Egy különleges lendület!

Inlernet
2015.01.12.

Bízunk benne, sikeresen indult az új esztendő és már az első Inlernetes vásárlásaidon is túl vagy, ami természetesen azt is jelenti, hogy már komoly kedvezményekkel indult ez az év is. Soha rosszabb kezdet!

Az évindító blogbejegyzésben már említettük, hogy folyamatosan fogjuk bemutatni számodra azokat az alapértékeket, amelyekkel az Inlernet® rendelkezik, amelyeket filozófiájának tekint, és amelyek nap, mint nap a partnereink érdekeit szolgálják és boldogulásukat segítik elő.

Ezen a héten az első alapértékünkről szeretnénk kicsit részletesebben beszélni neked!

1. KÜLÖNLEGESEN LENDÜLETES

Mit takar ez a két szó?

Azt, hogy az Inlernet® komoly tempót diktál magának és nem elégszik meg az iparágban szokásos lassabb fejlődéssel. Hiszen amellett, hogy több mint ötven pontban fejlesztette azt a Rendszert, amelynek két évvel ezelőtt a teljes know-howját megvásárolta, ugyancsak az elmúlt két évben, szinte minden egyes hónapban volt valami olyan meghatározó bejelentése, amelyek jelentősen elősegítették Törzsvásárlóink és Termékpartnereink munkáját, sikereit és sokkal több és szélesebb körű lehetőséget biztosítottak számukra, mint bárki más a piaci szereplők közül.

Nem fogadhatunk el kevesebbet, mint, hogy a legjobbak és a legnagyobbak legyünk és, hogy az Inlernet® Törzsvásárlói és Termékpartnerei, egymást segítve tudjanak egy sokkal sikeresebb, biztonságosabb és egy anyagilag is független jövőképet nem csak felvázolni maguk elé, hanem mindezt meg is valósítani.

Természetesen ez nem egyszerű feladat, de minden egyes nap azon fáradozunk, hogy a szavainkat tettekké formáljuk és mielőbb pozitívan érzékelhető változás jelentkezzen az Inlernet® Családjának körében.

Vállalatunknál az elmúlt évben, több mint háromszáz olyan fejlesztés indult el – és még több fog elindulni a jövőben –, amelyek folyamatosan segítik hozzá Partnereinket, hogy a lehető legtöbbet profitálhassanak ebből a zseniálisan egyszerű Rendszerből.

Igen, zseniális és igen, egyszerű is!

Hiszen ki hallott már olyat, hogy egy olyan saját vállalkozást tud elindítani, amelyben nincs eladandó termék és mégis folyamatosan vásárolnak az emberek és nem mellesleg ebből komoly bevétele is származik a vállalkozásának?

Nem igazán hallottál ilyenről, ugye? Pedig az Inlernet-Rendszer©, pont ettől zseniális, hogy nem kell mást tennie a Törzsvásárlóinknak, mint a szokásos napi vásárlásaikat az Inlernet® Termékpartnereinél elvégezni. Ez a zsenialitás kulcsa. Egy jól működő zárat, azonban olajozni is szükséges és ezt az „olajat”, a Rendszerünkben a Termékpartnereink állandó kedvezményei biztosítják.

Nem kell keresgélned, hogy hol, mikor, melyik cégnél van éppen akció, hanem csak megnézed az Inlernet® honlapján a "Termékpartnerek" menüpont alatt, hogy a keresett terméket melyik Termékpartnerünk kínálja a legnagyobb engedménnyel, vagy az irányítószámod alapján kikeresed, hogy melyik van hozzád a legközelebb. Online utalvánnyal történő vásárlásod esetén, pár kattintással már az ÁSZF szerinti kedvezmény összege is a Jutalékszámládra került.

Mindegy, hogy élelmiszer, drogéria, üzemanyag, műszaki cikkek, számítástechnika, lábbelik, ruházat, könyv, utazás, fodrász-kozmetikus, vagy szórakozás, amire költeni szeretnél, az Inlernet® több mint 56 000 elfogadóhelyén biztos, hogy megtalálod a keresett termékeket.

Mit mondasz? Hogy, ma már vasárnap nem tudsz vásárolni? Ki mondta ezt? Hiszen online Termékpartnereinknél az év 365 napjának minden egyes percében elérhetőek a termékek és ezzel együtt természetesen a kedvezmények is. Nálunk nincs szünnap!

Ugye milyen egyszerű és zseniális? Megmondtuk előre.

Ingyenesen regisztrálhatsz a Rendszerbe és azonnal rendelkezésedre áll a törzsvásárlói kártyád, a saját Webirodád, minden kiegészítő funkcióval és információval együtt. Itt találsz meg minden anyagot, amelyeket természetesen le is tudsz tölteni, hogy hozzásegíthessünk, hogy minél előbb megismerhesd az Inlernet® által kínált többi, egyedülálló lehetőséget is. Hiszen amit most bemutattunk neked, csak a kezdet!

Gyere el egy Inlernet® Napra - következő időpont: 2015. január 24. szombat, Lurdy Ház Konferenciaközpont-, találkozz velünk személyesen is és ismerd meg a Rendszer teljes spektruma által kínált lehetőségeinket, hogy egy új és minden szempontból sikeresebb életet építhess fel a 2015-ös esztendőben.

Várunk szeretettel és addig is jó vásárlást kínálunk!

Ui: Nézd meg, hát majdnem elfelejtettük elmondani neked, hogy az Inlernet® Törzsvásárlói, rövidesen saját dombornyomott Prepaid MasterCard®-al is tudnak vásárolni. De itt sem elégedtünk meg egy hagyományos bankkártya funkcióival, hanem a legjobb és legbiztonságosabb konstrukciót szerettük volna kínálni Partnereinknek.

Régebbi blogbejegyzéseinkben teljes részletességgel ismerheted meg az Inlernet® VIP és Standard Prepaid MasterCard®-jait.

Klikk ide az információkért:

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard®

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard® kiegészítő információk

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard® költség összehasonlítása

Inlernet® Standard Prepaid MasterCard®

Inlernet® Standard Prepaid MasterCard® költség összehasonlítás

Inlernet® VIP és Standard Prepaid MasterCard®-ok összehasonlítása

Mondjuk, hogy zseniális!

Rendeld meg Te is a saját fotóddal ellátott Inlernetes kártyádat és profitálj még több előnyből és kapj még több vásárlásod után visszatérítést!

Új év, régi élet!

Inlernet
2015.01.04.

Ahogy mondani szokták, „Új év, új élet!”, azonban ez ránk, az Inlernet Család tagjaira nem vonatkozik.

Igaz elkezdődött egy új év, de számunkra ez is csak olyan, mint az előző volt. Hiszen a kiszámíthatóság, a biztonság, a folyamatos fejlődés, az értékteremtés – és ki ne maradjon a lényeg –, a vásárlás eddig is meghatározták az év 365 napját és ez így lesz az új esztendőben is.

Miért is kezdenénk új életet, hiszen az út, amelyen járunk jó, egyre sikeresebb és családunk tagjainak száma is napról-napra növekszik. Ez természetesen azt is jelenti, hogy törzsvásárlói közösségünk egyre nagyobb volumenű vásárlóerőt jelent a mindennapokban és ezzel tudjuk megteremteni közösségünk másik főszereplőinek, a Termékpartnereinknek kiemelkedő sikerét is.

Ritka az az összhang, amely az Inlernet Termékpartnerei és Törzsvásárlói között megvalósult. A kereskedők által felajánlott kedvezmények mára már mindkét fél számára nyilvánvalóan ugyanazt jelentik. A kölcsönös sikert. Hiszen Törzsvásárlóink meghálálják ezeket a kedvezményeket és tudatosan, Termékpartnereinknél hagyják ott vásárlásaik során azokat az összegeket, amelyeket idáig az Inlernet rendszerén kívül költöttek el.

Régen megállapították már, hogy a perpetuum mobile nem megvalósítható. Mi azonban bebizonyítottuk, hogy ha nem is abban az értelemben, de mégis létrejöhet egy olyan körforgás, amely sosem áll meg, az online üzleteknek köszönhetően az év 365 napján és a nap 24 órában működik és minden szereplő teljes megelégedésére folyamatosan növekszik.

Tudsz még ilyen vállalatot? Hallottál már ilyen ötletről? Biztos? Meg is valósították azt, amit ígértek? Mert mi igen.

  • Több mint 55 000 helyen érhetők el az Inlernetes kedvezmények. Tankolnál a gépkocsidba, bevásárolnál a hétvégére, vennél pár új ruhát, no és cipőt, talán utazni vágysz, vagy inkább sportolnál, esetleg egy meghitt kávéházban egy finom forrócsokoládé mellett olvasgatnád a most vásárolt könyvedet? Az Inlernet Termékpartnereinél mindent megtalálsz.
  • Nem kell vadásznod az akciókra. Nálunk egész évben akció van, minden egyes Termékpartnerünknél.
  • Van, nem is egy, hanem mindjárt két saját Prepaid MasterCard® (Standard és VIP) kártyánk. Dombornyomott és PayPass funkciókkal is ellátott, törzsvásárlói QR kóddal és fényképes azonosítással is rendelkezik. Költségei, ezen a piacon verhetetlenek és az Inlernetes VIP kártya tulajdonosai, az olyan vásárlásaik után is kedvezményekben részesülnek, amelyeket nem az Inlernet Termékpartnereinél visznek véghez.
  • Átlátható működés
  • Folyamatos kommunikáció
  • Egyedülálló kompenzációs terv
  • Tervezhető jövő, az Inlernet Karrierrendszerének köszönhetően
  • …és még hosszasan sorolhatnám…

…és meg is teszem.

Folyamatosan fogom bemutatni számodra azokat az alapértékeket, amelyekkel az Inlernet rendelkezik, amelyeket filozófiájának tekint, és amelyek nap, mint nap a Partnereink érdekeit szolgálják és boldogulásukat segítik elő.

Nekünk csak egy feladatunk van, hogy hozzásegítsük az embereket ahhoz, hogy észrevegyék az Inlernet által nyújtott egyedülálló lehetőségeket és megtapasztalhassák, hogy ez az a cég, ahol a bizalom és biztonság kézen fogva jár a legújabb technológiákkal és az ügyfélbarát környezettel. Vásárlásainkból megteremteni az anyagi biztonságunkat és emellett értéket is teremteni, hiszen az alapítványi projektek pár év múlva, már az egész világon fogják elősegíteni az emberek fejlődését és könnyebb boldogulását.

Mert számunkra csak egy dolog az elfogadható. A legjobbnak lenni.

Ezen és ezért dolgozunk minden nap, hogy a jövő év eljövetelét, már egy több országot átfogó Törzsvásárlói Rendszer családtagjaival együtt ünnepelhessük, és újra azt mondhassuk mindannyiunknak, hogy Boldog, békés, sikerekben és egészségben gazdag új esztendőt kívánunk, de a számunkra fontos régi és örök értékek megőrzése mellet!

Ezeket a cikkeket olvastad már?