Megnyitotta kapuit Inlernet® Szlovákia!

Inlernet
2018.08.31.

Vezető hírünk!

Kedves Törzsvásárlónk!

Nagy örömmel tájékoztatjuk, hogy a mai napon, 2018. augusztus 31-én – 1 nappal a tervezett időpont előtt – az Inlernet® megnyitotta északi szomszédunkat, Szlovákiát. 

A piac megnyitásának köszönhetően a mai naptól Szlovákiában is lehetőség nyílik Törzsvásárlók és Termékpartnerek regisztrációjára az Inlernet-Rendszerben©. Izgatottan várjuk első szlovák Törzsvásárlóinkat és Termékpartnereinket, hogy üdvözölhessük őket és gratulálhassunk nekik. 

A szlovák Jog-fa, a szabályzat szerint 1 hónappal az országnyitás után, 2018. október 1-jén indul el. Ettől az időponttól fogva tudják Törzsvásárlóink elhelyezni foglalóikból keletkezett Jogaikat. A Jog-fa indulásáról minden Termékpartner és Törzsvásárló időben hírt kap majd az Inlernet® kommunikációs csatornáin. 

A Weboldal és Webiroda azonban már most elérhető szlovák nyelven is, így az újonnan regisztrált szlovák Törzsvásárlók és Termékpartnerek regisztrációjukat követően rögtön megkapják saját Webirodájukat. 

Éljen Ön is az Inlernet® adta legújabb lehetőségekkel már Szlovákiában is! Vegye fel a kapcsolatot szlovák ismerőseivel, barátaival vagy akár üzleti partnereivel, hogy minél hamarabb aktívvá váljon az Inlernet® által újonnan megnyitott piac! 

S hogy a távolság se legyen akadály, használja ki az online világ eszközeit a gyors kapcsolatteremtés érdekében! Segítsen ismerőseinek abban, hogy csatlakozzanak az Inlernet-Rendszerhez©, hogy vásárlásaikkal már Szlovákiában is értéket teremthessenek, miközben Önnek mások külföldön lebonyolított vásárlásai során képződik bevétele.

Fejlődés az Inlernet® sikerútján (Rendkívüli értekezlet összefoglaló)

Inlernet
2018.08.10.

Kedves Törzsvásárlónk, Termékpartnerünk!

Leinemann Zsolt vezetésével került megrendezésre augusztus 7-én a Lurdy Rendezvényközpontban az a rendkívüli értekezlet, amelyen bemutatásra kerültek a legfontosabb fejlesztések, amelyek az Inlernet-Rendszer© működését hatékonyabbá teszik.

Az első hír az Ügyfélszolgálat megújulásáról szólt, amelyet a jelenlévők nagy örömmel üdvözöltek, hiszen ennek köszönhetően mostantól arca is lesz az Ügyfélszolgálatnak. Az Inlernet® új ügyfélelégedettségi- és back office vezetője, Lusker Henriett.

Heni a bemutatkozásában elmondta, hogy mostantól egyéb kommunikációs csatornákon is találkozhatnak vele, hiszen nemcsak az oktatásban, előadásokban, hanem a blogírásban és a Facebook oldal kezelésében is jelentős szerepet vállal a jövőben. Az Ügyfélszolgálat működésében a pontos, szakszerű és gyors reagálást, míg a belső és külső kommunikációban az őszinteséget, nyitottságot és az érzelmek fontosságát hangsúlyozta.

A második hír az Inlernet Hungary Partners Zrt. vezérigazgatói posztjával kapcsolatos, amelyet ettől a naptól Németh Hajnalka tölt be. Hajnalka több mint 20 év szervezetfejlesztési és hálózatfejlesztési múlttal érkezett hozzánk. Bemutatkozásában azt emelte ki, hogy bármilyen pozíció ellenére az igazi vezetőt arról lehet felismerni, hogy követői vannak. Vezérigazgatói feladatkörén kívül az Inlernet-Rendszer© képzési és hálózatfejlesztési tevékenységét irányítja.

A következő bejelentés az Inlernet Worldwide AG új vezérigazgatójának kilétéről szólt. Zsolt a vezérigazgató személyét illetően felcsigázta a közönséget. Elmondta, hogy „az új vezérigazgató egy olyan ember, aki tökéletesen és hűségesen el fogja tudni látni vezérigazgatói feladatait Svájcban”, majd bejelentette, hogy az Inlernet Worldwide AG új vezérigazgatója nem más, mint Ő maga. Ez a bejelentés egyszerre hozott meglepetést, örömöt és ígéretet azoknak, akik évek óta dolgoznak együtt Zsolttal, hiszen személyében egy olyan vezetőt kaptak, aki a kezdetektől ismeri a Rendszert©, elkötelezett és helyes értékrendű.

Mivel Zsoltnak bemutatkoznia nem kellett, így kihangsúlyozta, hogy a jövőben nem vár senkire, hogy az ügyek el legyenek intézve, hiszen vezérigazgatóként ő maga fogja intézni őket gyorsan, hatékonyan, precízen és korrektül.

A személyi változások bejelentése után Leinemann Zsolt szokásához híven néhány „meglepetéssel” folytatta előadását. Néhány újdonság is bevezetésre kerül, amelyek használata sikeresebbé, eredményesebbé teszi Törzsvásárlóinkat.

Korlátozott időre „foglaló duplázó” kerül bevezetésre, ami annyit jelent, hogy a Törzsvásárlók által elhelyezett foglalók duplája kerül jóváírásra a foglaló számlákon, melynek köszönhetően lehetőségük nyílik dupla akkora összeget kiegészítve levásárolni.

A „foglaló duplázó” mellett Zsolt kihirdette a másik újdonságot, melynek lefejlesztése már folyamatban van és ez nem más, mint az „árengedmény duplázó”, melyet egy Termékpartnerünk, a Zemplén Gyöngye már egy jó ideje sikerrel alkalmaz tevékenysége során. Az „árengedmény duplázó” az utalvánnyal történő fizetés és az Inlernet® kezelési költségének megfizetése mellett működik. Ennek gyakorlásával jóval nagyobb jövedelemre, illetve megtakarításra tehetnek szert Törzsvásárlóink.

Ezt követően Rádin Milutin, 5-ös karrierszintű vezető rávilágított arra előadásában, hogy az „Inlernet® Törzsvásárlói Közösségben nem olcsón lehet vásárolni, hanem jelentős visszatérítéseket kapunk” és gyakorlati oldalról mutatta be az „árengedmény duplázó” hatékonyságát. Milu saját élsportolói múltjából hozott példákon keresztül hívta fel a hallgatóság figyelmét arra, hogy közösségben dolgozva felelősek vagyunk egymásért, ugyanakkor együtt sokkal nagyobb eredményeket tudunk elérni, mint ahogyan arra a csapat tagjainak külön-külön lehetőségük lenne.

Zsolt a rendezvény végére tartogatta a legnagyobb meglepetéseket, melyek beharangozásakor a jelenlévők örömüket nagy tapssal fejezték ki. Zsolt bejelentette, hogy az Inlernet 2018. őszétől további két országban is megnyitja a kapuit, szeptember 1-jével Szlovákia, november 1-i kezdéssel pedig az Amerikai Egyesült Államok területe is rendelkezésre áll a terjeszkedéshez.

Véleményünk szerint a személyi változások, fejlődések, valamint a bevezetésre kerülő hatékonyság növelő eszközök és az őszi országnyitások kitűnő lehetőséget teremtenek arra, hogy új erővel, nagyobb lendülettel haladjanak Törzsvásárlóink előre, ezzel teremtve értéket saját, Termékpartnereink és az Inlernet® életében.

Újrakezdés

Inlernet
2018.07.30.

„Akkor vagy igazán szabad, ha azt, amit vállaltál, meg tudod tenni, és a kudarcok, sérelmek után sem a gyűlölet, a harag uralkodik a szívedben, hanem az újrakezdés lelkülete, a szeretet és a jóság.“

Böjte Csaba

 

Újrakezdés

Egy kutatás kimutatta, hogy életünk során átlagosan három és félszer kezdjük újra az életünket, azaz állunk oda újra a startvonalhoz. Persze ez azt is jelenti, hogy vannak olyanok, akik gyakorlottabbak a hasonló pillanatok leküzdésében és vannak olyanok is, akiknek egy-egy ilyen pillanat komoly fejfájást okoz.

De miért?

Hiszen a napkelte is mindig valami újat hoz az életünkbe, esélyt kapunk arra, hogy az új nap során kijavítsuk, ha valamit elrontottunk, bepótoljuk amivel elmaradtunk, megtegyük amit elfelejtettünk. Egy esély, egy csodálatos esély az újrakezdésre.

Így vagyunk ezzel mi is.

Ez az esztendő több szempontból is erről szól az Inlernet® életében, hiszen szilveszter éjjelén a koccintáskor még csak álmodhattunk róla, még csak kívánhattuk, hogy január elsejét követően valóban kimondhassuk: „Új év, új élet!“! És mégis megadatott számunkra, hiszen a kilenc év küzdelmét követően igazi ajándék volt számunkra azzal indítani az esztendőt, hogy rendeződtek dolgaink, bizonyítást nyert ártatlanságunk és porba hulltak az alaptalan vádak, míg Törzsvásárlóink pedig hozzájuthattak végre azokhoz az összegekhez, amelyek az addig a pillanatig zárolt számlán voltak megtalálhatóak. Kellett ennél nagyobb öröm, ennél nagyobb igazolás, ennél nagyobb megerősítés és ennél szebb évkezdés, azaz újrakezdés bármelyikőnknek?

Hát persze, hogy nem!

Hiszen a korábban összezavart Törzsvárálóink megtapasztalhatták, hogy létezik még olyan cég, aki ennyi éven keresztül is kiállt érdekeikért és ennyi esztendőt követően is maradéktalanul juttatta vissza tulajdonosainak a számukra járó összegeket, nem kis meglepetést és örömöt okozva ezzel.

Láthatóan beindult a vásárlás a Rendszerben©, egyre többen vagyunk rendezvényeinken és egyre sikeresebbek azok a Törzsvásárlóink is, akik újra elkezdték üzletük építését, csapatuk régi tagjainak újraaktiválását, régi Termékpartnereink felkeresését, hogy a jövőben ismét extra bevételekhez juthasson az, aki az Inlernet Rendszert© választja.

Ez az igazi újrakezdés és az, hogy menedzsmentünk is megújulhat, valóban csak megerősíti ezt a folyamatot, hiszen feladataink megemelkedett mennyisége mindenképpen újragondolásra késztettek bennünket és a változtatás fontossága már hamarabb kopogtatott ajtónkon.

Amikor 2013-ban belevágtunk is tudtuk, hogy az út nem egy Formula 1-es minőségű pályán vezet majd minket az elejétől, azt is tudtuk, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, nem fogja mindenki ezt az üzletet választani és ez így is van jól!

Azokra van szükségünk ugyanis és azokért dolgozunk az év minden egyes napján, akik ugyanolyan elkötelezettek mint mi, akik ugyanannyira látják jövőképünket és ugyanolyan jól ismerik és szeretik Rendszerünket© mint mi, mert ezáltal jól tudják, nincs jelenleg olyan vállalkozás a piacon, amely ilyen mértékű lehetőséget kínál Partnereinek.

Mi pedig, ahogy eddig, úgy ezután sem állunk meg, hanem megyünk előre azokkal és azokért, akik minket választottak, mert számunkra ők az elsők és velük visszük sikerre az Inlernetet® és általuk teszünk sikeressé és boldoggá egyre több embert!

Köszönjük, hogy minket választottál, köszönjük, hogy bízol bennünk és kitartasz mellettünk, mi pedig megháláljuk neked ezt az elkötelezettséget!

Tarts velünk és építsd fel magadnak jövőd szabadságát azáltal, hogy megteremted anyagi függetlenségedet és Törzsvásárlók sokaságának tanítod meg, miért és milyen előnyökkel jár számukra, ha az Inlernet-Rendszert© használva végzik vásárlásaikat.

Azt hisszük vásárolni mindenki tud. Ez elvileg így igaz. Költeni, bármennyit tud mindenki. A kérdés csak az, hogy azt is tudják e, hogy a sok költekezés által miképpen termelhetnek kiemelkedő jövedelmeket is maguknak? Ez az igazi különbség és ezért kell megtanítani az emeberekt a tudatos Inlernetes vásárlás fontosságára!

Jó döntést és Inlernetes® vásárlást kívánunk, illetve azt, hogy mihamarabb együtt ünnepelhessük közös sikereinket!

Rendkívüli Inlernet közlemény

Inlernet
2018.07.22.

Kedves Törzsvásárlóink, Termékpartnereink!

Mint ahogy a kedd esti webinárunkon is első kézből hallhatta az információkat, úgy mostani hírlevelünkben szeretnénk ezeket írásban is megismételni, miután az elmúlt napokban jónéhány erősen elferdített, a valóságtól elrugaszkodó álhír, illetve sértő információ jelent meg a Facebook közösségi platformján, illetve az Inlernet® védjeggyel védett grafikai arculatának megfelelő, így Partnereink megtévesztését szolgáló hírlevél is kiküldésre került egyik Törzsvásárlónk által, aki - a visszajelzések alapján - sajnálatos módon telefonhívásaival is zaklatja Partnereinket.


Az Inlernet® Worldwide Ag vezérigazgatója Bognár Péter és az Inlernet® Hungary Partners Zrt. vezérigazgatója Csutka István is valóban távozik a vállalattól, de más időpontokban és különálló okokból.


Bognár Péter egy önálló, saját vállalkozást indított, amely bár nem egyezik meg cégünk szabályzataiban korábban részéről is elfogadottakkal és aláírtakkal, de sok sikert kívánunk neki az újabb vállalásához! Péter a héten pontosan leszámolt és így megtörtént a cég hivatalos átadás-átvétele, hogy az Inlernet® Worldwide AG működésébe ne kerülhessen egyetlen porszem sem és Partnereink továbbra is zökkenőmentesen és teljes megelégedettséggel használhassák Rendszerünket©.


Csutka István, mint már többször - a kedd esti webináron pedig személyesen -, illetve a vállalat vezetése is elmondta, amiatt távozik az Inlernet® Hungary Partners Zrt. éléről, mert augusztus közepétől hosszú időre külföldre utazik, amely a két és fél éve tervezett és a cégvezetés tudtával elindított expedíciójának végső felkészülési szakasza, hogy 2019 február elsejétől az év végéig teljesítse a Világ egyik leghosszabb - idáig összesen négy ember által teljesített - túraútvonalát. Egyértelmű, hogy onnan nem fogja tudni ellátni olyan szinten feladatait, ahogy ő, a cég vezetése, vagy Törzsvásárlóink is elvárnák és ezért született ez a közös döntés.


Úgy érezzük, ez a kettős váltás így alkalmat teremtett számunkra arra, hogy egy új, lendületes és maximálisan elkötelezett vezetőséggel vágjunk neki az ősznek, hogy azt a feladatot, amely a mögöttünk álló hosszú és küzdelmes évek munkáját követte, már egy sokkal magasabb fordulatszámra kapcsolt üzemmódban, minden Partnerünk megelégedésére folytathassuk.


Péter és István tagadhatatlan érdemeit köszönjük és az új vezetőinknek pedig sok sikert kívánunk ahhoz, hogy a siker létráján minél gyorsabban haladhassanak előre Törzsvásárlóink és Termékpartnereink egyaránt!


Mint a kedd esti webináron is ígértük, az új vezetők kiválasztása már meg is történt, munkájuk teljes mértékű átvétele és az új irányvonal kialakítása folyamatban van és természetesen, ahogy idáig is, úgy a jövőben is Törzsvásárlóink lesznek az elsők, akik hivatalosan is megismerhetik személyüket és ennek időpontjáról hírlevélben értesíteni fogjuk önöket!


Kérjük, ne üljenek fel semmilyen pletykának, illetve rosszindulatú megjegyzésnek, hiszen a közösségi média világa sokkal nagyobb teret ad a valótlan állítások megnyivánulásainak!


Az Inlernet® továbbra is tőkeerős, lendületes és céltudatos vállalat, amely Törzsvásárlóinak és Termékpartnereinek a jövőben is hibátlanul, másodperc alapú kifizetésekkel és kiszolgálással, illetve a jogszabályokat maximálisan betartva végzi feladatát annak érdekében, hogy az a Rendszer©, amely a múltban is bizonyított, a viharos időket is végigharcolta Törzsvásárlói érdekében és a ScienNet® ellen indított eljárás során zárolt összegeket is visszafizette gazdáiknak, a már teljes mértékben zöld utat kapott pályán, továbbra is a piac legjobb lehetőségét biztosíthassa Partnereinek.


Idáig is ezért dolgoztunk és a jövőben is ezt tesszük és azok ellen, akik bármilyen módon megpróbálják az Inlernet® hírnevét megtépázni, valótlanságokkal besározni, illetve Törzsvásárlóinknak üzleti károkat okozni, pedig kénytelek vagyunk fellépni, elégtételt- és helyreigazítást kérni, hiszen a tisztességes üzleti magatartás mindenkitől elvárt!


A jövő a miénk! Az Inlernet-Rendszer© tökéletesen működik, stabil anyagi háttere és az elkötelezett, új vezetősége pedig a jövőben is biztosítja Törzsvásárlóink megelégedettségét!


További jó vásárlást és sikeres üzletépítést kívánunk és köszönjük, hogy az Inlernet-Rendszert© választotta!


Az Inlernet® Vezetősége

Az Inlernet lánga - L.Zs.

Válságban vagy?

Inlernet
2018.06.18.

Annyiszor halljuk mostanában megint, hogy válság van, válság volt, jön az újabb válság, alkotói válságban van, a házassága van válságban, elérte az életközepi válság, válságban az egészségügy, kormányválság van, egyre nagyobb a menekültválság, devizahitelesek válsága, válságos az állapota és még sorolhatnám. Lassan Bono egész évben „Segítsd meg Kovács Pistit“, „Segítsd meg az USA-t“, „Segítsd meg Kata és Gergő házasságát“ koncerteket tarthatna. De tegyük félre a tréfát, ugyanis ezek egyáltalán nem vicces pillanatok az életünkben!

A nagy világválságokra nem nagyon vagyunk hatással, de készülnünk rá, vésztartalékot építenünk enékül is szükséges lenne, hiszen sohasem tudhatjuk mi fog történni velünk, szeretteinkkel, munkahelyünkkel, országunkkal, vagy éppen milyen események milyen következményeket okoznak a világban. 

A legfontosabb azonban a saját válságunk. Még ha nem is ismerik el, de a legsikeresebb és a leggazdagabb emberek is eljutnak életüknek abba a szakaszába, amikor azt érzik elakadtak. Hidd el, milliárdosként is lehetnek komoly problémáid, lehetsz depressziós, boldogtalan, sőt céltalan is. A csúcson ugyanis nehezebb maradni, mint felkerülni oda. Nem véletlen, hogy a világ leggazdagabb családi vállalkozásaiból felhalmozott vagyonok kétharmada, az alapítók halála után elolvad, a családok és a cégek csődbe mennek, vagy eladják őket az örököseik. Persze, ha sok pénzed van akkor kompenzálhatsz, azaz kárpótolhatod magad vásárlással, de ez bár jó érzés, de csak pillanatokra tesz boldoggá és aztán minden megy tovább lefelé a lejtőn.

Egész életünkben fejlődünk, ha akarunk, ha nem. Minden egyes nap történnek velünk dolgok és ezek észrevétlenül is alakítják életünket, gondolkodásunkat és döntéseinket. De ha csak a múlt sikereiből próbálsz megélni tévúton jársz és hamar elakadsz. Nincs olyan olimpiai aranyérem, amely feljogosít arra, hogy négy év múlva újra a te nyakadba akasszák! Ha a négy kerek esztendő során nem fektetsz be minden energiát és végzel el pontosan minden munkát, ha nem ez a cél lebeg végig a szemed előtt és ha nem hozol ezért kőkemény áldozatokat, akkor lehet, hogy lesz aki szomorú lesz, hogy nem neked szól a himnusz, az is lehet, hogy olyan is lesz, aki sajnálni is fog, de ez abban a pillanatban nem fog téged megvigasztalni.

Persze jöhet a duma, hogy majdnem nyertem, pedig elég jó voltam, sikeres volt a felkészülésem, de elszomorítalak, nem volt jó a felkészülésed, nem voltál elég jó és főleg nem nyertél! No és persze azt se feledd el, hogy egy olyan országban élsz, ahol csak a győztest ismerik el, ahol csak őt ünnepli a nép! A világ második legjobbjának lenni, nálunk sajnos nem kiemelkedő érdem.

Ezért javasoljuk, hogy legalább egyszer az életben állj meg és légy őszinte magadhoz és úgy vess számot azzal, hogy hol tartasz, mit tettél, vagy nem tettél meg, milyen álmaid voltak és vannak és melyeket érted el, vagy engedted el! És ha ezt nyílt tekintettel a tükörbe nézve meg tudod tenni, akkor léptél a legnagyobbat életed olimpiai bajnok címe felé.

Ne aggódj! Mindenki kerül válságba, mindannyiunknak voltak, vannak, vagy lesznek mesés és kevésbé vidám napjai és pillanatai. És ez nem baj! A baj az, ha egyikből sem tanulsz, ha nem vállalsz felelősséget döntéseidért és ha folyamatosan másokat hibáztatsz és bennük keresed a hibát, illetve, ha nem teszed meg az első lépést a felismerésedet követően.

De milyen lépések is ezek:

 • Merj megállni, ha azt érzed, valami nem stimmel!
 • Merj őszinte lenni magadhoz! Legalább magadnak mondj igazat!
 • Készíts „menekülési“ tervet! Azaz, hogy merre és milyen állomásokon át vezet a kiút.
 • Ha túl nehéznek ítéled meg, keress mentort és ne szégyeld azt, hogy segítségre van szükséged!
 • Vegyél egy mély levegőt és tedd meg az első lépést!
 • Járj nyitott szemmel és vedd észre a pillanatokat, a lehetőségeket és a segítőket!
 • Adj nekik esélyt, hogy segíthessenek!
 • Ne legyél keményfejű és játszd a hőst, hogy egyedül is megy, ha közben belül érzed, hogy nem vagy elég erős hozzá!
 • Tanulj a hibáidból és másokéból és hallgasd meg a tanácsokat és raktározd el közűlük a jókat!
 • Minden nap tegyél egy lépést, míg rutinná nem válik!
 • Ne ijedj meg, vagy hátrálj meg, ha utolér a siker! Ha rendesen dolgozol, ez természetes.
 • Merj örülni a sikerednek és jutalmazd meg magad, ünnepeld meg a mérföldköveket!
 • Segíts te is másoknak, ez rád is pozitív hatással lesz!

Michel Obama, az előző first lady azt mondta:

"Choose people who lift you up“, azaz „Válassz olyan embereket, akik felemelnek!“

Teljes mértékben igaza volt. Keresd olyan emberek társaságát, akik társaságában jól érzed magad, vidám vagy, vagy vidámabb, boldogabb leszel, akik segítenek, akik meghallgatnak, akik motiválnak, akik példát mutatnak, vagy ötleteket adnak!

Ehhez nyitnod kell, emberek közé kell járnod, eseményekre, kurzusokra, meetupokra és az új információk mellett, új barátságokat is kötni és bátran ismerkedni, kapcsolatokat építeni!

Egy új világ fog megnyílni számodra és csodálkozni fogsz, hogy idáig miért éltél magadba zárva. Merj élni és remélni, azaz célokat, álmokat dédelgetni, majd megvalósítani azokat, hiszen életünk végét nem tudjuk mikorra időzítették és az a jó, ha az a bizonyos film életed Oscar-díjas filmje lesz, amelyet élvezettel nézel végig.

Forgassunk jó filmeket, éljük meg a pillanatokat, hiszen abból mindannyiunknak egyformán mértek minden egyes napon! Csak az a különbség, hogy mivel töltjük meg, milyen színesre festjük, milyen izgalmakkal, szépségekkel, mosollyal és boldogsággal fűszerezzük. Te vagy saját életed rendezője, te választod hozzá a színteret, a stábot, a fő- és mellékszereplőket, sőt még a műfaját is megválaszthatod, hogy dráma, vagy vígjáték, kaland-, vagy akció legyen.

Hidd el, a boldog pillanatok mindenkinek járnak, csak észre kell venni az apróságokban is a szépet és a jót és akkor válságok jöhetnek-mehetnek, de ha te őszintén nézel a tükörbe, ha értékeled a múltat, elraktározod és tanulsz belőle, de a jelenben élsz, de a jövőbe tekintve, akkor a Világ a tiéd lesz minden apró csodájával együtt!

Inlernet Törzsvásárló vagyok

Inlernet
2018.06.04.

Inlernet® Törzsvásárlók vagyunk. Igen, mindannyian, akik bármifajta anyagi kötelezettség nélkül csatlakoztunk az Inlernet-Rendszerhez© hogy élvezhessük annak szolgáltatásait és ezeken keresztül a vásárlásainkat követő visszatérítéseket. Persze, aki jobban elmélyül a Rendszer© használatában, pontsan tudja azt is, hogy ennél sokkal többet is képes kínálni az Inlernet® és használatával valóban képesek lehetünk értéket teremteni vásárlásainkkal, azaz vásárlásaink által többletbevételhez jutni.

Lássuk be, ez így elsőre eléggé egy antagonisztikus ellentétnek tűnik, de csak azoknak, akik nem szánnak arra egy fikarcnyi időt sem, hogy megértsék, miképpen tudjuk ezt Törzsvásárlóinknak biztosítani és miért állítjuk azt, hogy kizárólag csak Törzsvásárlóinkon múlik, hogy mikor és mekkora jövedelmet tudnak elérni a Rendszer© működése által.

Azonban, ha Inlernet® Törzsvásárlóként nem vásárolunk a Rendszerben© található Termékpartnereinknél, akkor az eredményt sem érdemes várni! Ez a képlet rém egyszerű, hiszen ha nem töltünk üzemanyagot az autónkba, akkor lehet az a világ legjobb és legdrágább sportkocsija is akár, akkor se fogjuk semmi hasznát venni, maximum csak akkor, ha leszakad az ég és beülünk, hogy ne ázzunk el.

No de, miképpen tudnánk a leggyorsabban és a legtöbbet keresni vásárlásaink által? 

Most nem arra gondolunk, hogy építsünk csapatot és ezáltal részesedjünk vásárlási forgalmaikból is. Ennél sokkal többről van szó, de ehhez vissza kell lépjünk egy kicsit a vásárási szokásainkhoz!

Az Inlernet® Termékpartnerei utólagos, azaz a vásárlásainkat követő visszatérítéseket biztosítanak Törzsvásárlóinknak. Piaci szegmesektől és szereplőktől függően, mindezt különböző mértékben kínálják a szolgáltatásaikat, vagy termékeiket igénybe vevő Törzsvásárlóinknak.

Jó ez nekünk? Igen, persze, hogy jó, hiszen a Rendszer© működésének köszönhetően ezeknek a vásárlási visszatérítéseknek az eredménye, több mint 60% is lehet, márpedig ennyiért érdemes megmozdulnunk.

Azonban ahhoz, hogy a Rendszeren© keresztülfolyó vásárlási volumen még nagyobb lehessen, van egy olyan piaci rés, amelyet nem használunk ki eléggé, pedig ezek által kiemelkedő forgalmakat tudnánk generálni.

Melyik ez a terület? Meg fogsz lepődni! A kedvezmények, akciók, árleszállítások és készletkisöprések területe.

Ahhoz, hogy igazán megértsd mire gondolunk, a BBC és a HVG által készített anyagon keresztül bemutatjuk neked, hogy miképpen működik egy-egy kereskedő, vagy multi akciómeghatározási stratégiája, azaz mi alapján csökkentik egy-egy termék árát és mi határozza meg, hogy mekkora a kedvezmény? 

Andy Webb nevű angol úriembernek van egy függősége. A 37 éves londoni férfi nem tud úgy elmenni egy szupermarket sorai közt, hogy ne ellenőrizné az árucsökkentett termékeket. Webb nem csak a kedvezményekre vadászik, hanem a sárga matricákat is keresi, melyek akkor kerülnek egy-egy élelmiszerre, amikor azoknak közel van a lejárati dátuma. 

Egyszer egy 30 fontos ételt csak 7,5 fontért vásárolt meg, az ételről készült fotót pedig büszkén mutogatta a blogjában. A sárga matricák utáni vágya érthető, pláne nekünk, akik szintén a kedvezményekre vadászunk, csak más sorrendben, azaz a vásárlásainkat követően.

A kedvezmények mindig és mindenhol változóak, hiszen van, hogy csak néhány forintot lehet spórolni, de van, hogy az eredeti árból 90% is lejön. A normális leárazásokkal szemben viszont nehéz megtudni, hogy hol, mikor és mit találhat meg a vásárló a legkedvezőbb áron. Ezért is jó az Inlernet®, ahol a vásárlásodat megelőzően azonnal tudod, hogy hol, mit és főleg mekkora visszatérítéssel tudsz megvásárolni.

Angliában a sárga matricákat, ugyanúgy nem reklámozzák, mint nálunk, de bármelyik üzletben és bármelyik napszakban megjelenhetnek. Néha több tucat terméket kínálnak olcsóbban, néha viszont a teljes árat kérik el a másnapi lejárat esetében is. Rengeteg online fórum született már arra, hogy a felhasználók megtalálják a legjobb lehetőségeket, néhány vásárló pedig már fejből tudja azt is, hogy hol és mikor keresse ezeket.

Az egyik londoni üzlet, az Asda szerint azok a friss élelmiszerek, amiket nem sikerült eladni, a lejárati dátum reggelén lesznek leárazva. A sütőipari termékek, pékáruk pedig csak később.

A Coop nálunk azt mondja, az árcsökkentések többségére kora délután kerül sor és két további árleszállítás is engedélyezett, amennyiben az ételt nem sikerül eladni. A Marks and Spencer is legfeljebb három alkalommal csökkent árat, míg a Morrisons és a Tesco a nap folyamán bármikor alkalmaz árleszállítást. De hogyan döntik el a szupermarketek, hogy hogyan címkéznek és mennyi kedvezményt adnak?

A válasz a kereslet és a kínálat.

Minden szupermarketben az a szisztéma, hogy a legújabb élelmiszer kerül a polc hátsó részére, a legrégebbiek pedig elől kapnak helyet. Egy dolgozó a szkennerrel vizsgálja át a vonalkódokat, hogy közeledik-e a termék lejárati napja. A szkenner általában két dolgot tud kideríteni: hány termék maradt raktáron, illetve milyen gyorsan kelnek el. Ha sok eladatlan készlet van, akkor a szkenner árcsökkentést javasol. Ez az oka annak, hogy a sárga matricák leginkább este tűnnek fel.

A Tesco minőségbiztosítási igazgatója, Tim Smith rámutatott arra, hogy ritka, amikor sok termék árát szállítják le. "Úgy gondoljuk, hogy azok az ételek, amelyeket biztonsággal meg lehet még enni, ne menjenek veszendőbe. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a megfelelő mennyiségű élelmiszert rendeljük meg üzleteinkbe.“ 

A szupermarketek mind azt mondják, hogy a hulladékcsökkentés prioritást élvez. Amennyiben a sárga matrica sem segít elmozdítani, azaz eladni az ételt, akkor sem feltétlenül kell kidobni: a legtöbb nyugati élelmiszerlánc jótékonysági szervezeteknek, illetve alapítványoknak adományozza a megmaradt termékeket. Ezen a területen itthon még van hova fejlődnünk sajnos.

Most, hogy már megértettük az akciók szisztémáját, érdemes visszakanyarodni hozzánk, hogy azt is megértsük, miért jó nekünk egy akció és miképpen tudunk ebből óriási haszonra szert tenni!

Gondolj csak bele! Egy Termékpartner mondjuk 10% visszatérítést kínál, miközben természetesen nála is vannak akciók, készletkisöprések, lejáró termékek, amelykre egyedi akciókat határoz meg és ezek mértéke akár a 90%-ig is elmehet.

Kezded kapizsgálni, hogy mire gondolunk?

Hiszen, ha Termékpartneri Referenseink kellően készítik fel Termékpartnereinket azok csatlakozásakor és folyamatosan tartják is velük a kapcsolatot, akkor megnyílik számunkra az a lehetőség, hogy Termékpartnereink az egyedi akcióikat is szintén az Inlernet Rendszerén© keresztül futtassák át.

Mit jelent ez pontosan?

 • Termékpartnereink a számukra biztosított online felületükre fel tudják tölteni az egyedi kedvezményeiket.
 • Az egyedi akcióikról tudják értesíteni ügyfélszolgálatunkat és így lehetőségük van az Inlernet® honlapjának „Akciós Termékpartnerek“ menüje alá is felkerülni, ahol egy felületen láthatóak az egyedi akciókat kínáló Termékpartnereink és akcióik.
 • Ugyanúgy felkerülnek közösségi média felületünkre is és ahogy nő a létszámuk, hírlevélben is ki tudjuk küldeni az akciókat.

Gondolj csak bele, mekkora felület ez egy kiskereskedőnek és egyetlen emailnek köszönhetően, hány emberhez jut el azonnal az akciójának híre, míg ezzel szemben kis üzletébe napi szinten hányan lépnek be és miképpen és mennyi idő alatt jut el nagyobb közösséghez az általa kínált lehetőség híre? Egy kereskedő célja nem más, mint hogy mielőbb megszabaduljon az akciós ártól. Számára mindegy, hogy előre elengedi a kedvezmény mértékét, vagy utólag fizeti ki Törzsvásárlóinknak, viszont az egyáltalán nem mindegy számára, hogy rajtamarad-e a termék és ki kell-e dobja, vagy értékesíteni tudja!

Ezt hívják igazi win-win helyzetnek, azaz, amely mindkét félnek előnyös.

Állj meg most egy pillanatra és inkább ülj le és úgy gondold végig, hogy ezzel a módszerrel mekkora forgalmat tudunk generálni Termékpartnereinknél és mekkora visszatérítési összegek kerülnek be a Rendszerbe© és azok által mekkora összegek kerülnek majd kifizetésre, hogy aztán újabb vásárlásra költhessük őket!

Az Inlernet Rendszer© igazi lehetőség mindkét fél számára, azonban ezt csak akkor tudjuk maximálisan kihasználni, ha mindkét oldalról, igazi, elkötelezett Partnereinkként élnek is a Rendszer© kínálta kiemelkedő lehetőségekkel!

Vásároljunk, ápoljuk a Termékpartneri kapcsolatokat, informáljuk őket lehetőségeikről és segítsük hozzá őket ahhoz, hogy az Inlernet® Törzsvásárlói legyenek a legjobb vásárlói! Ha ezt megtesszük, egyre jobb és nagyobb kedvezményeket érhetünk el és a Rendszer© működésének hála minden fél egyre nagyobb összegekkel indulhat a következő bevásárlókörútjára!

Megéri?

Inlernet
2018.04.30.

A vásárlóknak legtöbbször fogalmuk sincs arról, milyen terméknek, vagy szolgáltatásnak, mennyibe kellene kerülnie. Így a vásárló gondolatmenete kizárólag csak abból indulhat ki, amit megtapasztal: vizuális információk, érzelmi hatások, összehasonlítások, észérvek és a megérzésünk, szimpátia, színek-illatok-formák-hangok-tapintás-ízlelés, ismerőseink véleményei, mit olvasunk róluk, és hogy megéri-e ilyen olcsón megvásárolni, vagy pedig „lehúznak“ bennünket.

Nem azt mondjuk, hogy buták vagyunk, csak könnyen befolyásolhatóak, ez pedig nagy különbség. Illetve sietünk, sokszor felületesek vagyunk, néha pedig túl nagyvonalúak, vagy könnyelműek. Nem mellékesen pedig marketing- és kommunikációs szakemberek hadseregei dolgoznak azon, hogy ez a jövőben is így maradjon.

Ráadásul, noha fix havi jövedelmünkből vásárolunk, döntéseinket mégis főként benyomásaink alapján, illetve a számolni tudás szinte teljes hiányával, félig-meddig gondolkodás nélkül hozzuk meg.

William Poundstone, a téma szakértője segítségével bemutatunk neked tíz példát arra, hogy mennyire kevés ragadt rá matematikából az átlagos vásárlókra.

 1. Imádunk bármiből többet kapni.

Tegyük fel, hogy betérünk a szokásos kávézónkba, ahol kétféle kávéajánlat fogad bennünket. Az első 33 százalékkal több kávét ígér, míg a második 33 százalék engedményt ad a már megszokott árból. Melyik szerinted a jobb üzlet? Nagyjából egyformák – mondhatnánk… és azonnal tévednénk is. Képzeljük el, hogy a szokásos ár 300 forint 3 deciliter hosszú kávéért (azaz, decinként 100 forint). Az első ajánlat esetében ez azt jelenti, hogyy 4 decilitert kapunk 300 forintért (azaz 75 forintot fizetünk 1 deciért), míg a második és eláruljuk, a jobb ajánlat esetében, 200 forintért ihatunk 3 decit (vagyis, 1 deciliter ára 66 forint). Itt az emocionális matematika vezet (félre) bennünket: jobb érzés „ingyen” hozzájutni valami extrához, mint kevesebbért megkapni ugyanazt.

 1. Erősen befolyásol az elsőként meglátott ár

Melyik hölgy ne szeretne egy csúcsminőségű dizájntermékeket árusító boltból egy szép táskát!? No de 500 ezer forintért? – Mi kerül ebbe ennyibe! – gondolja a legtöbb férfi. – Ötszázezer forint egyetlen apró kis kézitáskáért? Aztán észreveszünk egy finoman megmunkált órát 90 ezer forintért. Ez több ismert és megbízható márkával összehasonlítva is igen drága, azonban az 500 ezer forinthoz képest viszont úgy érezzük, ingyen van. Az üzletek így irányítják a költekezéssel kapcsolatos elvárásainkat.

 1. Visszarettenünk a magas és az alacsony áraktól

Tudtad, hogy a legtöbben a közepes árú sört választják? Az alábbiakban egy kísérlet tapasztalatai alapján megismerheted, hogyan használják ki ezt a kereskedők. A kísérlet során a kutatók kétféle sört kínáltak – prémium sört 600 forintért és kedvezményes sört 450 forintért. Az emberek nyolcvan százaléka a drágábbat kérte. Ekkor egy harmadik sörrel bővítették a választékot, szuper kedvezményes áron 400 forintért. A fogyasztók nyolcvan százaléka ekkor inkább a 450 forintos sört választotta, a maradék pedig a prémiumot. A legolcsóbbat senki sem vette meg!

A harmadik körben a 400 forintos sör helyett egy szuper prémium sört kínáltak 850 forintért. A legtöbben most a 600 forintosat választották, kevesen vették meg 450 forintosat, és csak körülbelül tíz százalék döntött a legdrágább, azaz a 850 forintos sör mellett.

 1. Röviden a tanulság: mindannyian az arany középúton járunk.

Felismerjük az előnyös vételt, ha azt hisszük, megtaláltuk. De valóban megtaláltuk, vagy csak a marketing furcsa csapdáinak valamelyikébe pottyantunk bele?

Poundstone, a Priceless (Felbecsülhetetlen) című könyvében leírja mi történt, amikor egy cég a 60 ezer forintos kenyérsütő gépét a 35 ezer forintos modellje mellé helyezte. Az olcsóbb típus forgalma megkétszereződött, noha gyakorlatilag senki nem vásárolt a drágábbik gépből. Tanulság: ha nem tudsz eladni egy terméket, próbálj mellé tenni egy közel ugyanolyan, de kétszer olyan drága készüléket. Ettől az első termék rögtön „a hülyének is megéri”.

 1. Ha láthatjuk, akarjuk is

Az emberi viselkedést vizsgáló közgazdászok előszeretettel folytatnak kísérleteket iskolákban, ahol azt tapasztalták, hogy ha szépen megvilágítják a gyümölcsöket és a salátapultot és az édességes pult elé helyezik, akkor a gyerekek több gyümölcsöt és salátát esznek. De a felnőttek is hasonlóan fogékonyak az ilyen egyszerű trükkökre. A hozzáértően vezetett éttermek például úgy terveztetik meg az étlapjaikat, hogy fényképek és keretbe foglalt ajánlatok segítségével a legtöbb hasznot hozó ételekre irányítsák a tekintetet. Ha tehát az étlapon kiemelt, bekeretezett, vagy illusztrált fogást látsz, joggal gyanakodhatsz, hogy nagy árréssel kínált termékre leltél, amelyet – az étterem reményei szerint – ha meglátsz, többnyire meg is rendelsz.

 1. Az érzelmeink vezérelnek

Poundstone könyvében olvasható egy másik kísérlet leírása is, amikor önkéntes jelentkezőknek felajánlják: kaphatnak ajándékba egy bizonyos összeget 1 és 10 dollár között. Az alacsony és ezért „tisztességtelennek” érzett ajánlatok (pl. 1 dollár) aktiválták az agykéregnek ugyanazt a területét, amelyet egyébként a fájdalom és a rossz szagok hoznak működésbe. Amikor úgy érezzük, hogy átvernek, a szó szoros értelmében undor fog el – még akkor is, ha egyébként jó üzlet lenne.

Poundstone ezt a minibár-effektushoz hasonlítja. Késő este van, az ember éhes, ott egy csoki a szállodai hűtőszekrényben, de annyira taszítja az ára, hogy inkább az éhezést választja, semmint azt az érzést, hogy átverik. A kedvezményes vásárlástól viszont szó szerint elégedettek leszünk önmagunkkal. Még a világ legértéktelenebb vacakja is vonzóvá válik, ha az ára azt súgja nekünk: szinte ingyen volt.

 1. Az alkohol és a kimerültség elbutít

Részegen, stresszesen, fáradtan és egyéb okokból figyelmetlen állapotban hajlamosabbak vagyunk csupán egyszerű kérdéseket és válaszokat megfogalmazni a vásárlásainkkal kapcsolatban. Az olcsó édességek és rágógumik azért vannak az élelmiszerboltokban a pénztár közelében, mert a kimerült vásárlók itt hajlamosak leginkább arra, hogy az árra tekintet nélkül epekedjenek valamiért, majd meg is vásárolják azt. Ugyanolyan ez, mint az italozással egybekötött ebédek, amelyek kifejezetten alkalmasak üzletkötésre, mert az alkohol csökkenti a bonyolult összefüggések átlátásának képességét. Ezért, ha meggondolatlan kockázatvállalásra szeretnének rábírni valakit, leitatják, vagy kifárasztják és nyertek. Persze, ezt nem ajánljuk senkinek, csak szerettük volna bemutatni, hogy miképpen működnek a döntéshozó mechanizmusaink.

 1. Utálunk minden apróságért külön fizetni

Megan McArdle újságíró privát pénzügyi rovatában kérte meg az olvasóit, hagyjanak fel az olyan rendszeres befizetésekkel, mint az edzőtermi tagsági díj, vagy a nem olvasott újságok és igénybe nem vett szolgáltatások megrendelése. „Ne vásároljon olyasmit, amit nem fogyaszt el” – írta McArdle. Teljességgel magától értetődő tanácsnak tűnik, de csak tűnik és így a szerzőnek nagyon is igaza van. Részben azért vonzódunk az előfizetésekhez és éves tagdíjakhoz, mert el akarjuk kerülni a tranzakciós költségeket és olcsóbbnak érezzük. Pedig jellemzően többet fizetünk, mintha alkalmanként tennénk, de nem akarjuk elszenvedni azt a pszichikai fájdalmat, amit a pénztárcánk kinyitása és a pénzünk átadása okoz minden egyes edzőtermi, vagy mozilátogatás, stb. alkalmával.

 1. Imádjuk a kedvezményeket és a garanciákat

Miután elárultuk, hogy a fogyasztók megpróbálják elkerülni a külön fizetéseket, hozzá kell tennünk, hogy mégis létezik kétféle többletbefizetés, amelyet imádunk: az utólagos kedvezményeket és a garanciákat. Előbbi a jómódúság érzését nyújtja („Azért adnak nekem pénzt, hogy pénzt költsek!”). Az utóbbival azonban lelki nyugalmat vásárolunk („Most már örökké enyém ez a holmi, és semmi miatt nem kell aggódnom!”). Pedig a garanciában nincs ráció – nyilatkozta a Harvard Egyetem közgazdásza, David Cutler a Washington Postnak. – Annak a feltételezett valószínűségnek, hogy a termék elromlik, nagyobbnak kell lennie, mint annak a kockázatnak, hogy nem engedhetjük meg magunknak a javíttatás, vagy a pótlás költségét.

 1. Megszállottjai vagyunk a 9-es számnak

A kiskereskedelmi árak legalább 65 százaléka 9-re végződik. Vajon miért?

Mindenki tudja, hogy 2000 forint és 1999 forint (de még az 1998 forint is) gyakorlatilag ugyanaz. A 9-es szám, azonban egy egyszerű történetet mesél el nekünk: mégpedig azt, hogy ennek a holminak az árából engedményt adtak. Azaz, ez a holmi olcsó.

Aki pedig ezt a bizonyos holmit beárazta, az pontosan tudta, hogy kedveljük a leértékelt és olcsó dolgokat. A 9 azt a ki nem mondott tudást közvetíti, hogy a terméket a versenyre való tekintettel és tisztességes módon árazták be. 9-re végződő áron kínálni egy kagylóételt egy luxusétteremben nevetséges volna. Aki 20 ezret költ homárra, azt nem érdekli az árengedmény. De amikor ugyanez az ember alsóneműt vásárol, akkor (a kutatások újra, meg újra azt mutatják) még ő is hajlamosabb a 9-re végződő árú terméket választani.

Így működünk amikor vásárolni megyünk és belegabalyodunk a marketing guruk hálójába. Az Inlernet® pedig pont ezért zseniális, egyszerű és tökéletes! Mert nem kell, hogy odafigyelj ezekre. Tudod jól még otthon, amikor még csak indulsz a boltba, hogy a végén mennyivel többet jelent majd neked a következő Termékpartnerünknél tett vásárlásod. Nem kell foglalkozz, az illat-, zene-, szín- és polcrend marketing trükkjeivel! Egyetlen dolog a lényeg, hogy kiválaszd a Termékpartnerünket és az áhított terméket, vagy szolgáltatást náluk vásárold meg. Emlékszel még mit írtunk a 9. pontban? „Azért adnak nekem pénzt, hogy pénzt költsek!” És ez így is igaz! Azért vásárolunk Termékpartnereinknél, hogy nagyobb forgalmat generáljunk náluk és ennek fejében ők nagyobb visszatérítéseket adnak nekünk. Hiszen különben maximum a marakeshi bazárban tudnánk alkudni, de egy magyarországi üzletben nem igazán fordulna elő ilyen.

Ezért is mondjuk, hogy jó időben vagy jó helyen. Semmi más dolgod nincs csak az, hogy a megszokott vásárlásaidat az Inlernet® Termékpartnereinél végezd el, és ha így cselekszel, rövid időn belül meg fogod tapasztalni, hogy az anyagi biztonságod egy magasabb szintre lépett!

Vásárolj te is velünk! Legyél te is Inlernetes® és teremts értéket vásárlásaiddal!

Legyél te a főnök!

Inlernet
2018.04.23.

Régi és igaz mondás: „Az emberek munkehelyeket választanak, de a főnökeik miatt hagyják ott őket.“

Megszámlálhatatlan mennyiségű rossz főnök létezik a világon és hiába léteznek ma már különféle vezetői képzések, mert jellemzően a rossz főnököknek az a kiemelkedő sajátossága van, hogy azt gondolják magukról, hogy ők a tökéletes vezetők és mindig másokban kell keresni a hibát.

Szerencsére vannak jó vezetők is, akik képesek olyan hangulatot teremteni a munkahelyeken, amely által sok apró hibáról, vagy hátrányról is képes vagy megfeledkezni, vagy tudomáson kívül hagyni, mert megbecsülik munkádat, mert jó hangulatot teremtenek, mert emberszámba vesznek, mert nem csak a saját-, vagy a cég érdekeit, karrier-előremenetelüket nézik, hanem azt is, hogy feladatuk a beosztottjaikért is kiállni, értük felelősséggel tartozni.

A rossz vezető azonban másképpen gondolkodik.

Persze lehet, hogy ő is jól indul, csak aztán elkapja a „gépszíj“, azaz megrészegíti a hatalom, mint már annyi embert a világtörténelem során, elfelejti honnan jött, karrierista ösztönei felszínre törnek, szinte rabszolgának tekinti és lenézi az alkalmazottait, illetve még egy fontos momentum is jellemzi őket, hogy elrugaszkodnak a valóságtól.

Sok olyan munkahelyet ismerünk, ahol a vezető beül az irodájába és mintha egy elefántcsottoronyba húzódna vissza, nem érzékeli a napi problémákat, hangulatot és lassan nem, hogy nem is érdekli, hanem egyenesen menekül azelől, hogy szembenézzen ezekkel.

Azért mert neki magas a fizetése, szolgálati autót kap, fizetik az üzemanyagköltségét és a mobiltelefonját, megveszik a notebookját és jutalmat is kap minden évben, azok a dolgok, amelyek anno őt is érintették, amelyek neki is „fájtak“, már a távoli homályba vesznek, hiszen őt már nem érintik ezek. És ha őt nem ériitik, akkor ilyenek már nincsenek is.

Közben persze próbál megfelelni a tulajdonosoknak és a hibákért, minden vezetői szintről egyre lejjebb rugdosnak, mert hát a vezető nem követ el hibát, az ő pozíciójának biztonságban kell lennie és a „pórnép“ mehet a levesbe…

Ismerős ez ugye?

Hiszen mindannyiunknak volt már rossz vezetője, aki pokollá tette az alkalmazottai életét és a cég sem jutott sokkal előbbre. Aztán hirtelen felismerték ezt a tulajdonosok is és leváltották, de bocsánatot kérni a nehéz időszakokért, nem tartozik a megszokott menetrendbe és sokszor kezdődik minden előről.

Miért vagy mégis alkalmazott, ha ilyen vezetőid vannak és nem érzed jól magad?

Miért nem váltasz, hiszen pontosan látod a vezetői hibákat, érzed saját bőrödön és csak annyit kellene tenned, hogy veszel egy nagy levegőt és azt mondod: Idáig mások álmait építettem, de mostantól már a sajátomat fogom!

Az Inlernet® pedig tárt karokkal vár, hogy végre megvalósítsd magad, végre te legyél a főnök, te oszd be az idődet és te élvezd a befektetett energiáid minden eredményét is.

Nem olyan bonyolult, csak merned kell felelősséget vállani magadért és döntéseidért. De mit nyerhetsz ez által?

Nagyon sokat!

 • Saját, független vállalkozást egy tőkeerős cégben, amely már bizonyította, hogy minden befektetett energiát busásan jutalmaz.
 • Munkád arányában kifizetett juttatásokat és bónuszokat.
 • Eredményeid elismeréseképpen egzotikus luxusutazásokat, hogy legyen hol kipihenhesd fáradalmaidat.
 • Azt a lehetőséget és tudatot, hogy csak rajtad múlik, hány emberrel osztod meg tudásodat és segítesz nekik, hogy ők is szabadok lehessenek, megvalósíthassák álmaikat és az anyagi biztonságukat is megteremthessék.
 • A világ bármely pontjáról végezheted a munkádat.
 • Nemzetközi üzletet építhetsz.
 • És végre fejfájás nélkül vásárolhatsz, hiszen, ha az Inlernet-Rendszeren® keresztül teszed, akkor nem csak visszatérítéseket kapsz vásárlásaidat követően, hanem keresni is tudsz mindezzel.

Ki hallott már ilyet? Pénzt keresni azzal, hogy elmegyek vásárolni és költöm a pénzem?

Hihetetlen ugye?

Pedig tényleg így van és kizárólag csak rajtad múlik, hogy a jelenlegi fizetésedet havonta, vagy hetente szeretnéd megduplázni.

Nem egy ördöglakat, de ha meghozod a döntést, ha képes vagy megismerni és megtanulni a Rendszer® működésének szabályait, ha kész vagy fejlődni és vezetővé válni és benned van a szándék, hogy ne csak magad, hanem mások céljait is képes legyél látni és segíteni csapatod tagjainak, hogy ők is elérhessék mindezt, akkor Te az a vezető leszel, aki az esztendő végére totálisan fogja megváltoztatni életét.

Gondold csak végig! Hány éve dolgozol és próbálsz takarékoskodni és hogy haladsz vele? Most pedig gondolj bele abba, hogy ugyanezzel az energiával, az Inlernetnél® már hol tartanál, mennyit keresnél, mennyit tudtál volna megtakarítani és hány ember életét lettél volna képes megváltoztatni!?

Az Inlernet® felismerte, hogy a hazai oktatási rendszerből hiányzik egy létfontosságú dolog: az oktatási rendszerünk nem készít fel minket a való világra, csak arra, hogy alkalmazottak legyünk.

Az önerejükből meggazdagodott emberek azonban kevésbé félnek pénzük elvesztésétől, hiszen tudják jól, hogy képesek újra vagyont szerezni. Azoknak, akik más úton-módon jutottak a vagyonuk birtokába, viszont két választási lehetőségük maradt, mégpedig ugyanaz a kettő, amely vékonypénzű honfitársaik előtt is áll - azaz, vagy megszerzik a pénzügyi képzettséget, vagy egy rátermett és megbízható szakember kezébe adják a pénzüket, de annak is komoly ára van.

Mi mindig úgy gondoltuk és ma is úgy véljük, hogy amit a kemény munkánk által megszereztünk, az nálunk is van a legjobb helyen, hiszen nincs az a pénzintézet, amely jobb konstrukciót képes biztosítani, mint az Inlernet® amely bár nem pénzintézet és nem is végez pénzügyi tevékenységet, de a Rendszeren® keresztül bonyolított vásárlásaik által, mégis komoly bevételt képes generálni ügyfeleinek.

Az egyik leggyakrabban előforduló probléma, hogy a cégek túlzó ígéretekkel kecsegtetnek álláshirdetéseikben. Az ígérgetés aztán gyakran folytatódik az állásinterjún is, hogy magukhoz csalogassák a munkavállalókat. Például a maximálisan elérhető bért kommunikálják, de azt már nem, hogy mik a feltételei, amelyeket szinte lehetetlen elérni. Ugye ez is ismerős?

De mi lehet az, ami fontosabb a dolgozóknak, mint a pénz?

Jó hangulatban, jó csapatban dolgozni. Kutatások szerint ugyanis egy munkahely legjelentősebb megtartó ereje a jó munkahelyi légkör. Sokkal jelentősebb, mint a pénz. A megkérdezettek 67 százaléka szerint ez a legfontosabb. Ha ez adott, még jobb feltételekért sem váltanak munkahelyet az emberek.

Sajnos sok helyen - ahol magas a fluktuáció -, a vezetők még nem jöttek rá a saját felelősségükre. A nagyon magas fluktuációért ugyanis szinte minden esetben a felsővezetők, a döntéshozói szint a felelős.

A fizetést és a juttatásokat a válaszadók 34 százaléka tartja a legfontosabbnak. Szinte ugyanennyi (33 százalék) azok aránya is, akik szerint az erkölcsi elismerés, míg 31 százalékuk szerint az emberi bánásmód a legfontosabb.

Ezek a szempontok számítanak és ezeket az Inlernetnél® mind megtalálod azzal a markáns különbséggel, hogy az elvégzett munkát illető kiemelkedő jövedelem is megillet mindenkit! Innentől pedig már csak rajtad áll, hogy milyen vezetővé válsz, milyen hangulatot teremtesz csapatodban, mennyire támogatod őket a céljaikhoz vezető úton, hogy kart-karöltve juthassatok el a karrierszintek csúcsára.

Ne várj tovább!

Legyen ez az év a te éved, amikor kitörsz a mókuskerékből és a jövőben már a saját céljaid elérésének érdekében teszel minden erőfeszítést!

Meg fogod látni, az eredmény nem fog elmaradni és sokkal hamarabb érkezik majd, mint azt álmaidban remélted!

Pazarlásra lennénk hangolva?

Inlernet
2018.04.09.

Múltkor ezzel a kérdéssel fejeztük be utolsó bejegyzésünket és ígértük, hogy megmutatjuk azokat a pontokat, hogy hol tud elfolyni a komoly munkával megszerzett bevételünk.

Az ésszerűtlen költések között minden esetben dobogós helyen szerepelnek a fölöslegesen megvett, majd kidobott élelmiszerek, a különböző késedelmi pótlékokból és büntetésekből - hitelkártya, parkolás, közlekedési bírságok, stb. - havonta összegyűlő összegek, illetve az átgondolatlanul, a reklámok, vagy az akciók hatására megvásárolt szükségtelen árucikkek. 

De nehogy azt hidd, hogy több lyuk nincs a „pénztárcádon“, ugyanis súlyos ezreket találhatunk a rosszul kiválasztott, vagy már régóta nem módosított televízió-, internet-, és mobiltelefonos csomagok mögé bújva és ugyanúgy súlyos összegeket bukhatunk az energiafelhasználásunk által.

Magyarországon évente 1,8 millió tonna élelmiszerfelesleg képződik, mégis sokan nem jutnak megfelelő mennyiségű és minőségű élelmiszerhez és vannak gyerekek, akik jó esetben, egyszer esznek naponta. Ennek ellenére, egy átlagos magyar állampolgár évente 40 kg!, egy átlagos család pedig évi 100 kg! ételt dob ki! Ez személyenként, évente, átlagosan 40 000 forint pazarlást jelent és bár a magyarok 42 %-a ezt szégyelli, mégis rendszeresen hajítja a kukába az ételt. No persze van még min dolgozni és hova fejlődni, ha az érdektelen 58%-ra gondolunk.

Ma már létezik a Magyar Élelemiszerbank, amely 2017-ben az 1,8 millió tonnából, 9300 tonna élelmiszert mentett meg, és osztott szét rászorulóknak, de ez lássuk be, csak csepp a tengerben. Működésük kezdete - 2005. szeptember - óta, 50 ezer tonnányi élelmiszert gyűjtöttek össze, majd osztottak szét az országban, ennek értéke pedig összességében meghaladta már a 25 milliárd (!) forintot. És ne feledd, ez a kidobott élelmiszerek csupán apró töredéke!

De vizsgáljuk meg az energiaköltségeinket is:

 • A magas fűtési költségek ellenére, a magyar családok 79 százaléka nem szigetelt, vagy nem megfelelően szigetelt ingatlanban él. Az otthonoknak mindössze 21 százaléka szigetelt teljes körűen, azaz a falakon és a tetőtérben is. Ezzel az eredménnyel, sajnos Magyarország a tíz fajlagosan legtöbbet fogyasztó EU tagország között található. A manapság annyira lesajnált bécsi polgár lakásának energiafogyasztása, például fele egy budapestiének!

 • A magyar fázós nép, ugyanis a családok 56,4 százalékának otthonában 21-24 fok van, tizedük pedig még 25 fok fölé is feltekeri a termosztátot - állapították meg. Csupán a felmérésben résztvevők 33 százalékánál van a szakértők szerint ideálisnak tekintett 20 fok, ami az egészség mellett a pénztárcára is kedvező hatást gyakorol. Csupán 1 Celsius-fokos fel-, vagy letekerés 5-6 százalékos költségváltozást eredményezne!

 • Amikor teljesen kikapcsolod az elektromos berendezéseket (ez az off mód, vagyis amikor a piros, vagy zöld fény sem világít), évente kb. 8%-át spórolhatod meg a teljes éves villamosenergia-fogyasztásodnak.

 • Egy átlagos villanykörtéhez képest az alacsony fogyasztású kompakt- izzók, akár 80%-kal kevesebb energiát is fogyaszthatnak. Egy ilyen izzó valamivel többe kerül ugyan, viszont sokkal tartósabb. Ha a lakásban csak három darab 100 W-os izzólámpát cserélsz ki három darab alacsony fogyasztású, 20 W-os kompakt- izzóra, akkor 7%-kal csökkentheted az évi áramfogyasztásodat.

 • Amikor víznyomás-szabályozó készülékeket - úgynevezett perlátort -szerelsz fel a mosdó csapjára és a zuhanyrózsára, 30-50%-kal csökkentheted vízfogyasztásodat, sőt, a víz felmelegítéséhez elhasznált energián is spórolhatsz, így pedig nem csak a víz-, hanem a csatornadíjad számláján is kisebb összeg fog szerepelni. 
 • Egy gépi mosás 90°C-on kb. dupla annyi energiát fogyaszt, mint 60°C-on. Amennyiben alacsonyabb hőfokon tisztítod ruháidat, ugyanazt az eredményt érheted el.

 • Ha csak akkor használod a mosogatógépet, amikor megtelik edényekkel, akkor akár a gépi mosogatáshoz használt energiamennyiség egynegyedét is megspórolhatod. 
 • Egy A+ osztályba tartozó új hűtőgép, mosógép, szárítógép, mosogatógép, televízió, vagy konyhában használt más konyhai eszköznél már a fele az energiafelhasználás, mint egy régi készülék esetén.

 • A villanybojler az egyik legtöbbet fogyasztó háztartási eszköz, ezért megéri kicserélni egy gázüzemű bojlerre. Nemcsak praktikusabb, de így az energiamennyiség, több mint felét is megspórolhatod.

 • Nyáron, ha csak egy órával kevesebbet használod a légkondicionáló berendezést, 4%-kal csökken a villamosenergia-felhasználás.
 • Amikor ésszerűen használod az autód légkondicionálóját – például nem túl alacsony hőmérsékletet állítasz be és kikapcsolod a berendezést mielőtt kiszállsz az autóból, a többletfogyasztást 20%-ról 7%-ra csökkentheted.

 • Amikor autópályán utazol, a 130 km/órás sebesség helyett, elég 110 km/órával menned ahhoz, hogy az üzemanyag 35%-át megspórolhasd anélkül, hogy ténylegesen időt veszítenél.

 • Amennyiben elkerülöd a hirtelen fékezéseket és gyorsulásokat, és a lassításoknak elejét véve megpróbálod kiszámítani a közlekedés dinamikáját, akár 10%-kal is csökkentheted az üzemanyag-fogyasztást, ez pedig komoly megtakarítást jelent éves szinten, pláne, ha napi szinten használod az autódat.

 • Ha rendszeresen megbizonyosodsz arról, hogy a gumik nyomása megfelelő - a gyártó minden esetben feltünteti ezt -, kb. 3%-kal csökkentheted az üzemanyag-fogyasztásodat.

Elképesztő végeredmény születik, ha mindezt összeadjuk és akkor még nem számoltuk hozzá a fentebb említett bírságokat, késedelmi pótlékokat, a reklámok miatt megvásárolt, de teljesen felesleges eszközöket, ruhákat és még bizonyára rengeteg olyan „apróság“ lelhető fel kiadásaink között, amelyek emelhetik a végeredmény összegét.

Végül számoljunk még egy kicsit!

Dohányos vagy és naponta elszívsz egy doboz cigarettát.

1 doboz: 1200 Ft/ nap = 37 200 Ft/hó

Egy évben 365 doboz cigarettát szívsz el, így ez 438 000 Ft-ba kerül.
10 év alatt elszívsz 10x365, azaz 3650 doboz cigarettát.
Ez pedig összesen 4 380 000 forintodba kerül!

Amennyiben ugyanezt a saját és családod egészségére költenéd - egy 1 kg kiwi 538 Ft, akkor 346 750 : 538 = 814,1 kg.

Azaz egy év alatt 814,1 kg kiwit vehetnél a cigaretta helyett.

De mondunk sokkal jobbat!

A cigarettára fordított összeg Inlernet® Jogra fordítva 36,5 Jog, azaz, több, mint egy Tökéletes Csomag összege...

De ugye nem kell leírnunk, hogy mi a cigaretta eredménye és mi a Tökéletes Csomagé? És most kizárólag csak a cigaretta árával számoltunk, pedig hol van még a többi megtakarításod, amely a pazarlás megállításából származhat!

Miután nem egyelő arányúak költéseink, így az ily módon elérhető megtakarításaink sem. Az Inlernet® azonban pont ezek miatt hozott létre több fajta Tökéletes Csomagot (31 Jog, Diák Csomag, Ajánlói Csomag, Termékpartneri Csomag, 1-1 Jogos Csomag, 3 Törzsvásárló közös Csomagja) és az április végén bemutatott új Tökéletes Program 3 Jogát a Tökéletes Csapat jogfájában elhelyezve.

Gondolkozz egy kicsit, mert bőségesen megéri! Számold ki és utána konvertáld át Inlernetes® eredményre és villámsebesen át fogod látni, hol folyik el a pénzed és azt megfogva milyen kimagasló eredményeket tudsz elérni az Inlernet® által. Nem beszélve arról, hogy ezt követően az életszínvonalad és az életminőséged is milyen mértékben és tempóban fog javulni!

Jó számolást kívánunk!

Ezeket a cikkeket olvastad már?