Varázslatos Motivációk, mint rózsaszálak I. rész

Inlernet
2018.10.01.

2018 szeptember 15-én az Inlernet® Napon elképesztő bejelentéseknek lehettünk szem- és fültanúi.

Leinemann Zsolt, az Inlernet Worldwide AG vezérigazgatója is hű maradt önmagához, és olyan motiváló virágszálakat nyújtott át nekünk, Törzsvásárlóknak, amelyek az eddiginél is sokkal könnyebbé teszik az Inlernet-Rendszerben© végzett munkánkat és abból fakadó előrelépésünket.

Pontosan 9 Varázslatos Motivációt mutatott be, mely az Inlernet® karrierrendszerét valóban egyedülállóvá teszi.

Mi itt az Inlernetben® a pozitív motivációban hiszünk. Abban, hogy hosszú távon ez visz előre, és azok, akik tudatosak, akiknek vannak saját céljaik, akik alkotni akarnak valamit az életükben, akik többre és jobbra vágynak, azokat a pozitív motiváció egyre nagyobb teljesítményre ösztönzi.

Ezek az emberek a korlátozó, kényszerítő „motivációt” zsigerből elutasítják s tovább is állnak, amint ezt tapasztalják.

De mi van azokkal, akik jelenlegi életükben kényszerítő erőknek vannak kitéve, s azt hiszik, ennek kell megfelelniük.

És mi van azokkal, akik ki sem látnak a fejükből, mert akkora stressznek vannak kitéve? Akiknek már arra sincs energiájuk a rájuk zúduló nyomástól, hogy elgondolkozzanak a saját életükön? Azon, hogy mit is akarnak valójában?

Mi van azokkal, akik elhiszik magukról, hogy nekik nem jár jobb annál, mint amiben jelenleg élnek?

Nos, ők az Inlernetben® megtalálhatják saját motivációjukat, megtalálhatják a saját céljaikat, és  eszközöket is kapnak az életük megváltoztatásához.

Hozzánk csatlakozva megtapasztalják a pozitív motiváció erejét és lépésről lépésre képessé válnak arra, hogy saját hajuknál fogva húzzák ki önmagukat a sárból és kezdjék el kiásni új életük alapjait.

Ehhez tenni kell. Aktívan, sokszor fáradtságot nem ismerve s mostantól itt az Inlernetben® már a korábbinál is egyszerűbbek a feltételek.

Ezek után méltán tűzhetjük ki magunk elé Leinemann Zsolt célját is, ami nem más, mint hogy az Inlernet® a világ legnagyobb és legaktívabb törzsvásárlói közösségévé nője ki magát. S ezen felül olyan presztízsértékkel rendelkezzen, hogy kiváltság legyen Inlernet® partnerré válni, s igazán menő legyen Inlernetesnek® lenni.

Amennyiben a Te szíved is megdobban ezekre a célokra, kérlek olvass tovább, hogy megtudhasd, milyen ösztönző lépéseket tett az Inlernet® annak érdekében, hogy nekünk könnyebb legyen kiásnunk új életünk alapjait.

Az Inlernet 1. Varázslatos Motivációja arról szól, hogy mostantól nincsen szükség saját Egységekre a pozícióváltáshoz. Ez azt jelenti, hogy ha van elegendő Csoport Egységünk a pozícióváltáshoz, akkor akár nulla Saját Egységgel is pozíciót válthatunk.

Fontos tudni, hogy mit értünk saját és a csoport Egység alatt.

Saját Egységünk a saját közvetlen törzsvásárlónk által elhelyezett Jogból keletkezik. Csoport Egységünk pedig a közvetett törzsvásárlók (a közvetlen törzsvásárlónk közvetlenje) által elhelyezett Jogokból.

A másodikként átadott virágszál a pozícióváltáshoz szükséges Összes Egység módosítása. Ezentúl kevesebb Egység szükséges a pozícióváltáshoz! A pontos adatokat az alábbi táblázat tárgyalja valamint tartalmazza a régi és új feltételeket is összehasonlítás végett.

Pozíciók

Összes Egység - régi

Saját Egység - régi

Összes Egység - új

Saját Egység - új

1-es pozíció - Sales Agent

0

0

0

0

2-es pozíció - Sales Advisor

300

50

200

0

3-as pozíció - Sales Manager

1 000

100

600

0

4-es pozíció - Group manager

3 000

300

2 000

0

5-ös pozíció - Team Direcor

10 000

1 000

6 000

0

6-os pozíció - Division Director

30 000

1 500

20 000

0

7-es pozíció - Owner Director

80 000

2 000

60 000

0

A fenti táblázatból kitűnik, hogy duplán kedvezőek a feltételek, hiszen az Összes Egységek száma jelentősen lecsökkent és ráadásul nincs meghatározva a Saját Egységek száma, hiszen az egyes számú motiváció szerint akár nulla Saját Egységgel is elérhető, hogy a karrierlétrán feljebb lépjünk, ha van elegendő Csoport Egységünk.

Az Egységek után természetesen karrier jutalékot is kapunk, melyre most nem térünk ki, viszont egy későbbi blogbejegyzésben részletezzük majd.

Eddig az Inlernet® számára kötelező volt félévente lenullázni a Csoport Egységeket és 2000 pontban maximalizálni a Saját Egységeket. Innentől fogva – és ez a 3. bejelentés – az Inlernetnek® minden félévben van lehetősége úgy dönteni, hogy eltekint a nullázástól és a maximalizálástól. Ez azt jelenti, hogy a félév végén nem veszítjük el a Csoport Egységeinket és a Saját Egységeinket is bátran gyűjthetjük akár 3000 fölé, hiszen az eddigi  2000 helyett ez lett az új plafon, amennyiben az Inlernet® olyan üzleti döntést hozna, hogy mégis maximalizál.

Ugyanakkor az is lehetséges, hogy az Inlernet® akár több hosszú fél éven keresztül nem dönt úgy, hogy nulláz, illetve maximalizál, hanem hagyja, hadd gyűljenek Egységeink.

A 4. csodás rózsaszál pedig kiküszöböli az előzést, hiszen a 80%-os szabály törlésre került. Ez annyit jelent, hogy ha van akár csak egy olyan aktív Törzsvásárlónk, aki pozícióról pozícióra lépked, mi is lépkedünk előtte akkor is, ha akár élethelyzetünkből adódóan nem tudunk aktívan részt venni az Inlernet® életében.

Ugyanakkor fontos kivétel az utazási verseny! Itt továbbra is él a 80%-os szabály, mert az Inlernet® úgy érzi igazságosnak, hogy az utazzon és kapja meg ezt a jutalmat, aki aktívan dolgozik, és aktivitásával példát mutat az őt követő törzsvásárlói közösségnek.

Hogy mi a többi 5 Varázslatos Motiváció, mellyel az Inlernet® nekünk kedvez? Azt a II. részben írjuk meg Nektek, hogy addig is legyen időtök megcsodálni a most bemutatott négy rózsaszálat, és megtervezni velük az év végéig elérni kívánt karriercélokat.

Ráadásképp örömmel számolunk be arról az örömhírről, hogy 2018. október 1-jétől a webirodában elérhető az árengedmény szorzó, amely nem csak duplázó! Ennek értemében, a termékpartneri árengedményeket felszorozhatjuk egészen 60%-ig!

Így több lesz a vásárlói visszatérítés s az ajánlói jutalékok is. Ennél fogva Jogokat is gyorsabban szerezhetünk vásárlásaink eredményeképp, mely felgyorsítja a Jog jutalékok képződését is!

Az árengedmény szorzó pontos és részletes működéséről hamarosan megjelenő blog bejegyzésükben számolunk be!

Így állítsa be Webirodáját a Jog-elhelyezéshez!

Inlernet
2018.09.30.

Szeretné, ha egyszerűen elhelyezésre kerülne az ideális Jog-helyre a Joga a szlovák Jog-fában?

Szeretne gyorsabban Jogot elhelyezni?

Szeretne gyorsabban Jog-jutalékra szert tenni?

Szeretné, ha az automatikus Bónusz-Jogok a leggyorsabban növelnék a Jog-fáját?

Szeretne mások, akár ismeretlenek vásárlásaiból könnyedén pénzt keresni?

Akkor állítsa be a Webirodáját a "Törzsvásárló » Beállítások" menüpont alatt az alábbi kép szerint!

Ezt a beállítást 2018 október 1. 18:00 után éri csak el, amikor megnyílik a szlovák Jog-fa!

Nem javasoljuk, hogy előre, ezen időpont előtt foglalózzon vásárlási utalványt, mert akkor a keletkező Jogot nem fogja tudni már elhelyezni automatikusan az ideális helyre! Az előre foglalózással nem tud időt megtakarítani!

Készüljön fel a nagy "becsengetésre"! Holnap este 18:00!

Ne feledje! Az esélyek mindenkinek azonosak!

Sok sikert és gyors kattintásokat kívánunk!

A szlovák JOG-Fa indulása 2018 október 1. 18:00

Inlernet
2018.09.30.

Gyorsan állítsa be az óráját vagy telefonja ébresztő funkcióját 2018 október 1., hétfő, 18.00 órára!

A szlovák JOG-Fa indulása ugyanis hétfőn, pontban 18.00 órakor lesz!

Addig nem kell mást tennie, csak belépnie a webirodájába és megnéznie az elfekvő pénzeit! 

A webirodáját itt érheti el:
https://weboffice.inlernet.com/

Amennyiben szeretne ennek a kihagyhatatlan indulásnak a részese lenni és nincs elegendő pénze a webirodájában, akkor még hétfőn reggel feltöltheti az Inlernet® belső számláját.

Jöjjön és tartson velünk, profitáljon az egyszeri és megismételhetetlen Szlovák JOG-Fa indításából!

Használja ki, hogy amennyiben most vásárlási utalványt foglalóz, úgy a webirodájában a foglaló egyenlegén a foglalózott összeg DUPLÁJÁT írjuk jóvá! Így kétszer annyi összeget vásárolhat le Termékpartnereinknél!

Kérdés esetén keresse az Ajánlóját vagy írjon nekünk az info@inlernet.com címre, de akár a "Vásárlásból vagyont" csoportban is felteheti a kérdéseidet (persze csak akkor, ha tagja már)!

A "Vásárlásból vagyont" csoport linkje:

https://www.facebook.com/groups/vasarlasbolvagyont

A jövő a miénk! Az Inlernet-Rendszer© tökéletesen működik, stabil anyagi háttere és az elkötelezett, új vezetősége pedig a jövőben is biztosítja Törzsvásárlók megelégedettségét!


További jó vásárlást és sikeres Jog-fa indítást kívánunk és köszönjük, hogy az Inlernet-Rendszert© választotta!


Az Inlernet® Vezetősége

Inlernet Nap a tökéletesség jegyében

Inlernet
2018.09.10.

Az új tanév beköszöntével mi is visszaülhetünk végre a Lurdy Ház konferenciatermébe, hogy új tudásra tegyünk szert, és hogy a régit felfrissítsük. Nem elég azonban az elmélet, ha a gyakorlatban nem alkalmazzuk, vagy nem alkalmazható.

A szeptemberi Inlernet-Nap tudásanyaga a gyakorlatiasság körül forog majd. Minden egyes előadó olyan tudásanyagot hoz magával, mely nem csak hogy alkalmazható a hétköznapi életünkben, munkánkban, hanem ha ezt megtesszük, garantáltan fejlődni fogunk mind szakmailag, mind emberileg.

Mert ne feledjük:

Eredetinek születtünk, nem tökéletesnek!

Ugyanakkor sosem szűnhetünk meg saját tökéletességünkre törekedni, afelé haladni. Ezt kizárólag úgy tehetjük meg, ha időről időre újabb és újabb ismeretekre, tudásanyagra teszünk szert.

Szeptember 15-én a Lurdy Házban, profi előadók – akik egyben profi szakemberek is a maguk területén – a tökéletességig csiszolt tudásukat csillantják majd meg nekünk.

De mit is jelent az, hogy valaki profi? A Wikiszótár szerint:

„Szakképzett és gyakorlott (személy), aki már elsajátította szakmája részleteit, és ezeket megfelelően és eredményesen alkalmazza tevékenységében. Az alkalmazás tökéletességének különböző szintjeit az elért eredmények mennyisége és minősége mutatja.”

Mindannyian rászánták az időt, hogy szakmai tudásukat a tökéletességig csiszolják, hiszen van múltjuk, jelenük, s természetesen jövőjük is, ezzel a tudással a hátuk mögött.

Szerencsések vagyunk, hogy jelenüket velünk osztják meg az Inlerneten keresztül és példát vehetünk róluk, tanulhatunk tőlük és megtalálhatjuk Bennük mindazt, ami minket saját tökéletességünk felé vezet. S mindezt úgy, hogy saját magunk dönthetjük el, mely gondolatok, tapasztalatok és tudásanyag az, ami nekünk még hiányzik, amit csiszolnunk szükséges, hogy csiszolatlan gyémántunkból egy igazi, csiszolt, értékes darab váljon.

Mindannyiunkban ott rejlik a tökéletesség a felszín alatt akkor is, ha még el sem hisszük, ha nem látjuk Önmagunkban.

Ha azonban olyan személyekkel, szakemberekkel van lehetőségünk találkozni, akiknek tudása valamiben kiemelkedő, akkor – mint tükörben – megláthatjuk Bennük Önmagunkat, azt, akivé válni szeretnénk a saját tökéletességünk felé vezető utunkon.

Kizárólag mi vagyunk azok, akik felismerhetjük mindezt s megláthatjuk mi az, ami Bennünk is ott van, csak még nincs a tökéletességig csiszolva. Az Ő profizmusuk azonban az, ami megmutatja, hogy a Bennünk rejlő értékeket és tudáscsírákat hogyan csiszolhatjuk, nevelhetjük úgy, hogy mi is azzá váljunk végre, aminek születtünk: Eredetinek.

Csak akkor válhatunk újra azzá, ha elvetjük azokat az „egyengondolatokat”, melyeket magunkévá tettünk életünk során.

Szeptember 15-én olyan gondolatokat hallhatunk majd az előadóktól, melyek egyediek, ugyanakkor kiállták a tapasztalat próbáját és garantáltan működőképesek, s Nekünk is működnek, ha alkalmazzuk őket.

Így zajlik majd az elkövetkező Inlernet-Nap a tökéletesség jegyében. Tökéletesedhetünk általa.

De van még valami más is!

A legapróbb részletekig megismerhetjük az Inlernet tökéletes gyorsítósávját, ami nem más, mint a Tökéletes Csomag!

Ennek gyakorlati alkalmazásáról hallhatunk eredeti nézőpontokat, alkalmazási technikákat, működő módszereket, melyek közelebb visznek minket saját sikerességünkhöz.

Megtudhatjuk azt is, hogyan vigyük el másoknak ezt a tudást, hogyan tegyük érthetővé számukra, hogyan világítsuk meg azt, miként tudnak segíteni ezzel másoknak is.

Arról is lesz szó, hogy kiknek érdemes elvinni ezt a tudást, hogyan válasszuk ki azokat, akikkel hosszú távon érdemes együtt működnünk, hogy aztán egy számunkra tökéletes törzsvásárlói közösséget teremtsünk meg önmagunk körül, ahol jól érezzük magunkat és együtt boldogulunk és haladunk előre a saját tökéletességünk felé vezető úton.

Találkozzunk az Inlernet-Rendszer© eredeti Inlernet-Napján a tökéletesség jegyében szeptember 15-én 10.00-kor a Lurdy Házban!

Megnyitotta kapuit Inlernet® Szlovákia!

Inlernet
2018.08.31.

Vezető hírünk!

Kedves Törzsvásárlónk!

Nagy örömmel tájékoztatjuk, hogy a mai napon, 2018. augusztus 31-én – 1 nappal a tervezett időpont előtt – az Inlernet® megnyitotta északi szomszédunkat, Szlovákiát. 

A piac megnyitásának köszönhetően a mai naptól Szlovákiában is lehetőség nyílik Törzsvásárlók és Termékpartnerek regisztrációjára az Inlernet-Rendszerben©. Izgatottan várjuk első szlovák Törzsvásárlóinkat és Termékpartnereinket, hogy üdvözölhessük őket és gratulálhassunk nekik. 

A szlovák Jog-fa, a szabályzat szerint 1 hónappal az országnyitás után, 2018. október 1-jén indul el. Ettől az időponttól fogva tudják Törzsvásárlóink elhelyezni foglalóikból keletkezett Jogaikat. A Jog-fa indulásáról minden Termékpartner és Törzsvásárló időben hírt kap majd az Inlernet® kommunikációs csatornáin. 

A Weboldal és Webiroda azonban már most elérhető szlovák nyelven is, így az újonnan regisztrált szlovák Törzsvásárlók és Termékpartnerek regisztrációjukat követően rögtön megkapják saját Webirodájukat. 

Éljen Ön is az Inlernet® adta legújabb lehetőségekkel már Szlovákiában is! Vegye fel a kapcsolatot szlovák ismerőseivel, barátaival vagy akár üzleti partnereivel, hogy minél hamarabb aktívvá váljon az Inlernet® által újonnan megnyitott piac! 

S hogy a távolság se legyen akadály, használja ki az online világ eszközeit a gyors kapcsolatteremtés érdekében! Segítsen ismerőseinek abban, hogy csatlakozzanak az Inlernet-Rendszerhez©, hogy vásárlásaikkal már Szlovákiában is értéket teremthessenek, miközben Önnek mások külföldön lebonyolított vásárlásai során képződik bevétele.

Fejlődés az Inlernet® sikerútján (Rendkívüli értekezlet összefoglaló)

Inlernet
2018.08.10.

Kedves Törzsvásárlónk, Termékpartnerünk!

Leinemann Zsolt vezetésével került megrendezésre augusztus 7-én a Lurdy Rendezvényközpontban az a rendkívüli értekezlet, amelyen bemutatásra kerültek a legfontosabb fejlesztések, amelyek az Inlernet-Rendszer© működését hatékonyabbá teszik.

Az első hír az Ügyfélszolgálat megújulásáról szólt, amelyet a jelenlévők nagy örömmel üdvözöltek, hiszen ennek köszönhetően mostantól arca is lesz az Ügyfélszolgálatnak. Az Inlernet® új ügyfélelégedettségi- és back office vezetője, Lusker Henriett.

Heni a bemutatkozásában elmondta, hogy mostantól egyéb kommunikációs csatornákon is találkozhatnak vele, hiszen nemcsak az oktatásban, előadásokban, hanem a blogírásban és a Facebook oldal kezelésében is jelentős szerepet vállal a jövőben. Az Ügyfélszolgálat működésében a pontos, szakszerű és gyors reagálást, míg a belső és külső kommunikációban az őszinteséget, nyitottságot és az érzelmek fontosságát hangsúlyozta.

A második hír az Inlernet Hungary Partners Zrt. vezérigazgatói posztjával kapcsolatos, amelyet ettől a naptól Németh Hajnalka tölt be. Hajnalka több mint 20 év szervezetfejlesztési és hálózatfejlesztési múlttal érkezett hozzánk. Bemutatkozásában azt emelte ki, hogy bármilyen pozíció ellenére az igazi vezetőt arról lehet felismerni, hogy követői vannak. Vezérigazgatói feladatkörén kívül az Inlernet-Rendszer© képzési és hálózatfejlesztési tevékenységét irányítja.

A következő bejelentés az Inlernet Worldwide AG új vezérigazgatójának kilétéről szólt. Zsolt a vezérigazgató személyét illetően felcsigázta a közönséget. Elmondta, hogy „az új vezérigazgató egy olyan ember, aki tökéletesen és hűségesen el fogja tudni látni vezérigazgatói feladatait Svájcban”, majd bejelentette, hogy az Inlernet Worldwide AG új vezérigazgatója nem más, mint Ő maga. Ez a bejelentés egyszerre hozott meglepetést, örömöt és ígéretet azoknak, akik évek óta dolgoznak együtt Zsolttal, hiszen személyében egy olyan vezetőt kaptak, aki a kezdetektől ismeri a Rendszert©, elkötelezett és helyes értékrendű.

Mivel Zsoltnak bemutatkoznia nem kellett, így kihangsúlyozta, hogy a jövőben nem vár senkire, hogy az ügyek el legyenek intézve, hiszen vezérigazgatóként ő maga fogja intézni őket gyorsan, hatékonyan, precízen és korrektül.

A személyi változások bejelentése után Leinemann Zsolt szokásához híven néhány „meglepetéssel” folytatta előadását. Néhány újdonság is bevezetésre kerül, amelyek használata sikeresebbé, eredményesebbé teszi Törzsvásárlóinkat.

Korlátozott időre „foglaló duplázó” kerül bevezetésre, ami annyit jelent, hogy a Törzsvásárlók által elhelyezett foglalók duplája kerül jóváírásra a foglaló számlákon, melynek köszönhetően lehetőségük nyílik dupla akkora összeget kiegészítve levásárolni.

A „foglaló duplázó” mellett Zsolt kihirdette a másik újdonságot, melynek lefejlesztése már folyamatban van és ez nem más, mint az „árengedmény duplázó”, melyet egy Termékpartnerünk, a Zemplén Gyöngye már egy jó ideje sikerrel alkalmaz tevékenysége során. Az „árengedmény duplázó” az utalvánnyal történő fizetés és az Inlernet® kezelési költségének megfizetése mellett működik. Ennek gyakorlásával jóval nagyobb jövedelemre, illetve megtakarításra tehetnek szert Törzsvásárlóink.

Ezt követően Rádin Milutin, 5-ös karrierszintű vezető rávilágított arra előadásában, hogy az „Inlernet® Törzsvásárlói Közösségben nem olcsón lehet vásárolni, hanem jelentős visszatérítéseket kapunk” és gyakorlati oldalról mutatta be az „árengedmény duplázó” hatékonyságát. Milu saját élsportolói múltjából hozott példákon keresztül hívta fel a hallgatóság figyelmét arra, hogy közösségben dolgozva felelősek vagyunk egymásért, ugyanakkor együtt sokkal nagyobb eredményeket tudunk elérni, mint ahogyan arra a csapat tagjainak külön-külön lehetőségük lenne.

Zsolt a rendezvény végére tartogatta a legnagyobb meglepetéseket, melyek beharangozásakor a jelenlévők örömüket nagy tapssal fejezték ki. Zsolt bejelentette, hogy az Inlernet 2018. őszétől további két országban is megnyitja a kapuit, szeptember 1-jével Szlovákia, november 1-i kezdéssel pedig az Amerikai Egyesült Államok területe is rendelkezésre áll a terjeszkedéshez.

Véleményünk szerint a személyi változások, fejlődések, valamint a bevezetésre kerülő hatékonyság növelő eszközök és az őszi országnyitások kitűnő lehetőséget teremtenek arra, hogy új erővel, nagyobb lendülettel haladjanak Törzsvásárlóink előre, ezzel teremtve értéket saját, Termékpartnereink és az Inlernet® életében.

Tájékoztatás az Inlernet törzsvásárlói ÁSZF változásáról

Inlernet
2018.08.04.

Kedves Törzsvásárlónk, Termékpartnerünk!

Az Inlernet® ezúton tájékoztatja a Törzsvásárlókat, hogy 2018. augusztus 4. napjával módosult az Általános szerződési feltételek az Inlernet törzsvásárlói közösség törzsvásárlói számára az alábbi pontokban: 

4.1., 4.25., 8.2., 9.3., 9.4., 9.5., 9.7., 12.1., 12.4. 

Felhívjuk valamennyi Törzsvásárlónk figyelmét, hogy gondosan olvassa át az ÁSZF módosítását és annak megfelelően járjon el! Amennyiben a Törzsvásárló az ÁSZF módosítás megismerését követően fenn kívánja tartani a szerződéses jogviszonyt, úgy semmilyen jognyilatkozat megtételére nincs szükség.

További jó vásárlást és sikeres üzletépítést kívánunk és köszönjük, hogy az Inlernet-Rendszert© választotta!


Az Inlernet® Vezetősége

Újrakezdés

Inlernet
2018.07.30.

„Akkor vagy igazán szabad, ha azt, amit vállaltál, meg tudod tenni, és a kudarcok, sérelmek után sem a gyűlölet, a harag uralkodik a szívedben, hanem az újrakezdés lelkülete, a szeretet és a jóság.“

Böjte Csaba

 

Újrakezdés

Egy kutatás kimutatta, hogy életünk során átlagosan három és félszer kezdjük újra az életünket, azaz állunk oda újra a startvonalhoz. Persze ez azt is jelenti, hogy vannak olyanok, akik gyakorlottabbak a hasonló pillanatok leküzdésében és vannak olyanok is, akiknek egy-egy ilyen pillanat komoly fejfájást okoz.

De miért?

Hiszen a napkelte is mindig valami újat hoz az életünkbe, esélyt kapunk arra, hogy az új nap során kijavítsuk, ha valamit elrontottunk, bepótoljuk amivel elmaradtunk, megtegyük amit elfelejtettünk. Egy esély, egy csodálatos esély az újrakezdésre.

Így vagyunk ezzel mi is.

Ez az esztendő több szempontból is erről szól az Inlernet® életében, hiszen szilveszter éjjelén a koccintáskor még csak álmodhattunk róla, még csak kívánhattuk, hogy január elsejét követően valóban kimondhassuk: „Új év, új élet!“! És mégis megadatott számunkra, hiszen a kilenc év küzdelmét követően igazi ajándék volt számunkra azzal indítani az esztendőt, hogy rendeződtek dolgaink, bizonyítást nyert ártatlanságunk és porba hulltak az alaptalan vádak, míg Törzsvásárlóink pedig hozzájuthattak végre azokhoz az összegekhez, amelyek az addig a pillanatig zárolt számlán voltak megtalálhatóak. Kellett ennél nagyobb öröm, ennél nagyobb igazolás, ennél nagyobb megerősítés és ennél szebb évkezdés, azaz újrakezdés bármelyikőnknek?

Hát persze, hogy nem!

Hiszen a korábban összezavart Törzsvárálóink megtapasztalhatták, hogy létezik még olyan cég, aki ennyi éven keresztül is kiállt érdekeikért és ennyi esztendőt követően is maradéktalanul juttatta vissza tulajdonosainak a számukra járó összegeket, nem kis meglepetést és örömöt okozva ezzel.

Láthatóan beindult a vásárlás a Rendszerben©, egyre többen vagyunk rendezvényeinken és egyre sikeresebbek azok a Törzsvásárlóink is, akik újra elkezdték üzletük építését, csapatuk régi tagjainak újraaktiválását, régi Termékpartnereink felkeresését, hogy a jövőben ismét extra bevételekhez juthasson az, aki az Inlernet Rendszert© választja.

Ez az igazi újrakezdés és az, hogy menedzsmentünk is megújulhat, valóban csak megerősíti ezt a folyamatot, hiszen feladataink megemelkedett mennyisége mindenképpen újragondolásra késztettek bennünket és a változtatás fontossága már hamarabb kopogtatott ajtónkon.

Amikor 2013-ban belevágtunk is tudtuk, hogy az út nem egy Formula 1-es minőségű pályán vezet majd minket az elejétől, azt is tudtuk, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, nem fogja mindenki ezt az üzletet választani és ez így is van jól!

Azokra van szükségünk ugyanis és azokért dolgozunk az év minden egyes napján, akik ugyanolyan elkötelezettek mint mi, akik ugyanannyira látják jövőképünket és ugyanolyan jól ismerik és szeretik Rendszerünket© mint mi, mert ezáltal jól tudják, nincs jelenleg olyan vállalkozás a piacon, amely ilyen mértékű lehetőséget kínál Partnereinek.

Mi pedig, ahogy eddig, úgy ezután sem állunk meg, hanem megyünk előre azokkal és azokért, akik minket választottak, mert számunkra ők az elsők és velük visszük sikerre az Inlernetet® és általuk teszünk sikeressé és boldoggá egyre több embert!

Köszönjük, hogy minket választottál, köszönjük, hogy bízol bennünk és kitartasz mellettünk, mi pedig megháláljuk neked ezt az elkötelezettséget!

Tarts velünk és építsd fel magadnak jövőd szabadságát azáltal, hogy megteremted anyagi függetlenségedet és Törzsvásárlók sokaságának tanítod meg, miért és milyen előnyökkel jár számukra, ha az Inlernet-Rendszert© használva végzik vásárlásaikat.

Azt hisszük vásárolni mindenki tud. Ez elvileg így igaz. Költeni, bármennyit tud mindenki. A kérdés csak az, hogy azt is tudják e, hogy a sok költekezés által miképpen termelhetnek kiemelkedő jövedelmeket is maguknak? Ez az igazi különbség és ezért kell megtanítani az emeberekt a tudatos Inlernetes vásárlás fontosságára!

Jó döntést és Inlernetes® vásárlást kívánunk, illetve azt, hogy mihamarabb együtt ünnepelhessük közös sikereinket!

Rendkívüli Inlernet közlemény

Inlernet
2018.07.22.

Kedves Törzsvásárlóink, Termékpartnereink!

Mint ahogy a kedd esti webinárunkon is első kézből hallhatta az információkat, úgy mostani hírlevelünkben szeretnénk ezeket írásban is megismételni, miután az elmúlt napokban jónéhány erősen elferdített, a valóságtól elrugaszkodó álhír, illetve sértő információ jelent meg a Facebook közösségi platformján, illetve az Inlernet® védjeggyel védett grafikai arculatának megfelelő, így Partnereink megtévesztését szolgáló hírlevél is kiküldésre került egyik Törzsvásárlónk által, aki - a visszajelzések alapján - sajnálatos módon telefonhívásaival is zaklatja Partnereinket.


Az Inlernet® Worldwide Ag vezérigazgatója Bognár Péter és az Inlernet® Hungary Partners Zrt. vezérigazgatója Csutka István is valóban távozik a vállalattól, de más időpontokban és különálló okokból.


Bognár Péter egy önálló, saját vállalkozást indított, amely bár nem egyezik meg cégünk szabályzataiban korábban részéről is elfogadottakkal és aláírtakkal, de sok sikert kívánunk neki az újabb vállalásához! Péter a héten pontosan leszámolt és így megtörtént a cég hivatalos átadás-átvétele, hogy az Inlernet® Worldwide AG működésébe ne kerülhessen egyetlen porszem sem és Partnereink továbbra is zökkenőmentesen és teljes megelégedettséggel használhassák Rendszerünket©.


Csutka István, mint már többször - a kedd esti webináron pedig személyesen -, illetve a vállalat vezetése is elmondta, amiatt távozik az Inlernet® Hungary Partners Zrt. éléről, mert augusztus közepétől hosszú időre külföldre utazik, amely a két és fél éve tervezett és a cégvezetés tudtával elindított expedíciójának végső felkészülési szakasza, hogy 2019 február elsejétől az év végéig teljesítse a Világ egyik leghosszabb - idáig összesen négy ember által teljesített - túraútvonalát. Egyértelmű, hogy onnan nem fogja tudni ellátni olyan szinten feladatait, ahogy ő, a cég vezetése, vagy Törzsvásárlóink is elvárnák és ezért született ez a közös döntés.


Úgy érezzük, ez a kettős váltás így alkalmat teremtett számunkra arra, hogy egy új, lendületes és maximálisan elkötelezett vezetőséggel vágjunk neki az ősznek, hogy azt a feladatot, amely a mögöttünk álló hosszú és küzdelmes évek munkáját követte, már egy sokkal magasabb fordulatszámra kapcsolt üzemmódban, minden Partnerünk megelégedésére folytathassuk.


Péter és István tagadhatatlan érdemeit köszönjük és az új vezetőinknek pedig sok sikert kívánunk ahhoz, hogy a siker létráján minél gyorsabban haladhassanak előre Törzsvásárlóink és Termékpartnereink egyaránt!


Mint a kedd esti webináron is ígértük, az új vezetők kiválasztása már meg is történt, munkájuk teljes mértékű átvétele és az új irányvonal kialakítása folyamatban van és természetesen, ahogy idáig is, úgy a jövőben is Törzsvásárlóink lesznek az elsők, akik hivatalosan is megismerhetik személyüket és ennek időpontjáról hírlevélben értesíteni fogjuk önöket!


Kérjük, ne üljenek fel semmilyen pletykának, illetve rosszindulatú megjegyzésnek, hiszen a közösségi média világa sokkal nagyobb teret ad a valótlan állítások megnyivánulásainak!


Az Inlernet® továbbra is tőkeerős, lendületes és céltudatos vállalat, amely Törzsvásárlóinak és Termékpartnereinek a jövőben is hibátlanul, másodperc alapú kifizetésekkel és kiszolgálással, illetve a jogszabályokat maximálisan betartva végzi feladatát annak érdekében, hogy az a Rendszer©, amely a múltban is bizonyított, a viharos időket is végigharcolta Törzsvásárlói érdekében és a ScienNet® ellen indított eljárás során zárolt összegeket is visszafizette gazdáiknak, a már teljes mértékben zöld utat kapott pályán, továbbra is a piac legjobb lehetőségét biztosíthassa Partnereinek.


Idáig is ezért dolgoztunk és a jövőben is ezt tesszük és azok ellen, akik bármilyen módon megpróbálják az Inlernet® hírnevét megtépázni, valótlanságokkal besározni, illetve Törzsvásárlóinknak üzleti károkat okozni, pedig kénytelek vagyunk fellépni, elégtételt- és helyreigazítást kérni, hiszen a tisztességes üzleti magatartás mindenkitől elvárt!


A jövő a miénk! Az Inlernet-Rendszer© tökéletesen működik, stabil anyagi háttere és az elkötelezett, új vezetősége pedig a jövőben is biztosítja Törzsvásárlóink megelégedettségét!


További jó vásárlást és sikeres üzletépítést kívánunk és köszönjük, hogy az Inlernet-Rendszert© választotta!


Az Inlernet® Vezetősége

Az Inlernet lánga - L.Zs.

Ezeket a cikkeket olvastad már?