivel az Online-utalvány nem tartalmazza az Inlernet Worldwide AG-t megillető kezelési költséget, ezért kérjük, hogy webirodájában – Inlernet-, Utalvány-, vagy Jutalékszámláján – minden esetben álljon a rendelkezésre megfelelő mennyiségű fedezet a kezelési költség kiegyenlítésére!

Ügyeljen a fizetési határidőkre is! A JOLLY JOKER Store-on keresztül megrendelt átutalási megbízásokat az Inlernet Worldwide AG 3 banki napon belül teljesíti, ezért kérjük, legyen előrelátó és a késedelmes fizetést elkerülendő, indítsa el a megbízást idejében!

Fontos, hogy az átutalás kedvezményezettje tudjon arról, hogy az Inlernet Worldwide AG-tól várhatja a fizetés teljesítését. Ezért kérjük, mindenképp értesítse őt erről!

Kérjük, megbízásait saját felelősségének teljes tudatában rendelje meg a JOLLY JOKER Store-on keresztül! Kérjük, hogy olvassa el az alábbi linken található információkat!

http://static.inlernet.com/downloads/hu/Inlernet_ASZF_5_szamu_melleklet_v001.pdf

Élményekkel és értékekkel teli vásárlásokat kívánunk!

https://inlernet.blogstar.hu/./pages/inlernet/contents/blog/62874/pics/15405775531187272_800x600.jpg
Heti motiváció,Inlernet Worldwide
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Ezeket a cikkeket olvastad már?