A szlovák JOG-Fa indulása 2018 október 1. 18:00

Inlernet
2018.09.30.

Gyorsan állítsa be az óráját vagy telefonja ébresztő funkcióját 2018 október 1., hétfő, 18.00 órára!

A szlovák JOG-Fa indulása ugyanis hétfőn, pontban 18.00 órakor lesz!

Addig nem kell mást tennie, csak belépnie a webirodájába és megnéznie az elfekvő pénzeit! 

A webirodáját itt érheti el:
https://weboffice.inlernet.com/

Amennyiben szeretne ennek a kihagyhatatlan indulásnak a részese lenni és nincs elegendő pénze a webirodájában, akkor még hétfőn reggel feltöltheti az Inlernet® belső számláját.

Jöjjön és tartson velünk, profitáljon az egyszeri és megismételhetetlen Szlovák JOG-Fa indításából!

Használja ki, hogy amennyiben most vásárlási utalványt foglalóz, úgy a webirodájában a foglaló egyenlegén a foglalózott összeg DUPLÁJÁT írjuk jóvá! Így kétszer annyi összeget vásárolhat le Termékpartnereinknél!

Kérdés esetén keresse az Ajánlóját vagy írjon nekünk az info@inlernet.com címre, de akár a "Vásárlásból vagyont" csoportban is felteheti a kérdéseidet (persze csak akkor, ha tagja már)!

A "Vásárlásból vagyont" csoport linkje:

https://www.facebook.com/groups/vasarlasbolvagyont

A jövő a miénk! Az Inlernet-Rendszer© tökéletesen működik, stabil anyagi háttere és az elkötelezett, új vezetősége pedig a jövőben is biztosítja Törzsvásárlók megelégedettségét!


További jó vásárlást és sikeres Jog-fa indítást kívánunk és köszönjük, hogy az Inlernet-Rendszert© választotta!


Az Inlernet® Vezetősége

Inlernet Nap a tökéletesség jegyében

Inlernet
2018.09.10.

Az új tanév beköszöntével mi is visszaülhetünk végre a Lurdy Ház konferenciatermébe, hogy új tudásra tegyünk szert, és hogy a régit felfrissítsük. Nem elég azonban az elmélet, ha a gyakorlatban nem alkalmazzuk, vagy nem alkalmazható.

A szeptemberi Inlernet-Nap tudásanyaga a gyakorlatiasság körül forog majd. Minden egyes előadó olyan tudásanyagot hoz magával, mely nem csak hogy alkalmazható a hétköznapi életünkben, munkánkban, hanem ha ezt megtesszük, garantáltan fejlődni fogunk mind szakmailag, mind emberileg.

Mert ne feledjük:

Eredetinek születtünk, nem tökéletesnek!

Ugyanakkor sosem szűnhetünk meg saját tökéletességünkre törekedni, afelé haladni. Ezt kizárólag úgy tehetjük meg, ha időről időre újabb és újabb ismeretekre, tudásanyagra teszünk szert.

Szeptember 15-én a Lurdy Házban, profi előadók – akik egyben profi szakemberek is a maguk területén – a tökéletességig csiszolt tudásukat csillantják majd meg nekünk.

De mit is jelent az, hogy valaki profi? A Wikiszótár szerint:

„Szakképzett és gyakorlott (személy), aki már elsajátította szakmája részleteit, és ezeket megfelelően és eredményesen alkalmazza tevékenységében. Az alkalmazás tökéletességének különböző szintjeit az elért eredmények mennyisége és minősége mutatja.”

Mindannyian rászánták az időt, hogy szakmai tudásukat a tökéletességig csiszolják, hiszen van múltjuk, jelenük, s természetesen jövőjük is, ezzel a tudással a hátuk mögött.

Szerencsések vagyunk, hogy jelenüket velünk osztják meg az Inlerneten keresztül és példát vehetünk róluk, tanulhatunk tőlük és megtalálhatjuk Bennük mindazt, ami minket saját tökéletességünk felé vezet. S mindezt úgy, hogy saját magunk dönthetjük el, mely gondolatok, tapasztalatok és tudásanyag az, ami nekünk még hiányzik, amit csiszolnunk szükséges, hogy csiszolatlan gyémántunkból egy igazi, csiszolt, értékes darab váljon.

Mindannyiunkban ott rejlik a tökéletesség a felszín alatt akkor is, ha még el sem hisszük, ha nem látjuk Önmagunkban.

Ha azonban olyan személyekkel, szakemberekkel van lehetőségünk találkozni, akiknek tudása valamiben kiemelkedő, akkor – mint tükörben – megláthatjuk Bennük Önmagunkat, azt, akivé válni szeretnénk a saját tökéletességünk felé vezető utunkon.

Kizárólag mi vagyunk azok, akik felismerhetjük mindezt s megláthatjuk mi az, ami Bennünk is ott van, csak még nincs a tökéletességig csiszolva. Az Ő profizmusuk azonban az, ami megmutatja, hogy a Bennünk rejlő értékeket és tudáscsírákat hogyan csiszolhatjuk, nevelhetjük úgy, hogy mi is azzá váljunk végre, aminek születtünk: Eredetinek.

Csak akkor válhatunk újra azzá, ha elvetjük azokat az „egyengondolatokat”, melyeket magunkévá tettünk életünk során.

Szeptember 15-én olyan gondolatokat hallhatunk majd az előadóktól, melyek egyediek, ugyanakkor kiállták a tapasztalat próbáját és garantáltan működőképesek, s Nekünk is működnek, ha alkalmazzuk őket.

Így zajlik majd az elkövetkező Inlernet-Nap a tökéletesség jegyében. Tökéletesedhetünk általa.

De van még valami más is!

A legapróbb részletekig megismerhetjük az Inlernet tökéletes gyorsítósávját, ami nem más, mint a Tökéletes Csomag!

Ennek gyakorlati alkalmazásáról hallhatunk eredeti nézőpontokat, alkalmazási technikákat, működő módszereket, melyek közelebb visznek minket saját sikerességünkhöz.

Megtudhatjuk azt is, hogyan vigyük el másoknak ezt a tudást, hogyan tegyük érthetővé számukra, hogyan világítsuk meg azt, miként tudnak segíteni ezzel másoknak is.

Arról is lesz szó, hogy kiknek érdemes elvinni ezt a tudást, hogyan válasszuk ki azokat, akikkel hosszú távon érdemes együtt működnünk, hogy aztán egy számunkra tökéletes törzsvásárlói közösséget teremtsünk meg önmagunk körül, ahol jól érezzük magunkat és együtt boldogulunk és haladunk előre a saját tökéletességünk felé vezető úton.

Találkozzunk az Inlernet-Rendszer© eredeti Inlernet-Napján a tökéletesség jegyében szeptember 15-én 10.00-kor a Lurdy Házban!

Megnyitotta kapuit Inlernet® Szlovákia!

Inlernet
2018.08.31.

Vezető hírünk!

Kedves Törzsvásárlónk!

Nagy örömmel tájékoztatjuk, hogy a mai napon, 2018. augusztus 31-én – 1 nappal a tervezett időpont előtt – az Inlernet® megnyitotta északi szomszédunkat, Szlovákiát. 

A piac megnyitásának köszönhetően a mai naptól Szlovákiában is lehetőség nyílik Törzsvásárlók és Termékpartnerek regisztrációjára az Inlernet-Rendszerben©. Izgatottan várjuk első szlovák Törzsvásárlóinkat és Termékpartnereinket, hogy üdvözölhessük őket és gratulálhassunk nekik. 

A szlovák Jog-fa, a szabályzat szerint 1 hónappal az országnyitás után, 2018. október 1-jén indul el. Ettől az időponttól fogva tudják Törzsvásárlóink elhelyezni foglalóikból keletkezett Jogaikat. A Jog-fa indulásáról minden Termékpartner és Törzsvásárló időben hírt kap majd az Inlernet® kommunikációs csatornáin. 

A Weboldal és Webiroda azonban már most elérhető szlovák nyelven is, így az újonnan regisztrált szlovák Törzsvásárlók és Termékpartnerek regisztrációjukat követően rögtön megkapják saját Webirodájukat. 

Éljen Ön is az Inlernet® adta legújabb lehetőségekkel már Szlovákiában is! Vegye fel a kapcsolatot szlovák ismerőseivel, barátaival vagy akár üzleti partnereivel, hogy minél hamarabb aktívvá váljon az Inlernet® által újonnan megnyitott piac! 

S hogy a távolság se legyen akadály, használja ki az online világ eszközeit a gyors kapcsolatteremtés érdekében! Segítsen ismerőseinek abban, hogy csatlakozzanak az Inlernet-Rendszerhez©, hogy vásárlásaikkal már Szlovákiában is értéket teremthessenek, miközben Önnek mások külföldön lebonyolított vásárlásai során képződik bevétele.

Fejlődés az Inlernet® sikerútján (Rendkívüli értekezlet összefoglaló)

Inlernet
2018.08.10.

Kedves Törzsvásárlónk, Termékpartnerünk!

Leinemann Zsolt vezetésével került megrendezésre augusztus 7-én a Lurdy Rendezvényközpontban az a rendkívüli értekezlet, amelyen bemutatásra kerültek a legfontosabb fejlesztések, amelyek az Inlernet-Rendszer© működését hatékonyabbá teszik.

Az első hír az Ügyfélszolgálat megújulásáról szólt, amelyet a jelenlévők nagy örömmel üdvözöltek, hiszen ennek köszönhetően mostantól arca is lesz az Ügyfélszolgálatnak. Az Inlernet® új ügyfélelégedettségi- és back office vezetője, Lusker Henriett.

Heni a bemutatkozásában elmondta, hogy mostantól egyéb kommunikációs csatornákon is találkozhatnak vele, hiszen nemcsak az oktatásban, előadásokban, hanem a blogírásban és a Facebook oldal kezelésében is jelentős szerepet vállal a jövőben. Az Ügyfélszolgálat működésében a pontos, szakszerű és gyors reagálást, míg a belső és külső kommunikációban az őszinteséget, nyitottságot és az érzelmek fontosságát hangsúlyozta.

A második hír az Inlernet Hungary Partners Zrt. vezérigazgatói posztjával kapcsolatos, amelyet ettől a naptól Németh Hajnalka tölt be. Hajnalka több mint 20 év szervezetfejlesztési és hálózatfejlesztési múlttal érkezett hozzánk. Bemutatkozásában azt emelte ki, hogy bármilyen pozíció ellenére az igazi vezetőt arról lehet felismerni, hogy követői vannak. Vezérigazgatói feladatkörén kívül az Inlernet-Rendszer© képzési és hálózatfejlesztési tevékenységét irányítja.

A következő bejelentés az Inlernet Worldwide AG új vezérigazgatójának kilétéről szólt. Zsolt a vezérigazgató személyét illetően felcsigázta a közönséget. Elmondta, hogy „az új vezérigazgató egy olyan ember, aki tökéletesen és hűségesen el fogja tudni látni vezérigazgatói feladatait Svájcban”, majd bejelentette, hogy az Inlernet Worldwide AG új vezérigazgatója nem más, mint Ő maga. Ez a bejelentés egyszerre hozott meglepetést, örömöt és ígéretet azoknak, akik évek óta dolgoznak együtt Zsolttal, hiszen személyében egy olyan vezetőt kaptak, aki a kezdetektől ismeri a Rendszert©, elkötelezett és helyes értékrendű.

Mivel Zsoltnak bemutatkoznia nem kellett, így kihangsúlyozta, hogy a jövőben nem vár senkire, hogy az ügyek el legyenek intézve, hiszen vezérigazgatóként ő maga fogja intézni őket gyorsan, hatékonyan, precízen és korrektül.

A személyi változások bejelentése után Leinemann Zsolt szokásához híven néhány „meglepetéssel” folytatta előadását. Néhány újdonság is bevezetésre kerül, amelyek használata sikeresebbé, eredményesebbé teszi Törzsvásárlóinkat.

Korlátozott időre „foglaló duplázó” kerül bevezetésre, ami annyit jelent, hogy a Törzsvásárlók által elhelyezett foglalók duplája kerül jóváírásra a foglaló számlákon, melynek köszönhetően lehetőségük nyílik dupla akkora összeget kiegészítve levásárolni.

A „foglaló duplázó” mellett Zsolt kihirdette a másik újdonságot, melynek lefejlesztése már folyamatban van és ez nem más, mint az „árengedmény duplázó”, melyet egy Termékpartnerünk, a Zemplén Gyöngye már egy jó ideje sikerrel alkalmaz tevékenysége során. Az „árengedmény duplázó” az utalvánnyal történő fizetés és az Inlernet® kezelési költségének megfizetése mellett működik. Ennek gyakorlásával jóval nagyobb jövedelemre, illetve megtakarításra tehetnek szert Törzsvásárlóink.

Ezt követően Rádin Milutin, 5-ös karrierszintű vezető rávilágított arra előadásában, hogy az „Inlernet® Törzsvásárlói Közösségben nem olcsón lehet vásárolni, hanem jelentős visszatérítéseket kapunk” és gyakorlati oldalról mutatta be az „árengedmény duplázó” hatékonyságát. Milu saját élsportolói múltjából hozott példákon keresztül hívta fel a hallgatóság figyelmét arra, hogy közösségben dolgozva felelősek vagyunk egymásért, ugyanakkor együtt sokkal nagyobb eredményeket tudunk elérni, mint ahogyan arra a csapat tagjainak külön-külön lehetőségük lenne.

Zsolt a rendezvény végére tartogatta a legnagyobb meglepetéseket, melyek beharangozásakor a jelenlévők örömüket nagy tapssal fejezték ki. Zsolt bejelentette, hogy az Inlernet 2018. őszétől további két országban is megnyitja a kapuit, szeptember 1-jével Szlovákia, november 1-i kezdéssel pedig az Amerikai Egyesült Államok területe is rendelkezésre áll a terjeszkedéshez.

Véleményünk szerint a személyi változások, fejlődések, valamint a bevezetésre kerülő hatékonyság növelő eszközök és az őszi országnyitások kitűnő lehetőséget teremtenek arra, hogy új erővel, nagyobb lendülettel haladjanak Törzsvásárlóink előre, ezzel teremtve értéket saját, Termékpartnereink és az Inlernet® életében.

Tájékoztatás az Inlernet törzsvásárlói ÁSZF változásáról

Inlernet
2018.08.04.

Kedves Törzsvásárlónk, Termékpartnerünk!

Az Inlernet® ezúton tájékoztatja a Törzsvásárlókat, hogy 2018. augusztus 4. napjával módosult az Általános szerződési feltételek az Inlernet törzsvásárlói közösség törzsvásárlói számára az alábbi pontokban: 

4.1., 4.25., 8.2., 9.3., 9.4., 9.5., 9.7., 12.1., 12.4. 

Felhívjuk valamennyi Törzsvásárlónk figyelmét, hogy gondosan olvassa át az ÁSZF módosítását és annak megfelelően járjon el! Amennyiben a Törzsvásárló az ÁSZF módosítás megismerését követően fenn kívánja tartani a szerződéses jogviszonyt, úgy semmilyen jognyilatkozat megtételére nincs szükség.

További jó vásárlást és sikeres üzletépítést kívánunk és köszönjük, hogy az Inlernet-Rendszert© választotta!


Az Inlernet® Vezetősége

Újrakezdés

Inlernet
2018.07.30.

„Akkor vagy igazán szabad, ha azt, amit vállaltál, meg tudod tenni, és a kudarcok, sérelmek után sem a gyűlölet, a harag uralkodik a szívedben, hanem az újrakezdés lelkülete, a szeretet és a jóság.“

Böjte Csaba

 

Újrakezdés

Egy kutatás kimutatta, hogy életünk során átlagosan három és félszer kezdjük újra az életünket, azaz állunk oda újra a startvonalhoz. Persze ez azt is jelenti, hogy vannak olyanok, akik gyakorlottabbak a hasonló pillanatok leküzdésében és vannak olyanok is, akiknek egy-egy ilyen pillanat komoly fejfájást okoz.

De miért?

Hiszen a napkelte is mindig valami újat hoz az életünkbe, esélyt kapunk arra, hogy az új nap során kijavítsuk, ha valamit elrontottunk, bepótoljuk amivel elmaradtunk, megtegyük amit elfelejtettünk. Egy esély, egy csodálatos esély az újrakezdésre.

Így vagyunk ezzel mi is.

Ez az esztendő több szempontból is erről szól az Inlernet® életében, hiszen szilveszter éjjelén a koccintáskor még csak álmodhattunk róla, még csak kívánhattuk, hogy január elsejét követően valóban kimondhassuk: „Új év, új élet!“! És mégis megadatott számunkra, hiszen a kilenc év küzdelmét követően igazi ajándék volt számunkra azzal indítani az esztendőt, hogy rendeződtek dolgaink, bizonyítást nyert ártatlanságunk és porba hulltak az alaptalan vádak, míg Törzsvásárlóink pedig hozzájuthattak végre azokhoz az összegekhez, amelyek az addig a pillanatig zárolt számlán voltak megtalálhatóak. Kellett ennél nagyobb öröm, ennél nagyobb igazolás, ennél nagyobb megerősítés és ennél szebb évkezdés, azaz újrakezdés bármelyikőnknek?

Hát persze, hogy nem!

Hiszen a korábban összezavart Törzsvárálóink megtapasztalhatták, hogy létezik még olyan cég, aki ennyi éven keresztül is kiállt érdekeikért és ennyi esztendőt követően is maradéktalanul juttatta vissza tulajdonosainak a számukra járó összegeket, nem kis meglepetést és örömöt okozva ezzel.

Láthatóan beindult a vásárlás a Rendszerben©, egyre többen vagyunk rendezvényeinken és egyre sikeresebbek azok a Törzsvásárlóink is, akik újra elkezdték üzletük építését, csapatuk régi tagjainak újraaktiválását, régi Termékpartnereink felkeresését, hogy a jövőben ismét extra bevételekhez juthasson az, aki az Inlernet Rendszert© választja.

Ez az igazi újrakezdés és az, hogy menedzsmentünk is megújulhat, valóban csak megerősíti ezt a folyamatot, hiszen feladataink megemelkedett mennyisége mindenképpen újragondolásra késztettek bennünket és a változtatás fontossága már hamarabb kopogtatott ajtónkon.

Amikor 2013-ban belevágtunk is tudtuk, hogy az út nem egy Formula 1-es minőségű pályán vezet majd minket az elejétől, azt is tudtuk, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, nem fogja mindenki ezt az üzletet választani és ez így is van jól!

Azokra van szükségünk ugyanis és azokért dolgozunk az év minden egyes napján, akik ugyanolyan elkötelezettek mint mi, akik ugyanannyira látják jövőképünket és ugyanolyan jól ismerik és szeretik Rendszerünket© mint mi, mert ezáltal jól tudják, nincs jelenleg olyan vállalkozás a piacon, amely ilyen mértékű lehetőséget kínál Partnereinek.

Mi pedig, ahogy eddig, úgy ezután sem állunk meg, hanem megyünk előre azokkal és azokért, akik minket választottak, mert számunkra ők az elsők és velük visszük sikerre az Inlernetet® és általuk teszünk sikeressé és boldoggá egyre több embert!

Köszönjük, hogy minket választottál, köszönjük, hogy bízol bennünk és kitartasz mellettünk, mi pedig megháláljuk neked ezt az elkötelezettséget!

Tarts velünk és építsd fel magadnak jövőd szabadságát azáltal, hogy megteremted anyagi függetlenségedet és Törzsvásárlók sokaságának tanítod meg, miért és milyen előnyökkel jár számukra, ha az Inlernet-Rendszert© használva végzik vásárlásaikat.

Azt hisszük vásárolni mindenki tud. Ez elvileg így igaz. Költeni, bármennyit tud mindenki. A kérdés csak az, hogy azt is tudják e, hogy a sok költekezés által miképpen termelhetnek kiemelkedő jövedelmeket is maguknak? Ez az igazi különbség és ezért kell megtanítani az emeberekt a tudatos Inlernetes vásárlás fontosságára!

Jó döntést és Inlernetes® vásárlást kívánunk, illetve azt, hogy mihamarabb együtt ünnepelhessük közös sikereinket!

Rendkívüli Inlernet közlemény

Inlernet
2018.07.22.

Kedves Törzsvásárlóink, Termékpartnereink!

Mint ahogy a kedd esti webinárunkon is első kézből hallhatta az információkat, úgy mostani hírlevelünkben szeretnénk ezeket írásban is megismételni, miután az elmúlt napokban jónéhány erősen elferdített, a valóságtól elrugaszkodó álhír, illetve sértő információ jelent meg a Facebook közösségi platformján, illetve az Inlernet® védjeggyel védett grafikai arculatának megfelelő, így Partnereink megtévesztését szolgáló hírlevél is kiküldésre került egyik Törzsvásárlónk által, aki - a visszajelzések alapján - sajnálatos módon telefonhívásaival is zaklatja Partnereinket.


Az Inlernet® Worldwide Ag vezérigazgatója Bognár Péter és az Inlernet® Hungary Partners Zrt. vezérigazgatója Csutka István is valóban távozik a vállalattól, de más időpontokban és különálló okokból.


Bognár Péter egy önálló, saját vállalkozást indított, amely bár nem egyezik meg cégünk szabályzataiban korábban részéről is elfogadottakkal és aláírtakkal, de sok sikert kívánunk neki az újabb vállalásához! Péter a héten pontosan leszámolt és így megtörtént a cég hivatalos átadás-átvétele, hogy az Inlernet® Worldwide AG működésébe ne kerülhessen egyetlen porszem sem és Partnereink továbbra is zökkenőmentesen és teljes megelégedettséggel használhassák Rendszerünket©.


Csutka István, mint már többször - a kedd esti webináron pedig személyesen -, illetve a vállalat vezetése is elmondta, amiatt távozik az Inlernet® Hungary Partners Zrt. éléről, mert augusztus közepétől hosszú időre külföldre utazik, amely a két és fél éve tervezett és a cégvezetés tudtával elindított expedíciójának végső felkészülési szakasza, hogy 2019 február elsejétől az év végéig teljesítse a Világ egyik leghosszabb - idáig összesen négy ember által teljesített - túraútvonalát. Egyértelmű, hogy onnan nem fogja tudni ellátni olyan szinten feladatait, ahogy ő, a cég vezetése, vagy Törzsvásárlóink is elvárnák és ezért született ez a közös döntés.


Úgy érezzük, ez a kettős váltás így alkalmat teremtett számunkra arra, hogy egy új, lendületes és maximálisan elkötelezett vezetőséggel vágjunk neki az ősznek, hogy azt a feladatot, amely a mögöttünk álló hosszú és küzdelmes évek munkáját követte, már egy sokkal magasabb fordulatszámra kapcsolt üzemmódban, minden Partnerünk megelégedésére folytathassuk.


Péter és István tagadhatatlan érdemeit köszönjük és az új vezetőinknek pedig sok sikert kívánunk ahhoz, hogy a siker létráján minél gyorsabban haladhassanak előre Törzsvásárlóink és Termékpartnereink egyaránt!


Mint a kedd esti webináron is ígértük, az új vezetők kiválasztása már meg is történt, munkájuk teljes mértékű átvétele és az új irányvonal kialakítása folyamatban van és természetesen, ahogy idáig is, úgy a jövőben is Törzsvásárlóink lesznek az elsők, akik hivatalosan is megismerhetik személyüket és ennek időpontjáról hírlevélben értesíteni fogjuk önöket!


Kérjük, ne üljenek fel semmilyen pletykának, illetve rosszindulatú megjegyzésnek, hiszen a közösségi média világa sokkal nagyobb teret ad a valótlan állítások megnyivánulásainak!


Az Inlernet® továbbra is tőkeerős, lendületes és céltudatos vállalat, amely Törzsvásárlóinak és Termékpartnereinek a jövőben is hibátlanul, másodperc alapú kifizetésekkel és kiszolgálással, illetve a jogszabályokat maximálisan betartva végzi feladatát annak érdekében, hogy az a Rendszer©, amely a múltban is bizonyított, a viharos időket is végigharcolta Törzsvásárlói érdekében és a ScienNet® ellen indított eljárás során zárolt összegeket is visszafizette gazdáiknak, a már teljes mértékben zöld utat kapott pályán, továbbra is a piac legjobb lehetőségét biztosíthassa Partnereinek.


Idáig is ezért dolgoztunk és a jövőben is ezt tesszük és azok ellen, akik bármilyen módon megpróbálják az Inlernet® hírnevét megtépázni, valótlanságokkal besározni, illetve Törzsvásárlóinknak üzleti károkat okozni, pedig kénytelek vagyunk fellépni, elégtételt- és helyreigazítást kérni, hiszen a tisztességes üzleti magatartás mindenkitől elvárt!


A jövő a miénk! Az Inlernet-Rendszer© tökéletesen működik, stabil anyagi háttere és az elkötelezett, új vezetősége pedig a jövőben is biztosítja Törzsvásárlóink megelégedettségét!


További jó vásárlást és sikeres üzletépítést kívánunk és köszönjük, hogy az Inlernet-Rendszert© választotta!


Az Inlernet® Vezetősége

Az Inlernet lánga - L.Zs.

Válságban vagy?

Inlernet
2018.06.18.

Annyiszor halljuk mostanában megint, hogy válság van, válság volt, jön az újabb válság, alkotói válságban van, a házassága van válságban, elérte az életközepi válság, válságban az egészségügy, kormányválság van, egyre nagyobb a menekültválság, devizahitelesek válsága, válságos az állapota és még sorolhatnám. Lassan Bono egész évben „Segítsd meg Kovács Pistit“, „Segítsd meg az USA-t“, „Segítsd meg Kata és Gergő házasságát“ koncerteket tarthatna. De tegyük félre a tréfát, ugyanis ezek egyáltalán nem vicces pillanatok az életünkben!

A nagy világválságokra nem nagyon vagyunk hatással, de készülnünk rá, vésztartalékot építenünk enékül is szükséges lenne, hiszen sohasem tudhatjuk mi fog történni velünk, szeretteinkkel, munkahelyünkkel, országunkkal, vagy éppen milyen események milyen következményeket okoznak a világban. 

A legfontosabb azonban a saját válságunk. Még ha nem is ismerik el, de a legsikeresebb és a leggazdagabb emberek is eljutnak életüknek abba a szakaszába, amikor azt érzik elakadtak. Hidd el, milliárdosként is lehetnek komoly problémáid, lehetsz depressziós, boldogtalan, sőt céltalan is. A csúcson ugyanis nehezebb maradni, mint felkerülni oda. Nem véletlen, hogy a világ leggazdagabb családi vállalkozásaiból felhalmozott vagyonok kétharmada, az alapítók halála után elolvad, a családok és a cégek csődbe mennek, vagy eladják őket az örököseik. Persze, ha sok pénzed van akkor kompenzálhatsz, azaz kárpótolhatod magad vásárlással, de ez bár jó érzés, de csak pillanatokra tesz boldoggá és aztán minden megy tovább lefelé a lejtőn.

Egész életünkben fejlődünk, ha akarunk, ha nem. Minden egyes nap történnek velünk dolgok és ezek észrevétlenül is alakítják életünket, gondolkodásunkat és döntéseinket. De ha csak a múlt sikereiből próbálsz megélni tévúton jársz és hamar elakadsz. Nincs olyan olimpiai aranyérem, amely feljogosít arra, hogy négy év múlva újra a te nyakadba akasszák! Ha a négy kerek esztendő során nem fektetsz be minden energiát és végzel el pontosan minden munkát, ha nem ez a cél lebeg végig a szemed előtt és ha nem hozol ezért kőkemény áldozatokat, akkor lehet, hogy lesz aki szomorú lesz, hogy nem neked szól a himnusz, az is lehet, hogy olyan is lesz, aki sajnálni is fog, de ez abban a pillanatban nem fog téged megvigasztalni.

Persze jöhet a duma, hogy majdnem nyertem, pedig elég jó voltam, sikeres volt a felkészülésem, de elszomorítalak, nem volt jó a felkészülésed, nem voltál elég jó és főleg nem nyertél! No és persze azt se feledd el, hogy egy olyan országban élsz, ahol csak a győztest ismerik el, ahol csak őt ünnepli a nép! A világ második legjobbjának lenni, nálunk sajnos nem kiemelkedő érdem.

Ezért javasoljuk, hogy legalább egyszer az életben állj meg és légy őszinte magadhoz és úgy vess számot azzal, hogy hol tartasz, mit tettél, vagy nem tettél meg, milyen álmaid voltak és vannak és melyeket érted el, vagy engedted el! És ha ezt nyílt tekintettel a tükörbe nézve meg tudod tenni, akkor léptél a legnagyobbat életed olimpiai bajnok címe felé.

Ne aggódj! Mindenki kerül válságba, mindannyiunknak voltak, vannak, vagy lesznek mesés és kevésbé vidám napjai és pillanatai. És ez nem baj! A baj az, ha egyikből sem tanulsz, ha nem vállalsz felelősséget döntéseidért és ha folyamatosan másokat hibáztatsz és bennük keresed a hibát, illetve, ha nem teszed meg az első lépést a felismerésedet követően.

De milyen lépések is ezek:

 • Merj megállni, ha azt érzed, valami nem stimmel!
 • Merj őszinte lenni magadhoz! Legalább magadnak mondj igazat!
 • Készíts „menekülési“ tervet! Azaz, hogy merre és milyen állomásokon át vezet a kiút.
 • Ha túl nehéznek ítéled meg, keress mentort és ne szégyeld azt, hogy segítségre van szükséged!
 • Vegyél egy mély levegőt és tedd meg az első lépést!
 • Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatokat, a lehetőségeket és a segítőket!
 • Adj nekik esélyt, hogy segíthessenek!
 • Ne legyél keményfejű és játszd a hőst, hogy egyedül is megy, ha közben belül érzed, hogy nem vagy elég erős hozzá!
 • Tanulj a hibáidból és másokéból és hallgasd meg a tanácsokat és raktározd el közűlük a jókat!
 • Minden nap tegyél egy lépést, míg rutinná nem válik!
 • Ne ijedj meg, vagy hátrálj meg, ha utolér a siker! Ha rendesen dolgozol, ez természetes.
 • Merj örülni a sikerednek és jutalmazd meg magad, ünnepeld meg a mérföldköveket!
 • Segíts te is másoknak, ez rád is pozitív hatással lesz!

Michel Obama, az előző first lady azt mondta:

"Choose people who lift you up“, azaz „Válassz olyan embereket, akik felemelnek!“

Teljes mértékben igaza volt. Keresd olyan emberek társaságát, akik társaságában jól érzed magad, vidám vagy, vagy vidámabb, boldogabb leszel, akik segítenek, akik meghallgatnak, akik motiválnak, akik példát mutatnak, vagy ötleteket adnak!

Ehhez nyitnod kell, emberek közé kell járnod, eseményekre, kurzusokra, meetupokra és az új információk mellett, új barátságokat is kötni és bátran ismerkedni, kapcsolatokat építeni!

Egy új világ fog megnyílni számodra és csodálkozni fogsz, hogy idáig miért éltél magadba zárva. Merj élni és remélni, azaz célokat, álmokat dédelgetni, majd megvalósítani azokat, hiszen életünk végét nem tudjuk mikorra időzítették és az a jó, ha az a bizonyos film életed Oscar-díjas filmje lesz, amelyet élvezettel nézel végig.

Forgassunk jó filmeket, éljük meg a pillanatokat, hiszen abból mindannyiunknak egyformán mértek minden egyes napon! Csak az a különbség, hogy mivel töltjük meg, milyen színesre festjük, milyen izgalmakkal, szépségekkel, mosollyal és boldogsággal fűszerezzük. Te vagy saját életed rendezője, te választod hozzá a színteret, a stábot, a fő- és mellékszereplőket, sőt még a műfaját is megválaszthatod, hogy dráma, vagy vígjáték, kaland-, vagy akció legyen.

Hidd el, a boldog pillanatok mindenkinek járnak, csak észre kell venni az apróságokban is a szépet és a jót és akkor válságok jöhetnek-mehetnek, de ha te őszintén nézel a tükörbe, ha értékeled a múltat, elraktározod és tanulsz belőle, de a jelenben élsz, de a jövőbe tekintve, akkor a Világ a tiéd lesz minden apró csodájával együtt!

Inlernet Törzsvásárló vagyok

Inlernet
2018.06.04.

Inlernet® Törzsvásárlók vagyunk. Igen, mindannyian, akik bármifajta anyagi kötelezettség nélkül csatlakoztunk az Inlernet-Rendszerhez© hogy élvezhessük annak szolgáltatásait és ezeken keresztül a vásárlásainkat követő visszatérítéseket. Persze, aki jobban elmélyül a Rendszer© használatában, pontsan tudja azt is, hogy ennél sokkal többet is képes kínálni az Inlernet® és használatával valóban képesek lehetünk értéket teremteni vásárlásainkkal, azaz vásárlásaink által többletbevételhez jutni.

Lássuk be, ez így elsőre eléggé egy antagonisztikus ellentétnek tűnik, de csak azoknak, akik nem szánnak arra egy fikarcnyi időt sem, hogy megértsék, miképpen tudjuk ezt Törzsvásárlóinknak biztosítani és miért állítjuk azt, hogy kizárólag csak Törzsvásárlóinkon múlik, hogy mikor és mekkora jövedelmet tudnak elérni a Rendszer© működése által.

Azonban, ha Inlernet® Törzsvásárlóként nem vásárolunk a Rendszerben© található Termékpartnereinknél, akkor az eredményt sem érdemes várni! Ez a képlet rém egyszerű, hiszen ha nem töltünk üzemanyagot az autónkba, akkor lehet az a világ legjobb és legdrágább sportkocsija is akár, akkor se fogjuk semmi hasznát venni, maximum csak akkor, ha leszakad az ég és beülünk, hogy ne ázzunk el.

No de, miképpen tudnánk a leggyorsabban és a legtöbbet keresni vásárlásaink által? 

Most nem arra gondolunk, hogy építsünk csapatot és ezáltal részesedjünk vásárlási forgalmaikból is. Ennél sokkal többről van szó, de ehhez vissza kell lépjünk egy kicsit a vásárási szokásainkhoz!

Az Inlernet® Termékpartnerei utólagos, azaz a vásárlásainkat követő visszatérítéseket biztosítanak Törzsvásárlóinknak. Piaci szegmesektől és szereplőktől függően, mindezt különböző mértékben kínálják a szolgáltatásaikat, vagy termékeiket igénybe vevő Törzsvásárlóinknak.

Jó ez nekünk? Igen, persze, hogy jó, hiszen a Rendszer© működésének köszönhetően ezeknek a vásárlási visszatérítéseknek az eredménye, több mint 60% is lehet, márpedig ennyiért érdemes megmozdulnunk.

Azonban ahhoz, hogy a Rendszeren© keresztülfolyó vásárlási volumen még nagyobb lehessen, van egy olyan piaci rés, amelyet nem használunk ki eléggé, pedig ezek által kiemelkedő forgalmakat tudnánk generálni.

Melyik ez a terület? Meg fogsz lepődni! A kedvezmények, akciók, árleszállítások és készletkisöprések területe.

Ahhoz, hogy igazán megértsd mire gondolunk, a BBC és a HVG által készített anyagon keresztül bemutatjuk neked, hogy miképpen működik egy-egy kereskedő, vagy multi akciómeghatározási stratégiája, azaz mi alapján csökkentik egy-egy termék árát és mi határozza meg, hogy mekkora a kedvezmény? 

Andy Webb nevű angol úriembernek van egy függősége. A 37 éves londoni férfi nem tud úgy elmenni egy szupermarket sorai közt, hogy ne ellenőrizné az árucsökkentett termékeket. Webb nem csak a kedvezményekre vadászik, hanem a sárga matricákat is keresi, melyek akkor kerülnek egy-egy élelmiszerre, amikor azoknak közel van a lejárati dátuma. 

Egyszer egy 30 fontos ételt csak 7,5 fontért vásárolt meg, az ételről készült fotót pedig büszkén mutogatta a blogjában. A sárga matricák utáni vágya érthető, pláne nekünk, akik szintén a kedvezményekre vadászunk, csak más sorrendben, azaz a vásárlásainkat követően.

A kedvezmények mindig és mindenhol változóak, hiszen van, hogy csak néhány forintot lehet spórolni, de van, hogy az eredeti árból 90% is lejön. A normális leárazásokkal szemben viszont nehéz megtudni, hogy hol, mikor és mit találhat meg a vásárló a legkedvezőbb áron. Ezért is jó az Inlernet®, ahol a vásárlásodat megelőzően azonnal tudod, hogy hol, mit és főleg mekkora visszatérítéssel tudsz megvásárolni.

Angliában a sárga matricákat, ugyanúgy nem reklámozzák, mint nálunk, de bármelyik üzletben és bármelyik napszakban megjelenhetnek. Néha több tucat terméket kínálnak olcsóbban, néha viszont a teljes árat kérik el a másnapi lejárat esetében is. Rengeteg online fórum született már arra, hogy a felhasználók megtalálják a legjobb lehetőségeket, néhány vásárló pedig már fejből tudja azt is, hogy hol és mikor keresse ezeket.

Az egyik londoni üzlet, az Asda szerint azok a friss élelmiszerek, amiket nem sikerült eladni, a lejárati dátum reggelén lesznek leárazva. A sütőipari termékek, pékáruk pedig csak később.

A Coop nálunk azt mondja, az árcsökkentések többségére kora délután kerül sor és két további árleszállítás is engedélyezett, amennyiben az ételt nem sikerül eladni. A Marks and Spencer is legfeljebb három alkalommal csökkent árat, míg a Morrisons és a Tesco a nap folyamán bármikor alkalmaz árleszállítást. De hogyan döntik el a szupermarketek, hogy hogyan címkéznek és mennyi kedvezményt adnak?

A válasz a kereslet és a kínálat.

Minden szupermarketben az a szisztéma, hogy a legújabb élelmiszer kerül a polc hátsó részére, a legrégebbiek pedig elől kapnak helyet. Egy dolgozó a szkennerrel vizsgálja át a vonalkódokat, hogy közeledik-e a termék lejárati napja. A szkenner általában két dolgot tud kideríteni: hány termék maradt raktáron, illetve milyen gyorsan kelnek el. Ha sok eladatlan készlet van, akkor a szkenner árcsökkentést javasol. Ez az oka annak, hogy a sárga matricák leginkább este tűnnek fel.

A Tesco minőségbiztosítási igazgatója, Tim Smith rámutatott arra, hogy ritka, amikor sok termék árát szállítják le. "Úgy gondoljuk, hogy azok az ételek, amelyeket biztonsággal meg lehet még enni, ne menjenek veszendőbe. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a megfelelő mennyiségű élelmiszert rendeljük meg üzleteinkbe.“ 

A szupermarketek mind azt mondják, hogy a hulladékcsökkentés prioritást élvez. Amennyiben a sárga matrica sem segít elmozdítani, azaz eladni az ételt, akkor sem feltétlenül kell kidobni: a legtöbb nyugati élelmiszerlánc jótékonysági szervezeteknek, illetve alapítványoknak adományozza a megmaradt termékeket. Ezen a területen itthon még van hova fejlődnünk sajnos.

Most, hogy már megértettük az akciók szisztémáját, érdemes visszakanyarodni hozzánk, hogy azt is megértsük, miért jó nekünk egy akció és miképpen tudunk ebből óriási haszonra szert tenni!

Gondolj csak bele! Egy Termékpartner mondjuk 10% visszatérítést kínál, miközben természetesen nála is vannak akciók, készletkisöprések, lejáró termékek, amelykre egyedi akciókat határoz meg és ezek mértéke akár a 90%-ig is elmehet.

Kezded kapizsgálni, hogy mire gondolunk?

Hiszen, ha Termékpartneri Referenseink kellően készítik fel Termékpartnereinket azok csatlakozásakor és folyamatosan tartják is velük a kapcsolatot, akkor megnyílik számunkra az a lehetőség, hogy Termékpartnereink az egyedi akcióikat is szintén az Inlernet Rendszerén© keresztül futtassák át.

Mit jelent ez pontosan?

 • Termékpartnereink a számukra biztosított online felületükre fel tudják tölteni az egyedi kedvezményeiket.
 • Az egyedi akcióikról tudják értesíteni ügyfélszolgálatunkat és így lehetőségük van az Inlernet® honlapjának „Akciós Termékpartnerek“ menüje alá is felkerülni, ahol egy felületen láthatóak az egyedi akciókat kínáló Termékpartnereink és akcióik.
 • Ugyanúgy felkerülnek közösségi média felületünkre is és ahogy nő a létszámuk, hírlevélben is ki tudjuk küldeni az akciókat.

Gondolj csak bele, mekkora felület ez egy kiskereskedőnek és egyetlen emailnek köszönhetően, hány emberhez jut el azonnal az akciójának híre, míg ezzel szemben kis üzletébe napi szinten hányan lépnek be és miképpen és mennyi idő alatt jut el nagyobb közösséghez az általa kínált lehetőség híre? Egy kereskedő célja nem más, mint hogy mielőbb megszabaduljon az akciós ártól. Számára mindegy, hogy előre elengedi a kedvezmény mértékét, vagy utólag fizeti ki Törzsvásárlóinknak, viszont az egyáltalán nem mindegy számára, hogy rajtamarad-e a termék és ki kell-e dobja, vagy értékesíteni tudja!

Ezt hívják igazi win-win helyzetnek, azaz, amely mindkét félnek előnyös.

Állj meg most egy pillanatra és inkább ülj le és úgy gondold végig, hogy ezzel a módszerrel mekkora forgalmat tudunk generálni Termékpartnereinknél és mekkora visszatérítési összegek kerülnek be a Rendszerbe© és azok által mekkora összegek kerülnek majd kifizetésre, hogy aztán újabb vásárlásra költhessük őket!

Az Inlernet Rendszer© igazi lehetőség mindkét fél számára, azonban ezt csak akkor tudjuk maximálisan kihasználni, ha mindkét oldalról, igazi, elkötelezett Partnereinkként élnek is a Rendszer© kínálta kiemelkedő lehetőségekkel!

Vásároljunk, ápoljuk a Termékpartneri kapcsolatokat, informáljuk őket lehetőségeikről és segítsük hozzá őket ahhoz, hogy az Inlernet® Törzsvásárlói legyenek a legjobb vásárlói! Ha ezt megtesszük, egyre jobb és nagyobb kedvezményeket érhetünk el és a Rendszer© működésének hála minden fél egyre nagyobb összegekkel indulhat a következő bevásárlókörútjára!

Ezeket a cikkeket olvastad már?