EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS!

Inlernet
2015.01.26.

3. EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS

Szereted a meglepetéseket? És a zseniális megoldásokat? Mi igen. És éppen ezért alkottunk meg egy olyan Rendszert©, amelyet, amikor valóban megismersz, azon fogsz egyből gondolkodni, hogy miért nem jutott ez eddig az eszedbe, vagy miért nem találta ezt még fel korábban senki más. Elárulom neked: mert az emberek, mindig szeretnek túlbonyolítani dolgokat. Sokszor a legújabb innovációk által, még bonyolultabbá tesznek folyamatokat. Persze, remek találmányok, ötletek, fejlesztések kerülnek napvilágra szinte minden nap, de mi mégis úgy döntöttünk, az ellenkező irányba indulunk. Az Inlernet-Rendszer© végeredménye pont ettől lett mindenki számára egyszerűen zseniális.

Nem bonyolítani kezdtük a dolgokat, a folyamatokat, hanem visszaástunk a gyökerükig és megtisztítottuk minden sallangtól. Mi, az Inlernetnél® szeretjük a rendet, a tisztaságot, az átláthatóságot, mert az évek során megtanultuk és megtapasztaltuk, hogyha széles rétegekhez szeretnénk eljutni, akkor ez a legjárhatóbb út. Mi pedig a partnereink számára egy olyan rendszert kívántunk összeállítani, amely nem túlbonyolítja, hanem éppen ellenkezőleg, megkönnyíti az életüket. Amelynél a tanulási folyamat szinte gyerekjáték, hiszen olyan elemekhez nyúltunk, amelyeket most, ebben a pillanatban is használ a világ minden egyes polgára.

Meg fogsz lepődni, ha leírom, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy tervezhető és belátható időn belül képes lehess megteremteni az anyagi függetlenségedet. Hiszen, ne legyünk álszentek! Mindannyian erre vágyunk. Arra, hogy ne legyünk kitéve a gazdasági válságoknak, a valutapiac, vagy az üzemanyagár ingadozásainak, spekulációinak, a politikai csatározások és negatív döntéseik hatásainak. Ugyanúgy, egy esetlegesen előforduló sajnálatos betegség, vagy baleset beláthatatlan következményeinek, általa a hazai egészségügy sanyarú helyzetének, hanem mielőbb tudjuk biztosítani magunk és szeretteink számára azt az anyagi függetlenséget és biztonságot, hogy bármi is történjen, ne dőlhessen romba egy-két nap alatt az életünk, amelyet hosszú évtizedek kemény munkájával próbáltunk megalapozni, majd felépíteni. S ott vannak a gyermekeink, hiszen nekik még jobb, még szebb, még könnyebb jövőt szeretnénk megteremteni, hogy többet érhessenek el, mint mi és kaphassák meg ugyanazt a támogatást, amit mi is megkaptunk a szüleinktől, vagy ha erre anno nem volt - sajnos - elegendő keret, akkor pont emiatt, mi már meg tudjuk számukra ugyanezt a segítséget adni. Nincsenek ennél fontosabb célok, egyikőnk életében sem.

Az egyszerűen zseniális ötlet pedig nem más, mint a vásárlás.

Ezt az egyet kell továbbra is tenniük Törzsvásárlóinknak. Hogy használják az Inlernet® Termékpartnereit, náluk végzik el a bevásárlásaikat, és ha ezt következetesen így teszik, hamarosan kézzelfogható közelséggé válhat a tervezhető és biztonságos jövőkép.

Az Inlernet-Rendszer© használata annyira egyszerű, hogy az első használata során is már azonnal tapasztalhatod a megszerzett előnyöket. Visszatérítések minden egyes vásárlásod után! Másodperc alapú elszámolás! Online utalványok! Saját vállalkozás, anyagi befektetés nélkül! Jövedelemforrás a vásárlásaidból és kiegészítő jövedelem más Törzsvásárlók vásárlásai által, amennyiben előzőleg megszólítod őket és továbbajánlod számukra az Inlernet-Rendszert©?

Ez csak pár apróság mindabból, amit az Inlernet® egyaránt biztosít a Törzsvásárlói és a Termékpartnerei számára. Hol találsz egy olyan egyszerűen zseniális rendszert, ahol az érdekek megegyeznek és nem ellentétesek? Hiszen a kereskedők mindig drágán szeretnének eladni, a vásárlók pedig olcsón venni. De az Inlernet® esetében a Termékpartnereink olcsóbban kívánnak eladni és a Törzsvásárlóink pedig értik, hogy miért jó mindannyiunknak, ha nagyobb vásárlási volument viszünk a Termékpartnereink üzleteibe. Nálunk a kölcsönös előnyök maximális elérése és biztosítása a márványba vésett alaptörvényünk első pontja.

Ahogy egy kicsit is megismered a Rendszerből© adódó lehetőségeket – bár összetett, de mégis zseniálisan egyszerű működését –, egyértelműen láthatod, hogy minden úgy van kitalálva és megalkotva, hogy minden szereplő a lehető legtöbbet profitálhasson belőle.

Mennyi, de mennyi embert ismerünk, akik folyamatosan keresik a számukra megfelelő rendszert, lehetőséget és kezdik el munkájukat valahol, majd hónapokkal később – sokszor hamarabb – be is fejezik és állnak neki egy másik felépítésének. Hiszen, menet közben jönnek rá, hogy a fényesre suvikszolt felszín alatt rejlő apró részletek, már komoly kérdéseket vetnek fel és hamarosan kiderül, hogy előnyök ugyan mindig vannak, csak nem minden körülmény között kölcsönösek.

Kereshetsz más hálózatosan működő rendszert, amely az Inlernet-Rendszerhez© hasonlóan legalább ennyit nyújt az embereknek, de csak idő kérdése, hogy belásd, ilyen céget nem fogsz találni, mert nem elég az egyszerűség és a zsenialitás, az üzletben még fontosabb a hosszú távú tervezhetőség, a megbízhatóság és a biztonság. Nálunk pedig mindezt megtalálod.

Hallgass ránk egy kicsit!

Nyisd meg most a számítógéped böngészőjét és szörfözz az inlernet.com honlapunkra és ott klikkelj a két év költése menüpontra! Töltsd ki a táblázatot és pár percen belül láthatod, hogy mit kínál neked ez a Rendszer©. Higgy a szemednek! A sok kicsi sokra megy, és amit az évek során a kereskedőknél hagytál – mert nem kaptál sosem visszatérítéseket –, illetve esélyed sem volt, hogy mások vásárlásaiból is profitálhass, az mára valósággá vált és csak rajtad múlik, hogy ezeket az összegeket ugyanúgy hagyod „elveszni”, vagy az Inlernet® által saját-, és családod boldogulására fordítod.

A döntés a Te kezedben van! Két dolog biztos. Az egyik, hogy az Inlernet-Rendszert© pont azért valósítottuk meg, hogy azok számára is biztosíthassuk egy komoly vállalkozás felépítését, akiknek nincs meg erre az anyagi lehetőségük, vagy az ehhez szükséges megfelelő ötletük. Életkorod, nemed, de még a lakóhelyed sem számít, csak Te magad: a saját céljaidnak és az időbeosztásodnak megfelelően haladva. A második pedig, hogy ránk mindig számíthatsz, hiszen igyekszünk folyamatosan minden támogatást és segítséget megadni ahhoz, hogy a lehető leghamarabb valóra váljanak elképzeléseid, akár Törzsvásárlója, akár Termékpartnere vagy az Inlernet-Rendszernek©.

Tudjuk, hogy a meglepődésből már felocsúdtál és kristálytisztán látod, hogy miért is zseniális ez a Rendszer©!

A megbízható Vállalat!

Inlernet
2015.01.19.

Tudod mit jelent ez a képlet? Segítek. Ez a megbízhatóság kiszámításának képlete. Ma ugyanis üzleti filozófiánk második alappilléréről olvashatsz, de ne aggódj, nem kell hasonló számításokat végezned, az Inlernet® képlete, ugyanis sokkal egyszerűbb.

2.                  MEGBÍZHATÓ

„A legmegbízhatóbb út, hogy megjósold a jövőt, ha te magad alakítod.” mondta Abraham Lincoln és az Inlernet® maximálisan képes azonosulni az Amerikai Egyesült Államok tizenhatodik elnökének bölcsességével.

Nem is bízzuk a véletlenre és többek között emiatt is alkotja filozófiánk egyik alapkövét a megbízhatóság.

Hiszen üzletről beszélünk, pénzről, ahol – ahogy mondani szokták – nincs barátság. Mi azonban a jó kapcsolatot, a „barátságot” legalább ilyen fontos értéknek tartjuk és pontosan tudjuk a megőrzésének egyik záloga, szintén a megbízhatóság.

Sokszor, sokan, sok helyen és kontextusban beszélnek a megbízhatóságról, azonban legalább ilyen sokszor hallhatjuk azt is, hogy megbízhatatlan, mást tett, mint amit ígért, mint amit állított.

Bármilyen témakörben vizsgáljuk a fogalmát, a megbízhatóság az előírt követelmények kielégítését jelenti: legyen az műszaki eszköz, statisztikai fogalom, jogi-, vagy élő személy. Ebből kifolyólag, az esetek legnagyobb részében egy igencsak kívánatos tulajdonság. Mitől mégis olyan bizonytalan ez a tulajdonság, mik az ismérvei egy valóban megbízható cégnek, vagy személynek? Mindannyian csalódtunk már és mégis, a felismerése nem egyszerű feladat és sokszor pont az akadályoz meg bennünket ebben, hogy már túlzottan bizalmatlanok vagyunk.

A tanulság tehát az, hogy amíg nem pontosítjuk, hogy mit is értünk egy megbízható vállalat alatt, addig nem leszünk képesek kiszűrni a megbízhatatlanokat. Hadd segítsünk ebben:

Számunkra, a legfontosabb érték, hogy Törzsvásárlóink és Termékpartnereink egyaránt azt érezhessék, hogy stabil alapokra építkezhetnek és támaszkodhatnak, hiszen az Inlernet® folyamatos biztonságot szolgáltat nekik. A kölcsönös előnyök folyamatosan biztosítottak mindkét fél számára. Visszatérítéseiket és jutalékaikat haladéktalanul és pontosan megkapják. Minden fejlesztés és változtatás, kizárólag pozitív irányban történhet, és Partnereink érdekeit szolgálja. Éppen ezért átlátható a kommunikációnk, ennek érdekében teszünk elérhetővé minden segédanyagot és fejlesztjük folyamatosan és magas szinten vállalatunkat.

Korábbi bejegyzésünkben már megírtuk. „Célunk, hogy a Világ legnagyobb Törzsvásárlói közösségévé váljunk, ahol a Termékpartnerek és a Törzsvásárlók egyaránt megtalálják boldogulásukat.”

Tisztában vagyunk vele, hogy ezen az úton nem hibázhatunk, hiszen a bizalomvesztésnek komoly ára van az üzleti piacon és a személyes kapcsolatokban egyaránt.

Az Inlernet® alapítói azonban egy zseniális ötlet alapján egy olyan vállalatot építettek fel, ahol működésükkel az emberek életének jobbá tételét célozták meg. Ez tényleg szépen hangzik, de lássuk hogyan is valósítjuk meg ezt a gyakorlatban:

 • Akár Törzsvásárló, akár Termékpartner csatlakozik családunkhoz, semmilyen regisztrációs és további költség nem terheli.
 • Nincsenek kötelezettségek, havi kötelező vásárlás, továbbajánlás, kötelező rendezvénylátogatás, stb. Minden partnerünk maga dönti el, milyen részeit használja ki a Rendszer© biztosította előnyöknek.
 • Az Inlernet-Rendszer© minden eszközt térítésmentesen biztosít a Partnereinek. Mindezt annak érdekében is teszi, hogy kor, nem és anyagi helyzettől függetlenül bárki képes lehessen élvezni a Rendszer© nyújtotta előnyöket és általa egy stabil, sikeres jövőképet felépíteni magának és szeretteinek. Úgy gondoljuk, az egyik legnagyobb értékünk pont ez. Hogy valóban stabil jövőképet tudnak partnereink felépíteni, amennyiben üzletszerűen is foglalkoznak az Inlernettel®.
 • Hányszor hallottuk már, hogy „Ez idáig nagyon szép…na de hol van a bibi?” Be kell valljuk, van. Tényleg van, még pedig egyetlen egy. Az, hogy a mindenkori vásárlásaidat az Inlernet® kedvezményt, ma már több mint 56 000 helyen elfogadó üzletek egyikében végezd el. Nagy kérés ez? Nem hinnénk. Hiszen az elfogadóhelyek a kereskedelem minden szegmensében megtalálhatók és sok esetben a piacvezetők is. Csak üsd be a honlapon a „Termékpartnerek” menüpont keresőjébe a kívánt terméket, vagy szolgáltatást, add meg az irányítószámodat és már válogathatsz is kedvedre.
 • Ahogy a mondás tartja, „Jó barátság alapja a pontos elszámolás.” Ehhez tartjuk magunkat. Pontosan és késedelem nélküli kifizetések kéthetente. Azonban az Inlernet® online utalvánnyal ráadásul azonnal tudsz vásárolni, ugyanis az Inlernet-Rendszer© másodperc alapú elszámolással működik, hogy Törzsvásárlói azonnal láthassák, kedvezményeiket valóban haladéktalanul megkapják. Tudsz olyan rendszert, ahol a kereskedő azt tapasztalja, hogy az áru ellenértéke hamarabb megérkezett a számlájára, mint ahogy a vásárló az üzletbe? Nem ugye? De nálunk ez sem lehetetlen, hiszen célunk, hogy minden fél a lehető legjobb szolgáltatást kapja, a lehető leggyorsabban.
 • Folyamatos és nyílt kommunikáció. Nem nagyon találsz felületet, ahol ne érnéd el az Inlernet® legfrissebb híreit, ne tudnál információhoz jutni a legújabb Termékpartnereinkről és az általuk kínált kedvezményről, vagy akár ne tudnád megkeresni magad a legutolsó rendezvényünkön készült fényképek között. Honlap, Blog, Hírlevél, Facebook, Twitter, Google+, Youtube és hamarosan még több közösségi média felület áll a rendelkezésedre, hogy a kedved szerintiről szerezhesd be az új információkat. Hiszen, az információ hatalom és szeretnénk, ha a leggyorsabban jutnának el hozzád és csapatod tagjaihoz híreink, fejlesztéseink.
 • Azzal, hogy az Inlernet® minden Törzsvásárlónak lehetőséget biztosított, hogy mindent, amit régen megszerzett, ugyanazokkal a feltételekkel fordíthassa vásárlásra, már az indulásnál is maximálisan bizonyította a bizalom fontosságát! Az elmúlt másfél év alatt ezt a bizalmat pedig kizárólag csak növelte Törzsvásárlóiban, akik ma már nem csak tudják, hanem érezhetik is, hogy mindig, minden körülmények között számíthatnak a vállalat támogatására! Komoly tanulópénzt fizettünk mindannyian, így a biztonságos üzletépítést, a maximális megbízhatóságot, az átlátható és tiszta jogi környezetet, ahogy a múltban, most is alapvetőnek tartjuk.
 • Egyedülálló karrier Rendszer© és kompenzációs terv. Megbízható céget keresel, ahol biztonságosan építheted vállalkozásodat? Mindezt pedig úgy, hogy azzal teremted meg az anyagi függetlenségedet, hogy ugyanazt a tevékenységet folytatod minden nap, amit eddig is rendszeresen tettél, azaz vásárolsz, és ezt a lehetőséget megosztod másokkal? Ne keress tovább, mert rátaláltál! Az Inlernet-Rendszer© biztosítja számodra, hogy függetlenül, saját tempódban, a saját időbeosztásod és célkitűzéseid szerint építhesd vállalkozásodat és mi minden esetben támogatunk, hogy a lehető legsikeresebb lehessél és ehhez ráadásul különleges motivációs utazási kiírásokkal is hozzájárulunk. Hiszen, valahol ki kell pihend munkád fáradalmait és élvezned a megérdemelt sikert.
 • Ha semmi sem megbízható, akkor bármi megtörténhet.” mondta Margaret Drabble, író. Nagy igazság és ezért is fontos, hogy az Inlernet-Rendszernek© egyetlen olyan pontja se legyen, amely nem érthető, nem átlátható, vagy nem a nemzetközi és a hazai jogszabályoknak megfelelő.

Mi pedig minden erőnkkel azon vagyunk, hogy olyan precízek, pontosak és megbízhatóak legyünk, mint a vállalat anyaországában készült órák.

Ui:

Ugye nem felejtetted el, hogy most szombaton remek előadókkal, izgalmas témákkal és új információkkal várunk az Inlernet® Napon a Lurdy Házban!? Várunk szeretettel!

Egy különleges lendület!

Inlernet
2015.01.12.

Bízunk benne, sikeresen indult az új esztendő és már az első Inlernetes vásárlásaidon is túl vagy, ami természetesen azt is jelenti, hogy már komoly kedvezményekkel indult ez az év is. Soha rosszabb kezdet!

Az évindító blogbejegyzésben már említettük, hogy folyamatosan fogjuk bemutatni számodra azokat az alapértékeket, amelyekkel az Inlernet® rendelkezik, amelyeket filozófiájának tekint, és amelyek nap, mint nap a partnereink érdekeit szolgálják és boldogulásukat segítik elő.

Ezen a héten az első alapértékünkről szeretnénk kicsit részletesebben beszélni neked!

1. KÜLÖNLEGESEN LENDÜLETES

Mit takar ez a két szó?

Azt, hogy az Inlernet® komoly tempót diktál magának és nem elégszik meg az iparágban szokásos lassabb fejlődéssel. Hiszen amellett, hogy több mint ötven pontban fejlesztette azt a Rendszert, amelynek két évvel ezelőtt a teljes know-howját megvásárolta, ugyancsak az elmúlt két évben, szinte minden egyes hónapban volt valami olyan meghatározó bejelentése, amelyek jelentősen elősegítették Törzsvásárlóink és Termékpartnereink munkáját, sikereit és sokkal több és szélesebb körű lehetőséget biztosítottak számukra, mint bárki más a piaci szereplők közül.

Nem fogadhatunk el kevesebbet, mint, hogy a legjobbak és a legnagyobbak legyünk és, hogy az Inlernet® Törzsvásárlói és Termékpartnerei, egymást segítve tudjanak egy sokkal sikeresebb, biztonságosabb és egy anyagilag is független jövőképet nem csak felvázolni maguk elé, hanem mindezt meg is valósítani.

Természetesen ez nem egyszerű feladat, de minden egyes nap azon fáradozunk, hogy a szavainkat tettekké formáljuk és mielőbb pozitívan érzékelhető változás jelentkezzen az Inlernet® Családjának körében.

Vállalatunknál az elmúlt évben, több mint háromszáz olyan fejlesztés indult el – és még több fog elindulni a jövőben –, amelyek folyamatosan segítik hozzá Partnereinket, hogy a lehető legtöbbet profitálhassanak ebből a zseniálisan egyszerű Rendszerből.

Igen, zseniális és igen, egyszerű is!

Hiszen ki hallott már olyat, hogy egy olyan saját vállalkozást tud elindítani, amelyben nincs eladandó termék és mégis folyamatosan vásárolnak az emberek és nem mellesleg ebből komoly bevétele is származik a vállalkozásának?

Nem igazán hallottál ilyenről, ugye? Pedig az Inlernet-Rendszer©, pont ettől zseniális, hogy nem kell mást tennie a Törzsvásárlóinknak, mint a szokásos napi vásárlásaikat az Inlernet® Termékpartnereinél elvégezni. Ez a zsenialitás kulcsa. Egy jól működő zárat, azonban olajozni is szükséges és ezt az „olajat”, a Rendszerünkben a Termékpartnereink állandó kedvezményei biztosítják.

Nem kell keresgélned, hogy hol, mikor, melyik cégnél van éppen akció, hanem csak megnézed az Inlernet® honlapján a "Termékpartnerek" menüpont alatt, hogy a keresett terméket melyik Termékpartnerünk kínálja a legnagyobb engedménnyel, vagy az irányítószámod alapján kikeresed, hogy melyik van hozzád a legközelebb. Online utalvánnyal történő vásárlásod esetén, pár kattintással már az ÁSZF szerinti kedvezmény összege is a Jutalékszámládra került.

Mindegy, hogy élelmiszer, drogéria, üzemanyag, műszaki cikkek, számítástechnika, lábbelik, ruházat, könyv, utazás, fodrász-kozmetikus, vagy szórakozás, amire költeni szeretnél, az Inlernet® több mint 56 000 elfogadóhelyén biztos, hogy megtalálod a keresett termékeket.

Mit mondasz? Hogy, ma már vasárnap nem tudsz vásárolni? Ki mondta ezt? Hiszen online Termékpartnereinknél az év 365 napjának minden egyes percében elérhetőek a termékek és ezzel együtt természetesen a kedvezmények is. Nálunk nincs szünnap!

Ugye milyen egyszerű és zseniális? Megmondtuk előre.

Ingyenesen regisztrálhatsz a Rendszerbe és azonnal rendelkezésedre áll a törzsvásárlói kártyád, a saját Webirodád, minden kiegészítő funkcióval és információval együtt. Itt találsz meg minden anyagot, amelyeket természetesen le is tudsz tölteni, hogy hozzásegíthessünk, hogy minél előbb megismerhesd az Inlernet® által kínált többi, egyedülálló lehetőséget is. Hiszen amit most bemutattunk neked, csak a kezdet!

Gyere el egy Inlernet® Napra - következő időpont: 2015. január 24. szombat, Lurdy Ház Konferenciaközpont-, találkozz velünk személyesen is és ismerd meg a Rendszer teljes spektruma által kínált lehetőségeinket, hogy egy új és minden szempontból sikeresebb életet építhess fel a 2015-ös esztendőben.

Várunk szeretettel és addig is jó vásárlást kínálunk!

Ui: Nézd meg, hát majdnem elfelejtettük elmondani neked, hogy az Inlernet® Törzsvásárlói, rövidesen saját dombornyomott Prepaid MasterCard®-al is tudnak vásárolni. De itt sem elégedtünk meg egy hagyományos bankkártya funkcióival, hanem a legjobb és legbiztonságosabb konstrukciót szerettük volna kínálni Partnereinknek.

Régebbi blogbejegyzéseinkben teljes részletességgel ismerheted meg az Inlernet® VIP és Standard Prepaid MasterCard®-jait.

Klikk ide az információkért:

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard®

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard® kiegészítő információk

Inlernet® VIP dombornyomott Prepaid MasterCard® költség összehasonlítása

Inlernet® Standard Prepaid MasterCard®

Inlernet® Standard Prepaid MasterCard® költség összehasonlítás

Inlernet® VIP és Standard Prepaid MasterCard®-ok összehasonlítása

Mondjuk, hogy zseniális!

Rendeld meg Te is a saját fotóddal ellátott Inlernetes kártyádat és profitálj még több előnyből és kapj még több vásárlásod után visszatérítést!

Új év, régi élet!

Inlernet
2015.01.04.

Ahogy mondani szokták, „Új év, új élet!”, azonban ez ránk, az Inlernet Család tagjaira nem vonatkozik.

Igaz elkezdődött egy új év, de számunkra ez is csak olyan, mint az előző volt. Hiszen a kiszámíthatóság, a biztonság, a folyamatos fejlődés, az értékteremtés – és ki ne maradjon a lényeg –, a vásárlás eddig is meghatározták az év 365 napját és ez így lesz az új esztendőben is.

Miért is kezdenénk új életet, hiszen az út, amelyen járunk jó, egyre sikeresebb és családunk tagjainak száma is napról-napra növekszik. Ez természetesen azt is jelenti, hogy törzsvásárlói közösségünk egyre nagyobb volumenű vásárlóerőt jelent a mindennapokban és ezzel tudjuk megteremteni közösségünk másik főszereplőinek, a Termékpartnereinknek kiemelkedő sikerét is.

Ritka az az összhang, amely az Inlernet Termékpartnerei és Törzsvásárlói között megvalósult. A kereskedők által felajánlott kedvezmények mára már mindkét fél számára nyilvánvalóan ugyanazt jelentik. A kölcsönös sikert. Hiszen Törzsvásárlóink meghálálják ezeket a kedvezményeket és tudatosan, Termékpartnereinknél hagyják ott vásárlásaik során azokat az összegeket, amelyeket idáig az Inlernet rendszerén kívül költöttek el.

Régen megállapították már, hogy a perpetuum mobile nem megvalósítható. Mi azonban bebizonyítottuk, hogy ha nem is abban az értelemben, de mégis létrejöhet egy olyan körforgás, amely sosem áll meg, az online üzleteknek köszönhetően az év 365 napján és a nap 24 órában működik és minden szereplő teljes megelégedésére folyamatosan növekszik.

Tudsz még ilyen vállalatot? Hallottál már ilyen ötletről? Biztos? Meg is valósították azt, amit ígértek? Mert mi igen.

 • Több mint 55 000 helyen érhetők el az Inlernetes kedvezmények. Tankolnál a gépkocsidba, bevásárolnál a hétvégére, vennél pár új ruhát, no és cipőt, talán utazni vágysz, vagy inkább sportolnál, esetleg egy meghitt kávéházban egy finom forrócsokoládé mellett olvasgatnád a most vásárolt könyvedet? Az Inlernet Termékpartnereinél mindent megtalálsz.
 • Nem kell vadásznod az akciókra. Nálunk egész évben akció van, minden egyes Termékpartnerünknél.
 • Van, nem is egy, hanem mindjárt két saját Prepaid MasterCard® (Standard és VIP) kártyánk. Dombornyomott és PayPass funkciókkal is ellátott, törzsvásárlói QR kóddal és fényképes azonosítással is rendelkezik. Költségei, ezen a piacon verhetetlenek és az Inlernetes VIP kártya tulajdonosai, az olyan vásárlásaik után is kedvezményekben részesülnek, amelyeket nem az Inlernet Termékpartnereinél visznek véghez.
 • Átlátható működés
 • Folyamatos kommunikáció
 • Egyedülálló kompenzációs terv
 • Tervezhető jövő, az Inlernet Karrierrendszerének köszönhetően
 • …és még hosszasan sorolhatnám…

…és meg is teszem.

Folyamatosan fogom bemutatni számodra azokat az alapértékeket, amelyekkel az Inlernet rendelkezik, amelyeket filozófiájának tekint, és amelyek nap, mint nap a Partnereink érdekeit szolgálják és boldogulásukat segítik elő.

Nekünk csak egy feladatunk van, hogy hozzásegítsük az embereket ahhoz, hogy észrevegyék az Inlernet által nyújtott egyedülálló lehetőségeket és megtapasztalhassák, hogy ez az a cég, ahol a bizalom és biztonság kézen fogva jár a legújabb technológiákkal és az ügyfélbarát környezettel. Vásárlásainkból megteremteni az anyagi biztonságunkat és emellett értéket is teremteni, hiszen az alapítványi projektek pár év múlva, már az egész világon fogják elősegíteni az emberek fejlődését és könnyebb boldogulását.

Mert számunkra csak egy dolog az elfogadható. A legjobbnak lenni.

Ezen és ezért dolgozunk minden nap, hogy a jövő év eljövetelét, már egy több országot átfogó Törzsvásárlói Rendszer családtagjaival együtt ünnepelhessük, és újra azt mondhassuk mindannyiunknak, hogy Boldog, békés, sikerekben és egészségben gazdag új esztendőt kívánunk, de a számunkra fontos régi és örök értékek megőrzése mellet!

Ezeket a cikkeket olvastad már?