2020.06.20. INLERNET NAP ELHALASZTVA

Inlernet
2020.06.18.

Kedves Törzsvásárlóink és Termékpartnereink!

Az Inlernet nem ismer lehetetlent és az Inlernettel bármi lehetséges!

Mindezek ellenére a június 16. napra várt rendezvény szervezéssel kapcsolatos enyhítő intézkedések a magyar Kormány részéről elmaradtak, ezért szabálykövető módon, sajnos kénytelenek vagyunk a június 20. napra tervezett Inlernet Napot

ELHALASZTANI!

Bíztunk az előre beharangozott enyhítő intézkedésekben, ezért mindent előkészítettünk egy fergeteges Inlernet Nap érdekében.

A jelenleg még érvényben lévő szabályok értelmében nem engedélyezett oktatással kapcsolatos rendezvény szervezése, ezért az év egyik legfontosabb napjaként emlegetett alkalmat elhalasztjuk 2020. szeptember 19. napjára!

Természetesen a már leadott jelentkezések érvényesek az új dátumra!

Az Inlernettel értéket teremthetsz! A legfontosabb érték az egészség! Jó egészséget és eredményes Inlernet használatot kívánunk!

Az Inlernet Vezetősége

Inlernet Nap elhalasztva

Inlernet
2020.03.15.

Kedves Törzsvásárlóink és Termékpartnereink!

Az Inlernettel minden értékes dolog elérhető, így az aktív tagságra nem hatnak a szélsőséges mikro-, vagy makro körülmények!

Ezt a különleges kiváltságot szeretnénk továbbra is megőrizni azzal az intézkedéssel, hogy a március 21. napra tervezett Inlernet Napot

ELHALASZTJUK!

Ezzel többek között a legfontosabb dolgot, az egészséget védjük, megmutatjuk, hogy a pénzügyi érdekeknél van értékesebb és fontosabb dolog, valamint a külföldi Vezetőség beutazásával kapcsolatos korlátozásokat is elkerüljük. Amint ismerté válik, hogy mikor tudjuk az év egyik legfontosabb napjaként emlegetett alkalmat megtartani, azonnal tájékoztatni fogjuk kedves Partnereinket!

Az Inlernet most igazán képes lesz megmutatni valódi előnyét, azaz a személyes kapcsolatok nélküli előnyös vásárlás és páratlan pénzkereset lehetőségét!

Ismertesd meg másokkal is az Inlernetet, mert most valóban elengedhetetlen szükségük van rá!


Az Inlernettel értéket teremthetsz! A legfontosabb érték az egészség! Jó egészséget és eredményes Inlernet használatot kívánunk!

Az Inlernet Vezetősége

Indul az egyedülálló worldwide Jog-fa!

Inlernet
2019.12.15.

Kedves Törzsvásárlóink!

Egy zseniális ötlet és egy hatalmas fejlesztés eredményeként elindul 2019 december 17-én 20:30 perckor az egyszeri és megismételhetetlen worldwide Jog-fa!

Mindenki, aki a kedd este (2019 december 17.) 19:00-kor kezdődő Akadémián az azonosítójával részt vesz, annak 5 perc előnyt ajánlunk fel! Azaz az első 5 percben csak azok helyezhetnek el Jogot a fában, akik részt vettek az Inlernet-Napon, vagy ott lesznek az Akadémián.

Legyen Ön is élelmes, vegyen részt az Akadémián és keressen percek alatt annyit mint más egy év alatt!

Az új, unáris alapon működő worldwide Jog-fa bemutatóját, leírását ITT tekintheti meg.

Újabb jutalék típus! Rendkívüli hír!

Inlernet
2019.04.03.

Újabb jutalék az Inlernet-Rendszerben©!

Örömmel tájékoztatjuk kedves Törzsvásárlóinkat, hogy az Inlernet® Vezetősége újabb jutalékot vezet be, ami motiváló lehet minden Törzsvásárló számára! Itt az Előadói jogdíj!

 

A vezetőség ezzel a jogdíjjal is elismeri azoknak a Törzsvásárlóknak a munkáját, akik az Inlernettel® kapcsolatos prezentációk készítését és bemutatását vállalják.

Ha van üzletileg értékes, az Inlernet-Rendszerrel© kapcsolatban a közösség figyelmét kiváltó mondandója, története a többi Törzsvásárló részére, ne habozzon, jelentkezzen most prezentációra és keressen vele élete végéig Előadói jogdíjat!

Minden Inlernet® Akadémia, vagy Inlernet® Nap prezentációja után 150 Ft / megrendelés Előadói jogdíj kerül kifizetésre a saját Inlernet® belső számlájára!

Ez azt jelenti, hogy amennyiben a Videótárból megrendelik Törzsvásárlóink az előadását, akkor minden egyes alkalommal 150 Ft összeget jóváírunk Önnek! Nincs idő korlát, nincs összeg limit!
Azaz, ha 100 Törzsvásárló rendeli meg az előadását, akkor 15.000 Ft-ot, ha 1.000 Törzsvásárló rendeli meg sikeres prezentációját, akkor 150.000 Ft-ot is kereshet egyetlen megtartott előadásával!

Jelentkezzen Ön is az Inlernet
® Akadémiára, vagy Inlernet® Napra előadónak! Keressen korlátlan pénzt egyszeri előadásával!

A jelentkezését a nevével, az Inlernet
® azonosítójával, a prezentáció témájával és címével küldje el az Inlernet® Ügyfélszolgálat címére (info@inlernet.com)!

Az Inlernet
® korábbi előadásait bármikor megtekintheti az Inlernet® Online Videótárban (30% Inlernet® kedvezménnyel).


„Légy akinek a lábnyoma az űrből is látszik!“

VARÁZSLATOS MOTIVÁCIÓK, MINT RÓZSASZÁLAK II. RÉSZ

Inlernet
2018.10.04.

Miután kigyönyörködtük magunkat az első négy rózsaszálban, jöjjön hát a többi öt.

Az 5. könnyítés az Owner Directori pozíciókat, azaz a 7-es karrierszintű vezetőket érinti.

Fontos változás, hogy az Owner Directori pozíciókhoz szükséges Egységek nagymértékben lecsökkentek. Az alábbi összehasonlító táblázat pontosan megmutatja a különbségeket:

Owner Director-i Pozíciók

Összes Egység Új

Összes Egység Régi

7/1

100 000

150 000

7/2

200 000

300 000

7/3

400 000

600 000

7/4

800 000

1 250 000

7/5

1 500 000

2 500 000

7/6

3 000 000

5 000 000

7/7

6 000 000

10 000 000

7/8

12 000 000

20 000 000

7/9

24 000 000

40 000 000

7/10

48 000 000

80 000 000

A 6. virágszál szintén a felsővezetői szintekben hozott változást, miszerint a 7/1-es pozíciónak az Egységeken kívül nincsen más feltétele, azaz eltörlésre került az a feltétel, hogy az érintett Owner Director -hoz tartozó, legalább kettő közvetlen Törzsvásárló Owner Director-i pozícióban legyen.

Ezen túl még egy fontos könnyítés került bevezetésre: megszűnt a visszapozícionálás! Ez azt jelenti, hogy a már elért Owner Directori szintek megtarthatók abban az esetben is, ha az adott félévben az érintett vezető nem éri el a pozícióhoz szükséges Egységeket.

Ez a változás nagymértékben megkönnyíti a 7/1-es pozíció elérését és az onnan való tovább haladást is, hiszen nem kell félévről félévre újra és újra bizonyítani. Ez egy igen motiváló tényező, hiszen jelentős stresszforrást szüntet meg az érintett vezetők esetében.

A 7. pontnak a Törzsvásárlók örülhetnek, hiszen ezentúl a törzsvásárlói aktivitásnak nem feltétele az Inlernet® Napon való részvétel. Az aktivitás megszerzéséhez és megtartásához a képzés tekintetében elegendő havi 2 Inlernet® Akadémián való részvétel, mely keddenként 19.00-tól kerül az interneten megtartásra.

A törzsvásárlók aktivitásához ezentúl nem szükséges Jogot szerezni havonta.

Azok is örülhetnek, akik országnyitást terveznek, hiszen ezentúl nem feltétel a 10.000 Euro megfizetése új ország megnyitása esetén. Elegendő csupán a fordítási költséget rászánni, hogy az Inlernet® dokumentációja, illetve a webiroda az adott nyelven tudjon felkerülni az Inlernet® honlapjára.

Végezetül a 9. változás a Classic- és Modern Bónusz Jogokat érinti, azaz azokat a Törzsvásárlókat, akik a Régi-Rendszerben szereztek Jogokat. Ezek a Jogok Classic- és Modern-Jogok néven ismertek, melyek keletkezése és jutalékképzése eltért az Inlernet-Rendszerben© szerzett Jogoktól.

Mostantól azonban ezekből a Jogokból keletkező Bónusz-Jogok ugyanolyan feltételekkel keletkeznek, mint az Inlernet® Bónusz-Jogok! ÉS! Ugyanazokat a jutalékokat generálják!

Mindezen jelentős változások 2018. október 1-jétől élnek és az Általános Szerződési Feltételek 1. számú mellékletében is megtalálhatók.

Mindezen változások tükrében mindannyian láthatjuk, hogy még könnyebb ezentúl karriert építeni az Inlernetben®.

S hogy ne maradjunk motiváció nélkül, hamarosan megmutatjuk az Inlernet® karrierlétráját az elismerések tükrében.

Inlernet Nap a tökéletesség jegyében

Inlernet
2018.09.10.

Az új tanév beköszöntével mi is visszaülhetünk végre a Lurdy Ház konferenciatermébe, hogy új tudásra tegyünk szert, és hogy a régit felfrissítsük. Nem elég azonban az elmélet, ha a gyakorlatban nem alkalmazzuk, vagy nem alkalmazható.

A szeptemberi Inlernet-Nap tudásanyaga a gyakorlatiasság körül forog majd. Minden egyes előadó olyan tudásanyagot hoz magával, mely nem csak hogy alkalmazható a hétköznapi életünkben, munkánkban, hanem ha ezt megtesszük, garantáltan fejlődni fogunk mind szakmailag, mind emberileg.

Mert ne feledjük:

Eredetinek születtünk, nem tökéletesnek!

Ugyanakkor sosem szűnhetünk meg saját tökéletességünkre törekedni, afelé haladni. Ezt kizárólag úgy tehetjük meg, ha időről időre újabb és újabb ismeretekre, tudásanyagra teszünk szert.

Szeptember 15-én a Lurdy Házban, profi előadók – akik egyben profi szakemberek is a maguk területén – a tökéletességig csiszolt tudásukat csillantják majd meg nekünk.

De mit is jelent az, hogy valaki profi? A Wikiszótár szerint:

„Szakképzett és gyakorlott (személy), aki már elsajátította szakmája részleteit, és ezeket megfelelően és eredményesen alkalmazza tevékenységében. Az alkalmazás tökéletességének különböző szintjeit az elért eredmények mennyisége és minősége mutatja.”

Mindannyian rászánták az időt, hogy szakmai tudásukat a tökéletességig csiszolják, hiszen van múltjuk, jelenük, s természetesen jövőjük is, ezzel a tudással a hátuk mögött.

Szerencsések vagyunk, hogy jelenüket velünk osztják meg az Inlerneten keresztül és példát vehetünk róluk, tanulhatunk tőlük és megtalálhatjuk Bennük mindazt, ami minket saját tökéletességünk felé vezet. S mindezt úgy, hogy saját magunk dönthetjük el, mely gondolatok, tapasztalatok és tudásanyag az, ami nekünk még hiányzik, amit csiszolnunk szükséges, hogy csiszolatlan gyémántunkból egy igazi, csiszolt, értékes darab váljon.

Mindannyiunkban ott rejlik a tökéletesség a felszín alatt akkor is, ha még el sem hisszük, ha nem látjuk Önmagunkban.

Ha azonban olyan személyekkel, szakemberekkel van lehetőségünk találkozni, akiknek tudása valamiben kiemelkedő, akkor – mint tükörben – megláthatjuk Bennük Önmagunkat, azt, akivé válni szeretnénk a saját tökéletességünk felé vezető utunkon.

Kizárólag mi vagyunk azok, akik felismerhetjük mindezt s megláthatjuk mi az, ami Bennünk is ott van, csak még nincs a tökéletességig csiszolva. Az Ő profizmusuk azonban az, ami megmutatja, hogy a Bennünk rejlő értékeket és tudáscsírákat hogyan csiszolhatjuk, nevelhetjük úgy, hogy mi is azzá váljunk végre, aminek születtünk: Eredetinek.

Csak akkor válhatunk újra azzá, ha elvetjük azokat az „egyengondolatokat”, melyeket magunkévá tettünk életünk során.

Szeptember 15-én olyan gondolatokat hallhatunk majd az előadóktól, melyek egyediek, ugyanakkor kiállták a tapasztalat próbáját és garantáltan működőképesek, s Nekünk is működnek, ha alkalmazzuk őket.

Így zajlik majd az elkövetkező Inlernet-Nap a tökéletesség jegyében. Tökéletesedhetünk általa.

De van még valami más is!

A legapróbb részletekig megismerhetjük az Inlernet tökéletes gyorsítósávját, ami nem más, mint a Tökéletes Csomag!

Ennek gyakorlati alkalmazásáról hallhatunk eredeti nézőpontokat, alkalmazási technikákat, működő módszereket, melyek közelebb visznek minket saját sikerességünkhöz.

Megtudhatjuk azt is, hogyan vigyük el másoknak ezt a tudást, hogyan tegyük érthetővé számukra, hogyan világítsuk meg azt, miként tudnak segíteni ezzel másoknak is.

Arról is lesz szó, hogy kiknek érdemes elvinni ezt a tudást, hogyan válasszuk ki azokat, akikkel hosszú távon érdemes együtt működnünk, hogy aztán egy számunkra tökéletes törzsvásárlói közösséget teremtsünk meg önmagunk körül, ahol jól érezzük magunkat és együtt boldogulunk és haladunk előre a saját tökéletességünk felé vezető úton.

Találkozzunk az Inlernet-Rendszer© eredeti Inlernet-Napján a tökéletesség jegyében szeptember 15-én 10.00-kor a Lurdy Házban!

Miért?

Inlernet
2017.07.10.

Ha nem tudod miért teszel minden egyes nap, minden egyes pillanatában, minden egyes lépést, akkor nagy baj van. Mint ahogy tudnod kell azt is, hogy melyek az Inlernet erősségei, enélkül ugyanis nem érsz végig a célodhoz vezető úton.

Persze elmondhatjuk neked újra és újra, de ha igazán elhivatott vagy, ha csapatot építesz, sőt már van is, akkor venned kell a fáradtságot, hogy havonta egyszer eljössz az Inlernet Napra, hogy legjobb előadóinkat és a legújabb információkat is első kézből hallhasd! Természetesen legalább ennyire fontosak a kedd esti Inlernet Akadémiákon való részvételek is, hiszen ilyenkor pontról pontra, témakörről témakörre haladva tudsz akár te, akár csapatod más tagja is fejlődni. És ez elengedhetetlenül fontos! Hiszen pont ettől fog előbbre lépni a csapatod. Ugyanis az egyedülálló lehetőséget biztosítani tudjuk számodra, tudásbázist tudunk adni neked, de megtanulni, készségszintre fejleszteni csak te tudod és ha ezt nem teszed meg, miképpen is tudnál csapatod új és még újabb Törzsvásárlóinak segíteni, hiszen a tudás átadása és annak elsajátítása nélkül megáll a legnagyobb lendület is.

Pedig ez egy igazi csapatjáték, ahol csak akkor nyerhetsz, ha együtt lesztek erősek, ha segítitek egymást, ha megosztjátok az információkat és a tudást, ha ott vagytok egymásnak a nehezebb pillanatokban is és együtt örültök minden egyes csapattagotok sikerének.

Tudsz arra válaszolni, hogy mi a célod? Tudsz arra, hogy mit teszel a képzéseken hallottakkal? Tudsz arra is, hogy mit kellene tenned, hogy valóban hasznosítsd az ott hallottakat? Mert jegyzetelhetsz, de ha soha nem olvasod el, akkor semmit sem érsz vele, ha pedig csak néha elolvasod, a múltban élsz állandóan és ezért nem jutsz előre.

Jogos a kérdésed. De akkor mit tegyél?

Figyelj és raktározz el érzéseket, gondolatokat! Vannak olyan képzések, ahol nem is engedik, hogy jegyzetelj. Pont azért, hogy minden energiádat a figyelemre fordíthasd, hiszen míg írsz, fontos gondolatok mennek el melletted.

Ráadásul, amikor motiváltan hazatérsz, lehet, hogy kiderül neked ez nem működik, hiába mondtuk mit tegyél, mert nincs rá időd. Mondtuk hogyan tedd, de neked az nem tetszik, vagy úgy érzed nem megy. Éppen ezért az a legfontosabb, hogy raktározd el a hallott információkat, mert az megmarad és lehet hogy hetek, vagy hónapok múlva fog csak hasznosulni, vagy leesni a tantusz, hogy ez az, amit mondtak anno az Inlernet Napon és akkor találod meg a saját utadat és érted meg, hogy a hallottakat miképpen tudod hasznosítani. (Aki nem tudja már mi az a tantusz, nézzen csak nyugodtan utána! :) )

A lényeg, hogy a fontos döntéseknél szánj időt a helyes döntés meghozatalára. Ez nem azt jelenti, hogy sokáig tartson a döntéshozatal, hanem a nyugodt körülményeket teremtsd meg és hallgass a megérzéseidre!

Úgy látod, te mindig rossz döntést hozol?

Gondolkodj el rajta, hogy mi ennek az oka! Legyél őszinte magaddal, hallgass a belső hangodra és a gyomrodra, mert az sohasem hazudik neked! Ennek ellenére, a legtöbb ember ezeken a kritikus pontokon a gyenge ellenállás irányába mozdul el, mert az mindig sokkal könnyebbnek tűnik, de hosszú távon mindig az lesz a nehezebb, a keservesebb, a fájdalmasabb.

Szóval, ha tudod, hogy merre kellene lépj, de mégsem teszed meg, mert félsz az ismeretlentől, mert nem akarsz egyedül lenni, mert az ismeretlennél is jobb a rossz, mert az már legalább kiszámítható számodra, aggódsz az új jelentette bizonytalanság miatt, vagy nem lépsz, akkor ne sírj, ne panaszkodj, mert a te döntésed volt! Ha döntöttél, akkor vállald is a következményeit és próbáld meg kihozni belőle a legjobbat! De benne maradni a rosszabb helyzetben a téves biztonságérzet miatt, az egyik legnagyobb hiba, amellyel már nagyon sokan szembesültek életük során. Hidd el, amíg nem lépsz ki régi életed kapuján és csukod be magad mögött, sohasem fogod észrevenni, hogy még hány ajtó létezik a világban és főleg, hogy hány van nyitva előtted, vagy melyik előtt állnak rád várva, hogy beinvitáljanak. Csak azok nyernek, akik mernek a nullába, az ismeretlenbe kilépni és megújulni.

Szerintünk nem jó más mellett élni, hanem csak valakivel együtt, nem jó más álmait építeni, hanem a sajátunkat, nem jó más életét élni csak a miénket és azt javasoljuk te is tegyél így!

Nehéz lesz?

Igen. De csak az elején és ha te magad sem hiszel magadban, ki más tenne úgy…, hogy lennének képesek hinni benned a csapattagjaid?

Ahhoz, hogy ezt a képességedet erősítsd, tanulnod kell. Ha nem állsz ki előadni, akkor hogy akarsz hatalmas csapatot építeni? Azokat vezetni is kell, azok elé ki is kell állni, képzéseket, nyílt előadásokat, webináriumokat, online meetingeket kell tartanod. Ha csak magyarázod másoknak mit tegyenek, de te magad nem teszed meg, nem jársz elöl példával, akkor miért hinne benned bárki is? Nem leszel ugyanis hiteles és ez egyet jelent azzal is, hogy sikeres sem.

Lehet mindenki sikeres? Lehet mindenki gazdag?

Igen, persze, hogy lehet.

De amíg nem érted meg és nem tudod elengedni a gazdag-szegény viszonyt és határt, amíg irigy vagy rájuk, amíg frusztrál, addig lassabban jutsz előre.

Értsd meg, te is ugyanolyan gazdag vagy! Mert a boldogság nem pénzben mérhető. Tudd, mitől leszel boldog és teljes életet élő és ne szégyelld, ha számodra nem a hússzobás palota, s a luxusautó jelenti azt! Mert nem is ezeken múlik. Csak nézz rá, hogy öltözik Mark Zukkerberg a Facebook alapítója, pedig megengedhetné magának a Gucci öltönyt! De nem ez a lényeg, nem ez számít, nem ez boldogítja és ezért nem is érdekli, nem fecsérel rá felesleges energiákat, mert nem másnak akar megfelelni, hanem saját magának és mára védjegyévé vált a farmer, a szürke póló és a jogging cipője. Ez az igazi gazdagság, ami a szabadságot biztosítja, hogy ne másnak akarj állandóan megfelelni, ne szégyelld az álmaidat, vágyaidat, hiszen ha megvalósítod őket, akkor egyszer csak azt fogod tapasztalni, hogy többen másolják amit és ahogy teszel.

A gazdagnak ugyanúgy fáj ami hiányzik, mint a szegénynek, a betegség ugyanolyan tragikus, mint a szegénynek, ha nem tud megvenni valamit ugyanolyan frusztráló, mint a szegénynek. Csak két külön világ. Ugyanaz motiválja, ugyanaz viszi előre, ugyanaz hátráltatja és ugyanattól szenved, nevet, vagy sír. Semmivel nem vagy rosszabb, csak más világban élsz. De oda el kell jutni, meg kell tudni találni az átvezető csatornákat, a képletet, a módszert és az Inlernet ezeket megadja és megmutatja számodra.

Motiválni tudunk, más előadók is tudnak, de ez csak a kopár felszín. Ezért van bajunk sok „motivációs trénerrel“, mert csak elhitetik veled, hogy meggazdagodsz, de az előadásaiktól sohasem fogsz, csak ők. Minket viszont nem az érdekel, hogy ő milyen sokat keres, hanem hogy te érd el mielőbb azt a kereseti szintet amelyet szeretnél. Az egy üzlet, ami az ámítással operál, nem pedig a megoldással. Mi a megoldást kínáljuk neked és a motivációdat az fogja adni, hogy saját szemeddel tapasztalod meg, mire vagy képes és ez milyen kimagasló eredményekkel jár.

Valós módszereket tanulj, mert ezek visznek előre, nem a szavak!

Az a fontos, hogy céljaid és a jelen közé nem hagyj beékelődni olyan gondolatokat, mint például, hogy szeretnél egy Mercedest, de gondolatban úgy vagy vele, hogy simán megelégednél egy új Fiattal is. Így ugyanis sohasem lesz Mercedesed, csak Fiatod és pont te magad leszel az igazi álmod elérésének gátja. Hidd el, a sikeres embereket nem érdekli, hogy mások mit mondanak arról, hogy meg lehet-e azt valósítani, képesek-e elérni, jó ötlet-e, érdemes-e energiát, időt és pénzt áldozni rá. Ők nem filozofálgatnak, hanem cselekszenek és ez óriási különbség. Mert a pozitív gondolkodás nem azt jelenti, hogy csak azt mantrázod, hogy meg tudom csinálni, meg tudom csinálni, meg tudom csinálni, hanem azt, hogy minden egyes napon teszel egy lépést előre, hogy cselekszel és így egyre közelebb kerülsz céljaidhoz. Mások meg majd akkor kapnak észbe, vagy tekintenek rád sóvárgó szemmel, amikor majd ott állsz a célkapuban.

Tudod, mire kell a pénz?

Szabadnak lenni.

De ha mindig a pénzre fókuszálsz, sohasem leszel gazdag. A rabja lehetsz, sok pénzed is lehet, de ha valami krach történik, akkor azonnal véged. Mert nem fejlődtél a vagyonod növekedésével együtt. Ezért nem sikerül hosszú távú sikerereket felépíteni a Lottó nyerteseknek, a hirtelen vagyont szerzőknek és a dinasztiák legtöbbjének. Mert nem mentek végig az úton, csak kaptak valamit, beleszülettek, a szerencse fiai lettek, de a szerencse, mint tudjuk forgandó.

Válassz olyat munkát, amelyet igazán szeretnél végezni és sohase a fizetés alapján válassz, hanem melyik az, amit ingyen is elvégeznél! Ez a szenvedély ugyanis „át fog menni“. Érezhető ez a lendület, a gondolkodásmód, a tanulási vágy, az érzés, hogy ebben te legyél a legjobb. Vállald el annyiért, amennyit adnak, hiszen bármennyi is legyen a fizetséged, mindig több lesz, mint amennyiért megcsinálnád, azaz ingyen is. Mert te a legjobb akarsz lenni és ezért tanulni fogsz, előbbre fogsz lépni, magasabb lesz az óradíjad, szakértővé válsz és a végén eléred álmaid keresetét. Az Inlernet-Rendszer pont ezt a folyamatosságot és szabadságot biztosítja neked. Elvégzett munkádhoz arányos fizetség, szabad időbeosztás, kiemelkedő karrier- és jövőkép és hosszú távú anyagi biztonság. Kizárólag csak rajtad múlik mikor kezdesz neki, milyen tempóban haladsz, hova szeretnél eljutni, mennyit szeretnél keresni és mindezt mikorra kívánod megvalósítani. Senki sem fog sürgetni, de ha elindulsz és haladsz, azonnal és kézzelfoghatóan fogod érezni eredményeit is és ez a legjobb motiváció a céljaidhoz vezető úton.

Gondold végig, mit szeretnél és mikorra kívánod elérni! Álmodj nagyot, hiszen ingyen van, majd indulj el és minden egyes nap, minden egyes pillanatában tegyél egy lépést és a végén ott leszel ahova szerettél volna eljutni, de akkor szó szerint még az álmaidban sem merted megfogalmazni… pedig az volt az első fontos, sőt, a legfontosabb lépés!

Mi pedig ott leszünk a startnál, majd az út mellett, ha elakadnál, ha segítségre lenne szükséged és ugyanúgy ott leszünk a célnál is, hogy együtt ünnepelhessük sikeredet!

Meghívó az Inlernet Napra 2015.08.29.

Inlernet
2015.08.19.

Kattints az alábbi képre és tekintsd meg a következő Inlernet® Nap meghívóját!

Hasznos információk, gyakorlati tanácsok, újdonságok, meglepetések! Várunk csapatoddal együtt!

Inlernet Nap összefoglaló 2015.06.27.

Inlernet
2015.07.01.

Kedves Törzsvásárlónk! Kattintson az alábbi képre és tekintse meg a 2015.06.27-én megtartott Inlernet® Nap összefoglalóját!

Köszönjük, hogy az Inlernet-Rendszer© -t használja vásárlásai során, kívánunk Önnek és kedves családjának sok örömteli vásárlást és értékteremtést! Inlernet® Worldwide törzsvásárlói ügyfélszolgálat

A következő Inlernet® Nap

Inlernet
2015.06.28.

Inlernet® Nap

Az Inlernet-Rendszer© részletes bemutatása Időpont: 2015. július 25., 9:45-17:00 Helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14.; I. emelet Jelentkezési határidő 2015.07.22. 23:59 Jelentkezés a Webirodában!

12

Ezeket a cikkeket olvastad már?