Újabb jutalék típus! Rendkívüli hír!

Inlernet
2019.04.03.

Újabb jutalék az Inlernet-Rendszerben©!

Örömmel tájékoztatjuk kedves Törzsvásárlóinkat, hogy az Inlernet® Vezetősége újabb jutalékot vezet be, ami motiváló lehet minden Törzsvásárló számára! Itt az Előadói jogdíj!

 

A vezetőség ezzel a jogdíjjal is elismeri azoknak a Törzsvásárlóknak a munkáját, akik az Inlernettel® kapcsolatos prezentációk készítését és bemutatását vállalják.

Ha van üzletileg értékes, az Inlernet-Rendszerrel© kapcsolatban a közösség figyelmét kiváltó mondandója, története a többi Törzsvásárló részére, ne habozzon, jelentkezzen most prezentációra és keressen vele élete végéig Előadói jogdíjat!

Minden Inlernet® Akadémia, vagy Inlernet® Nap prezentációja után 150 Ft / megrendelés Előadói jogdíj kerül kifizetésre a saját Inlernet® belső számlájára!

Ez azt jelenti, hogy amennyiben a Videótárból megrendelik Törzsvásárlóink az előadását, akkor minden egyes alkalommal 150 Ft összeget jóváírunk Önnek! Nincs idő korlát, nincs összeg limit!
Azaz, ha 100 Törzsvásárló rendeli meg az előadását, akkor 15.000 Ft-ot, ha 1.000 Törzsvásárló rendeli meg sikeres prezentációját, akkor 150.000 Ft-ot is kereshet egyetlen megtartott előadásával!

Jelentkezzen Ön is az Inlernet
® Akadémiára, vagy Inlernet® Napra előadónak! Keressen korlátlan pénzt egyszeri előadásával!

A jelentkezését a nevével, az Inlernet
® azonosítójával, a prezentáció témájával és címével küldje el az Inlernet® Ügyfélszolgálat címére (info@inlernet.com)!

Az Inlernet
® korábbi előadásait bármikor megtekintheti az Inlernet® Online Videótárban (30% Inlernet® kedvezménnyel).


„Légy akinek a lábnyoma az űrből is látszik!“

Utazási Verseny 2019

Inlernet
2019.01.06.

Kedves Törzsvásárlók!

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a Dél Afrika Sun City utazási versenyünk meghosszabbításra került 2019 évre!

Az utazási verseny jelenlegi állásáról az alábbi táblázat ad tájékoztatást (kizárólag aktív státuszú Törzsvásárlók).

INLERNET 2019 BUÉK!

Inlernet
2018.12.31.

Sikeres, boldog és egészséges Új Évet Kívánunk minden Törzsvásárlónknak és Termékpartnerünknek!

Inlernet 2018 Karácsony

Inlernet
2018.12.21.

Áldott, szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk minden Törzsvásárlónknak és Termékpartnerünknek!

Figyelem! Csalók!

Inlernet
2018.12.01.

Tisztelt Termékpartnerünk!

Az elmúlt napokban több visszajelzést kaptunk, hogy valaki, vagy valakik az Inlernet Hungary Partners Zrt. nevében pénzt követelnek a Termékpartnerektől.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az érvényes Termékpartneri Szerződésben foglaltakon kívül
az Inlernet-Rendszer Termékpartnereként Önöket semmilyen jogcímen nem terheli költség.
Bármilyen telefonos, vagy írásos megkeresést kapnak a témában, az csalás tettére utaló magatartás, és nem tőlünk származik.

Amennyiben kérdésük van a témában, vagy bejelentést kívánnak tenni, úgy keressék az Ügyfélszolgálatunkat (info@inlernet.com)!

Az Inlernet Hungary Partners Zrt. továbbra is minden védelmi intézkedést meg fog tenni annak érdekében, hogy a Termékpartnerei biztonságos környezetben folytathassák a kereskedelmi tevékenységüket.

Köszönjük a figyelmét és a megtisztelő bizalmat! Örülünk annak, hogy Ön Termékpartnerünk és közösen dolgozhatunk sikereinkért.

Inlernet Hungary Partners Zrt.

Kattintson az Inlernet® gombra és tekintse meg az Inlernet® Termékpartneri Szerződés ÁSZF-et!

Inlernet Gomb

Megnyitotta kapuit Inlernet® USA!

Inlernet
2018.10.31.

Vezető legfrissebb hírünk!

Kedves Törzsvásárlónk!

Nagy örömmel tájékoztatjuk, hogy a mai napon, 2018. október 31-én – 1 nappal a tervezett időpont előtt – az Inlernet® megnyitotta United States Amerika-t (USA).

A piac megnyitásának köszönhetően a mai naptól az USA-ban is lehetőség nyílik Törzsvásárlók és Termékpartnerek regisztrációjára az Inlernet-Rendszerben©. Izgatottan várjuk első amerikai Törzsvásárlóinkat és Termékpartnereinket, hogy üdvözölhessük őket és gratulálhassunk nekik.

Az USA Jog-fa, a szabályzat szerint 1 hónappal az országnyitás után, 2018. december 1-jén indul el. Ettől az időponttól fogva tudják Törzsvásárlóink elhelyezni foglalóikból keletkezett Jogaikat. A Jog-fa indulásáról minden Termékpartner és Törzsvásárló időben hírt kap majd az Inlernet® kommunikációs csatornáin.

A Weboldal és Webiroda azonban már most elérhető angol nyelven is, így az újonnan regisztrált amerikai Törzsvásárlók és Termékpartnerek regisztrációjukat követően rögtön megkapják saját Webirodájukat

Éljen Ön is az Inlernet® adta legújabb lehetőségekkel már az USA-ban is! Vegye fel a kapcsolatot amerikai ismerőseivel, barátaival vagy akár üzleti partnereivel, hogy minél hamarabb aktívvá váljon az Inlernet® által újonnan megnyitott piac!

S hogy a távolság se legyen akadály, használja ki az online világ eszközeit a gyors kapcsolatteremtés érdekében! Segítsen ismerőseinek abban, hogy csatlakozzanak az Inlernet-Rendszerhez©, hogy vásárlásaikkal már az USA-ban is értéket teremthessenek, miközben Önnek mások külföldön lebonyolított vásárlásai során képződik bevétele.

A JOLLY JOKER Store-ról

Inlernet
2018.10.26.
 1. október 9-én új fejezet nyílt az Inlernet® életében a vásárlások területén!

  Megnyílt legújabb Termékpartnerünk, a JOLLY JOKER Store!

Mit is jelent ez pontosan?

Ettől a naptól kezdve az Inlernet-Rendszeren© kívüli vásárlásainkkal is értéket teremtünk, hiszen BÁRMIT és BÁRHONNAN megvásárolhatunk, amennyiben a JOLLY JOKER Store Termékpartneren keresztül tesszük, akkor többé nem határolja be vásárlási szándékainkat az eddigi Termékpartnereink köre. Az Inlernet® 1%-os Termékpartnerén keresztül ugyanis átutalási megbízást adhatunk az Inlernet Worldwide AG számára.

A megbízás kedvezményezettje lehet bármely magyarországi vállalkozás, illetve vállalkozó, vagy adószámmal rendelkező magánszemély is. Tehát akkor is, ha az adott kereskedő vagy szolgáltató nem szerződött Termékpartnere az Inlernet-Rendszernek©!

JOLLY JOKER Store-on keresztül megrendelt Online-utalvány megrendelése lehetővé teszi, hogy felhasználjuk foglalóinkat az Inlerneten® kívüli vásárlás esetén is!

Ráadásul az árengedmény sokszorozó használatával az adott vásárláskor felhasznált foglalóink összegét is megsokszorozhatjuk!

A JOLLY JOKER Store lehetőséget biztosít számunkra, hogy kedvenc üzletünkben vásárolhassunk akkor is, ha az adott üzlet nem tud bekerülni Termékpartnereink közé a 15%-os szabály miatt. Ez akkor történhet meg, ha az ország egy bizonyos területén (pl. egy adott városban) az adott tevékenységgel rendelkező összes vállalkozások 15%-a már bent van Termékpartnerként az Inlernet-Rendszerben©.

Például, ha az Ön városában 5 db könyvesbolt van, akkor annak a maximum 15%-a, azaz 1 db könyvesbolt lehet Inlernet® Termékpartner. Ha azonban az Ön által megvásárolni kívánt könyv Termékpartnernél nem megvásárolható, akkor is eszközölhet Inlernetes® vásárlást a JOLLY JOKER Store-on keresztül!

Amennyiben kedvenc üzletének forgalma már olyan nagy, hogy nem tudnak további forgalomnövekedést vállalni az Inlernet® Termékpartnereként, ebben az esetben sem kell lemondania a náluk való vásárlásról, ha szeretné foglalóit felhasználni.

A megrendelés folyamatát az alábbiakban részletezzük:

 • Kérjen átutalásos számlát vagy díjbekérőt a termék vagy szolgáltatás összegéről!
 • Rendelje meg az Online utalványt! Webirodájában válassza ki a „Műveletek” menü „Utalvány megrendelése” menüpontot!
 • Ezután az „Üzletek keresése” gombra kattintva keresse ki a JOLLY JOKER Store-t!
 • Válassza ki az üzletet majd hagyja jóvá!
 • Az „Utalvány típus”-t ne felejtse el átállítani „Online-utalvány”-ra!
 • Adja meg az utalandó összeget, amely megegyezik a kiállított számla bruttó összegével (kezelési költség nélkül)!
 • Használja bátran az árengedmény szorzót, hogy minél több foglalót használhasson fel vásárlása során!
 • A megrendelt Online-utalványt a „Letöltések” menü „Online-utalványok” menüpontján belül töltse le saját gépére az „Utalvány másolat letöltése” gombra kattintva.
 • Töltse ki az utaláshoz szükséges formanyomtatványt, amelyet itt talál: http://static.inlernet.com/downloads/hu/Inlernet_ASZF_5_szamu_melleklet_v001.pdf)
 • A linkre kattintva kérjük, hogy számítógépén töltse ki a nyomtatványt, majd nyomtassa ki, és írja alá!
 • Írjon e-mailt az info@inlernet.com-ra, mely a következő dokumentumokat tartalmazza csatolmányként:
 1. A kitöltött és aláírt fizetési megbízás (ÁSZF 5. sz melléklete) beszkennelve.
 2. A megrendelt és letöltött Online-utalvány.
 3. A kedvezményezett által kiállított befotózott vagy beszkennelt átutalásos számla vagy díjbekérő.

Fontos, hogy a megbízás megrendelésekor ügyeljen a részletekre, hiszen az Inlernet Worldwide AG kizárólag a pontosan és teljes körűen megadott adatok alapján jogosult a megbízást teljesíteni.

Mivel az Online-utalvány nem tartalmazza az Inlernet Worldwide AG-t megillető kezelési költséget, ezért kérjük, hogy webirodájában – Inlernet-, Utalvány-, vagy Jutalékszámláján – minden esetben álljon a rendelkezésre megfelelő mennyiségű fedezet a kezelési költség kiegyenlítésére!

Ügyeljen a fizetési határidőkre is! A JOLLY JOKER Store-on keresztül megrendelt átutalási megbízásokat az Inlernet Worldwide AG 3 banki napon belül teljesíti, ezért kérjük, legyen előrelátó és a késedelmes fizetést elkerülendő, indítsa el a megbízást idejében!

Fontos, hogy az átutalás kedvezményezettje tudjon arról, hogy az Inlernet Worldwide AG-tól várhatja a fizetés teljesítését. Ezért kérjük, mindenképp értesítse őt erről!

Kérjük, megbízásait saját felelősségének teljes tudatában rendelje meg a JOLLY JOKER Store-on keresztül! Kérjük, hogy olvassa el az alábbi linken található információkat!

http://static.inlernet.com/downloads/hu/Inlernet_ASZF_5_szamu_melleklet_v001.pdf

Élményekkel és értékekkel teli vásárlásokat kívánunk!

Inlernet®: A tökéletes választás - Az árengedmény sokszorozóról

Inlernet
2018.10.22.

Az Inlernet® egyre tökéletesedik, s ezen az úton eszünkbe sem jut megállni, hanem bizony haladunk rajta töretlenül előre.

Ezért az Inlernet® a legjobb választás!

Konkrétan meghatározva: 2018. október 1-jétől kezdődően nem csupán oszthatunk, hanem szorozhatunk is az Inlernettel®!

Eddig oszthattunk, hiszen kapunk visszatérítéseket s ez csökkenti a kiadásainkat.

Mostantól azonban szorozhatunk is, mert itt az árengedmény sokszorozó! Ez azt jelenti, hogy az árengedményt felszorozhatjuk egészen 60%-ig! Mindezt úgy, hogy ez Termékpartner részére nem jelent többletköltséget!

Az árengedmény sokszorozó már elérhető a webirodáinkban! Használata rendkívül egyszerű:

A „Műveletek” menü „Utalvány megrendelése” menüpontjában az „üzletek keresése” gombra kattintva egyszerűen csak keressük ki azt az üzletet, ahol vásárolni szeretnénk.

Fontos, hogy a kiválasztott Termékpartner fogadjon el online utalványt, hiszen az árengedmény sokszorozó kizárólag ezen fizetési mód használatával érhető el.

Miután kiválasztottuk Termékpartnerünket, az „utalvány típus”-nál az „online utalvány” opciót válasszuk ki.

Miután beírtuk az utalvány teljes összegét, beállíthatjuk az árengedmény sokszorozót, melyet könnyen átjavíthatunk a megfelelő mezőben.

Abban az esetben, ha pl. 10%-os Termékpartnerre esett a választásunk, a maximális szorzó a 6-os, hiszen így jön ki a 60% (10% x 6).

Az árengedmény sokszorozó használata esetén nem csupán a felhasználható foglaló szorzódik fel, hanem a vásárláskor kapott visszatérítés összege, illetve az ajánlói jutalék is megtöbbszöröződik.

Ez azt jelenti, hogy vásárláskor az eddig felhasználható foglaló többszörösét használhatjuk fel, tehát foglalóinkat sokkal gyorsabban vásárolhatjuk le, mint eddig.

Nekünk azonban az árengedmény sokszorozó használatakor nincs más dolgunk, mint hogy eldöntsük, hány százalékra szeretnénk felszoroztatni az árengedményt. A többi számolást a Rendszer© a pillanat tört része alatt elvégzi.

A Rendszer© megmutatja, hogy az adott szorzó esetén milyen összegű az az árengedmény, melyet felhasználhatunk.

Az árengedmény kiegészítés összegét is kiszámolja számunkra a Rendszer©. 10%-os Termékpartner esetén, ha 10 000 Ft-ért vásárolunk, az összes árengedmény 1 000 Ft, melyet Termékpartner biztosít számunkra. Ennek 60%-a használható fel a foglalónkból, azaz 600 Ft.

A 2-es árengedmény szorzót használva a felhasználható foglaló értelemszerűen 1 200 Ft lesz, azaz a duplája.

Kettes szorzó esetén az árengedmény kiegészítés 1 000 Ft lesz, hiszen Termékpartnerünk csak az ő általa biztosított árengedményt fizeti. A szorzó használatával az ő költségei nem növekednek!

Ugyanez az elv érvényesül a többi szorzó esetében is.

Most nézzünk egy konkrét példát, ha például a Zemplén Gyöngye Kft. által szeretnénk OMV kártyánkat feltöltetni 10 000 Ft-tal. Ekkor a számok az alábbi táblázat szerint alakulnak:

Utalványok névértéke

10 000 Ft

10 000 Ft

Termékpartneri árengedmény

3,00%

15,00%

Kezelési Ktg.

5,00%

25,00%

Árengedmény szorzó

8

1

Az utalvány teljes összege

10 500 Ft

12 500 Ft

Árengedmény kiegészítés

2 205 Ft

0 Ft

Foglaló felhasználása

1 512 Ft

1 125 Ft

Kiegyenlítendő összeg

11 193 Ft

11 375 Ft

További részleteket is megtudhatunk az Inlernet Akadémia előadásaiból.

Ha szeretnél Te is többet megtudni erről, vásárold meg az alábbi felvételt mindössze 490 Ft-ért az Inlernet® Videótárból, mely 30%-os Termékpartnerünk.

 1. 2018.10.09. Zsenialitások az Inlernetben - Rádin Milutin, Leinemann Zsolt

Az árengedmény felszorzásával járó többletköltséget nekünk, törzsvásárlóknak szükséges vállalnunk. Ez az árengedmény kiegészítés. Ennek a többletköltségnek a 60%-át azonban rögtön visszakapjuk, hiszen foglalónkból is többet használhatunk fel. Ezzel egy időben, a visszatérítésünk is felszorzódik, illetve ajánlóink jutalékával is ugyanez történik 4 mélységig.

Mondhatjuk, hogy az árengedmény kiegészítés az ára annak, hogy miénk lehet ez az egyedülálló lehetőség, mely még kedvezőbbé teszi az Inlerneten® keresztül lebonyolított vásárlásainkat.

Ne feledjük! Az életben mindennek meg van a maga ára. Fontos azonban, hogy azt is meg kell néznünk, hogy az, aminek az árát fizetjük vajon előnyös-e számunkra, illetve környezetünk számára.

Abban az esetben, ha nekünk semmi előnyünk nem származik a dologból, jobb, ha nem fizetjük meg az árát, még akkor sem, ha az egy apróság.

Ugyanakkor, ha egy számunkra előnyös, előrevivő dologról van szó, akkor megéri. Itt az Inlernetben® az árengedmény felszorzása esetén mi magunk dönthetjük el, mekkora árat vagyunk hajlandóak fizetni azért, hogy minél több foglalót használhassunk fel és minél több visszatérítést kapjunk.

Mivel gyorsabban használjuk fel foglalóinkat, így lehetőségünk van gyakrabban foglalózni, így gyorsabban képződnek jogaink is, tehát jogjutalékaink is növekedésnek indulnak!

Amennyiben foglalózunk, a foglaló duplázó előnyeit is élvezhetjük, ami azt jelenti, hogy például 12.000 Ft foglalózás esetén az Inlernet® ennek a dupláját, azaz 24.000 Ft-ot ír jóvá árengedmény számlánkon, melyet az árengedmény szorzó használatával gyorsan le is vásárolhatunk.

Itt, az Inlernetben® így válik lehetővé, hogy az árat, amit árengedmény kiegészítés cím alatt megfizetünk, vissza is kapjuk, de csak és kizárólag egyetlen esetben!

Abban az esetben, ha rendszeresen és aktívan használjuk az Inlernet-Rendszert© vásárlásaink során s így az árengedmény szorzó által többszörösen is értéket teremtünk saját magunk, ajánlóink és Termékpartnereink számára is, hiszen az ő forgalmuk növekszik az által, hogy az árengedmény szorzó hatására többszörösére nő vásárlási kedvünk.

Fontos! Lépjen be webirodájába most azonnal, és a fenti leírás szerint tapasztalja meg, milyen egyszerű az árengedmény szorzó használata!

Sok sikert kívánunk az Inlernet® legújabb lehetőségének használatához! Használja ki mielőbb az árengedmény szorzó előnyeit, így teremtve értéket vásárlásaival immáron többszörösen is!

VARÁZSLATOS MOTIVÁCIÓK, MINT RÓZSASZÁLAK II. RÉSZ

Inlernet
2018.10.04.

Miután kigyönyörködtük magunkat az első négy rózsaszálban, jöjjön hát a többi öt.

Az 5. könnyítés az Owner Directori pozíciókat, azaz a 7-es karrierszintű vezetőket érinti.

Fontos változás, hogy az Owner Directori pozíciókhoz szükséges Egységek nagymértékben lecsökkentek. Az alábbi összehasonlító táblázat pontosan megmutatja a különbségeket:

Owner Director-i Pozíciók

Összes Egység Új

Összes Egység Régi

7/1

100 000

150 000

7/2

200 000

300 000

7/3

400 000

600 000

7/4

800 000

1 250 000

7/5

1 500 000

2 500 000

7/6

3 000 000

5 000 000

7/7

6 000 000

10 000 000

7/8

12 000 000

20 000 000

7/9

24 000 000

40 000 000

7/10

48 000 000

80 000 000

A 6. virágszál szintén a felsővezetői szintekben hozott változást, miszerint a 7/1-es pozíciónak az Egységeken kívül nincsen más feltétele, azaz eltörlésre került az a feltétel, hogy az érintett Owner Director -hoz tartozó, legalább kettő közvetlen Törzsvásárló Owner Director-i pozícióban legyen.

Ezen túl még egy fontos könnyítés került bevezetésre: megszűnt a visszapozícionálás! Ez azt jelenti, hogy a már elért Owner Directori szintek megtarthatók abban az esetben is, ha az adott félévben az érintett vezető nem éri el a pozícióhoz szükséges Egységeket.

Ez a változás nagymértékben megkönnyíti a 7/1-es pozíció elérését és az onnan való tovább haladást is, hiszen nem kell félévről félévre újra és újra bizonyítani. Ez egy igen motiváló tényező, hiszen jelentős stresszforrást szüntet meg az érintett vezetők esetében.

A 7. pontnak a Törzsvásárlók örülhetnek, hiszen ezentúl a törzsvásárlói aktivitásnak nem feltétele az Inlernet® Napon való részvétel. Az aktivitás megszerzéséhez és megtartásához a képzés tekintetében elegendő havi 2 Inlernet® Akadémián való részvétel, mely keddenként 19.00-tól kerül az interneten megtartásra.

A törzsvásárlók aktivitásához ezentúl nem szükséges Jogot szerezni havonta.

Azok is örülhetnek, akik országnyitást terveznek, hiszen ezentúl nem feltétel a 10.000 Euro megfizetése új ország megnyitása esetén. Elegendő csupán a fordítási költséget rászánni, hogy az Inlernet® dokumentációja, illetve a webiroda az adott nyelven tudjon felkerülni az Inlernet® honlapjára.

Végezetül a 9. változás a Classic- és Modern Bónusz Jogokat érinti, azaz azokat a Törzsvásárlókat, akik a Régi-Rendszerben szereztek Jogokat. Ezek a Jogok Classic- és Modern-Jogok néven ismertek, melyek keletkezése és jutalékképzése eltért az Inlernet-Rendszerben© szerzett Jogoktól.

Mostantól azonban ezekből a Jogokból keletkező Bónusz-Jogok ugyanolyan feltételekkel keletkeznek, mint az Inlernet® Bónusz-Jogok! ÉS! Ugyanazokat a jutalékokat generálják!

Mindezen jelentős változások 2018. október 1-jétől élnek és az Általános Szerződési Feltételek 1. számú mellékletében is megtalálhatók.

Mindezen változások tükrében mindannyian láthatjuk, hogy még könnyebb ezentúl karriert építeni az Inlernetben®.

S hogy ne maradjunk motiváció nélkül, hamarosan megmutatjuk az Inlernet® karrierlétráját az elismerések tükrében.

Varázslatos Motivációk, mint rózsaszálak I. rész

Inlernet
2018.10.01.

2018 szeptember 15-én az Inlernet® Napon elképesztő bejelentéseknek lehettünk szem- és fültanúi.

Leinemann Zsolt, az Inlernet Worldwide AG vezérigazgatója is hű maradt önmagához, és olyan motiváló virágszálakat nyújtott át nekünk, Törzsvásárlóknak, amelyek az eddiginél is sokkal könnyebbé teszik az Inlernet-Rendszerben© végzett munkánkat és abból fakadó előrelépésünket.

Pontosan 9 Varázslatos Motivációt mutatott be, mely az Inlernet® karrierrendszerét valóban egyedülállóvá teszi.

Mi itt az Inlernetben® a pozitív motivációban hiszünk. Abban, hogy hosszú távon ez visz előre, és azok, akik tudatosak, akiknek vannak saját céljaik, akik alkotni akarnak valamit az életükben, akik többre és jobbra vágynak, azokat a pozitív motiváció egyre nagyobb teljesítményre ösztönzi.

Ezek az emberek a korlátozó, kényszerítő „motivációt” zsigerből elutasítják s tovább is állnak, amint ezt tapasztalják.

De mi van azokkal, akik jelenlegi életükben kényszerítő erőknek vannak kitéve, s azt hiszik, ennek kell megfelelniük.

És mi van azokkal, akik ki sem látnak a fejükből, mert akkora stressznek vannak kitéve? Akiknek már arra sincs energiájuk a rájuk zúduló nyomástól, hogy elgondolkozzanak a saját életükön? Azon, hogy mit is akarnak valójában?

Mi van azokkal, akik elhiszik magukról, hogy nekik nem jár jobb annál, mint amiben jelenleg élnek?

Nos, ők az Inlernetben® megtalálhatják saját motivációjukat, megtalálhatják a saját céljaikat, és  eszközöket is kapnak az életük megváltoztatásához.

Hozzánk csatlakozva megtapasztalják a pozitív motiváció erejét és lépésről lépésre képessé válnak arra, hogy saját hajuknál fogva húzzák ki önmagukat a sárból és kezdjék el kiásni új életük alapjait.

Ehhez tenni kell. Aktívan, sokszor fáradtságot nem ismerve s mostantól itt az Inlernetben® már a korábbinál is egyszerűbbek a feltételek.

Ezek után méltán tűzhetjük ki magunk elé Leinemann Zsolt célját is, ami nem más, mint hogy az Inlernet® a világ legnagyobb és legaktívabb törzsvásárlói közösségévé nője ki magát. S ezen felül olyan presztízsértékkel rendelkezzen, hogy kiváltság legyen Inlernet® partnerré válni, s igazán menő legyen Inlernetesnek® lenni.

Amennyiben a Te szíved is megdobban ezekre a célokra, kérlek olvass tovább, hogy megtudhasd, milyen ösztönző lépéseket tett az Inlernet® annak érdekében, hogy nekünk könnyebb legyen kiásnunk új életünk alapjait.

Az Inlernet 1. Varázslatos Motivációja arról szól, hogy mostantól nincsen szükség saját Egységekre a pozícióváltáshoz. Ez azt jelenti, hogy ha van elegendő Csoport Egységünk a pozícióváltáshoz, akkor akár nulla Saját Egységgel is pozíciót válthatunk.

Fontos tudni, hogy mit értünk saját és a csoport Egység alatt.

Saját Egységünk a saját közvetlen törzsvásárlónk által elhelyezett Jogból keletkezik. Csoport Egységünk pedig a közvetett törzsvásárlók (a közvetlen törzsvásárlónk közvetlenje) által elhelyezett Jogokból.

A másodikként átadott virágszál a pozícióváltáshoz szükséges Összes Egység módosítása. Ezentúl kevesebb Egység szükséges a pozícióváltáshoz! A pontos adatokat az alábbi táblázat tárgyalja valamint tartalmazza a régi és új feltételeket is összehasonlítás végett.

Pozíciók

Összes Egység - régi

Saját Egység - régi

Összes Egység - új

Saját Egység - új

1-es pozíció - Sales Agent

0

0

0

0

2-es pozíció - Sales Advisor

300

50

200

0

3-as pozíció - Sales Manager

1 000

100

600

0

4-es pozíció - Group manager

3 000

300

2 000

0

5-ös pozíció - Team Direcor

10 000

1 000

6 000

0

6-os pozíció - Division Director

30 000

1 500

20 000

0

7-es pozíció - Owner Director

80 000

2 000

60 000

0

A fenti táblázatból kitűnik, hogy duplán kedvezőek a feltételek, hiszen az Összes Egységek száma jelentősen lecsökkent és ráadásul nincs meghatározva a Saját Egységek száma, hiszen az egyes számú motiváció szerint akár nulla Saját Egységgel is elérhető, hogy a karrierlétrán feljebb lépjünk, ha van elegendő Csoport Egységünk.

Az Egységek után természetesen karrier jutalékot is kapunk, melyre most nem térünk ki, viszont egy későbbi blogbejegyzésben részletezzük majd.

Eddig az Inlernet® számára kötelező volt félévente lenullázni a Csoport Egységeket és 2000 pontban maximalizálni a Saját Egységeket. Innentől fogva – és ez a 3. bejelentés – az Inlernetnek® minden félévben van lehetősége úgy dönteni, hogy eltekint a nullázástól és a maximalizálástól. Ez azt jelenti, hogy a félév végén nem veszítjük el a Csoport Egységeinket és a Saját Egységeinket is bátran gyűjthetjük akár 3000 fölé, hiszen az eddigi  2000 helyett ez lett az új plafon, amennyiben az Inlernet® olyan üzleti döntést hozna, hogy mégis maximalizál.

Ugyanakkor az is lehetséges, hogy az Inlernet® akár több hosszú fél éven keresztül nem dönt úgy, hogy nulláz, illetve maximalizál, hanem hagyja, hadd gyűljenek Egységeink.

A 4. csodás rózsaszál pedig kiküszöböli az előzést, hiszen a 80%-os szabály törlésre került. Ez annyit jelent, hogy ha van akár csak egy olyan aktív Törzsvásárlónk, aki pozícióról pozícióra lépked, mi is lépkedünk előtte akkor is, ha akár élethelyzetünkből adódóan nem tudunk aktívan részt venni az Inlernet® életében.

Ugyanakkor fontos kivétel az utazási verseny! Itt továbbra is él a 80%-os szabály, mert az Inlernet® úgy érzi igazságosnak, hogy az utazzon és kapja meg ezt a jutalmat, aki aktívan dolgozik, és aktivitásával példát mutat az őt követő törzsvásárlói közösségnek.

Hogy mi a többi 5 Varázslatos Motiváció, mellyel az Inlernet® nekünk kedvez? Azt a II. részben írjuk meg Nektek, hogy addig is legyen időtök megcsodálni a most bemutatott négy rózsaszálat, és megtervezni velük az év végéig elérni kívánt karriercélokat.

Ráadásképp örömmel számolunk be arról az örömhírről, hogy 2018. október 1-jétől a webirodában elérhető az árengedmény szorzó, amely nem csak duplázó! Ennek értemében, a termékpartneri árengedményeket felszorozhatjuk egészen 60%-ig!

Így több lesz a vásárlói visszatérítés s az ajánlói jutalékok is. Ennél fogva Jogokat is gyorsabban szerezhetünk vásárlásaink eredményeképp, mely felgyorsítja a Jog jutalékok képződését is!

Az árengedmény szorzó pontos és részletes működéséről hamarosan megjelenő blog bejegyzésükben számolunk be!

Ezeket a cikkeket olvastad már?